ıns geçer canım ya.Inşallah bizimklerin lekeleride geçer kızlar.
Aaa Demet Akalının tumor dediği bumuymuş. özel bölgesinde diye belki mikrop kapmıştır. olmaz inş öyle bişeyLeylek isirigi deniyor halk arasinda bizdede var demet akalin in kizininda ozel bolgesinde varmis mikrop mi kapmis ne kanamis iltihaplanmis tipta bisey tumoru deniyormis sasirmistim okuyunca
günaydın canım. Günde 20-30 gr alması ideal diye biliyorm. Benim oğlan da memeyi yarım emiyor gündüz. Oyun oynuyor, memeyi çekip bırakıyor. Inşallah kilo alır minnoşlar.Gunaydın arkadaslar.sizde bebişlerınızde ıyısınızdır inşallh. Bişey sorcaktım. Bır haftada minimun nekadar kilo alması lazım kızının. Salı günü kntrolümüz var inş almıştr kiloya.
ilahi:) benim de ocak 28 di. Hey gidi günler heyyyyGecen yil bugun son adet tarihimditam bir yil sonra yeniden cook duygulandim deli miyim ne
İnş canımya buay zaten cok az aldı. Saglıklı olsunda varsn az alsın napalım artık.günaydın canım. Günde 20-30 gr alması ideal diye biliyorm. Benim oğlan da memeyi yarım emiyor gündüz. Oyun oynuyor, memeyi çekip bırakıyor. Inşallah kilo alır minnoşlar.
evet canim peceteyi ikramliklarin yanina dusundum ben de :) ama dedigin gibi kimse kiyamaz kullanmaya :) o desenli peceteyi nerden buldun canim.. Senden sonra baktim hemen yapimina netten :)Rica ederim canim ewet peceteyi herkes cok begendi ben aslinda verdigim ikramliklarin yaninda kullansinlar diye hani pecete niyetne vermistim ama kimse kiyamadi kullanmaya yanina aldi o hediyelik degil tabiki aslinda cok basit yapmasi etiket yapistirmasanda olur onu ben kendimden koydum sadece kurdelesi vardi ustunde ornekte
cok tesekkur ederim canim cevaplarin icin ben markay idegistireyim o zaman.. Mevlut icin de gec kaldik ama ne yapalim bi ara dis bugdayi diye mi yapsam dedim de disin ne zanan cikacagi belli degil :)
canim kizimin kakasi hep belinden tastigindan burda arkadaslar onermisti 4e gectim ben ustelik 7kilodan baslamasina ragmen biz daha 7de degiliz.. Iyi ki gecmisim 3 bacaklarini cok sikiyordu hem bununla rahat ettim.. Bem molfix kullandigimdan 3+si yoktu bilemeyecegim onu canim..Gunaydin arkadaslar
Dort numara beZe gecen var mi
Uc arti kullandiniz mi
Uc arti ile dort arasibdaki fark nedir acaba
Birde bebefox kapli emzirme sutyeni var e bebekte
Bu tara sutyen kullanani var mi
Memnunmusunu
gunde en az 20gr almasi gerek canim..Gunaydın arkadaslar.sizde bebişlerınızde ıyısınızdır inşallh. Bişey sorcaktım. Bır haftada minimun nekadar kilo alması lazım kızının. Salı günü kntrolümüz var inş almıştr kiloya.
Canım molfixte E efsunkarr In dediği gibi ben bulamadım 3+ galiba yoktu ve yaklaşık 15gundur 4 kullanıyorum 3ün lastikleri iz olamaya başlamıştı bide taştı bir iki defa hemen 4 aldık büyük değil yani ama çok sonra geçenler olmuş 4e şaşırdı arkadaşlarım belkide küçük bu bez ben bebefox kapsiz kullandım evde çok rahat oldu ama kaplıyı indirince deforme olmuyor mu bilmiyorum artık almak lazım ince giyinecez bahardaGunaydin arkadaslar
Uc arti kullandiniz mi
Memnunmusunu
Gunaydin arkadaslar
Uc arti kullandiniz mi
Memnunmusunu
Aslında beni de düşündüruyor bu durum. Çünkü memeyi uzun süre emmiyor. Doktora mama vereyim sanki doymuyor dedim. Sakin verme geçen ay 600 gr aldı. Çok iyi haftada 150 gr almış sütun yetiyor dedi. Annelik bi manyaklık miş yani bunu anladım. Iyi kötü herşeyi takıyoruz.İnş canımya buay zaten cok az aldı. Saglıklı olsunda varsn az alsın napalım artık.
emzik versene canmYa kızlar kızım uykuya bir turlu dalamıyo gunuz. Memede uyumak istıyo hep. ıyuyo yerıne koyar koymaz uyanıyo yıne meme istıyo.
Allah Allah ne varmis ki misirda patlicanda.. Ben surekli misir patlagi yiyorum
Ya valla bende anlamıyorum bu drlari... kafami allak bullak ediorlar...
ben anlamiyorum ki catlak nasil oluyo..Canim ben dün gene ipliksi kan gördüm iki tane..popisine bi baktim minicik çatlak var ordan geliyormus meğerse
Bizim aile hekimi resmen parayla konuşuyor kadın yüzümüze bile bakmadı son iki defadır aşı var dedik ebe hanım ilgilensin dedi masaya bakarak boy kilo ölçülüyor ama iyi iyi diyip geçiyorlar ben birkaç siteyede baktım farklı hepsi var mı gelişim takibi için baktığınız bir yer keşke daha önce yaptığımız hamilelik takvimi gibi bir şey olsa bebek içinde en azından 1yasa kadar bireysel farklılıklar olur ama yinede benzer olur yaşananlarcanım ben dört numaraya geçeli çok oldu ben bimin bezini kullanıyorum jelly welly 4 numara şu an idar ediyor benim oğlanın kilosu önde gittiği için erken geçtim 4 numaraya bi de erkek çocuklarına buyuk bez iyi olur derler
ben anlamiyorum ki catlak nasil oluyo..
Kızımda webanne deki tabloya bakarak takip etmiştim.Kzım 2300 doğduğu için ilk zamanlar kilo pek uymuyordu.Şimdi 3.5 yaşında.Bizim aile hekimimiz de hiç ilgilenmez her şeyi hemşire yapıyor.Ama hemşire çok iyi. Hemşiresi iyi olmasaydı çoktan değiştirirdim aile hekimini.Geçen gün rapor istedim ısrarla ancak 5 gün verebileceğini söyledi.Bizim aile hekimi resmen parayla konuşuyor kadın yüzümüze bile bakmadı son iki defadır aşı var dedik ebe hanım ilgilensin dedi masaya bakarak boy kilo ölçülüyor ama iyi iyi diyip geçiyorlar ben birkaç siteyede baktım farklı hepsi var mı gelişim takibi için baktığınız bir yer keşke daha önce yaptığımız hamilelik takvimi gibi bir şey olsa bebek içinde en azından 1yasa kadar bireysel farklılıklar olur ama yinede benzer olur yaşananlar
kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım benim bebeğim 1 haftadır ellerini agzından cıkarmıyor daha 86 günlük diş çıkarıyo olamaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?