2014 Kasım Anneleri

ZEBEBEK İstanbul eminonunden canim bu deiyelimlerin satildigi bi sokak var ordan aldim hepsini[/QUOTE]

Sagol canim ama bebekle oraya gitmem zor olacak galiba.. Son sorum :) cok soru sordum ama o pembe kolonyayi nasil yaptin ben lokum kutusu ve siseleri birmaxtan siparis verecegim de kolonyayi nasil yapacagim bilemedim..

hic duymadim ben onu canim etrafimda da kimse yapmadi.. Daha neler duyacagiz :) oyy kina mu duygusallastim ben simdi.. nasil evlendirecegim ben kizimii (
Ay cok eglenceli oluyor. Minnak bindalli lari giydiriyorlar bebislere fesli falan. Gule oynaya kina yakiliyor. Duygusallik icin erken annesi bu kinadan sonra kizin en az 18 yil daha yaninda olacak

Yarin çeker koyarım yaparsa. Ben mama vermiorum cnm. Anne sütü alio sadece. Ya nasil iyileşti o. Dikkat ettiği birsey varmi ilaç dışında.
canım coook zor oldu [ablam enıştem askerde olunca bizde kalıyordu) sureklı taze yoğurt yedırdı öyle ıylestı canım resım koymayı mı unutun ne olur bır seferlik koy ben bır türlü anlıyamıyorum bır var gıbı bır kakanın koyusu gıbı tşekür ederim ek gıdaya başlayınca düzelır çırpınır atar inşALLAH

Benim kizim.onceden kucakta geziyordu simdi odada gezmektende sıkılıyo surekli oda degstryouz etrafi inceliyo oturma odasina.gelince tekrar agliyo nasil oyalayacağız yaa oyuncaklarda kisa sure dikkatini.cekiyo .s

CANIM BEBIŞ HALA YAPMADIMI KAKA BEKLIYORUMDA :)

Cnm unuttum ewet maalesef. 2 gündür misafirdi oydu buydu derken unuttum. Şuanda uyuyor gibi.. yarin dr a alicam sabahtan. Hem kaka resmini koyarim hem drun dediğini yazarim sana...

Gece gece aklima geldi uyuyamadim kizlar buraya yazinca rahatliyorum dedim kos kk ya:) bugun esim annesini ziyarte gidiyodu dedim ben de gideyim torununu gorsun sonucta bizde ilerde kv olcaz.. off gittigime bin pişman oldum. cocugun altini nasil degistrdigimden soyledigim ninniye kadar karisir mi bi insan ya. Bu cocuk ac dedi mama yaptim yok ben mama yedirmeyi bilmiyomusum al sen yedir anne dedim yedirmeye calisti tabi ki yediremedi bu sefer de alti pisdir dedi mamayi biraktim altini degistiriyorum yok pipisi soyleymis ondan huzursuzmus yok kakasi civikmis ben ishal surubu vermiyornusum cocugu kucagimda uyutuyorum cocuk oyle uyumazmis çocuğa kofte yedirmek istedi ona da eşim olmaz daha erken dedi ne olacak biz yedirrdik diyor ya. valla ya sabr ceke ceke sustum. 2 saat oturduk ama sinirim gecmiyor sanki ben kötü bi anneymisim gibi bakamiyomusum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…