çok üzüldüm yaaaaKizlar cok agliyorum.. Bi insanin cani bu kadar mi acir onun cani yaniyor diye.. Kizim da poposunda catlaklar olusmus doktor gorunce cok sasirdi kakasinin kanli resmini goturdum poposuna bakti parmaklariyla bir acti bana da gosterdi mahvoldum yaa.. Poposu cok cok dar ondan kakasini yapmadan once cok agliyor dar oldugu icin catlamis hep dedi.. Cocuk cerrahina yonlendirdi.. Cok korkuyorum genişlemesi icin bir alet mi ne takiliyormus.. Kaka tahlili de aldilar orda yapmadi kataterle aldilar.. Icim gitti hep agladi bir de cerrahta aglayacak.. Onun caninin yandigini dusundukce benim icimden birseyler kopuyor.. Biz bi basur olunc neler cekiyoruz kim bilir nasil cani yaniyor yavrumun.. Umarim cerrahi bi islem gerekmez cok uzun oldu ama dua edin olur mu
Bi sevindim bi üzüldüm ne oldum bende anlamadım dis falan derken insallah acı çekmeden iyi olur kuzucuk 3 ayını doldurdu sanırım ilaç verirler sonrasında kullanmanız için krem merhem vs. iyilesme sürecinde daha rahat olur en azından.Kizlar cok agliyorum.. Bi insanin cani bu kadar mi acir onun cani yaniyor diye.. Kizim da poposunda catlaklar olusmus doktor gorunce cok sasirdi kakasinin kanli resmini goturdum poposuna bakti parmaklariyla bir acti bana da gosterdi mahvoldum yaa.. Poposu cok cok dar ondan kakasini yapmadan once cok agliyor dar oldugu icin catlamis hep dedi.. Cocuk cerrahina yonlendirdi.. Cok korkuyorum genişlemesi icin bir alet mi ne takiliyormus.. Kaka tahlili de aldilar orda yapmadi kataterle aldilar.. Icim gitti hep agladi bir de cerrahta aglayacak.. Onun caninin yandigini dusundukce benim icimden birseyler kopuyor.. Biz bi basur olunc neler cekiyoruz kim bilir nasil canim yaniyor yavrumun.. Umarim cerrahi bi islem gerekmez cok uzun oldu ama dua edin olur mu
Cok sagol canım. Yok kızım degıl. Benım cimcime bu teyzesıKız linki vermeyi unutmusum durhttp://www.gurmebebek.com/index.php?id=89&yas=24&kat128=1&tur258=1&tur256=1&tur7=1&tur257=1
Sabahları aç karnına bi kaç tane kuru kayısı yiyip üzerine bol su içmeni tavsiye ederim. Gün içindede bol bol lifli gıdalar...geçmiş olsunKızlar bu basur başıma bela oldu ne yaptıysam geçmedi yememede dikkat ediyorum ama azcık bişeyde kabiz oluyorum çok cnm yanıyor doktora gidicem bunun için hangi doktora gidiliyor bilen varmi?
ayyy çok geçmiş olsunKizlar cok agliyorum.. Bi insanin cani bu kadar mi acir onun cani yaniyor diye.. Kizim da poposunda catlaklar olusmus doktor gorunce cok sasirdi kakasinin kanli resmini goturdum poposuna bakti parmaklariyla bir acti bana da gosterdi mahvoldum yaa.. Poposu cok cok dar ondan kakasini yapmadan once cok agliyor dar oldugu icin catlamis hep dedi.. Cocuk cerrahina yonlendirdi.. Cok korkuyorum genişlemesi icin bir alet mi ne takiliyormus.. Kaka tahlili de aldilar orda yapmadi kataterle aldilar.. Icim gitti hep agladi bir de cerrahta aglayacak.. Onun caninin yandigini dusundukce benim icimden birseyler kopuyor.. Biz bi basur olunc neler cekiyoruz kim bilir nasil cani yaniyor yavrumun.. Umarim cerrahi bi islem gerekmez cok uzun oldu ama dua edin olur mu
Biz3,5 aylikken 5420 gr idik 2990 dogdu ben anne sutunde israr ettigim icin 42 gunlukken 3000 gr di az bi mama takviyesiyle oda sonra doktor kizdi biberona basladik ancak oyle kilo aldi:) ya 1 aya yakındır böyle normalde 2 3 sate bir besleniyor geceleri de böyle uzun uzun uyumaya başladı bizde başta sarılıktan kan şekeri düşmesindne filan çok çkeince endişelndm bi an doktorada başka konulardan konşmaktan unutmuşm bunu sormayı inşallah bütün bebişlerin bir an önce uyku düzeni olur
canm kaç kilosnz ne kadr doğmştu bebşin benm kızımda çok kilo kaybetmişti ilk başta
2015 Kasım anneleri topiği açılmıs hamile olduğunu öğrenenler nasıl mutlu ya o günlerimiz özledim bi an[/QUOTE
Kizlar cok agliyorum.. Bi insanin cani bu kadar mi acir onun cani yaniyor diye.. Kizim da poposunda catlaklar olusmus doktor gorunce cok sasirdi kakasinin kanli resmini goturdum poposuna bakti parmaklariyla bir acti bana da gosterdi mahvoldum yaa.. Poposu cok cok dar ondan kakasini yapmadan once cok agliyor dar oldugu icin catlamis hep dedi.. Cocuk cerrahina yonlendirdi.. Cok korkuyorum genişlemesi icin bir alet mi ne takiliyormus.. Kaka tahlili de aldilar orda yapmadi kataterle aldilar.. Icim gitti hep agladi bir de cerrahta aglayacak.. Onun caninin yandigini dusundukce benim icimden birseyler kopuyor.. Biz bi basur olunc neler cekiyoruz kim bilir nasil cani yaniyor yavrumun.. Umarim cerrahi bi islem gerekmez cok uzun oldu ama dua edin olur mu
Ben dogumdan bir hafta sonra tartilmistim hala ayni kilodayim ne aldim ne verdim insallah gider bu gobekKızlar bu sabah tartındım 70 kiloyum. Şükür üç kilo daha gıtmiş. Hedef 60. İnş gıder bunlarda bıan once. Şu çatlaklarda olmasaydı. Karnım fay hattı gibi ya
İnş canım ben 85 le doguma gırmiştim. 2 ayda baya verdim.benim cimcimenın ayakta emmesının faydası buyuk bunda bütün gün oda oda dolaşıyoruzBen dogumdan bir hafta sonra tartilmistim hala ayni kilodayim ne aldim ne verdim insallah gider bu gobek
ayy masallah pek tatlıymıs süslü püslüyüz de hmmmCok sagol canım. Yok kızım degıl. Benım cimcime bu teyzesı
Kizlar cok agliyorum.. Bi insanin cani bu kadar mi acir onun cani yaniyor diye.. Kizim da poposunda catlaklar olusmus doktor gorunce cok sasirdi kakasinin kanli resmini goturdum poposuna bakti parmaklariyla bir acti bana da gosterdi mahvoldum yaa.. Poposu cok cok dar ondan kakasini yapmadan once cok agliyor dar oldugu icin catlamis hep dedi.. Cocuk cerrahina yonlendirdi.. Cok korkuyorum genişlemesi icin bir alet mi ne takiliyormus.. Kaka tahlili de aldilar orda yapmadi kataterle aldilar.. Icim gitti hep agladi bir de cerrahta aglayacak.. Onun caninin yandigini dusundukce benim icimden birseyler kopuyor.. Biz bi basur olunc neler cekiyoruz kim bilir nasil cani yaniyor yavrumun.. Umarim cerrahi bi islem gerekmez cok uzun oldu ama dua edin olur mu
Canim benim kiyamam kuzuya. Rabbim sifa versin insallah. Cok dua edicemKizlar cok agliyorum.. Bi insanin cani bu kadar mi acir onun cani yaniyor diye.. Kizim da poposunda catlaklar olusmus doktor gorunce cok sasirdi kakasinin kanli resmini goturdum poposuna bakti parmaklariyla bir acti bana da gosterdi mahvoldum yaa.. Poposu cok cok dar ondan kakasini yapmadan once cok agliyor dar oldugu icin catlamis hep dedi.. Cocuk cerrahina yonlendirdi.. Cok korkuyorum genişlemesi icin bir alet mi ne takiliyormus.. Kaka tahlili de aldilar orda yapmadi kataterle aldilar.. Icim gitti hep agladi bir de cerrahta aglayacak.. Onun caninin yandigini dusundukce benim icimden birseyler kopuyor.. Biz bi basur olunc neler cekiyoruz kim bilir nasil cani yaniyor yavrumun.. Umarim cerrahi bi islem gerekmez cok uzun oldu ama dua edin olur mu
Bişey sormak istıyorum kızlar. Ek gıda taplosu gını bişey varmı elinizde. Yada dr verrmi boyle bır liste. Günlük ne nekadr nasıl verılmeli gibi. Şimdiden bilinçlenmek istiyorum. Yanlış bişey yaparım diye korkuyorum açıkçası. Elde bır liste olsa hergün ona bakarak hazrlasam yapsam cok daha iyi olur benım için ilk aylarda en azından
Cnm 4 aylik bebek diyo ya. Sen sadece anne sutumu veriosunoğlumda bu listeyi kullanmıştım kızımada başlıycam bi kaç gün sonra
Eki Görüntüle 1432950 Eki Görüntüle 1432951 Eki Görüntüle 1432952
Cnm 4 aylik bebek diyo ya. Sen sadece anne sutumu veriosun
Ya bende geçmek istiyorum ama dr erken diyo.6.ayda gecersin diyo. İnternette ise direk 6.ayda başlarsaniz sindirim sistemini olumsuz etkiler çünkü 6. ay çok geç diyor. Napsam bilemedim. Sen dr a sorarakmi başlayacaksin?evet sadece anne sütü veriyorum bi yere gittiğimde annem mama veriyor dolaptaki sağdığım sütleri içmedi tadımı değişiyor bilmiyorum ama arada mama da alıyor öyle...pazartesi 4. ayımızı dolduruyoruz yavaş yavaş meyve püresi yoğurtla başlarım sonrada çorbaya geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?