2014 Kasım Anneleri

çıldırmış bu çocuklar valla . Ben de oğlumu tanıyamıyorum. Çok yaramaz oldu. Gece uyanıp bana gülüyor resmen oyun oynamak istiyor. Gündüz memeyle dövüşte, gece gündüz uyurken savaş halindeyiz. Bu nasıl bi durum anlayamadim? Ben o kadar yeğenlerime baktım. Yengelerimin böyle şeyler yaşadığını hatirlamiyorum. Bu kasim çocuklari fena çıktı valla.

Aynisinj yaşıyoruz lili gece yapisiyo dakikalarca emiyor gündüz nerdeyse ayaklanıp kaçacak kucagimdan oöyle bi vuruyor ki bana kendini geriye atıyor ayni pozisyonda tutunca da kıyamet kopuyo sagip veriyorum veya mama yapiyorum

ben korkuyorum ezerim diye hep yatağında yatıyor

Belki de doğrusunu sen yapiyorsun. Ama çoook tatli oluyor. Öyle rahat uyuyolar ki. O şekilde saatlerce uyusak diyorum
Yeni dogdugundada gazini cikarticam diye omzuma aliyordum. Öyle cok rahat uyuyordu dik pozisyonda oldugundan midesi fln rahat ediyordu sanirim. Ben koltukta o omzumda öyle uyuyorduk yumos yumos

Annemlerde alışır bak sonra zor olur diyolardi ama olsun zoru severim

Bence hiç alıştırmadigin halde senden ayrılmak istemiyorsa buna ihtiyaci vardir

Benimoglum cok korkak bidehep saskin bakiyor
Herseyden korkuyor
Mesela besignde yatiyor sevmek icin elimi uzatiyorum goZlerini aciyor
Ses duyuyo disaridan korkuyor
Cocugum kalabalik bi ortada buyumuyor
Gelen gidenim yok
Bebgimle sakin ses tonu konusuyrm
Sabbirli ve sevkatli anneyim
Bagirmiyrm
Sarkilar soyluyorum ne biliyim
Cocuk benim olmasa derim ki bu cocuga kotu davranmislar hehalddeki herseyden korkuyor irkiliyor
SiZde var mi boyle bi durum

Ay ay evet ayni gogsumevuruyor
Kendi kafasina dogry vuruo
Hep kafasi cizik cizik tirnagindan
Niye biyle oldular ki

Birebir ayni cnm
Bende mrak ettim hepmi bebekler bu aylarinda boule olur diye
Demekki bizim kasim bebeklerine ozel
Cunku bakiyrm uc ay olan bebkler hep ayni durumda

Ayni bebinki de öyle. Bi de erkek olacaklar :) iki gündür de korkudan aglamayi öğrendi. Dün ortam sessizlesti. Esime bişey söyledim once dudagini buzdu sonra aglamaya basladi :)))

Offf bi anlasam ayakta hoplata ziplata emzirmeye çalışıyorum emzikler kkandırıp emziriyorum..
Bunları yasarken bi sitede kadın hamile kalmis ondan bebek sütten tiksinmis diye bisey okuyunca test yyaptım hemen nnegatif ama çok tirstim
Ay ay evet ayni gogsumevuruyor
Kendi kafasina dogry vuruo
Hep kafasi cizik cizik tirnagindan
Niye biyle oldular ki

var..geçen gün misafirlerin kızları çığlık attıkça benimki ağladı:) normal canım..sesleri yeni algılayıp benimsiyorlar..birde kış bebeği oldukları için hep evde hep evde onunda etkisi vardır

Ayni bebinki de öyle. Bi de erkek olacaklar :) iki gündür de korkudan aglamayi öğrendi. Dün ortam sessizlesti. Esime bişey söyledim once dudagini buzdu sonra aglamaya basladi :)))
Ay yerim yaaa :)
Cok tatli oluyorlar dudagini buzunce
Yalniz olmadgimiza cok sevndim
Bide surekli saskin bakiyor:)

Aaa ne diosu cnm hadi yaa
Bende mi test alsam
Ama gece de emmeelerdi yaa yok yokk bisi yoktur
Anneme dyrmki ise baslayacam rahat bakarsin gunduz zaten emmiyor baksana

Aa evet oda mantikli
Pencereden bakttiriyr cok sasiriyor :)

Kizlar gayet normal bebekler bu dönemde daha iyi duymaya başlıolar, etrafi daha iyi gözlemlemek istiolar. Bu yüzden korkup aglayabilirler hatta şöyle söyliyim gündüz yüksek bir ses duyarsa gece bile bu yuzden korkarak aglayabilir o sırada aglamamis olsa da... bu dönemde daha dikkatli davranmaniz lazim. Bizimkinin bu döneminde bebegim asi vurulmuştu gece farkettim asi vuruulan ayağını titretiyordu. Rüyasında goruyordu sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…