2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlarrr ayyy çok komik şeyler yaşıyorum bu aralar sizlerdede varmı merak içindeyim Oğluşumu dün gece binbir zahmetle uyuttum yada ben öyle sandım oturma odasına eşimin yanına geldim yarım saat falan otrdm bi kontrol edym diye odaya gittim bizim oğlan meğet uyumamış kundaktan azcık elini çıkarmış yalıyo Ama bi görsenz sanki dondrma var hem konşyo hem yalıyo gülmkten bi hal oldm basılıncada suçlu suçlu bakıyo Çok tatlı ama yaaa

Kizlar sonunda bebek arabasi aldım. Gözümüz aydin :) casual sonic aldimm... kullanan var mi aranızda?

Ben aldım henüz tam kullanmış sayılmam çünkü kızım içinde pek durmadı biraz kucağa alışmış galiba ama güzel kullanışlk bir araba tek sıkıntısı biraz fazla yer kaplaması, arabanın bagajını hemen hemen kaplıyor, onun dışın da iyi.

O diyetten banads lazım, 55 ile hamile kaldım 63 de doğum yaptım doğumdan sonra 54 kiloya düştüm şimdi 59 kiloyum ve kafayı yemek üzereyim.

Kundakta durabiliyormu canimya.ven yapamıyorum artik cok sinirleniyo
.iyce uykuya dalinca battaniyeyi.sıkıştırıyorum ama bes dak.sonra.bakıyorum kollar.cikmis gecen.geece ayaklari havada uyuyodu.baktim.battaniye.dikilmis havaya:) nasil.bir yatma.sekliyse.cok tatlilaryaa Masallah:)

Hahaha oda iyiymiş Canım bi ara benmkide çok sinrlenyodu kubdağa ama şimdi kendi istiyo uykusu gelince o kundak battaniyesi üzerine örtülene kadar ağlıyo Sonra da direk uyku moduna giryo kundaksz çok uyandryo kendini ellet hep yüzünde uyumuyo ozamanda yaza kadar yaparım ben kundak galiba

Arkadaşlar belki sorulmustur ama görmedim. DEVİT bulamiyorum piyasada. Bunun yerine ne kullaniyosunuz?
Ben de bulamadim canim doktoru aradim eczaneden d vitamini iceren baska bir ozel ilac alabilirsin bulana kadar dedi acd isimli bi vitamin aldim..

gunaydin canim ozlettin kendini.. Sorma ya cok tatlilar benim kizim da bazen uyandiginda aglamiyor bir bakiyorum ayni ellerini emiyor sonra ben yanina gidiyorum ozellikle hic gulmuyorum o bana bakiyor sonra gulerek basini yana ceviriyor hani utanmis gibi iste o an bitiyorum :) tabi gazdan ciglikla uyanmalarimiz da bir bitse...

Bende özledim cnım ama yiğit büyüyor artık daha çok ilgî istyor bende mümkün oldkça onunla olmaya çalşytm pek giremyrm oyuzden valla büyüdükçe îyice tatlanığ ballandıkar ne diyîm Allah herkese nasip etsin çok zor günler yaşadık ama geçiyormuşş ozaman deseler inanmazdım inanmyrdmda şimdide sorunlar var ama ya ben alştm yada güzel geliyo artk bilemicim

Bende bugün kullandim.. memnun kaldim valla.

Kızlar devit büyük ilcelerdeki eczanelerde bulunmuyor ama küçük ilcelerde bulunuyor. Yani ben ooturduğum ilcede sordum yoktu. Eşim çalıştığı bir ilcede bakti buldu hemen..

Kızlar bu ek gıda olayı benım kafamı çok karıştırıyor. Tamam daha erken ve dr yardımcı olucak ama şimdiden bilinçlenmek istiyorum. Neyle başlıcaz. Nekadar verıcez. Ne sıklıkta verıcez.gunde nekadar ne yemelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…