Canm dr a gösterdin mi bunu? İshal gibi sanki bu... kac kere yapio gunde? Kilo alimi nasil?kızlar bizim kakamız böyle hep
Kahve yada neskafe ne sıklıkta içiyosunuz. Hiç içmiyorum ben cok canım istıyo kızlarya
ne kadar sürede iyileşti canım yara kabuğu gibi kabuk bağlıyorMuş öyle mi? dikiş ipleri ne zaman düştü? sünnet kilodu kullanmadin saniyorum. Bez bağlamaya devam ettin mi QUOTE]
Dikiş ipleri bir haftada düşüyormuş canım.bugün 5. Günümüz doktor durumunun çok iyi olduğunu söledi.hayır sünnet kilodu kullannadım bez bağladım ama bezi bağlarken testis ve pipiyi tabanını kestiğim mink köpük bardak içine oturtuyorsun kakadan korumak için.valla kabuk falan bağlamadı öle çok sadece alt kusmında çok az var gibi oğluş müsade ederse foto çeker atarım.
Bizimki de boyle cnm . Sadece anne sutu alıyor ve 4 gunde bır falan yapıyor. Sıkıntı olabılecegını dusunmedim hiç.kızlar bizim kakamız böyle hep
ishal mi gerçekten mi 1 kere yapıyo sadeceCanm dr a gösterdin mi bunu? İshal gibi sanki bu... kac kere yapio gunde? Kilo alimi nasil?
geçen ay 400 gram aldı 3,5 aylığız 2 haftada da 400 grama yakın aldı bu da bugnkü yaptığı ışık çok fazlaCanm dr a gösterdin mi bunu? İshal gibi sanki bu... kac kere yapio gunde? Kilo alimi nasil?
cok gecmiş olsn cnmCanm dr a gösterdin mi bunu? İshal gibi sanki bu... kac kere yapio gunde? Kilo alimi nasil?
ben de istanbuldayım :)
of ya biz de acil sünnet ettireceğiz darlık varmış bu hafta içi bi gün çocuk cerrahına gidip görüşeceğiz çok korkuyorum.
benim de ilkti çok korkmuştum ama 30ml mama yemiş çok şükür. çok mutlu oldum. Hiç aç kalmasın bebişler..
Canim yok normal yapio sanki... ama bilemedim benim oglanin ishalli haline benzio.. ondan sordum.geçen ay 400 gram aldı 3,5 aylığız 2 haftada da 400 grama yakın aldı bu da bugnkü yaptığı ışık çok fazla
Bizimde öyle ama her gün yapmazsa bu kadar çok oluyor.her gün yaparsa az az yapıyor.Arada parçacık da oluyor.Kilo alımı da normal.kızlar bizim kakamız böyle hep
İlerleyen zamanlarda biberona alışmaya başlayınca daha çok içer.Ben de rapor alıp okula bırakayım derken bayağı yoktum.Geldiğimde surat düşmüş.Bana boş boş bakıyor 5-10 dk sonra gülmeye başladı.Bizim de az içmiş sütü.ben ara sıra veriyordum biberondan.İçirene kadar çok yoruyor.Bugün ilk iş günümdü :) tam 5 ay oldu yaa. 2 gündür sınava gidiyordum, oğlum sütümü biberonla ya da kaşıkla almıyordu... bugün az biberonla az kaşıkla biraz biraz içmiş :) korka korka aradım ağlama sesini duyarım diye ama babanesiyle sohbet ediyolarmış, ağlama sesi falan duymadımmm :) saat 13 de çıktım. 13 45 gibi evdeydim. ama yrn biraz daha erken çıkarım ve daha çabuk geleceğimi düşünüyorum. saat 11.30 gibi de sütümü sağdım iş yerinde. çok şükür bir sıkıntı yok. inşallah daha iyi olacak.
anladım canım çarşamba doktora gdeceğiz eşim sıkıntı olmadığını her zaman böyle yapıyrdu evham yapıyorsun diyor belki de haklıdırCanim yok normal yapio sanki... ama bilemedim benim oglanin ishalli haline benzio.. ondan sordum.
ilk attığım resm 3 günlük kakaydı sonra attığım ise 1 günlük kakaydı evet kilo alımı normal inş bişey yokturBizimde öyle ama her gün yapmazsa bu kadar çok oluyor.her gün yaparsa az az yapıyor.Arada parçacık da oluyor.Kilo alımı da normal.
hakli olabilir canim esin. bizde bilmiyoruz ki....anladım canım çarşamba doktora gdeceğiz eşim sıkıntı olmadığını her zaman böyle yapıyrdu evham yapıyorsun diyor belki de haklıdır
ya 3. ay kontrolüne gittigimizde doktor ishal mi diye sordu bende sıvı ama sümüksü şeyler var dedim bişey demedi ishal mi onu da bilemedim yya neysehakli olabilir canim esin. bizde bilmiyoruz ki....
canım teşekkür ederim her ayrıntı ile anlatmışsın evhamlı biriyim zaten bi de bu hafta çalışmaya başladım o yüzden endişe ediyorum bakalım bi görüşelim de doktorla kolayca atlatirız inşallah bizdeHiç korkma erken teşhiş edilmiş .inan hiç bir sıkıntısı olmuyor.sadece çok hareketli olması biraz doktoru zorluyor.ondan sonrası çok rahat.benim oğluşun 5. Günü sünnette iyileşti pipi dikişler atmaya başladı.zaten 1 haftada atıyormuş dikşşler.sünnetten sonra geniş zıbın hiydir çok sıkmadın pipiyi ona diikkat.birde küçük boy köpük bardak bulabiliyorsan 2 tane üstüste koy tabanının başparmağının kalınlığında kes testiside içine alacak şekilde geçir pipiye.kaka bulaşmasın 1 hafta bulaşısada yıka temiz bif bezle el değmeyecek şekilde sil.biz bir hafta boyunca teramisin göz kremi kullandık çabuk iyileştiriyor dıktorumuz verdi.günde 3 defa. Sünnetten sonra çok huysuzlaşırsa.paranox fitil at yarısınu yalnız.inşallah biran önce atlatırsınız.
bence sıkıntı yok.hepimizinki ayni olduguna gore normal.bence benim kiİzimda boyle yapiyo bende sordum dktora enson gtgmde surekli yesil sumuksu ve gunde 7 8 den fazlysa ishaldr dedianladım canım çarşamba doktora gdeceğiz eşim sıkıntı olmadığını her zaman böyle yapıyrdu evham yapıyorsun diyor belki de haklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?