2014 Kasım Anneleri

çok üzüldüm yaaaa ( gecmiş olsun dilerim çabucak atlatırsınız.

Bi sevindim bi üzüldüm ne oldum bende anlamadım dis falan derken insallah acı çekmeden iyi olur kuzucuk 3 ayını doldurdu sanırım ilaç verirler sonrasında kullanmanız için krem merhem vs. iyilesme sürecinde daha rahat olur en azından.

Eklentiler

• image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 121
  • image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar bu basur başıma bela oldu ne yaptıysam geçmedi yememede dikkat ediyorum ama azcık bişeyde kabiz oluyorum çok cnm yanıyor doktora gidicem bunun için hangi doktora gidiliyor bilen varmi?
Sabahları aç karnına bi kaç tane kuru kayısı yiyip üzerine bol su içmeni tavsiye ederim. Gün içindede bol bol lifli gıdalar...geçmiş olsun

ayyy çok geçmiş olsun

E efsunkarr inan bende çok üzüldüm neler yaşadığını hissedemesemde tahmin etmek zor değil biz yavrularımız basit şeylere ağlayınca bile içimiz yanıyor dua edicem canım

Biz3,5 aylikken 5420 gr idik 2990 dogdu ben anne sutunde israr ettigim icin 42 gunlukken 3000 gr di az bi mama takviyesiyle oda sonra doktor kizdi biberona basladik ancak oyle kilo aldi
Sen sadece anne sutuyle mi besliyosun

çok çok geçm,i olsun annesi iyileşecek kızın öle düşün,dedim ya geçen gün bizde de çatlak var ben kendim açtım gördüm ama minicikti sonra da kan görmedim hiç..tedavisini olacak üzülme

Kızlar bu sabah tartındım 70 kiloyum. Şükür üç kilo daha gıtmiş. Hedef 60. İnş gıder bunlarda bıan once. Şu çatlaklarda olmasaydı. Karnım fay hattı gibi ya
Ben dogumdan bir hafta sonra tartilmistim hala ayni kilodayim ne aldim ne verdim insallah gider bu gobek

Ben dogumdan bir hafta sonra tartilmistim hala ayni kilodayim ne aldim ne verdim insallah gider bu gobek
İnş canım ben 85 le doguma gırmiştim. 2 ayda baya verdim.benim cimcimenın ayakta emmesının faydası buyuk bunda bütün gün oda oda dolaşıyoruz

Kizlar benim bebeğim ilgi istiyor sürekli. 5 dk bile yalniz kalmiyo... kalirsa baslio ağlamaya. KucaGa alismak degil bu yerde bile olsa onunla konusmam yetio. Kucağıma gelse ve onunla ilgilenmesem gene basiyo çığlığı. Ev işi yemek falan yapamıyorum bu yüzden uyarsa ancak. Ve artik uyanik Kalma süresi artıo napacagimi bilmiorum.

Siz ne yapiosunuz? Sizin bebisler nasil?

çok geçmiş olsun canım inş. canı çok yanmadan bi tedavi uygulanır

Canim benim kiyamam kuzuya. Rabbim sifa versin insallah. Cok dua edicem

oğlumda bu listeyi kullanmıştım kızımada başlıycam bi kaç gün sonra

Cnm 4 aylik bebek diyo ya. Sen sadece anne sutumu veriosun

evet sadece anne sütü veriyorum bi yere gittiğimde annem mama veriyor dolaptaki sağdığım sütleri içmedi tadımı değişiyor bilmiyorum ama arada mama da alıyor öyle...pazartesi 4. ayımızı dolduruyoruz yavaş yavaş meyve püresi yoğurtla başlarım sonrada çorbaya geçerim

Ya bende geçmek istiyorum ama dr erken diyo.6.ayda gecersin diyo. İnternette ise direk 6.ayda başlarsaniz sindirim sistemini olumsuz etkiler çünkü 6. ay çok geç diyor. Napsam bilemedim. Sen dr a sorarakmi başlayacaksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…