5 kasım canım bizimki daha dönmüor 4900 ancak olduk biz anne sütü alıyoruz sadece bizim de kakada mukus var aynen normal kaka nasıl resim koyabilir mi birisikasımın ilk haftası anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bebeğınız dönüyormu önüne bır şey tutunca uzanıyormu? benımkı dönmüyor bırde kg kac coook mu kılolu dıye korkuyorum aşı yaptıranlar ateş oldumu?
Saol canım insallah kolayca halledersiniz sünneti ağrısız sancısız bende istiyorum bakalım ikna edersek babamızı yaz gelmeden olsa süper olur çisini hemen hissediyor çok bez değisiyoruz ben en çok ondan dolayı istiyorum ama esim normal diyor 10 beze kadar.Kumralım çok cici ya öpüyorum onuİznin hayırlı olsun canım Paşa'yla doya doya vakit geçirBiz de gaz sıkıntısı Hariç iyiyiz çok şükür. Sünneti de Allah nasip ederse Mart'ın ilk haftası düşünüyoruz. Nedense çok korkuyorum bu Sünnet işinden, bakalım hayırlısı Allah'tan.
Ben aldim canim ebebekte undirim vardi gecen,evde kullaniyorum simdilik cok memnunum havalar isinsa da disarida da kullansakKizlar sonunda bebek arabasi aldım. Gözümüz aydin :) casual sonic aldimm... kullanan var mi aranızda?
sureklimi mukus oluyordu canim benim.kiziminkide oyle oluyor arada neye alerjiymis peki bizimde kontrol var yarin İnsallah ikimiznkide almistr yaa .sKızlar kalasında mukus benımkındede vardı gecen hafta dr gıtmiştim. Oda tahlıl yaptı kan gozukuyo dedı. Alerjı dedı. Bir mukuslu bır normal yapıyo kızım. Yarın kontrolümüz var. Yıne kaka tahlılı yapılcak. Dr un soyledıgını soylerım sizede. Ben hiç kan gormedım buarada kakasında. Bakalm yarın neolcak. İnş kilo almıştr kızım.
bizim 4.ay bitti kontrolde doktorumuzla konuştuk. Normal şartlarda 5bitince başlayacagiz yoğurt sonra elma suyu ve püresi ama ilk tattırma dönemi yarım fincanı geçmeyecek öğün olarak sanırım 6ay dolunca. Ama ben çalışmaya başladım ve oğlum mama yemek istemiyor önce mamaya alıştırma çabasındayız olmadı 4.ay sonrası kullanılan kaşık mamalarıKızlar bu ek gıda olayı benım kafamı çok karıştırıyor. Tamam daha erken ve dr yardımcı olucak ama şimdiden bilinçlenmek istiyorum. Neyle başlıcaz. Nekadar verıcez. Ne sıklıkta verıcez.gunde nekadar ne yemelı
Haklısın insan cesaret edemiyor ama nette hangi ortamda tanıstığına da bağlı bu durum hos hepimiz bayanız vede anneyiz yoksa ne isimiz olur buralarda ...esime gönül rahatlığıyla söyleyebildiğim bir yer bu forum.Aksama kadar müge anlıda neler görüyoruz Allah korusun.İstanbul'dan 3 kisi olduk senle sanırım.yirmisekizonbirdoksan@ bak bisey öğrenmisiz müge abladaninternetten konusup tanisanlari kiniyordum ne cesaret diye;
aktif olmasamda 4 aydir takip ediyorum formu ben de herkesi merak ediyorum; istanbul bulusmasi olursa gelmek isterim :) bu zor aylarda forumu okumasam kafayi yerdim
Cnm kakasi bu şekilde. Bugun henüz kan görmedim..
bizimkide mukuslu yapıyor arada ama kan yok yaparken ıkınma filanda yok ama kan nasıl oluyor uff aklıma kurt düştü şimdi çarşamba bi gelsede bende söylesem yaptrsak şu kaka tahlilini bide nasıl oluyor canmm bu tahlil bilgi verirmisn hastanedemi yapması bekleniyorKızlar kalasında mukus benımkındede vardı gecen hafta dr gıtmiştim. Oda tahlıl yaptı kan gozukuyo dedı. Alerjı dedı. Bir mukuslu bır normal yapıyo kızım. Yarın kontrolümüz var. Yıne kaka tahlılı yapılcak. Dr un soyledıgını soylerım sizede. Ben hiç kan gormedım buarada kakasında. Bakalm yarın neolcak. İnş kilo almıştr kızım.
bende istanbullHaklısın insan cesaret edemiyor ama nette hangi ortamda tanıstığına da bağlı bu durum hos hepimiz bayanız vede anneyiz yoksa ne isimiz olur buralarda ...esime gönül rahatlığıyla söyleyebildiğim bir yer bu forum.Aksama kadar müge anlıda neler görüyoruz Allah korusun.İstanbul'dan 3 kisi olduk senle sanırım.yirmisekizonbirdoksan@ bak bisey öğrenmisiz müge abladan
canm ne çıktı sonuçta inşallah normaldir bnm kızda arada böyle yapıyor ama kan yok bizde de bizimde çarşamba günü kontrol bnde doktora söyleyeceğim
bizimkide mukuslu yapıyor arada ama kan yok yaparken ıkınma filanda yok ama kan nasıl oluyor uff aklıma kurt düştü şimdi çarşamba bi gelsede bende söylesem yaptrsak şu kaka tahlilini bide nasıl oluyor canmm bu tahlil bilgi verirmisn hastanedemi yapması bekleniyor
inşallah bişey çıkmaz canm benmde çarşamba günü kotrol kesn yaptırmalym o zman peki kakayı yapması için hastanedemi beklednz nasıl oldu bide alerji testi nasıl oluyomş cnm çok soru sordm ne olur kusura bakma benmkide böyle yapıyo sürekli korkmaya başladmkizlar bizim gaita testi ve antijen e bakıldı. Amip antijeni yok ama amip kisti var hala. Kakada kan gorulmedi mukus var yazio.
Cocuk gastrolojisine gösterelim dedi sonucu ve tabii alerji testi yapalim dedi tekrardan.
Mukus olanlar bence bi göstersin dra bebeğini. Bizim daha tam tanı konulmadi alerji testi yapririp öyle bakilacak.
ne kadar sürede iyileşti canım yara kabuğu gibi kabuk bağlıyorMuş öyle mi? dikiş ipleri ne zaman düştü? sünnet kilodu kullanmadin saniyorum. Bez bağlamaya devam ettin miMrb tesadüfen forumu gezerken sünnet olayı konuşulunca bilgi vermek istedim.inş. içiniz biraz oksun rahatlar 2.5 aylık bebeğimi 3 gün önce lokal anesteziyle çocuk cerrahisi doktoruna sünnet ettirdim.işlem ameliyathanede yapıldı.hiç korkmayın kızlar hiç bir ağrı sızı olmuyor.bir hafta boyınca pipinin üzerine küçük bir bardak verdi alt kısmını kesip koyuyoruz kakadan mikrop bulsşmasın diye.teramisin göz kremi verdi daha çabuk iyileştiriyor günde 3 defa pipisinin ucuna bol miktarda sürüyorsunuz.ilk günlerde biraz ödemden dolayı şişlik oluyor.korkmayın sakın.ha bu arada huysuzluk olursa diye paranox fitil verdi 5 dkda etkisini gösteriyor ameliyathanede yarım fitil atmışlar. birde yarım saat arayla emla krem sürdüler ameliyathaneye gitmeden önce pipiyi uyuşturmak için.küçük birde iğne yaptılar testislere.bölelikle hiç bir sıkıntı yaşamadan atlattık sünneti.darısı sizlere kızlar
Cnm kakasi bu şekilde. Bugun henüz kan görmedim..
Bikere gordum canım ben. Bir gun sonra de gtmiştik. Ama buara cok sık goruyorum. Süt ve süt ürünlerine alwrjisi varmış yemiyorum ben canım. İnş canım haberleşiriz yarınsureklimi mukus oluyordu canim benim.kiziminkide oyle oluyor arada neye alerjiymis peki bizimde kontrol var yarin İnsallah ikimiznkide almistr yaa .s
Cok sagol canım uzun ama güzel oldubizim 4.ay bitti kontrolde doktorumuzla konuştuk. Normal şartlarda 5bitince başlayacagiz yoğurt sonra elma suyu ve püresi ama ilk tattırma dönemi yarım fincanı geçmeyecek öğün olarak sanırım 6ay dolunca. Ama ben çalışmaya başladım ve oğlum mama yemek istemiyor önce mamaya alıştırma çabasındayız olmadı 4.ay sonrası kullanılan kaşık mamaları
O da olmazsa yoğurt ve cam rendede rendelenmiş elma ile başlayacagiz.çünkü bu ay kilo alımı az olmuş Ama şükür ki bugün ben emzirme için gelene kadar 30ml mama yemiş inşallah biraz yer de zamanında geçeriz ek gıdaya. Çok uzun yazdım galiba :-(
Evet canım hastanede bekliyosun yapmasını yarım saat içinde vermen lazm bekletmeden bakterı ürüyomuş çünkü. Bir kap verıyolar îki kaşık koyyosun labaratuara verıyosun.canm ne çıktı sonuçta inşallah normaldir bnm kızda arada böyle yapıyor ama kan yok bizde de bizimde çarşamba günü kontrol bnde doktora söyleyeceğim
bizimkide mukuslu yapıyor arada ama kan yok yaparken ıkınma filanda yok ama kan nasıl oluyor uff aklıma kurt düştü şimdi çarşamba bi gelsede bende söylesem yaptrsak şu kaka tahlilini bide nasıl oluyor canmm bu tahlil bilgi verirmisn hastanedemi yapması bekleniyor
sadece süt ve süt ürünleri mi yemiyorsun canım peki bu drum ne zaman geçecekmiş kalsiym almamak çocuklar ve bizim için sıkıntı olmaz mıEvet canım hastanede bekliyosun yapmasını yarım saat içinde vermen lazm bekletmeden bakterı ürüyomuş çünkü. Bir kap verıyolar îki kaşık koyyosun labaratuara verıyosun.
inşallah bişey çıkmaz canm benmde çarşamba günü kotrol kesn yaptırmalym o zman peki kakayı yapması için hastanedemi beklednz nasıl oldu bide alerji testi nasıl oluyomş cnm çok soru sordm ne olur kusura bakma benmkide böyle yapıyo sürekli korkmaya başladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?