2014 Kasım Anneleri

S sudecet canim goremedom bu gece seni Insallah misil misil uyuyorsunuzdur.. E buranin nobetini de ben tutarim artik :)
Yok canım ya keşke mışıl mışıl uyusam çok isterdim İnan ama malesef ki hala geceleri ayaktayım oğlum yeni bir huy edindi uyurken bile 15 dakikada bir kendini uyandırıyor sabaha karşı 7 gibi uykuya dalıyor ondada ben bitik durumda oluyorum Dün öyle çok yordu ki beni geçemedim buraya

Sakın o nasıl söz ne demek kötü bir anneymişim bakarmıyormuşum Hiçte bile buradaki herkes hepimiz çok iyi anneleriz ve bebeklerimize en iyi şekilde bakıyoruz birinin sana nasıl bakacağını söylemesi bile yersiz sen bir annesin ve bebeğine nasıl bakacağını senden iyi hiç kimse bilemez..senin bebeğine çok iyi bakman onu rahatsız etmiştir asılKöfte yedirme meselesini konuşmak bile istemiyorum o hareket zaten bitirdi onu Bu hayatta daha çok insan çıkıcak karşımıza yok o öyle olmaz yok böyle yapmalısın..hepsine kulaklarımızı tıkıcaz Bebeğimize faydası olan şeyler hariç tabi ki Sakın kendini böyle boş bir sey için üzme olur mu Bana da yok çok alıştırdın kendine yok seni çok istiyor iyice kucağa alıştı diyorlar ya daha üç aylık bir bebek bana muhtaç benden başka kimi var derdini anlayabilecek gerekirse deil sabaha kadar 24 saat alırım kucağıma yeter ki iyi olsun yeter ki sağlığı yerinde olsun biz öyle çok bekledik ki bu melekleri öyle çok dua ettik ki sağ salim kucagımıza almak için Allah a binlerce kez şükürler olsun kötü zamanları atlattık şimdi hepimizin kucağında cennet kokulu melekler var O yüzden napıyoruz bebişlerimizin dudak altındaki çenesinden o süt kokusunu içimize çekip ohhhhhh dünya varmış iyi ki benim bebeğimsin ve iyi ki senin annen benim diyoruz

ZEBEBEK
İstanbul eminonunden canim bu deiyelimlerin satildigi bi sokak var ordan aldim hepsini

Sagol canim ama bebekle oraya gitmem zor olacak galiba.. Son sorum :) cok soru sordum ama o pembe kolonyayi nasil yaptin ben lokum kutusu ve siseleri birmaxtan siparis verecegim de kolonyayi nasil yapacagim bilemedim..[/QUOTE]
O da yine eminonunden normal lavanta kolonyasi aldim adam rengini istedigin renk yapariz dedi boya katti icine oyle yani
İstedigin kadar sorabilirsin canim

Kizlaarr gunaydin.herkeze iki.gun.giremedim oglumla ananesindeydik saolsun.annem.sayesinde.biraz kendime.geldim.sacimi.kestirdim.siyaha boyattim kas biyik agda falan genel.bi bakim sonrada oglumla gezmelere gittik tabi o cok.bilmis.teyzelerden ablalardan bizdede var yok.soyle.yok bole.ben.de.hii hii dedim.hepsine oglum yine.herzamanki gibi uc kisiden fazla bi yer.gorsun basiyo yaygarayi kalabaligi sevmiyo.durmadi bayaa bi agladi bizde evimize geldik

Kızlarrr sabah sabah tartı denilen o alet yerle bir etti beni 77 ile hamile kalıp 82 le doğum yaptım doğumdan sonra 73kiloya düştüm ama bugün sabah 79 çıktım farkındayım zaten bu kadar tatlı yersem olacağı bu emzirirken nasıl diyet yapcam ben .fikri olan varsa yazsın da başlim hemen bişeylere poffffff

Gunaydin kizlar cok yogun bir haftadan sonra nefes alabildim sonunda.bebekle ev tasimak cok zormus annem olmasa napardim bilmiyorum.bebislerimizle guzel bir hafta olsun

Bende bu sabah tartildim hala 68 im nasil gudicek bu 10 kilo

Bizde ayni cnm hic kalkmasa 3 garanti kalkiyor...bu mama fark etti mi sizde peki kilo alisinda

Bizde ayni cnm hic kalkmasa 3 garanti kalkiyor...bu mama fark etti mi sizde peki kilo alisinda
daha tartılmadık doktorda evde kendi tarttığımıza göre kilo alımları daha iyi geçen aya göre..
evde de şöyle tartıyoruz önce tartıya tek çıkıp sora bebekle çıkıyoruz tabi hassas bir ölçüm olmuyo ama merakımızı gideriyoruz..
benim gözümde hiç büyümüş gibi değiller o ayrı :)

oy oyyy sinir oldumm

:)Bizde tartinin uzerine koyuyoruz ama dedigin gibi net cikmiyor:) bu cuma gidicez doktora cok merak ediyorum aldi mi almadi mi aldiysa kac aldi:) kuzenim dogum yapmisti benden 10 gun once normalde aramizda 1.5 ay vardi iste bizim kiz erken dogunca yetistik ona..oglu 53 cm 4120 dogmustu...biz 42 cm 1570...
Suan o 70 cm boy 7250 kilosu var
biz 59 cm boy 5250 kilo..o sadece anne sutu aliyor..
Simdi dönüp baktigimda o dogdugundan beri 3250 almis ki besinleri emme suresi iyi olan bi bebek...
Biz 3750 almisiz...gelisimimize baktigimda biz daha cok kilo almisiz hatta
Kuzen bana kiziyor bu mamayi veriyorum diye herhangi bi sorun yok niye veriyosun farkli bisey die ama burda okuyorum bazen 7 kilo olmus bebisler var
Buyudugunu sadece anamm kiyafetleri olmuyo kisminda anliyorm yoksa hala cok kucuk gelio banada:)

Normal doğum yapanlarr 2sorum var
-doğumda ıknmaktan basur olunYormş çatlak falan.. olan varmı 2 aydr devam ediyor.
-Dikişleri ağrıyan varmı lavobayü çıktğmda çok ağrıor ilşkiden snra falan

Canim benim ne güzel yazmışsın.duygularimiz ancak bu kadar guzel ifade edilirdiyaa bide cocuguma hep hasta muamelesi yapiyor ya bitiryor beni. cocuk bu aglayabilir her agladiginda ilac mi verilir dimi ama. bir daha da gitmicem (hala gecmedi sinirim) stresim sütüme de geçmiş oglum da gece boyu uyumadi şimdi uyudu hasta diye diye hasta etti bizi gudeyim oglumun sut kokan cenesini opeyim de unutayiim biraz iyi ki meleklerimiz var

İlk aorun basur bendese var ve hala.devam.ediyo yedigine dikkat edeceksin surekli.s ben ağrıdığını hiseettgm.gibi sicak suya oturuyorum rahatlatiyor ama.kabiz oldgn.surece gecmiyo.s ikinciside benim dikisler agridan cok.kasiniyo bayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…