2014 Kasım Anneleri

Cnm ya.. geçmiş olsin tekrardN... sanada Allah kolaylik versin inşallah.

canım Allah yardımcın olsun. Geldimi üstüste geliyor malesef. Sabır dile Allah dan. Inşallah derman bulursun.

BiZ de aynıyız yaklaşık ıkı saattir emiyor uyuyor koyunca uyanıyor tekrar emiyor tekrar uyuyor şu an 3. Kez yatırdım ve yıne gozlerını Actı

Yok cnn yaptrmadm. Dr gerrk yok dedi
Ay pardon yanlis alinti yapmisim isisya sormus galiba
Sibel seninkide ishaldi dimi nasil oldu gectimi
Bende alerji testi yaptirdim ama doktor saglikli cikmaz sonuclar kucuk daha dedi 3 yasinda galiba kesin sonuc cikiyomus ben zorla yaptirdim osrar ettim o istemedi yani fiyatini bilmiyorum sigorta yaptirmistik bebisi ordan odeniyo bizim sonuc uc gunde cikti sadece inek sutu alerjisine bakmis negatif cikmis ishalimizde bitti sukur bu arada

Günaydın güzel anneler. Henüz Iki aylık olan Oğlumu sabahları Üzerindeki battaniyeyi atmış, kundağını tamamen açmış, yatağa yan olarak yatmış buluyorum. Çok hareketli bi bebek, baya macera dolu günler beni bekleyecek herhaldeherhalde

Kizlar ya moralim cok bozuk sut urunleri yemememe ragmen yine kan gordum bu sefer degisikti biraz poposuna baktim ki kizariklik var catlak gibi bir de catlagimiz oldu sanirim (

Kizlar ya moralim cok bozuk sut urunleri yemememe ragmen yine kan gordum bu sefer degisikti biraz poposuna baktim ki kizariklik var catlak gibi bir de catlagimiz oldu sanirim (
Canim kac gundur yemiyosun azalarak bitecektir belki de degisikti diyosun ya yahu su cqtlaktan bizde de var ne yapilabilir ki

Masallah:) bizim ki de 2 aylikken kundagini da ustunu de aciyodu ama yan dönmesi hizli olmus:) dikkat et canim sen koltuga fln birakiyoruz ya bazen dusmesin annesi

Evet az verince bişey olmaz ama üzüm sekerinin bile fazlasi zararliymis yanlissam duzeltin. Bize hep şeker yedirdiler ben hergun cikolata yemeden duramiyorum simdi..cocuguma yedirmicem diyorum insallah bende yapabilirim. Kola seker cikolata ekmek bile yedirmicem karataya inaniyorum galiba

ya kızlar çıldırıcam yaa. bizim bebek bir haftadır bi tuhaflaştı. kucağımdan indiği anda ciyak ciyak ağlıyo benimde bileğim belim ağrıyo sinirlerim çok bozuldu ne yapıcam yaa çok sinirliyim yaa

ya kızlar çıldırıcam yaa. bizim bebek bir haftadır bi tuhaflaştı. kucağımdan indiği anda ciyak ciyak ağlıyo benimde bileğim belim ağrıyo sinirlerim çok bozuldu ne yapıcam yaa çok sinirliyim yaa
Benımkıde boyle canım hatts atakta kucakta emiyo. Kollar pert benimde. Bır iki haftadır boyleyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…