- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
Ya bende geçmek istiyorum ama dr erken diyo.6.ayda gecersin diyo. İnternette ise direk 6.ayda başlarsaniz sindirim sistemini olumsuz etkiler çünkü 6. ay çok geç diyor. Napsam bilemedim. Sen dr a sorarakmi başlayacaksin?
çok saol Cabım benim hepsi adıyla güzellikler içinde büyüsün inşallahSoyleye soyleye koydunuz yaniiadi gibi yakışıklı olsuun benim eşim hayatta koydurmazdi kıskanç kocam
Ya bende geçmek istiyorum ama dr erken diyo.6.ayda gecersin diyo. İnternette ise direk 6.ayda başlarsaniz sindirim sistemini olumsuz etkiler çünkü 6. ay çok geç diyor. Napsam bilemedim. Sen dr a sorarakmi başlayacaksin?
missgrafik özür dileyerek bir şey sormak istiyorum, domtorunun verdiği listede pirinç unu gördüm. sence doğru mu pirinç unu vermek, nerde okuduysam gereksiz gıda maddesi olarak geçiyor ki bana da mantıklı geliyor bu değerlendirme. yerine irmik öneriliyor hatta.bu bizim doktorumuzun verdiği liste zaten her ayın listesi var böyle evet çok karışık bi durum bu ama ben doktorumuza güveniyorum oğlumdada bu şekilde başladım kızımdada başlıycam her öğün ek gıda değil zaten 2 öğünü ek gıda ilk gün 2 kaşık yer zamanla zamanla düzene girer artık...
missgrafik özür dileyerek bir şey sormak istiyorum, domtorunun verdiği listede pirinç unu gördüm. sence doğru mu pirinç unu vermek, nerde okuduysam gereksiz gıda maddesi olarak geçiyor ki bana da mantıklı geliyor bu değerlendirme. yerine irmik öneriliyor hatta.
yok canım benim yanlış anlamışsın, kesinlikle o anlamda yazmadım. pirinç unu zararlı demiyorum ama faydasız anladığım kadarıyla. bu yuzden yazdım pirinç unu yerine başka seyler kullanmak daha iyi olur diye. dediğin gibi büyükler bizi öyle büyütmüş ama düşünürsen bir dolu yanlışları var eskilerin. bebeklere şeker vermek, inek sütü vermek gibi. yoksa listeni ben de kaydettim arşivime. sadece pirinç unu yerine irmik kullanıcam. o anlamda söylemiştimpirinç ununu anne sütü yetersizse muhallebisinde kullanmış evet diğer aylardaki tariflere irmikte giriyor zaten... gereksiz diyorsunda annelerimiz bizleride pirinçunuyla beslemişler... ek gıdaya geçiş gerçekten kafa karıştıran ikilemde bırakan bi konu kimse evladına zararlı şeyler yedirmeye kalkmaz asla istemez ben yavaş yavaş anne sütü yeten kısmını uygulıycam arkadaşlarda liste sormuşlar bende ekledim sorun olucaksa kaldırıyım herkes bi şekilde başlıycak zaten
yok canım benim yanlış anlamışsın, kesinlikle o anlamda yazmadım. pirinç unu zararlı demiyorum ama faydasız anladığım kadarıyla. bu yuzden yazdım pirinç unu yerine başka seyler kullanmak daha iyi olur diye. dediğin gibi büyükler bizi öyle büyütmüş ama düşünürsen bir dolu yanlışları var eskilerin. bebeklere şeker vermek, inek sütü vermek gibi. yoksa listeni ben de kaydettim arşivime. sadece pirinç unu yerine irmik kullanıcam. o anlamda söylemiştim
iyi yapmışsın :) onlara kalsa ooooootabii ki geçmişte yapılan çok yanlış vardı şuan bile yapılıyor onlar mevlüdüme uzaktan misafirlerimiz geldi yaşlı insanlar 40 günlük çocuğumu oturttular ayakta salladılar hepsini sineye çektim ama ne zamanki şu emziği bi reçele bala ban dediler aaaaaaa kusura bakmayın ama yeter çocuklar artık sizin zamanınızdaki gibi yeiştirilmiyor dedim ayıp oldu ama ne yapıyım
uyku egitiniyke ilgili birseyler okudunmu hic canim bende onu arastiriyorum adem gunesi duymusdundr o cocugun guven duyvusunun gelişmesi icin 2yasina kadar anneyle yatmali diyor uyku egitimi sanayi devrimyle cikan cocugu yanizliga iten calisan anneyi dinlendrmk icin uygulnms yontemdr diyor bulurssn.bierseyler paylas sana zahmet:)iyi yapmışsın :) onlara kalsa oooooo
Benimkide oyle cnm zamanla duzelecegini düşünüyorumBenimoglum cok korkak bidehep saskin bakiyor
Herseyden korkuyor
Mesela besignde yatiyor sevmek icin elimi uzatiyorum goZlerini aciyor
Ses duyuyo disaridan korkuyor
Cocugum kalabalik bi ortada buyumuyor
Gelen gidenim yok
Bebgimle sakin ses tonu konusuyrm
Sabbirli ve sevkatli anneyim
Bagirmiyrm
Sarkilar soyluyorum ne biliyim
Cocuk benim olmasa derim ki bu cocuga kotu davranmislar hehalddeki herseyden korkuyor irkiliyor
SiZde var mi boyle bi durum
Benimki 1 gibi uyaniyo 150 cc mama veriyorum sonra 4 te ve 4 ten sonra her saat basi uyaniyo ama emmiyo bikere besleniyo gece yanikızlar bebeklerinizi geceleri besliyormsnz uyku düzeniniz var mı ? kaç saat uyku uyuyor gecleri
Benimki 1 gibi uyaniyo 150 cc mama veriyorum sonra 4 te ve 4 ten sonra her saat badi uyaniyo ama emmiyo bikere besleniyo gece yanikızlar bebeklerinizi geceleri besliyormsnz uyku düzeniniz var mı ? kaç saat uyku uyuyor gecleri
Kopyalaaaaa yapıştırKizlar benim bebeğim ilgi istiyor sürekli. 5 dk bile yalniz kalmiyo... kalirsa baslio ağlamaya. KucaGa alismak degil bu yerde bile olsa onunla konusmam yetio. Kucağıma gelse ve onunla ilgilenmesem gene basiyo çığlığı. Ev işi yemek falan yapamıyorum bu yüzden uyarsa ancak. Ve artik uyanik Kalma süresi artıo napacagimi bilmiorum.
Siz ne yapiosunuz? Sizin bebisler nasil?
sudocremi şiddetle öneririm:)Pisik kremi onerinz varmi kizlar etkili kızarmaya baslms ilerlemeden kullanayim
nekadr zamana geciyo canim sagolllsudocremi şiddetle öneririm:)
Kesinlikle mustela canm. Ben cok memnunum.Pisik kremi onerinz varmi kizlar etkili kızarmaya baslms ilerlemeden kullanayim
Pisik kremi onerinz varmi kizlar etkili kızarmaya baslms ilerlemeden kullanayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?