2014 Kasım Anneleri

Ya bende geçmek istiyorum ama dr erken diyo.6.ayda gecersin diyo. İnternette ise direk 6.ayda başlarsaniz sindirim sistemini olumsuz etkiler çünkü 6. ay çok geç diyor. Napsam bilemedim. Sen dr a sorarakmi başlayacaksin?

bu bizim doktorumuzun verdiği liste zaten her ayın listesi var böyle evet çok karışık bi durum bu ama ben doktorumuza güveniyorum oğlumdada bu şekilde başladım kızımdada başlıycam her öğün ek gıda değil zaten 2 öğünü ek gıda ilk gün 2 kaşık yer zamanla zamanla düzene girer artık...

Ya bende geçmek istiyorum ama dr erken diyo.6.ayda gecersin diyo. İnternette ise direk 6.ayda başlarsaniz sindirim sistemini olumsuz etkiler çünkü 6. ay çok geç diyor. Napsam bilemedim. Sen dr a sorarakmi başlayacaksin?

isisya ek gıdaya geçiş zorunlu haller olmadıkça 6 aydan itibarendir. anne sütü yetmiyorsa ve olaganüstü haller varsa o zaman 4. aydan itibaren başlanabilir. hangi literature bakarsanız bakın bunu söyler. WHO bile böyle der. kaldı ki ilk bir sene ana besin anne sütü ya da devam sütüdür. ek gıda tadımlık sekildefir. ayrıca okuduklarımdan anladığım şu, asıl erken başlandığında sindirim sistemine zararlı. düşünün su bile zararlı sayılabilir iken ilk 4 ay biz nelerden bahsediyoruz. eger sütün yetiyorsa kesinliklebaşlama derim. ayrıca pirinç unu, patates gibi seylerden de uzak durulmalı.

missgrafik özür dileyerek bir şey sormak istiyorum, domtorunun verdiği listede pirinç unu gördüm. sence doğru mu pirinç unu vermek, nerde okuduysam gereksiz gıda maddesi olarak geçiyor ki bana da mantıklı geliyor bu değerlendirme. yerine irmik öneriliyor hatta.

pirinç ununu anne sütü yetersizse muhallebisinde kullanmış evet diğer aylardaki tariflere irmikte giriyor zaten... gereksiz diyorsunda annelerimiz bizleride pirinçunuyla beslemişler... ek gıdaya geçiş gerçekten kafa karıştıran ikilemde bırakan bi konu kimse evladına zararlı şeyler yedirmeye kalkmaz asla istemez ben yavaş yavaş anne sütü yeten kısmını uygulıycam arkadaşlarda liste sormuşlar bende ekledim sorun olucaksa kaldırıyım herkes bi şekilde başlıycak zaten

yok canım benim yanlış anlamışsın, kesinlikle o anlamda yazmadım. pirinç unu zararlı demiyorum ama faydasız anladığım kadarıyla. bu yuzden yazdım pirinç unu yerine başka seyler kullanmak daha iyi olur diye. dediğin gibi büyükler bizi öyle büyütmüş ama düşünürsen bir dolu yanlışları var eskilerin. bebeklere şeker vermek, inek sütü vermek gibi. yoksa listeni ben de kaydettim arşivime. sadece pirinç unu yerine irmik kullanıcam. o anlamda söylemiştim

tabii ki geçmişte yapılan çok yanlış vardı şuan bile yapılıyor onlar mevlüdüme uzaktan misafirlerimiz geldi yaşlı insanlar 40 günlük çocuğumu oturttular ayakta salladılar hepsini sineye çektim ama ne zamanki şu emziği bi reçele bala ban dediler aaaaaaa kusura bakmayın ama yeter çocuklar artık sizin zamanınızdaki gibi yeiştirilmiyor dedim ayıp oldu ama ne yapıyım

iyi yapmışsın :) onlara kalsa oooooo

iyi yapmışsın :) onlara kalsa oooooo
uyku egitiniyke ilgili birseyler okudunmu hic canim bende onu arastiriyorum adem gunesi duymusdundr o cocugun guven duyvusunun gelişmesi icin 2yasina kadar anneyle yatmali diyor uyku egitimi sanayi devrimyle cikan cocugu yanizliga iten calisan anneyi dinlendrmk icin uygulnms yontemdr diyor bulurssn.bierseyler paylas sana zahmet:)

Benimkide oyle cnm zamanla duzelecegini düşünüyorum

Kopyalaaaaa yapıştır

Pisik kremi onerinz varmi kizlar etkili kızarmaya baslms ilerlemeden kullanayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…