- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Arkadaşlar benim bebeğimde de nerdeyse bir ay oldu aşırı bir emme refleksi var... Ellerini bitiriyor resmen... Yanağına bişi değse hemen emmeye çalışıyor... Yeleklerinin üstü üst kıyafetleri hep sırılsıklam oluyor... Çünkü ağzı da çok akıyor... Diş mi çıkaracak acaba... Bir de gece uykudan çok uyanıyor ya.. Eskiden daha uzun uyurdu şimdilerde çok uyanıyor çok zorluyor beni... Zaten artık mememi emmiyor.. Plastiğe alışmış sanırım... Meme ucu alıp denicem bir de...
aynısı aynısı aynısıı...dün gece 5 kere kalktı..sabahın 5inde kaka yaptı onu temizledik,sonrasında uyutcam diye canım çıktı..çok mızmız,kucak delisi oldu
Neden öyle oldu ya... Zaten emmiyor.. Kalk 3-4 saatte bir mama hazırla.. Karnı tok altı kuru ama yine de uyanıp duruyor kucağıma alıyorum kucağımda uyuyor tekrar yatırıyorum.. Ne zaman uykuları düzene girecek acaba
Neden öyle oldu ya... Zaten emmiyor.. Kalk 3-4 saatte bir mama hazırla.. Karnı tok altı kuru ama yine de uyanıp duruyor kucağıma alıyorum kucağımda uyuyor tekrar yatırıyorum.. Ne zaman uykuları düzene girecek acaba
Yaninizda yatirmiyo musunuz? Bizimde öyle oluyor zaman zaman. Ben koluma yatiriyorum emziriyorum. Ikimizde uyuyoruz o şekilde :) ama uykunuz agirsa tehlikeli olabilir tabii
seninki gibi bir kaynak bulursam belki evet, yoksa basıolar şekeri. karatay da geçen gun faydasız dedi pekmez için,sırf kafa karışıklığı..Ev yapımı doğal pekmez bulabılırsen hiç korkmadan verebilirsin cnm bence. Yine araştır tabi. Benim babannemin bağları var annemler bi akrabaya yaptırıyorlar mesela pekmezi hiç şeker koymuyorlar sadece üzümün kendi tadı rahat rahat verıyorum o yuzden.
Yaninizda yatirmiyo musunuz? Bizimde öyle oluyor zaman zaman. Ben koluma yatiriyorum emziriyorum. Ikimizde uyuyoruz o şekilde :) ama uykunuz agirsa tehlikeli olabilir tabii
aynı kafadayım seninle. deli gibi şeker tüketiyorum. nedeni eminim çoçukluğum. inş basarırız.Evet az verince bişey olmaz ama üzüm sekerinin bile fazlasi zararliymis yanlissam duzeltin. Bize hep şeker yedirdiler ben hergun cikolata yemeden duramiyorum simdi..cocuguma yedirmicem diyorum insallah bende yapabilirim. Kola seker cikolata ekmek bile yedirmicem karataya inaniyorum galiba
ya kızlar çıldırıcam yaa. bizim bebek bir haftadır bi tuhaflaştı. kucağımdan indiği anda ciyak ciyak ağlıyo benimde bileğim belim ağrıyo sinirlerim çok bozuldu ne yapıcam yaa çok sinirliyim yaa
Benımkıde boyle canım hatts atakta kucakta emiyo. Kollar pert benimde. Bır iki haftadır boyleyiz.
Arkadaşlar benim bebeğimde de nerdeyse bir ay oldu aşırı bir emme refleksi var... Ellerini bitiriyor resmen... Yanağına bişi değse hemen emmeye çalışıyor... Yeleklerinin üstü üst kıyafetleri hep sırılsıklam oluyor... Çünkü ağzı da çok akıyor... Diş mi çıkaracak acaba... Bir de gece uykudan çok uyanıyor ya.. Eskiden daha uzun uyurdu şimdilerde çok uyanıyor çok zorluyor beni... Zaten artık mememi emmiyor.. Plastiğe alışmış sanırım... Meme ucu alıp denicem bir de...
kızlarsiz de ekleseniz ya bebeklerin doğum tarihlerini bizler gibi. yorum yapmak daha kolayoluyor böylece. bebekleriniz bizden buyuk mu kucuk mu bilemediğimiziçin zor oluyor yorumyapması
Benımkı sizınkınden ufak ama oda öyle yanına uzanarak emzırıyorum. Benı hıssetmek istiyo galiba. Gogsumu tutuyo oyle uyumak istıyo. Kımıldasam uyanıyo. Gogsum açık oyle yatıyorum hanımefendının yanında.valla bilemedim,kokumuzu istiyorlar bence
Ya canım ben beceremedım. Telden gırıyorum nereye yazıcamı bulamadımkızlarsiz de ekleseniz ya bebeklerin doğum tarihlerini bizler gibi. yorum yapmak daha kolayoluyor böylece. bebekleriniz bizden buyuk mu kucuk mu bilemediğimiziçin zor oluyor yorumyapması
bizden 16 gün büyüksünüz :) bahsettiğin şeyler benimkinde de var, yani bir haftadır başladı. eller yumruk halinde ve sürekli ağızda. daha dişlere var diye düşünüyorum. oral dönem olduğu olduğu için böyle. salyalar da artacak iyice :))Haklısın canım yazarken onu söylemeyi unutmuşum önümüzdeki ayın 3 ünde 4 ayı doluyor.. 03/11/2014 doğum...
o kan çatlaktan geliyor olmasınKizlar ya moralim cok bozuk sut urunleri yemememe ragmen yine kan gordum bu sefer degisikti biraz poposuna baktim ki kizariklik var catlak gibibir de catlagimiz oldu sanirim (
Krem suruomusun cnmKizlar ya moralim cok bozuk sut urunleri yemememe ragmen yine kan gordum bu sefer degisikti biraz poposuna baktim ki kizariklik var catlak gibibir de catlagimiz oldu sanirim (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?