Cnm ya.. geçmiş olsin tekrardN... sanada Allah kolaylik versin inşallah.Kızlar aattğınız msjları okuyamadım yazan msj atan geçmiş olsun diyen dua eden herkese teşekkür ederim. Eşimin ameliyatı kötü geçti sonucu da kötü oldu tekrar ameliyat olması lazım. Eşimin hastahaneye yattığı gece oğlum gaz sancısı yüzünden acillik oldu tek başımaydım sinir krizi geçirdim çok kötü günler geçirdim oğlum gitgide kötüye gidiyo eşimi ziyarete gelen çok oluyo oğlum durmuyo bi yandan ev işleri hiç girip yazamadım :-( alıntı da yapamadım hiç vaktim yoktu kusura bakmayın dualarınızı eksik etmeyin
Benim oğlum da öyle belinda dördüncü ayi bitmek üzere gazi biter diyordum ama iki gündür çok fena. Rezene ve kimyon icirdim biraz masaj yaptım gaz çıkardı baya rahatladı uyudu az önce[/QUOTE nolucak bu çocuklarin hali böyle? Benim oğlan gazını çıkarttiyor çok rahat ama ikiniyor ve ayaklarini çok çırpıyor. Hergün rezene iciriyorum. Eskiden gündüz uymayınca gece uyur diye teselli buluyordum. Şimdi gece de uyumuyor. Bi de beni görenler ikinciyi de yap büyüt beraber diyor.kocam da dahil. Kafayı yerim kesin o zaman.
canım Allah yardımcın olsun. Geldimi üstüste geliyor malesef. Sabır dile Allah dan. Inşallah derman bulursun.Kızlar aattğınız msjları okuyamadım yazan msj atan geçmiş olsun diyen dua eden herkese teşekkür ederim. Eşimin ameliyatı kötü geçti sonucu da kötü oldu tekrar ameliyat olması lazım. Eşimin hastahaneye yattığı gece oğlum gaz sancısı yüzünden acillik oldu tek başımaydım sinir krizi geçirdim çok kötü günler geçirdim oğlum gitgide kötüye gidiyo eşimi ziyarete gelen çok oluyo oğlum durmuyo bi yandan ev işleri hiç girip yazamadım :-( alıntı da yapamadım hiç vaktim yoktu kusura bakmayın dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar benim oğlum resmen uykuyla savaş halinde. Gündüz uyumak istemior. Yarım saatlik uykulardan 2 saat uyuyor. Hadi gece uyur diyorum. Uyuyor yatağa koyar koymaz uyanıyor. Bu durum saatler sürüyor. En uzun uykusu 2 saat oldu çocuğun. Ne yapcamgimi şaşırdim vall.
Cok gecmiş olsun cnm allah yardımcınız olsn.
Cnm ya.. geçmiş olsin tekrardN... sanada Allah kolaylik versin inşallah.
kızlar çok sağolun Allah hepimizin yardımcsı olsun inşallahcanım Allah yardımcın olsun. Geldimi üstüste geliyor malesef. Sabır dile Allah dan. Inşallah derman bulursun.
Çok geçmiş olsun canım ilaç verdi dimiteşekkur ederim bugun dr gittik idrar yolu enfeksiyonu dedi dr idrarında 8- 10 adet lökosit cıktı...
Yok cnn yaptrmadm. Dr gerrk yok dediCnm alerji testi yaptırdın mi sen? Kaça yaptırdın ve kac günde çıktı sonuclar?
Ay pardon yanlis alinti yapmisim isisya sormus galibaYok cnn yaptrmadm. Dr gerrk yok dedi
Evet saglik ocaginda yaptirdim.aile hekimi yaptı. En taze asilar saglik ocaginda oluyormuş sürekli kullanildigi için.hepsini orda yaptiriyorum.Oyy kiyamaa. ben bu ateş mevzusundan korkuyorum valla. saglik ocaginda yaptirmadiniz mi siz?
Canım gözün Aydın. Miniğin güzel kilo almış,Yok cnn yaptrmadm. Dr gerrk yok dedi
Alerji olduğunu nasil anladiniz peki?Yok cnn yaptrmadm. Dr gerrk yok dedi
Tmm cnm çok sağol. ..Evet saglik ocaginda yaptirdim.aile hekimi yaptı. En taze asilar saglik ocaginda oluyormuş sürekli kullanildigi için.hepsini orda yaptiriyorum.
Canim kac gundur yemiyosun azalarak bitecektir belki de degisikti diyosun yaKizlar ya moralim cok bozuk sut urunleri yemememe ragmen yine kan gordum bu sefer degisikti biraz poposuna baktim ki kizariklik var catlak gibibir de catlagimiz oldu sanirim (
Masallah:) bizim ki de 2 aylikken kundagini da ustunu de aciyodu ama yan dönmesi hizli olmus:) dikkat et canim sen koltuga fln birakiyoruz ya bazen dusmesin annesiGünaydın güzel anneler. Henüz Iki aylık olan Oğlumu sabahları Üzerindeki battaniyeyi atmış, kundağını tamamen açmış, yatağa yan olarak yatmış buluyorum. Çok hareketli bi bebek, baya macera dolu günler beni bekleyecek herhaldeherhalde
Evet az verince bişey olmaz ama üzüm sekerinin bile fazlasi zararliymis yanlissam duzeltin. Bize hep şeker yedirdiler ben hergun cikolata yemeden duramiyorum simdi..cocuguma yedirmicem diyorum insallah bende yapabilirim. Kola seker cikolata ekmek bile yedirmicem karataya inaniyorum galibaEv yapımı doğal pekmez bulabılırsen hiç korkmadan verebilirsin cnm bence. Yine araştır tabi. Benim babannemin bağları var annemler bi akrabaya yaptırıyorlar mesela pekmezi hiç şeker koymuyorlar sadece üzümün kendi tadı rahat rahat verıyorum o yuzden.
Benımkıde boyle canım hatts atakta kucakta emiyo. Kollar pert benimde. Bır iki haftadır boyleyiz.ya kızlar çıldırıcam yaa. bizim bebek bir haftadır bi tuhaflaştı. kucağımdan indiği anda ciyak ciyak ağlıyo benimde bileğim belim ağrıyo sinirlerim çok bozuldu ne yapıcam yaa çok sinirliyim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?