2014 Kasım Anneleri

osesi iyi bilirim bazen esm aliyo uyuyim diye ama dahada geriliyo insan birak uyumayi

Kızlar bu sabah tartındım 70 kiloyum. Şükür üç kilo daha gıtmiş. Hedef 60. İnş gıder bunlarda bıan once. Şu çatlaklarda olmasaydı. Karnım fay hattı gibi ya

Kızlar bu sabah tartındım 70 kiloyum. Şükür üç kilo daha gıtmiş. Hedef 60. İnş gıder bunlarda bıan once. Şu çatlaklarda olmasaydı. Karnım fay hattı gibi ya
Ya nasil kilo veriyosunuz emzirirken ben 15 kilo almıştım 8 i hala bende ya acaba emziriyorum diye yemegi fazla mi abarti yiyorum

Ya nasil kilo veriyosunuz emzirirken ben 15 kilo almıştım 8 i hala bende ya acaba emziriyorum diye yemegi fazla mi abarti yiyorum
Ben hiç almadm canım.dogumdan sonra. Sen ne yıyosunda bukadar alıyosun şekerimya.eejim yapmıyorum normal sekılde bslenıyorum tabi abartmadan. En son yemegımı eşim gec geldıgı için 10 da yıyorum birde onuda erkene cekebılsem daha ıyı olucak

bendr biara emzryorum.diye acayip tatliya yoneldmki hic alakasi yok sutle ipinucunu kacairacak gibi olunca biraktm suan tatli isteyince bi elma yiyorum.yada 5. 6tane kuru uzum falan yiyorum kesmiyo.ama.mecbr:)

5 oldu

Bişey sormak istıyorum kızlar. Ek gıda taplosu gını bişey varmı elinizde. Yada dr verrmi boyle bır liste. Günlük ne nekadr nasıl verılmeli gibi. Şimdiden bilinçlenmek istiyorum. Yanlış bişey yaparım diye korkuyorum açıkçası. Elde bır liste olsa hergün ona bakarak hazrlasam yapsam cok daha iyi olur benım için ilk aylarda en azından

buraya bir gözat istersen canım geçislerde yardımcı olabilir bu arada profil resmindeki bebis kızın mı?

Kız linki vermeyi unutmusum dur http://www.gurmebebek.com/index.php?id=89&yas=24&kat128=1&tur258=1&tur256=1&tur7=1&tur257=1

aaa disiniz hayırlı olsunnn topiğimizin ilk dis çıkaran bebisi senin kızın gazdan huysuzlanıyor diyordun disten dolayı öyle olmasın bu kuzucuk

ilk diş yandanda çıkabilirmiş canım problem yok yani..hayırlı olsun dişinizz:))
yok canim dis degilmis yandan da cikar da bu yanda disin cikacagi yerden degil baska biryerden cikmisti doktora gosterdik olur oyle seyler gecer kendiliginden dedi..

Kizlar cok agliyorum.. Bi insanin cani bu kadar mi acir onun cani yaniyor diye.. Kizim da poposunda catlaklar olusmus doktor gorunce cok sasirdi kakasinin kanli resmini goturdum poposuna bakti parmaklariyla bir acti bana da gosterdi mahvoldum yaa.. Poposu cok cok dar ondan kakasini yapmadan once cok agliyor dar oldugu icin catlamis hep dedi.. Cocuk cerrahina yonlendirdi.. Cok korkuyorum genişlemesi icin bir alet mi ne takiliyormus.. Kaka tahlili de aldilar orda yapmadi kataterle aldilar.. Icim gitti hep agladi bir de cerrahta aglayacak.. Onun caninin yandigini dusundukce benim icimden birseyler kopuyor.. Biz bi basur olunc neler cekiyoruz kim bilir nasil cani yaniyor yavrumun.. Umarim cerrahi bi islem gerekmez cok uzun oldu ama dua edin olur mu

Geçmiş olsun cnm. Ewet ağlaması kötü ama kakasini yaparken rahatliycak artik öyle düşünüp uzulmemeye çalış. inşallah rahatlar cnm yavrucun...

Allah im.acil sifalar versin yavruna yaa İnsallah acisz atlatir miniginyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…