Mama katı değil devam sütü canm 2 ölçek kaşığa 60 ml ılık su biberonda çalkalayıp içiriyorsun dışarı çıkacağın zamanda 3 ölçek kaşığa 90 ml yapman yeterli oluyorArkadaslar mama nasıl veriyorsunuz. 4 aylık olduk sütüm yetmiyor sanki. Mama dediğiniz kati mi yoksa devan sütü mu.
Arkadaslar mama nasıl veriyorsunuz. 4 aylık olduk sütüm yetmiyor sanki. Mama dediğiniz kati mi yoksa devan sütü mu.
kasımın ilk haftası anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bebeğınız dönüyormu önüne bır şey tutunca uzanıyormu? benımkı dönmüyor bırde kg kac coook mu kılolu dıye korkuyorum aşı yaptıranlar ateş oldumu?
Kahve yada neskafe ne sıklıkta içiyosunuz. Hiç içmiyorum ben cok canım istıyo kızlarya
Ben 4 haftadır annemlerdeyım kızlar. Ikı cocukla tek başıma cok bunaldım ve geldim. Eşim ıkı haftada bır geliyor bizi gormeye. Bugun istanbula döndü ve kızım oyle cok ağladı kı ılk defa. Baba neden bizimle kalmak istemiyor dıyeağladı. Anlattım tekrar guzel guzel. Susturdum ama sonra ben de ağladım. Keske gitseydık dedim. Eşim nisana kadar kal istersen dedi ama Ikı hafta daha durup gıdıcem evıme artık 4 ay bitecek zaten. Cok özlüyoruz babamızı ama orda cok zordu ıkısıyle bırden ugrasmak ev işi vs. Ben de cok yıpranıyordum cocuklarla da ılgılenemıyordum özellikle buyukle boyle ıkılem de kalıyorum hep uzakta olunca
Aynı durumdayız cnm ben de evdeyken hergun nerdeyse ağlıyordum.Burda rahatım arada cıkarıp gezdiriyorum yarım saatte olsa mutlu oluyor gelen giden falan ama Babayı cok özlüyor. Çok uzagız 600km ıkı hafta da bir geldi sağolsun ama zor oluyor işte. Ikı hafta daha kalıp gıdıcem artık karar verdım. Alışıcaz inşallah.Bende 2 çocuk olunca çok zorlanıyorum oturup Ağlıyorum çoğu zaman birde Kayseri'ye 1 buçuk ay oldu taşınali alışamadım eşim 3 ay önce gelmişti ben 40 ımın çıkmasını bekledim Ankara da kızım 3.5 yaşında babayı çok özledi geldik Kayseri'ye ama cidden zor hafta sonu Ankara ya geldik 1 hafta burdayız annemin yaninda burda çok rahatım ama eşim yok ikilemde kalıyorum ama katlanacağız inşallah alişacağız sana da kolaylıklar dilerim
gunaydin calismak iyi geliyomu uzun zamndan sonraGünaydın :) doğum sonrası 2. Mesai günüm :)
Aynı durumdayız cnm ben de evdeyken hergun nerdeyse ağlıyordum.Burda rahatım arada cıkarıp gezdiriyorum yarım saatte olsa mutlu oluyor gelen giden falan ama Babayı cok özlüyor. Çok uzagız 600km ıkı hafta da bir geldi sağolsun ama zor oluyor işte. Ikı hafta daha kalıp gıdıcem artık karar verdım. Alışıcaz inşallah.
Fakat nerde olursam olayım eskisi gibi kızımın herseyıne yetısememek onunla ilgilenememek içimi acıtıyor resmen sanırım asıl ağlama sebebim bu.
biz 4 ü dolduracagız mayısta. Yarım gun krese başlamıştık eylül de. annem gidince hazırlayıp gonderemedım tek başıma oğlan durmadı. servıse binmek istemedi zaten kım indirecek servıse kış gunu bebek var. Eve dönünce tekrar vermeyı dusunuyorum ama nasıl servise falan alışacak bakalım. Babamuz cok erken cıkıyor evden.
Gunaydin Bende onu merak ediyorumgunaydin calismak iyi geliyomu uzun zamndan sonra
Günaydın canım. Benim bebeğimin de kaka formları değişik değişik. Bence bi Tanı için süreklilik gerekli. Ben öyle anladım. Benim bebeğimin de kakası dün yüklenen fotolara benziyor, hatta mukuslu kakası Dr un eline yapmışlığı var, Dr un da çok sağlıklı bi kakası var yorumunu yapmışlığı var. Bi de sanki ters bi durum olduğunda kakayla birlikte bebeklerin beslenmelerinde de sıkıntı oluyor sanki. Yanlış bir tespit yaptıysam düzeltin kızlarGunaydin tum annelere ve meleklerimize:) hergun birsey oluyor bugunde bebegim kakasini köpük köpük yapiyorhic durmuyor poposu
Insallah canim guzel haberlerini vekliyoruz kilo alimi da iyidir inşallahHerkeze ıyı geceler arkadaşlar. Yarın kontrolümüz var. Herşey yolunda olur inşallah hepimiz için. Bebişlerimiz hep saglıklı olsun inşallahh. Dua edin kızıma. Guzel haberlerle gelim inş.
Canım bitki Çayı içiyor musun. Ben her yemekten önce Isırgan anason kimyon rezene karışımı içiyorum. Bebeğim biraz da olsa rahatladı.gunaydın herkese ;
bebeklerinizin gazı ne zaman geçti benim kızım bugun tam 3 aylık oldu ama gaz sıkıntımımız hiç geçmedi dün gece yine acilde aldık soluğu.Allah'tan hastane dibimizde nasıl onu sarıp sarmaladıysam doktor muayene ederken kızımı soluk soluğa kalmıştım yine gaz fitil attık.Yediklerime de cok dikkat ediyorum tamam diyorum gaz bitti heralde artık bende canımın istediklerinden az da olsa yiyebilirim dedim ve dün kahvaltı da yumurta yedim akşamı acildeydik ne zaman ben de normal yemeye içmeye başlıcam merak ediyorum bugun de kontrolumuz var dr da soracam bakalımmm
canim sen aralik annesi misinGünaydın canım. Benim bebeğimin de kaka formları değişik değişik. Bence bi Tanı için süreklilik gerekli. Ben öyle anladım. Benim bebeğimin de kakası dün yüklenen fotolara benziyor, hatta mukuslu kakası Dr un eline yapmışlığı var, Dr un da çok sağlıklı bi kakası var yorumunu yapmışlığı var. Bi de sanki ters bi durum olduğunda kakayla birlikte bebeklerin beslenmelerinde de sıkıntı oluyor sanki. Yanlış bir tespit yaptıysam düzeltin kızlar
bitki cayları bizim kızda kabızlık yapıyo cnmm içmiyorum artıkkCanım bitki Çayı içiyor musun. Ben her yemekten önce Isırgan anason kimyon rezene karışımı içiyorum. Bebeğim biraz da olsa rahatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?