Bn arada iciyorum ama nolcakki icsen hic dusunmedm.olumsuz bir yönünüKahve yada neskafe ne sıklıkta içiyosunuz. Hiç içmiyorum ben cok canım istıyo kızlarya
Cnm bilmiyorum ki. benimki böyle değildi. Daha çok parçacık vardi. Bu aralar içinde sumuksu şeyler var...benım kızımın kakası hep böyle dogdugundan beri snki içinde parcacıklar varmış gibi.sadece bu ara rengi sanki yeşile döüyor.sizin bebıslerın kakası katımı oluyor böyle yapması anormal mi?sadece anne sütü alıyor bu arada
Canım onları yarınki kontrolde konuşucaz. Bır hafta sonra gel tekrar tahlıl yapar dueuma gıre konuşuruz dedısadece süt ve süt ürünleri mi yemiyorsun canım peki bu drum ne zaman geçecekmiş kalsiym almamak çocuklar ve bizim için sıkıntı olmaz mı
anladm canm çok sağol bilgilendirmen için bizim hastane çok yakn hemen yürüyerek 5 dk evde beklerm artık yapmasını ben hiç kan filan görmedm ama bu aralar bebeğimn karnı beselenme sonrası karnı çok şişiyor bende süt alerjisi var nrmalde inek sütü içince şişer bnmde öyle tahmin ediyrm bizimki süt alerjisi sanırm başka birşey çıkmasında yine ona razıym kendm diyet yaparm inşallah başka bişey çıkmaz bebişlerimzdeCnm bende kanda vardi kakada ama tahlilde çıkmamış. Bizim hastane yakin diye eve geldim yapinca icine koymam için kap verdiler. Zaten yarim saat gecmeden teslim etmen lazim kakayi. Eger hastane uzak ise hastanede beklersiniz zaten bebek bakim odalari var heryheryerde.yapincada hemen teslim edersiniz.
Alerji testi için kan alınıyor. Onunla yapılıyor Test.
ben her zaman değil ama neskafeyi içersem çay fincanıyla bi fincan içiyrmKahve yada neskafe ne sıklıkta içiyosunuz. Hiç içmiyorum ben cok canım istıyo kızlarya
anladm canm çok sağol bilgilendirmen için bizim hastane çok yakn hemen yürüyerek 5 dk evde beklerm artık yapmasını ben hiç kan filan görmedm ama bu aralar bebeğimn karnı beselenme sonrası karnı çok şişiyor bende süt alerjisi var nrmalde inek sütü içince şişer bnmde öyle tahmin ediyrm bizimki süt alerjisi sanırm başka birşey çıkmasında yine ona razıym kendm diyet yaparm inşallah başka bişey çıkmaz bebişlerimzde
ben de istanbuldayım :)Haklısın insan cesaret edemiyor ama nette hangi ortamda tanıstığına da bağlı bu durum hos hepimiz bayanız vede anneyiz yoksa ne isimiz olur buralarda ...esime gönül rahatlığıyla söyleyebildiğim bir yer bu forum.Aksama kadar müge anlıda neler görüyoruz Allah korusun.İstanbul'dan 3 kisi olduk senle sanırım.yirmisekizonbirdoksan@ bak bisey öğrenmisiz müge abladan
of ya biz de acil sünnet ettireceğiz darlık varmış bu hafta içi bi gün çocuk cerrahına gidip görüşeceğiz çok korkuyorum.ne kadar sürede iyileşti canım yara kabuğu gibi kabuk bağlıyorMuş öyle mi? dikiş ipleri ne zaman düştü? sünnet kilodu kullanmadin saniyorum. Bez bağlamaya devam ettin mi
benim de ilkti çok korkmuştum ama 30ml mama yemiş çok şükür. çok mutlu oldum. Hiç aç kalmasın bebişler..Bugün ilk iş günümdü :) tam 5 ay oldu yaa. 2 gündür sınava gidiyordum, oğlum sütümü biberonla ya da kaşıkla almıyordu... bugün az biberonla az kaşıkla biraz biraz içmiş :) korka korka aradım ağlama sesini duyarım diye ama babanesiyle sohbet ediyolarmış, ağlama sesi falan duymadımmm :) saat 13 de çıktım. 13 45 gibi evdeydim. ama yrn biraz daha erken çıkarım ve daha çabuk geleceğimi düşünüyorum. saat 11.30 gibi de sütümü sağdım iş yerinde. çok şükür bir sıkıntı yok. inşallah daha iyi olacak.
bizimkide böyle beyaz pıtırcıklar var ama mukus da çok görüyrm ben bu aralar bide bu beyaz pıtırcıklara süt yaradığı için oluyor diyenler olmştu onlar normal sanırm mukus biraz sıkıntılı bi durumkızlar bizim kakamız böyle hep
iyiya korktugun gibi olmamis cok şükür hepimiz sorunsuz atlatırız bu surecleri İnsallahBugün ilk iş günümdü :) tam 5 ay oldu yaa. 2 gündür sınava gidiyordum, oğlum sütümü biberonla ya da kaşıkla almıyordu... bugün az biberonla az kaşıkla biraz biraz içmiş :) korka korka aradım ağlama sesini duyarım diye ama babanesiyle sohbet ediyolarmış, ağlama sesi falan duymadımmm :) saat 13 de çıktım. 13 45 gibi evdeydim. ama yrn biraz daha erken çıkarım ve daha çabuk geleceğimi düşünüyorum. saat 11.30 gibi de sütümü sağdım iş yerinde. çok şükür bir sıkıntı yok. inşallah daha iyi olacak.
kızlar bizim kakamız böyle hep
senın bebegın ne ile beslenıyor benıkkıde böyle ve mama
sizin de mi böyle ama normal değil sankikakalar bırbırıne benziyor :))) demekki cok sorun yok
kizlar bizim gaita testi ve antijen e bakıldı. Amip antijeni yok ama amip kisti var hala. Kakada kan gorulmedi mukus var yazio.
Cocuk gastrolojisine gösterelim dedi sonucu ve tabii alerji testi yapalim dedi tekrardan.
Mukus olanlar bence bi göstersin dra bebeğini. Bizim daha tam tanı konulmadi alerji testi yapririp öyle bakilacak.
Aynen cnm ya...çok geçmiş olsun canım..baktıracağım bende..of çok sinir bi durum her açtığımda mukus var mıdiye bakıyorum,kaka inceleme uzmanı olcam yakında
sizin de mi böyle ama normal değil sanki
kızlar bizim kakamız böyle hep
Ben hergun 1 paket nescafe iciyorum hamileykende ictim abartmadiktan sonra bir zarari olmaz benceKahve yada neskafe ne sıklıkta içiyosunuz. Hiç içmiyorum ben cok canım istıyo kızlarya
Valla canım sünnet olduğumuz ilk iki gün meme emip uyudu sürekli , çok sakindi.sadece ameliyattan çıkıp bana gelince biraz mızmızlandı oda korkmuş bşzi aramış galiba .ama başka hiçbir ağlama sızlama olmadı hatta emzik almayan çocuk emziğe ameliyathanede alıştı bıraktıramıyoruz şimdide. Emzik kullanıyorsa hemşire verin sünnet ederken sakinleştirirler.sevdiği müzik falan mümkünse ameliyathaneye verin. Bizde çok işe yaradı.emzirip verdiğim için okadar sağdığım süt boşa gitti biberondan emmemiş içerde.geldi yine beni emdi. Sende istersen sünbetten önce emxir sakin olur bebiş.Şükür canım demek ki iyileşti oğluşunsünnetten sonraki ilk günler oğlun nasldı? Ağlama, huzursuzluk çok oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?