hadi inş bişey yokturGittim cnm. Tahlil verdik sabah. 2 saat sonra almaya gidecem...
Basur bende biraz hamilelikten öncede vardı ayda bir iki sefer tuvalette kanardı hamilelikte 5. Ayımda kan ilaçlarıyla birlikte tavan yaptı çünkü kan ilaçları kabız yapıyor annemlerin kiraz bahçesi var hergün bir tabak kiraz yemiştim kiraz bağırsakları rahatlatıyor doğumla birlikte biraz daha arttı ama benim normalde ağrı acı yok sadece kanız olursam tuvalette zorluk çekiyorum ve kanıyor epizyo kesiside bende ağrı gibi değilde sızı şeklinde özellikle üşüttüğümde oluyorNormal doğum yapanlarr 2sorum var
-doğumda ıknmaktan basur olunYormş çatlak falan.. olan varmı 2 aydr devam ediyor.
-Dikişleri ağrıyan varmı lavobayü çıktğmda çok ağrıor ilşkiden snra falan
bizimkide böyle canım,kan çok mu gördün sen? ben gözümle çatlağı gördüm ama kakası çogu zaman böyle mukuslu
hadi inş bişey yoktur
Betül 1570 mi doğdu yaww o zaman beyzayla kıyaslamamız lazım..beyzada 1.5 ay erken 1560 doğdu çünkü 7 şubattaki muayene de boy 57 kilo 4760 dı..bence betül gayet iyi..normal zamanında doğan bebeklerle kıyaslama canım..:)Bizde tartinin uzerine koyuyoruz ama dedigin gibi net cikmiyor:) bu cuma gidicez doktora cok merak ediyorum aldi mi almadi mi aldiysa kac aldi:) kuzenim dogum yapmisti benden 10 gun once normalde aramizda 1.5 ay vardi iste bizim kiz erken dogunca yetistik ona..oglu 53 cm 4120 dogmustu...biz 42 cm 1570...
Suan o 70 cm boy 7250 kilosu var
biz 59 cm boy 5250 kilo..o sadece anne sutu aliyor..
Simdi dönüp baktigimda o dogdugundan beri 3250 almis ki besinleri emme suresi iyi olan bi bebek...
Biz 3750 almisiz...gelisimimize baktigimda biz daha cok kilo almisiz hatta
Kuzen bana kiziyor bu mamayi veriyorum diye herhangi bi sorun yok niye veriyosun farkli bisey die ama burda okuyorum bazen 7 kilo olmus bebisler var
Buyudugunu sadece anamm kiyafetleri olmuyo kisminda anliyorm yoksa hala cok kucuk gelio banada:)
Ânin çok saol canım inşallah hiç biri annesini üzmez hayırlı akıllı olsunlar bu bıcırıklar inşallahHayranim su pozitifligine masallah sana.. Oglun cok sansli ki senin gibi bir annesi var.. Hic mi hic uzmez annesini o da insallah . :)
Canım bende wcde sorun yok ama ıkınmadan dolayı kalçam hala ağrıyor oturup kalkarken hala Zorlanıyorum ama zamanla gececekmiş umArım gecerNormal doğum yapanlarr 2sorum var
-doğumda ıknmaktan basur olunYormş çatlak falan.. olan varmı 2 aydr devam ediyor.
-Dikişleri ağrıyan varmı lavobayü çıktğmda çok ağrıor ilşkiden snra falan
Geçsin Sinirin annesi bak bebeğini de etkilersin hem deger mi böyle düşüncesiz insanlar için.. Hem hepimizin hayatında emin ol bu model insanlardan var:) Fuzuli konuşup duracaklar ne önemi var ki bizler bebeğimize herseyden herkesten iyi bakıyoruz burda zatenCanim benim ne güzel yazmışsın.duygularimiz ancak bu kadar guzel ifade edilirdiyaa bide cocuguma hep hasta muamelesi yapiyor ya bitiryor beni. cocuk bu aglayabilir her agladiginda ilac mi verilir dimi ama. bir daha da gitmicem (hala gecmedi sinirim) stresim sütüme de geçmiş oglum da gece boyu uyumadi şimdi uyudu hasta diye diye hasta etti bizi gudeyim oglumun sut kokan cenesini opeyim de unutayiim biraz iyi ki meleklerimiz var
Yaptriyosa. Ne guzel uyusun.minnak miisil.miisilHahaha oda iyiymişCanım bi ara benmkide çok sinrlenyodu kubdağa ama şimdi kendi istiyo uykusu gelince o kundak battaniyesi üzerine örtülene kadar ağlıyo Sonra da direk uyku moduna giryo kundaksz çok uyandryo kendini ellet hep yüzünde uyumuyo ozamanda yaza kadar yaparım ben kundak galiba
herkrs farkli.birseyden.cekiyo Rabbim daha beterinden korusun hpimizi yavrularımızada.sagliksihhat versin İnsallahCanım bende wcde sorun yok ama ıkınmadan dolayı kalçam hala ağrıyor oturup kalkarken hala Zorlanıyorum ama zamanla gececekmiş umArım gecer
Zeycim hazır mama derken devam sütü mu veriyorsunuz. Ben daha anne sütüyle besliyorum ama artık yetmiyor geliyor. Bebegimin boyu bir buçuk aydır aynı kiloda hazana almıyor. bu konuda bilgim yok nasıl olması lazimBetül 1570 mi doğdu yaww o zaman beyzayla kıyaslamamız lazım..beyzada 1.5 ay erken 1560 doğdu çünkü 7 şubattaki muayene de boy 57 kilo 4760 dı..bence betül gayet iyi..normal zamanında doğan bebeklerle kıyaslama canım..
Bana da diyolar verme diye ama doktor öyle uygun gördü napalım..ozaman al sen büyüt dicen o çok bilmişlere boşver Bizim ruh halimizi anlamaz onlar..
Amin amin amin hep diyorum Allah I'm sağlıkları iyi olsunda gerisini bir şekilde hallederiz baksana yavrucuklar 3-4 aylık oldularYaptriyosa. Ne guzel uyusun.minnak miisil.miisil
herkrs farkli.birseyden.cekiyo Rabbim daha beterinden korusun hpimizi yavrularımızada.sagliksihhat versin İnsallah
Mrb tesadüfen forumu gezerken sünnet olayı konuşulunca bilgi vermek istedim.inş. içiniz biraz oksun rahatlar 2.5 aylık bebeğimi 3 gün önce lokal anesteziyle çocuk cerrahisi doktoruna sünnet ettirdim.işlem ameliyathanede yapıldı.hiç korkmayın kızlar hiç bir ağrı sızı olmuyor.bir hafta boyınca pipinin üzerine küçük bir bardak verdi alt kısmını kesip koyuyoruz kakadan mikrop bulsşmasın diye.teramisin göz kremi verdi daha çabuk iyileştiriyor günde 3 defa pipisinin ucuna bol miktarda sürüyorsunuz.ilk günlerde biraz ödemden dolayı şişlik oluyor.korkmayın sakın.ha bu arada huysuzluk olursa diye paranox fitil verdi 5 dkda etkisini gösteriyor ameliyathanede yarım fitil atmışlar. birde yarım saat arayla emla krem sürdüler ameliyathaneye gitmeden önce pipiyi uyuşturmak için.küçük birde iğne yaptılar testislere.bölelikle hiç bir sıkıntı yaşamadan atlattık sünneti.darısı sizlere kızlar
Sakın o nasıl söz ne demek kötü bir anneymişim bakarmıyormuşumHiçte bile buradaki herkes hepimiz çok iyi anneleriz ve bebeklerimize en iyi şekilde bakıyoruz birinin sana nasıl bakacağını söylemesi bile yersiz sen bir annesin ve bebeğine nasıl bakacağını senden iyi hiç kimse bilemez..senin bebeğine çok iyi bakman onu rahatsız etmiştir asıl Köfte yedirme meselesini konuşmak bile istemiyorum o hareket zaten bitirdi onu Bu hayatta daha çok insan çıkıcak karşımıza yok o öyle olmaz yok böyle yapmalısın..hepsine kulaklarımızı tıkıcaz Bebeğimize faydası olan şeyler hariç tabi ki Sakın kendini böyle boş bir sey için üzme olur mu Bana da yok çok alıştırdın kendine yok seni çok istiyor iyice kucağa alıştı diyorlar ya daha üç aylık bir bebek bana muhtaç benden başka kimi var derdini anlayabilecek gerekirse deil sabaha kadar 24 saat alırım kucağıma yeter ki iyi olsun yeter ki sağlığı yerinde olsun biz öyle çok bekledik ki bu melekleri öyle çok dua ettik ki sağ salim kucagımıza almak için Allah a binlerce kez şükürler olsun kötü zamanları atlattık şimdi hepimizin kucağında cennet kokulu melekler var O yüzden napıyoruz bebişlerimizin dudak altındaki çenesinden o süt kokusunu içimize çekip ohhhhhh dünya varmış iyi ki benim bebeğimsin ve iyi ki senin annen benim diyoruz
hemanjiyom canm onun adı..kılcal damarlarla alakalıLeylek isirigi deniyor halk arasinda bizdede var demet akalin in kizininda ozel bolgesinde varmis mikrop mi kapmis ne kanamis iltihaplanmis tipta bisey tumoru deniyormis sasirmistim okuyunca
Teşekkür ederim canım.bugün kontrolümüz vardı. Doktorumuz çok iyi olduğunu söledi.en sonunda artık banyo yaptırcam yuppi.Oğlunun Sünnet'i hayırlı olsun. Ayrıntılı bir şekilde anlattığın için çok teşekkür ederim. İnşallah bizde sorunsuz bir şekilde atlatırız.
canım cooooooooooook tşk ederım iyiki varsın canım benım bebekte aynı böyle yapyon perşembe randevu aldım her beslenmede olmasada 2 cı beslenmede yapıyor bende amıpten şüphelenıyorum canım birde kan görünce koyarsan sevınırım ben de bırdaha görmedım kan neten baktım ama tam bır şey yok sağol canım senın ve bebeğın ıcın dua edeceğımCnm kakasi bu şekilde. Bugun henüz kan görmedim..
dr ne dedı cvp yaz olurmu merak ettım bırde kakasını hastanede yaptımı almak coook zor olurda o yüzden sordum.canım cooooooooooook tşk ederım iyiki varsın canım benım bebekte aynı böyle yapyon perşembe randevu aldım her beslenmede olmasada 2 cı beslenmede yapıyor bende amıpten şüphelenıyorum canım birde kan görünce koyarsan sevınırım ben de bırdaha görmedım kan neten baktım ama tam bır şey yok sağol canım senın ve bebeğın ıcın dua edeceğım
senınkının markası ne ben hafıf olsun ıstıyorumBende bugün kullandim.. memnun kaldim valla.
senın bebegın ne ile beslenıyor benıkkıde böyle ve mamabizimkide böyle canım,kan çok mu gördün sen? ben gözümle çatlağı gördüm ama kakası çogu zaman böyle mukuslu
Teşekkür ederim canım.bugün kontrolümüz vardı. Doktorumuz çok iyi olduğunu söledi.en sonunda artık banyo yaptırcam yuppi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?