Ayni durumdayimya kızlar çıldırıcam yaa. bizim bebek bir haftadır bi tuhaflaştı. kucağımdan indiği anda ciyak ciyak ağlıyo benimde bileğim belim ağrıyo sinirlerim çok bozuldu ne yapıcam yaa çok sinirliyim yaa
Gunaydin cnm nasil gidio islerGünaydın herkesee
çıldırmış bu çocuklar valla . Ben de oğlumu tanıyamıyorum. Çok yaramaz oldu. Gece uyanıp bana gülüyor resmen oyun oynamak istiyor. Gündüz memeyle dövüşte, gece gündüz uyurken savaş halindeyiz. Bu nasıl bi durum anlayamadim? Ben o kadar yeğenlerime baktım. Yengelerimin böyle şeyler yaşadığını hatirlamiyorum. Bu kasim çocuklari fena çıktı valla.Merhaba,
Ne oluyor bu bebeklere anlamiyorum
Emmiyior, agliyor, kucagimda sakinlesme gibi bi ozelligi yok cunku kucagima hc alistirmadim bilmiyor
Kendini gerye dogru itiyor emmek istemiyor sadece gece emiyor gunduz kisa kisa uyuyor
Anlamadim uzuluyrm cok
Merhaba,
Ne oluyor bu bebeklere anlamiyorum
Emmiyior, agliyor, kucagimda sakinlesme gibi bi ozelligi yok cunku kucagima hc alistirmadim bilmiyor
Kendini gerye dogru itiyor emmek istemiyor sadece gece emiyor gunduz kisa kisa uyuyor
Anlamadim uzuluyrm cok
ben korkuyorum ezerim diyehep yatağında yatıyor
Yok canım doğduğundan beri yatağında yatıyor... Çok kokumuza alışır da hiç yalnız uyuyamaz diye.. Zaten biz doğdu doğalı o kadar sıkıntı çektik ki en az 50 gün bebeğimle beraber bile olamadım doya doya.. Hep hastaneler felan... Ne bileyim..
Ay ay evet ayni gogsumevuruyorAynisinj yaşıyoruz lili gece yapisiyo dakikalarca emiyor gündüz nerdeyse ayaklanıp kaçacak kucagimdan oöyle bi vuruyor ki bana kendini geriye atıyor ayni pozisyonda tutunca da kıyamet kopuyo sagip veriyorum veya mama yapiyorum
Birebir ayni cnmçıldırmış bu çocuklar valla . Ben de oğlumu tanıyamıyorum. Çok yaramaz oldu. Gece uyanıp bana gülüyor resmen oyun oynamak istiyor. Gündüz memeyle dövüşte, gece gündüz uyurken savaş halindeyiz. Bu nasıl bi durum anlayamadim? Ben o kadar yeğenlerime baktım. Yengelerimin böyle şeyler yaşadığını hatirlamiyorum. Bu kasim çocuklari fena çıktı valla.
Ayni bebinki de öyle. Bi de erkek olacaklar :) iki gündür de korkudan aglamayi öğrendi. Dün ortam sessizlesti. Esime bişey söyledim once dudagini buzdu sonra aglamaya basladi :)))Benimoglum cok korkak bidehep saskin bakiyor
Herseyden korkuyor
Mesela besignde yatiyor sevmek icin elimi uzatiyorum goZlerini aciyor
Ses duyuyo disaridan korkuyor
Cocugum kalabalik bi ortada buyumuyor
Gelen gidenim yok
Bebgimle sakin ses tonu konusuyrm
Sabbirli ve sevkatli anneyim
Bagirmiyrm
Sarkilar soyluyorum ne biliyim
Cocuk benim olmasa derim ki bu cocuga kotu davranmislar hehalddeki herseyden korkuyor irkiliyor
SiZde var mi boyle bi durum
Ay ay evet ayni gogsumevuruyor
Kendi kafasina dogry vuruo
Hep kafasi cizik cizik tirnagindan
Niye biyle oldular ki
Haklısın canım yazarken onu söylemeyi unutmuşum önümüzdeki ayın 3 ünde 4 ayı doluyor.. 03/11/2014 doğum...
Benimoglum cok korkak bidehep saskin bakiyor
Herseyden korkuyor
Gelen gidenim yok
Bagirmiyrm
Cocuk benim olmasa derim ki bu cocuga kotu davranmislar hehalddeki herseyden korkuyor irkiliyor
Ay yerim yaaa :)Ayni bebinki de öyle. Bi de erkek olacaklar :) iki gündür de korkudan aglamayi öğrendi. Dün ortam sessizlesti. Esime bişey söyledim once dudagini buzdu sonra aglamaya basladi :)))
Aaa ne diosu cnm hadi yaaOfff bi anlasam ayakta hoplata ziplata emzirmeye çalışıyorum emzikler kkandırıp emziriyorum..
Bunları yasarken bi sitede kadın hamile kalmis ondan bebek sütten tiksinmis diye bisey okuyunca test yyaptım hemen nnegatif ama çok tirstim
Aa evet oda mantiklivar..geçen gün misafirlerin kızları çığlık attıkça benimki ağladı:) normal canım..sesleri yeni algılayıp benimsiyorlar..birde kış bebeği oldukları için hep evde hep evde onunda etkisi vardır
Aaa ne diosu cnm hadi yaa
Bende mi test alsam
Ama gece de emmeelerdi yaa yok yokk bisi yoktur
Anneme dyrmki ise baslayacam rahat bakarsin gunduz zaten emmiyor baksana
Cnm akil ver banaEvet doğru sen ise baslicaksin nasıl peki biberon alıyor mu
Benimoglum cok korkak bidehep saskin bakiyor
Herseyden korkuyor
Gelen gidenim yok
Bagirmiyrm
Ayni bebinki de öyle. Bi de erkek olacaklar :) iki gündür de korkudan aglamayi öğrendi. Dün ortam sessizlesti. Esime bişey söyledim once dudagini buzdu sonra aglamaya basladi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?