- 27 Mayıs 2014
- 429
- 545
- 123
Okudm canım sağoll.. valla normal yapmk istedm sıkntısz olsn die bu basur mahvetti beniuste yazdm.canim
Kizlar sonunda bebek arabasi aldım. Gözümüz aydin :) casual sonic aldimm... kullanan var mi aranızda?
bende canim.agliyordum yaa resmen her tuvalette dogum.cok.cok.kolay yaninda İnsallah biran evvel.kurtuluruzOkudm canım sağoll.. valla normal yapmk istedm sıkntısz olsn die bu basur mahvetti ben i
Arkadaşlar belki sorulmustur ama görmedim. DEVİT bulamiyorum piyasada. Bunun yerine ne kullaniyosunuz?[/QUOTE multitabs acd vitaminleri.iceriyor
O diyetten banads lazım, 55 ile hamile kaldım 63 de doğum yaptım doğumdan sonra 54 kiloya düştüm şimdi 59 kiloyum ve kafayı yemek üzereyim.Kızlarrr sabah sabah tartı denilen o alet yerle bir etti beni77 ile hamile kalıp 82 le doğum yaptım doğumdan sonra 73kiloya düştüm ama bugün sabah 79 çıktım farkındayım zaten bu kadar tatlı yersem olacağı bu emzirirken nasıl diyet yapcam ben .fikri olan varsa yazsın da başlim hemen bişeylere poffffff
.iyce uykuya dalinca battaniyeyi.sıkıştırıyorum ama bes dak.sonra.bakıyorum kollar.cikmis gecen.geece ayaklari havada uyuyodu.baktim.battaniye.dikilmis havaya:) nasil.bir yatma.sekliyse.cok tatlilaryaa Masallah:)Günaydın kızlarrr ayyy çok komik şeyler yaşıyorum bu aralar sizlerdede varmı merak içindeyimOğluşumu dün gece binbir zahmetle uyuttum yada ben öyle sandım oturma odasına eşimin yanına geldim yarım saat falan otrdm bi kontrol edym diye odaya gittim bizim oğlan meğet uyumamış kundaktan azcık elini çıkarmış yalıyo Ama bi görsenz sanki dondrma var hem konşyo hem yalıyo gülmkten bi hal oldm basılıncada suçlu suçlu bakıyo Çok tatlı ama yaaa
Hahaha oda iyiymişKundakta durabiliyormu canimya.ven yapamıyorum artik cok sinirleniyo
.iyce uykuya dalinca battaniyeyi.sıkıştırıyorum ama bes dak.sonra.bakıyorum kollar.cikmis gecen.geece ayaklari havada uyuyodu.baktim.battaniye.dikilmis havaya:) nasil.bir yatma.sekliyse.cok tatlilaryaa Masallah:)
Ben de bulamadim canim doktoru aradim eczaneden d vitamini iceren baska bir ozel ilac alabilirsin bulana kadar dedi acd isimli bi vitamin aldim..Arkadaşlar belki sorulmustur ama görmedim. DEVİT bulamiyorum piyasada. Bunun yerine ne kullaniyosunuz?
gunaydin canim ozlettin kendini.. Sorma ya cok tatlilar benim kizim da bazen uyandiginda aglamiyor bir bakiyorum ayni ellerini emiyor sonra ben yanina gidiyorum ozellikle hic gulmuyorum o bana bakiyor sonra gulerek basini yana ceviriyor hani utanmis gibi iste o an bitiyorum :) tabi gazdan ciglikla uyanmalarimiz da bir bitse...Günaydın kızlarrr ayyy çok komik şeyler yaşıyorum bu aralar sizlerdede varmı merak içindeyimOğluşumu dün gece binbir zahmetle uyuttum yada ben öyle sandım oturma odasına eşimin yanına geldim yarım saat falan otrdm bi kontrol edym diye odaya gittim bizim oğlan meğet uyumamış kundaktan azcık elini çıkarmış yalıyo Ama bi görsenz sanki dondrma var hem konşyo hem yalıyo gülmkten bi hal oldm basılıncada suçlu suçlu bakıyo Çok tatlı ama yaaa
bende canim.agliyordum yaa resmen her tuvalette dogum.cok.cok.kolay yaninda İnsallah biran evvel.kurtuluruz
Tesekkur ederim kizlar.bende alayim o zamanBen de bulamadim canim doktoru aradim eczaneden d vitamini iceren baska bir ozel ilac alabilirsin bulana kadar dedi acd isimli bi vitamin aldim..
..
Bende özledim cnım ama yiğit büyüyor artık daha çok ilgî istyor bende mümkün oldkça onunla olmaya çalşytm pek giremyrm oyuzden valla büyüdükçe îyice tatlanığ ballandıkar ne diyîmBen de bulamadim canim doktoru aradim eczaneden d vitamini iceren baska bir ozel ilac alabilirsin bulana kadar dedi acd isimli bi vitamin aldim..
gunaydin canim ozlettin kendini.. Sorma ya cok tatlilar benim kizim da bazen uyandiginda aglamiyor bir bakiyorum ayni ellerini emiyor sonra ben yanina gidiyorum ozellikle hic gulmuyorum o bana bakiyor sonra gulerek basini yana ceviriyor hani utanmis gibi iste o an bitiyorum :) tabi gazdan ciglikla uyanmalarimiz da bir bitse...
Sağol cnm.. inşallah :)Hayırlı olsun annesi güle oynaya kullansın bebeğin arabasını inşallah
Bende bugün kullandim.. memnun kaldim valla.Ben aldım henüz tam kullanmış sayılmam çünkü kızım içinde pek durmadı biraz kucağa alışmış galiba ama güzel kullanışlk bir araba tek sıkıntısı biraz fazla yer kaplaması, arabanın bagajını hemen hemen kaplıyor, onun dışın da iyi.
Cnm kakasi bu şekilde. Bugun henüz kan görmedim..CANIM BEBIŞ HALA YAPMADIMI KAKA BEKLIYORUMDA :)
Kızlar bendede durum ayni... tatli yemeyi biraktim. ama bol bol su içiyorum.O diyetten banads lazım, 55 ile hamile kaldım 63 de doğum yaptım doğumdan sonra 54 kiloya düştüm şimdi 59 kiloyum ve kafayı yemek üzereyim.
Kızlar devit büyük ilcelerdeki eczanelerde bulunmuyor ama küçük ilcelerde bulunuyor. Yani ben ooturduğum ilcede sordum yoktu. Eşim çalıştığı bir ilcede bakti buldu hemen..Ben de bulamadim canim doktoru aradim eczaneden d vitamini iceren baska bir ozel ilac alabilirsin bulana kadar dedi acd isimli bi vitamin aldim..
gunaydin canim ozlettin kendini.. Sorma ya cok tatlilar benim kizim da bazen uyandiginda aglamiyor bir bakiyorum ayni ellerini emiyor sonra ben yanina gidiyorum ozellikle hic gulmuyorum o bana bakiyor sonra gulerek basini yana ceviriyor hani utanmis gibi iste o an bitiyorum :) tabi gazdan ciglikla uyanmalarimiz da bir bitse...
canım doktora gittin mi bunun içinCnm kakasi bu şekilde. Bugun henüz kan görmedim..
Gittim cnm. Tahlil verdik sabah. 2 saat sonra almaya gidecem...canım doktora gittin mi bunun için
Gittim cnm. Tahlil verdik sabah. 2 saat sonra almaya gidecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?