Yok canım ya keşke mışıl mışıl uyusam çok isterdim İnan ama malesef ki hala geceleri ayaktayım oğlum yeni bir huy edindi uyurken bile 15 dakikada bir kendini uyandırıyor sabaha karşı 7 gibi uykuya dalıyor ondada ben bitik durumda oluyorum
Sakın o nasıl söz ne demek kötü bir anneymişim bakarmıyormuşumGece gece aklima geldi uyuyamadim kizlarburaya yazinca rahatliyorum dedim kos kk ya:) bugun esim annesini ziyarte gidiyodu dedim ben de gideyim torununu gorsun sonucta bizde ilerde kv olcaz.. off gittigime bin pişman oldum. cocugun altini nasil degistrdigimden soyledigim ninniye kadar karisir mi bi insan ya. Bu cocuk ac dedi mama yaptim yok ben mama yedirmeyi bilmiyomusum al sen yedir anne dedim yedirmeye calisti tabi ki yediremedi bu sefer de alti pisdir dedi mamayi biraktim altini degistiriyorum yok pipisi soyleymis ondan huzursuzmus yok kakasi civikmis ben ishal surubu vermiyornusum cocugu kucagimda uyutuyorum cocuk oyle uyumazmis çocuğa kofte yedirmek istedi ona da eşim olmaz daha erken dedi ne olacak biz yedirrdik diyor ya. valla ya sabr ceke ceke sustum. 2 saat oturduk ama sinirim gecmiyor sanki ben kötü bi anneymisim gibi bakamiyomusum gibi
Hayırlı olsun annesi güle oynaya kullansın bebeğin arabasını inşallahKizlar sonunda bebek arabasi aldım. Gözümüz aydin :) casual sonic aldimm... kullanan var mi aranızda?
Hayranim su pozitifligine masallah sana.. Oglun cok sansli ki senin gibi bir annesi var.. Hic mi hic uzmez annesini o da insallah . :)Son iki saatSonra oğlumun sebepsiz aglayışı tekmeleri ve yüzümü mıncıran elleriyle tatlı bir uyku
Bende bu sabah tartildim hala 68 im nasil gudicek bu 10 kiloKızlarrr sabah sabah tartı denilen o alet yerle bir etti beni77 ile hamile kalıp 82 le doğum yaptım doğumdan sonra 73kiloya düştüm ama bugün sabah 79 çıktım farkındayım zaten bu kadar tatlı yersem olacağı bu emzirirken nasıl diyet yapcam ben .fikri olan varsa yazsın da başlim hemen bişeylere poffffff
Bende bu sabah tartildim hala 68 im nasil gudicek bu 10 kilo
Bizde ayni cnm hic kalkmasa 3 garanti kalkiyor...bu mama fark etti mi sizde peki kilo alisindaaynen öyle yaa mama iyi şimdi..
ama geceleri benimkiler 2-3 kez yiyolar mama çok yorucu oluyo ikiz olduğundan..bakalım inşallah sağlıklı olsunlarda önemli değil napalım büyüdükçe sorunlar büyiycek zaten..
daha tartılmadık doktorda evde kendi tarttığımıza göre kilo alımları daha iyi geçen aya göre..Bizde ayni cnm hic kalkmasa 3 garanti kalkiyor...bu mama fark etti mi sizde peki kilo alisinda
Gece gece aklima geldi uyuyamadim kizlarburaya yazinca rahatliyorum dedim kos kk ya:) bugun esim annesini ziyarte gidiyodu dedim ben de gideyim torununu gorsun sonucta bizde ilerde kv olcaz.. off gittigime bin pişman oldum. cocugun altini nasil degistrdigimden soyledigim ninniye kadar karisir mi bi insan ya. Bu cocuk ac dedi mama yaptim yok ben mama yedirmeyi bilmiyomusum al sen yedir anne dedim yedirmeye calisti tabi ki yediremedi bu sefer de alti pisdir dedi mamayi biraktim altini degistiriyorum yok pipisi soyleymis ondan huzursuzmus yok kakasi civikmis ben ishal surubu vermiyornusum cocugu kucagimda uyutuyorum cocuk oyle uyumazmis çocuğa kofte yedirmek istedi ona da eşim olmaz daha erken dedi ne olacak biz yedirrdik diyor ya. valla ya sabr ceke ceke sustum. 2 saat oturduk ama sinirim gecmiyor sanki ben kötü bi anneymisim gibi bakamiyomusum gibi
:)Bizde tartinin uzerine koyuyoruz ama dedigin gibi net cikmiyor:) bu cuma gidicez doktora cok merak ediyorum aldi mi almadi mi aldiysa kac aldi:) kuzenim dogum yapmisti benden 10 gun once normalde aramizda 1.5 ay vardi iste bizim kiz erken dogunca yetistik ona..oglu 53 cm 4120 dogmustu...biz 42 cm 1570...daha tartılmadık doktorda evde kendi tarttığımıza göre kilo alımları daha iyi geçen aya göre..
evde de şöyle tartıyoruz önce tartıya tek çıkıp sora bebekle çıkıyoruz tabi hassas bir ölçüm olmuyo ama merakımızı gideriyoruz..
benim gözümde hiç büyümüş gibi değiller o ayrı :)
EvolviaKızlar ya mama ne önerirsiniz acillll
Canim benim ne güzel yazmışsın.duygularimiz ancak bu kadar guzel ifade edilirdiSakın o nasıl söz ne demek kötü bir anneymişim bakarmıyormuşumHiçte bile buradaki herkes hepimiz çok iyi anneleriz ve bebeklerimize en iyi şekilde bakıyoruz birinin sana nasıl bakacağını söylemesi bile yersiz sen bir annesin ve bebeğine nasıl bakacağını senden iyi hiç kimse bilemez..senin bebeğine çok iyi bakman onu rahatsız etmiştir asıl Köfte yedirme meselesini konuşmak bile istemiyorum o hareket zaten bitirdi onu Bu hayatta daha çok insan çıkıcak karşımıza yok o öyle olmaz yok böyle yapmalısın..hepsine kulaklarımızı tıkıcaz Bebeğimize faydası olan şeyler hariç tabi ki Sakın kendini böyle boş bir sey için üzme olur mu Bana da yok çok alıştırdın kendine yok seni çok istiyor iyice kucağa alıştı diyorlar ya daha üç aylık bir bebek bana muhtaç benden başka kimi var derdini anlayabilecek gerekirse deil sabaha kadar 24 saat alırım kucağıma yeter ki iyi olsun yeter ki sağlığı yerinde olsun biz öyle çok bekledik ki bu melekleri öyle çok dua ettik ki sağ salim kucagımıza almak için Allah a binlerce kez şükürler olsun kötü zamanları atlattık şimdi hepimizin kucağında cennet kokulu melekler var O yüzden napıyoruz bebişlerimizin dudak altındaki çenesinden o süt kokusunu içimize çekip ohhhhhh dünya varmış iyi ki benim bebeğimsin ve iyi ki senin annen benim diyoruz
uste yazdm.canimNormal doğum yapanlarr 2sorum var
-doğumda ıknmaktan basur olunYormş çatlak falan.. olan varmı 2 aydr devam ediyor.
-Dikişleri ağrıyan varmı lavobayü çıktğmda çok ağrıor ilşkiden snra falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?