Hah işte ondan süpersin carputimHemanjiom
Evet bende çok şaşırmıştımıns geçer canım ya.
Aaa Demet Akalının tumor dediği bumuymuş. özel bölgesinde diye belki mikrop kapmıştır. olmaz inş öyle bişey
Benimde 3 şubattı cidden hey gidi günler heeeyilahi:) benim de ocak 28 di. Hey gidi günler heyyyy
Son adet tarihin 3 Şubat miydi ? Benim de öyle 7 martta da test yapmıştımBenimde 3 şubattı cidden hey gidi günler heeey
Ay cok eglenceli oluyor. Minnak bindalli lari giydiriyorlar bebislere fesli falan. Gule oynaya kina yakiliyor. Duygusallik icin erken annesihic duymadim ben onu canim etrafimda da kimse yapmadi.. Daha neler duyacagiz :) oyy kina mu duygusallastim ben simdi.. nasil evlendirecegim ben kizimii(
canım coook zor oldu [ablam enıştem askerde olunca bizde kalıyordu) sureklı taze yoğurt yedırdı öyle ıylestı canım resım koymayı mı unutun ne olur bır seferlik koy ben bır türlü anlıyamıyorum bır var gıbı bır kakanın koyusu gıbı tşekür ederim ek gıdaya başlayınca düzelır çırpınır atar inşALLAHYarin çeker koyarım yaparsa. Ben mama vermiorum cnm. Anne sütü alio sadece. Ya nasil iyileşti o. Dikkat ettiği birsey varmi ilaç dışında.
CANIM YA SENIN BEBİŞ DÖNEBILIYORMU? BIRDE SIRT ÜSTÜ YATINCA BIR ŞEYLER UZATINCA TUTABILIYORMU?Son adet tarihin 3 Şubat miydi ? Benim de öyle 7 martta da test yapmıştım
CANIM BEBIŞ HALA YAPMADIMI KAKA BEKLIYORUMDA :)Kızlar merhaba... ben bebek Arabası bakıyordum ama dun magazadaki kadin baston tarzi vereyim dedi. Bunlar 4-5 yasina kadar kullaniliyor dedi. Tam yatma özelligine sahip ama ön barı yok. Eşim çocuk bunun icinden düşer dedi istemedi. Siz ne düşünüyorsunuz puset tarzi mi iyi baston tarzimi?
Ya ben ayirinca kizariklik gördüm böyle et gibi kızarmış makatinin bi tarafi...
suayda20 canım neden pipisini yukarı kaldırıyorsun bezi bağlarken?
Hayır dönemiyor. Uzatılani tutma olayı da yok daha . Ellerini birleştirip ağzına götürüyor sadeceCANIM YA SENIN BEBİŞ DÖNEBILIYORMU? BIRDE SIRT ÜSTÜ YATINCA BIR ŞEYLER UZATINCA TUTABILIYORMU?
anladım canım . Anlam veremedim .neden öyle yapıyorvarmış acaba?ben kaldırmıyorum canım öyle yapan 2 kişi gördüm sizden yapan var mı neden acaba diye sordum
Cnm unuttum ewet maalesef. 2 gündür misafirdi oydu buydu derken unuttum. Şuanda uyuyor gibi.. yarin dr a alicam sabahtan. Hem kaka resmini koyarim hem drun dediğini yazarim sana...canım coook zor oldu [ablam enıştem askerde olunca bizde kalıyordu) sureklı taze yoğurt yedırdı öyle ıylestı canım resım koymayı mı unutun ne olur bır seferlik koy ben bır türlü anlıyamıyorum bır var gıbı bır kakanın koyusu gıbı tşekür ederim ek gıdaya başlayınca düzelır çırpınır atar inşALLAH
Yok cnm cok kizarik sadece. Yarin tekrar dra alcam bakalim ne diyecek.azıcık soyulmuş gibi mi
anladım canım . Anlam veremedim .neden öyle yapıyorvarmış acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?