osesi iyi bilirim bazen esm aliyo uyuyim diye ama dahada geriliyo insan birak uyumayiYa neymiş bu 4. Ay atağı bittim resmenkızım sabaha kadarsaat başı uyanıp çığlıklarla ağlayıp emmek istedi. Eşim bile başa döndük galiba diye sabah 6 da kalktı aldı kızımı ben biraz uyuyayım diye ama ne mümkün uyumak salondan çığlıklar gelirken
sagol canimm paylasimlar superrkızlar bilginize, bazılaımız hmen ateş düşürücü veriyor ya bence bi kere daha düşünsünler. hiç vermeyenler var..
Eki Görüntüle 1432434
Eki Görüntüle 1432432
Soyleye soyleye koydunuz yaniiEdward canm
Ya nasil kilo veriyosunuz emzirirken ben 15 kilo almıştım 8 i hala bendeKızlar bu sabah tartındım 70 kiloyum. Şükür üç kilo daha gıtmiş. Hedef 60. İnş gıder bunlarda bıan once. Şu çatlaklarda olmasaydı. Karnım fay hattı gibi ya
Ben hiç almadm canım.dogumdan sonra. Sen ne yıyosunda bukadar alıyosun şekerimya.eejim yapmıyorum normal sekılde bslenıyorum tabi abartmadan. En son yemegımı eşim gec geldıgı için 10 da yıyorum birde onuda erkene cekebılsem daha ıyı olucakYa nasil kilo veriyosunuz emzirirken ben 15 kilo almıştım 8 i hala bendeya acaba emziriyorum diye yemegi fazla mi abarti yiyorum
bendr biara emzryorum.diye acayip tatliya yoneldmki hic alakasi yok sutle ipinucunu kacairacak gibi olunca biraktm suan tatli isteyince bi elma yiyorum.yada 5. 6tane kuru uzum falan yiyorum kesmiyo.ama.mecbr:)Ya nasil kilo veriyosunuz emzirirken ben 15 kilo almıştım 8 i hala bendeya acaba emziriyorum diye yemegi fazla mi abarti yiyorum
bende istanbull
5 olduben de istanbuldayım :)
of ya biz de acil sünnet ettireceğiz darlık varmış bu hafta içi bi gün çocuk cerrahına gidip görüşeceğiz çok korkuyorum.
benim de ilkti çok korkmuştum ama 30ml mama yemiş çok şükür. çok mutlu oldum. Hiç aç kalmasın bebişler..
Kıyamamm verirsin üzülme beyaYa nasil kilo veriyosunuz emzirirken ben 15 kilo almıştım 8 i hala bendeya acaba emziriyorum diye yemegi fazla mi abarti yiyorum
buraya bir gözat istersen canım geçislerde yardımcı olabilir bu arada profil resmindeki bebis kızın mı?Bişey sormak istıyorum kızlar. Ek gıda taplosu gını bişey varmı elinizde. Yada dr verrmi boyle bır liste. Günlük ne nekadr nasıl verılmeli gibi. Şimdiden bilinçlenmek istiyorum. Yanlış bişey yaparım diye korkuyorum açıkçası. Elde bır liste olsa hergün ona bakarak hazrlasam yapsam cok daha iyi olur benım için ilk aylarda en azından
Kız linki vermeyi unutmusum durBişey sormak istıyorum kızlar. Ek gıda taplosu gını bişey varmı elinizde. Yada dr verrmi boyle bır liste. Günlük ne nekadr nasıl verılmeli gibi. Şimdiden bilinçlenmek istiyorum. Yanlış bişey yaparım diye korkuyorum açıkçası. Elde bır liste olsa hergün ona bakarak hazrlasam yapsam cok daha iyi olur benım için ilk aylarda en azından
aaa disiniz hayırlı olsunnn topiğimizin ilk dis çıkaran bebisi senin kızınKizlar nurtopu gibi damagimizin yaninda disimiz var artik bizim.. Arkadasim kahvaltiya cagirdi birazda uzak mesafe bi cesaret gittim yuruyerek hava fa cok guzeldi.. Kizim cok huysuzdu disi mk cikiyor diye bakti arkadasim yan ddamaginda beyazlik goruyordum bir baktim o buyumus semsert dis olmus.. Kizimin disi damaginin yanindan cikmis cok moralim bozuk ne yapacaklar ona cok merak ediyorum ustunu de patlatmis biraz..
yok canim dis degilmis yandan da cikar da bu yanda disin cikacagi yerden degil baska biryerden cikmisti doktora gosterdik olur oyle seyler gecer kendiliginden dedi..ilk diş yandanda çıkabilirmiş canım problem yok yani..hayırlı olsun dişinizz:))
Pamukkk masallahhh yaMerhaba arkadaşlar...
Bugün işe başladım ben ne yazık ki... Nasılsınız?
Bebişler sağlıklı büyüyor inşallah... Biz de büyüyoruz ablaları teyzeleri...
Eki Görüntüle 1430987
Eki Görüntüle 1430988
Geçmiş olsun cnm. Ewet ağlaması kötü ama kakasini yaparken rahatliycak artik öyle düşünüp uzulmemeye çalış. inşallah rahatlar cnm yavrucun...Kizlar cok agliyorum.. Bi insanin cani bu kadar mi acir onun cani yaniyor diye.. Kizim da poposunda catlaklar olusmus doktor gorunce cok sasirdi kakasinin kanli resmini goturdum poposuna bakti parmaklariyla bir acti bana da gosterdi mahvoldum yaa.. Poposu cok cok dar ondan kakasini yapmadan once cok agliyor dar oldugu icin catlamis hep dedi.. Cocuk cerrahina yonlendirdi.. Cok korkuyorum genişlemesi icin bir alet mi ne takiliyormus.. Kaka tahlili de aldilar orda yapmadi kataterle aldilar.. Icim gitti hep agladi bir de cerrahta aglayacak.. Onun caninin yandigini dusundukce benim icimden birseyler kopuyor.. Biz bi basur olunc neler cekiyoruz kim bilir nasil cani yaniyor yavrumun.. Umarim cerrahi bi islem gerekmez cok uzun oldu ama dua edin olur mu
Allah im.acil sifalar versin yavruna yaa İnsallah acisz atlatir miniginyaaKizlar cok agliyorum.. Bi insanin cani bu kadar mi acir onun cani yaniyor diye.. Kizim da poposunda catlaklar olusmus doktor gorunce cok sasirdi kakasinin kanli resmini goturdum poposuna bakti parmaklariyla bir acti bana da gosterdi mahvoldum yaa.. Poposu cok cok dar ondan kakasini yapmadan once cok agliyor dar oldugu icin catlamis hep dedi.. Cocuk cerrahina yonlendirdi.. Cok korkuyorum genişlemesi icin bir alet mi ne takiliyormus.. Kaka tahlili de aldilar orda yapmadi kataterle aldilar.. Icim gitti hep agladi bir de cerrahta aglayacak.. Onun caninin yandigini dusundukce benim icimden birseyler kopuyor.. Biz bi basur olunc neler cekiyoruz kim bilir nasil cani yaniyor yavrumun.. Umarim cerrahi bi islem gerekmez cok uzun oldu ama dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?