2014 Kasım Anneleri

Arkadaşlar benim bebeğimde de nerdeyse bir ay oldu aşırı bir emme refleksi var... Ellerini bitiriyor resmen... Yanağına bişi değse hemen emmeye çalışıyor... Yeleklerinin üstü üst kıyafetleri hep sırılsıklam oluyor... Çünkü ağzı da çok akıyor... Diş mi çıkaracak acaba... Bir de gece uykudan çok uyanıyor ya.. Eskiden daha uzun uyurdu şimdilerde çok uyanıyor çok zorluyor beni... Zaten artık mememi emmiyor.. Plastiğe alışmış sanırım... Meme ucu alıp denicem bir de...

aynısı aynısı aynısıı...dün gece 5 kere kalktı..sabahın 5inde kaka yaptı onu temizledik,sonrasında uyutcam diye canım çıktı..çok mızmız,kucak delisi oldu

aynısı aynısı aynısıı...dün gece 5 kere kalktı..sabahın 5inde kaka yaptı onu temizledik,sonrasında uyutcam diye canım çıktı..çok mızmız,kucak delisi oldu

Neden öyle oldu ya... Zaten emmiyor.. Kalk 3-4 saatte bir mama hazırla.. Karnı tok altı kuru ama yine de uyanıp duruyor kucağıma alıyorum kucağımda uyuyor tekrar yatırıyorum.. Ne zaman uykuları düzene girecek acaba

Yaninizda yatirmiyo musunuz? Bizimde öyle oluyor zaman zaman. Ben koluma yatiriyorum emziriyorum. Ikimizde uyuyoruz o şekilde :) ama uykunuz agirsa tehlikeli olabilir tabii

valla bilemedim,kokumuzu istiyorlar bence

seninki gibi bir kaynak bulursam belki evet, yoksa basıolar şekeri. karatay da geçen gun faydasız dedi pekmez için,sırf kafa karışıklığı..

Yaninizda yatirmiyo musunuz? Bizimde öyle oluyor zaman zaman. Ben koluma yatiriyorum emziriyorum. Ikimizde uyuyoruz o şekilde :) ama uykunuz agirsa tehlikeli olabilir tabii

Yok canım doğduğundan beri yatağında yatıyor... Çok kokumuza alışır da hiç yalnız uyuyamaz diye.. Zaten biz doğdu doğalı o kadar sıkıntı çektik ki en az 50 gün bebeğimle beraber bile olamadım doya doya.. Hep hastaneler felan... Ne bileyim..

aynı kafadayım seninle. deli gibi şeker tüketiyorum. nedeni eminim çoçukluğum. inş basarırız.

ya kızlar çıldırıcam yaa. bizim bebek bir haftadır bi tuhaflaştı. kucağımdan indiği anda ciyak ciyak ağlıyo benimde bileğim belim ağrıyo sinirlerim çok bozuldu ne yapıcam yaa çok sinirliyim yaa

Benımkıde boyle canım hatts atakta kucakta emiyo. Kollar pert benimde. Bır iki haftadır boyleyiz.

kızlarsiz de ekleseniz ya bebeklerin doğum tarihlerini bizler gibi. yorum yapmak daha kolayoluyor böylece. bebekleriniz bizden buyuk mu kucuk mu bilemediğimiziçin zor oluyor yorumyapması

kızlarsiz de ekleseniz ya bebeklerin doğum tarihlerini bizler gibi. yorum yapmak daha kolayoluyor böylece. bebekleriniz bizden buyuk mu kucuk mu bilemediğimiziçin zor oluyor yorumyapması

Haklısın canım yazarken onu söylemeyi unutmuşum önümüzdeki ayın 3 ünde 4 ayı doluyor.. 03/11/2014 doğum...

Bu uyku isi beni iyce yormaya basladi artik gucum kalmiyo onceden kucakta uyuyodu sonra kucakta gezerek uyumaya basladi simdi oda yetmiyor hem kucakta gezdrp hemde sallayacaksin oldugum yerde sallaniyo hisssediyorum kendimi dun aksamdan beri tracynin yontemini denemeye basladim.ama birbucuk saat surdu gece uyumasi agliyo kaldir tekrar al tekrar kaldir otuz defadan.fazla almisimdir umarim istikrarli devam edebilirm.s suanda bir saat surdu uyuutmam onun iyiligi icin istiyorum aslinda.gece uyanip duruyo kendi dalamiyo yataginda dalmadigi icin insallah halledebiliriz

Geçmişi okuyinca herkes ayniymisinsallah duzene girerler yaa birde buyuyolar aliskankiklari olusuyor bana aglayarak.her istedigini yaptrsin istemiyorumda suan uykuya aglayarak daliyo ileride ger istediğini aglayarak. Yaptıracak kendi kendine.kararli olacam.diyorumds bakalim.s

Ya canım ben beceremedım. Telden gırıyorum nereye yazıcamı bulamadım

Haklısın canım yazarken onu söylemeyi unutmuşum önümüzdeki ayın 3 ünde 4 ayı doluyor.. 03/11/2014 doğum...
bizden 16 gün büyüksünüz :) bahsettiğin şeyler benimkinde de var, yani bir haftadır başladı. eller yumruk halinde ve sürekli ağızda. daha dişlere var diye düşünüyorum. oral dönem olduğu olduğu için böyle. salyalar da artacak iyice :))

uyku olayında da aynıyız. onceden daha huzurlu uyurdu. nedense sık sık uyanma ve hemen uyuma modunda. demek ki dönemle alakalı

Merhaba,
Ne oluyor bu bebeklere anlamiyorum
Emmiyior, agliyor, kucagimda sakinlesme gibi bi ozelligi yok cunku kucagima hc alistirmadim bilmiyor
Kendini gerye dogru itiyor emmek istemiyor sadece gece emiyor gunduz kisa kisa uyuyor
Anlamadim uzuluyrm cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…