2014 Kasım Anneleri

Normal doğum yapanlarr 2sorum var
-doğumda ıknmaktan basur olunYormş çatlak falan.. olan varmı 2 aydr devam ediyor.
-Dikişleri ağrıyan varmı lavobayü çıktğmda çok ağrıor ilşkiden snra falan
Basur bende biraz hamilelikten öncede vardı ayda bir iki sefer tuvalette kanardı hamilelikte 5. Ayımda kan ilaçlarıyla birlikte tavan yaptı çünkü kan ilaçları kabız yapıyor annemlerin kiraz bahçesi var hergün bir tabak kiraz yemiştim kiraz bağırsakları rahatlatıyor doğumla birlikte biraz daha arttı ama benim normalde ağrı acı yok sadece kanız olursam tuvalette zorluk çekiyorum ve kanıyor epizyo kesiside bende ağrı gibi değilde sızı şeklinde özellikle üşüttüğümde oluyor

bizimkide böyle canım,kan çok mu gördün sen? ben gözümle çatlağı gördüm ama kakası çogu zaman böyle mukuslu

Yok cnm. Kan ince kil şeklinde bazen daha az bazen yok hatta. Dr sabah bakti tekrar ewet dedi catlak var biraz iyileşme 2 ayi bulur tam olarak dedi. Tahlil sonucu belirleyecek herseyi. Bakalim ne cikacak tahlilde.

hadi inş bişey yoktur

İnşallah cnm...

Betül 1570 mi doğdu yaww o zaman beyzayla kıyaslamamız lazım..beyzada 1.5 ay erken 1560 doğdu çünkü 7 şubattaki muayene de boy 57 kilo 4760 dı..bence betül gayet iyi..normal zamanında doğan bebeklerle kıyaslama canım..
Bana da diyolar verme diye ama doktor öyle uygun gördü napalım..ozaman al sen büyüt dicen o çok bilmişlere boşver Bizim ruh halimizi anlamaz onlar..

Normal doğum yapanlarr 2sorum var
-doğumda ıknmaktan basur olunYormş çatlak falan.. olan varmı 2 aydr devam ediyor.
-Dikişleri ağrıyan varmı lavobayü çıktğmda çok ağrıor ilşkiden snra falan
Canım bende wcde sorun yok ama ıkınmadan dolayı kalçam hala ağrıyor oturup kalkarken hala Zorlanıyorum ama zamanla gececekmiş umArım gecer

Geçsin Sinirin annesi bak bebeğini de etkilersin hem deger mi böyle düşüncesiz insanlar için.. Hem hepimizin hayatında emin ol bu model insanlardan var:) Fuzuli konuşup duracaklar ne önemi var ki bizler bebeğimize herseyden herkesten iyi bakıyoruz burda zaten

Yaptriyosa. Ne guzel uyusun.minnak miisil.miisil
Canım bende wcde sorun yok ama ıkınmadan dolayı kalçam hala ağrıyor oturup kalkarken hala Zorlanıyorum ama zamanla gececekmiş umArım gecer
herkrs farkli.birseyden.cekiyo Rabbim daha beterinden korusun hpimizi yavrularımızada.sagliksihhat versin İnsallah

Zeycim hazır mama derken devam sütü mu veriyorsunuz. Ben daha anne sütüyle besliyorum ama artık yetmiyor geliyor. Bebegimin boyu bir buçuk aydır aynı kiloda hazana almıyor. bu konuda bilgim yok nasıl olması lazim

Yaptriyosa. Ne guzel uyusun.minnak miisil.miisil
herkrs farkli.birseyden.cekiyo Rabbim daha beterinden korusun hpimizi yavrularımızada.sagliksihhat versin İnsallah
Amin amin amin hep diyorum Allah I'm sağlıkları iyi olsunda gerisini bir şekilde hallederiz baksana yavrucuklar 3-4 aylık oldular

Oğlunun Sünnet'i hayırlı olsun. Ayrıntılı bir şekilde anlattığın için çok teşekkür ederim. İnşallah bizde sorunsuz bir şekilde atlatırız.

Leylek isirigi deniyor halk arasinda bizdede var demet akalin in kizininda ozel bolgesinde varmis mikrop mi kapmis ne kanamis iltihaplanmis tipta bisey tumoru deniyormis sasirmistim okuyunca
hemanjiyom canm onun adı..kılcal damarlarla alakalı

Oğlunun Sünnet'i hayırlı olsun. Ayrıntılı bir şekilde anlattığın için çok teşekkür ederim. İnşallah bizde sorunsuz bir şekilde atlatırız.
Teşekkür ederim canım.bugün kontrolümüz vardı. Doktorumuz çok iyi olduğunu söledi.en sonunda artık banyo yaptırcam yuppi.

Cnm kakasi bu şekilde. Bugun henüz kan görmedim..
canım cooooooooooook tşk ederım iyiki varsın canım benım bebekte aynı böyle yapyon perşembe randevu aldım her beslenmede olmasada 2 cı beslenmede yapıyor bende amıpten şüphelenıyorum canım birde kan görünce koyarsan sevınırım ben de bırdaha görmedım kan neten baktım ama tam bır şey yok sağol canım senın ve bebeğın ıcın dua edeceğım

dr ne dedı cvp yaz olurmu merak ettım bırde kakasını hastanede yaptımı almak coook zor olurda o yüzden sordum.
ya arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr normal kaka nasıl oluyor normal kaka resmi atabılırmısınız kafam cooooook karıştı

kasımın ilk haftası anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bebeğınız dönüyormu önüne bır şey tutunca uzanıyormu? benımkı dönmüyor bırde kg kac coook mu kılolu dıye korkuyorum aşı yaptıranlar ateş oldumu?

Teşekkür ederim canım.bugün kontrolümüz vardı. Doktorumuz çok iyi olduğunu söledi.en sonunda artık banyo yaptırcam yuppi.

Şükür canım demek ki iyileşti oğluşun sünnetten sonraki ilk günler oğlun nasldı? Ağlama, huzursuzluk çok oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…