2014 Kasım Anneleri

B
Kahve yada neskafe ne sıklıkta içiyosunuz. Hiç içmiyorum ben cok canım istıyo kızlarya

Ahh bu kahve. Vazgecemediğim tek şey. Nescafe değil de turk kahvesi hergün duble :) ara sıra da filtre kahve içiyorum. Kahvesini az koyıyorum. Hamileyken de içerdim o yüzden rahatsız etmiyor galiba cocugu. Kahve içmezsem ayılamam ben. İçmeyip denedim bir gün gaz da bi değişiklik yok. Kahveye devam ediyorum . :)

Hiç korkma erken teşhiş edilmiş .inan hiç bir sıkıntısı olmuyor.sadece çok hareketli olması biraz doktoru zorluyor.ondan sonrası çok rahat.benim oğluşun 5. Günü sünnette iyileşti pipi dikişler atmaya başladı.zaten 1 haftada atıyormuş dikşşler.sünnetten sonra geniş zıbın hiydir çok sıkmadın pipiyi ona diikkat.birde küçük boy köpük bardak bulabiliyorsan 2 tane üstüste koy tabanının başparmağının kalınlığında kes testiside içine alacak şekilde geçir pipiye.kaka bulaşmasın 1 hafta bulaşısada yıka temiz bif bezle el değmeyecek şekilde sil.biz bir hafta boyunca teramisin göz kremi kullandık çabuk iyileştiriyor dıktorumuz verdi.günde 3 defa. Sünnetten sonra çok huysuzlaşırsa.paranox fitil at yarısınu yalnız.inşallah biran önce atlatırsınız.

Ben 4 haftadır annemlerdeyım kızlar. Ikı cocukla tek başıma cok bunaldım ve geldim. Eşim ıkı haftada bır geliyor bizi gormeye. Bugun istanbula döndü ve kızım oyle cok ağladı kı ılk defa. Baba neden bizimle kalmak istemiyor dıye ağladı. Anlattım tekrar guzel guzel. Susturdum ama sonra ben de ağladım. Keske gitseydık dedim. Eşim nisana kadar kal istersen dedi ama Ikı hafta daha durup gıdıcem evıme artık 4 ay bitecek zaten. Cok özlüyoruz babamızı ama orda cok zordu ıkısıyle bırden ugrasmak ev işi vs. Ben de cok yıpranıyordum cocuklarla da ılgılenemıyordum özellikle buyukle boyle ıkılem de kalıyorum hep uzakta olunca

İlerleyen zamanlarda biberona alışmaya başlayınca daha çok içer.Ben de rapor alıp okula bırakayım derken bayağı yoktum.Geldiğimde surat düşmüş.Bana boş boş bakıyor 5-10 dk sonra gülmeye başladı.Bizim de az içmiş sütü.ben ara sıra veriyordum biberondan.İçirene kadar çok yoruyor.

Arkadaslar mama nasıl veriyorsunuz. 4 aylık olduk sütüm yetmiyor sanki. Mama dediğiniz kati mi yoksa devan sütü mu.

Canim yok normal yapio sanki... ama bilemedim benim oglanin ishalli haline benzio.. ondan sordum.
anladım canım çarşamba doktora gdeceğiz eşim sıkıntı olmadığını her zaman böyle yapıyrdu evham yapıyorsun diyor belki de haklıdır

Bizimde öyle ama her gün yapmazsa bu kadar çok oluyor.her gün yaparsa az az yapıyor.Arada parçacık da oluyor.Kilo alımı da normal.
ilk attığım resm 3 günlük kakaydı sonra attığım ise 1 günlük kakaydı evet kilo alımı normal inş bişey yoktur

hakli olabilir canim esin. bizde bilmiyoruz ki....
ya 3. ay kontrolüne gittigimizde doktor ishal mi diye sordu bende sıvı ama sümüksü şeyler var dedim bişey demedi ishal mi onu da bilemedim yya neyse
geçende kakası sümüksü diye aradım 3 gününün ardından yapmıştı normal dedi her gün yaparsa problem dedi ama ne için problem ne gibi sıkıntı yaratıyo bilmem

canım teşekkür ederim her ayrıntı ile anlatmışsın evhamlı biriyim zaten bi de bu hafta çalışmaya başladım o yüzden endişe ediyorum bakalım bi görüşelim de doktorla kolayca atlatirız inşallah bizde

anladım canım çarşamba doktora gdeceğiz eşim sıkıntı olmadığını her zaman böyle yapıyrdu evham yapıyorsun diyor belki de haklıdır
bence sıkıntı yok.hepimizinki ayni olduguna gore normal.bence benim kiİzimda boyle yapiyo bende sordum dktora enson gtgmde surekli yesil sumuksu ve gunde 7 8 den fazlysa ishaldr dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…