2014 Kasım Anneleri

Arkadaşlar burda bebeklere su vermekle alakali bi konu geçmişti. Böbrekleri suzemiyormus demisti birisi hatirlatamadim. Mamayida suyla yapiyoruz bunu aciklayabilir mi ?

HametaN on numara sürüp kapatiyorum. Tekrar bezini degistirmek için açtığımda geçmiş oluyor...
Sagol canim
Arkadaşlar burda bebeklere su vermekle alakali bi konu geçmişti. Böbrekleri suzemiyormus demisti birisi hatirlatamadim. Mamayida suyla yapiyoruz bunu aciklayabilir mi ?
bem bunnunla ilgili bir doktoru dinlemstm oda aynen mamaya su katiliyor verilmemesi sscma diyordu bir kismi verin diyo bir kismi vermeyin

Su konusunda bende hep kararsiz kalmistim dr ada sormayi hep unutuyodum benim oğlumun böbreklerinde kum var su veremeyiz cok küçük dedi anne sütünde su var mamayida suyla hazirliyosun ayrica su vermene gerek yok sadece bir damla agzini temizlemek icin dedi ama daha fazla aciklamadi

Canım çok ama çok geçmiş olsun umarı ciddi bir sey değildir yavrun Demekki acı çekiyormuş Allah I'm şifa versin umarım çabucak iyileşir annesi

Canim merhaba aralik annesiyim burayi da okuyorum arada mesajini girunce kayitsiz kalamadim bebeğim 79 günlük oldu böbrek kontrolünde bir böbrekte kum cikti bizde de ama Dr umuz takip edelim idrarini dedi geçti.. çok şükür bi anormallik yok gaz sancimiz dişinda ama ne yapmak lazim bu kum için Dr unuz bir şey söyledi mi.. Acaba aglamasi gazdan değil de bu kumdan mi diyorum bi fikrin var mi?

Kızlar oğluşum bugün ikinci ay aşılarını oldu. Hep uyuyor, normal mi sizce bu.

Sagol canim
bem bunnunla ilgili bir doktoru dinlemstm oda aynen mamaya su katiliyor verilmemesi sscma diyordu bir kismi verin diyo bir kismi vermeyin

baskası da yazdı mı bilmiyorum ama ben yazmıştım böyle bir şey. nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama sudaki minerallerin falan böbrekler için sıkıntı çıkarttıgını, böbreklerini yordugunu yazıyordu. açıkçası aynı soru benim de aklıma gelmişti ve zaten mama ile suyu alıyor, ekstradan su almasın diye düşünülüyor olabilir diye tahmin yürütmüştüm. bu arada su verilmemesi gerektiğini savunanlardanım ama benim düşüncem böbreklerle alakalı değil. ben midelerini su ike şişirip alacakları kaloriyi düşürmemek gerektiğini düşünüyorum. bu arada aklıma şu soru da takılıyor, anne sütü şekerli tatlı gibi, bu daha da susarmıyor mu, nasıl bebeklerin susuzluğunu gideriyor? yani ben de tam aydınlık değilim bu konuda.

Pisik kremi onerinz varmi kizlar etkili kızarmaya baslms ilerlemeden kullanayim
Canım ben günün belli saatlerinde Altını açık tutuyorum, hem çok hoşuna gidiyor, hem de pişik olmıyor. Bu şekilde geçiremediğini bi kızarıklık varsa bepanthol Nappy sürüp Altını bağlıyorum. Bi dahaki alt açmada yine geçmemişse mustela sürüyorum, kesin geçiyor.

Kızlar oğluşum bugün ikinci ay aşılarını oldu. Hep uyuyor, normal mi sizce bu.
benimkide uyudu canim ama gece hafif atesi cikar gibi oldu uzerini tek lata indrdm cikmadi cok şükür gece emzirirken bak aarada birsey olmaz ama sikinti. Yapma ateş yapmiyo cok fazla

canım o konuya giriş yaptım ama bana göre değil sanırım. yani temel olarak yaptığım bir iki şey var ama ben ağlatamam bebeğimi onu biliyorum. zaten garibim çok insaflı çıktı pek üzmüyor beni, gerekirse katlanırım diyorum. ama kabaca sunu anladım. bu bebeler nasıl uykuya dalıyorsa arada uyandıklarında aynı şeyi bekliyorlar. bu yüzden yykuya geçişleri yataklarında olursa sanki bir adım önde olabiliriz. ve bunu basardıktan sonra da yavas yavas kendi kendilerine uyuyabilirler gibi geliyor. geçen gün denedim hatta ve bir saatte uyudu. rutin banyosunu yaptık aynı saatte, geceliklerini giydirdim, ışığı kapadım, emiştik. normalde sonrasında kucağımda oda içinde turlamam gerekirdi. 15 dak.da uyurdu. bu sefer yatagına yatırdım, basucunda durdum, emziği verdim. o attıkça ben agzına koydum. böyle böyle bir saatte uyudu. aglamadı ama sersem oldu yavrucak. o gun amaaaan salla dedim :) ama planım sinsi sinsi bunu yapmak. şu an vılta atma kısmını elemeye çalışıyorum mesela. yavas yavas yataga çekicem

bu arada sunlara bir bak istersen
http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/05/uyku-egitimi-zararl-mdr.html

http://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com.tr/2012/02/uyku-kardesim-ver-elini.html

http://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com.tr/2012/02/uyku-egitimi.html

Ben uyku eğitimi ile ilgili Şeyler okumadım hiç. Geriliyorum kural duydukça. Biraz Kişilik meselesi benimki. Ben aile Büyük'leri gittikten sonra başladım bu konuda bi Şeyler yapmaya. Zira sallayarak bebEk uyutunca zevkten dört köşe olan bi annem var. O gittikten sonra da sıvadım kolları. Önce annem gibi salladım uykuya dalmak üzereyken yatağına koydum. Yatakta pışpışladım, uykuya yatakta dalmasını sağladım. Bunu başarınca artık yatağa bırakıp BAŞINDA bekledim, pış pışlama emzik takviyesiyle kendi başına uyumaya alıştırdım. Ilk zamanlar BAŞINDA iki saat beklediğim ve belimin Eğilip doğrulamaktan kopma derecesine geldiği anlar oldu ama başardık. Esnediğinde beşiğine koyuyorum ve uykuya Geçişi 5 dk. Yalniz çözemediğimiz bi tek akşam saatlerindeki uykuya Geçişi, illaki ayakta sallanmak istiyo, yoksa çok ağlıyor, ben de günde bir kez onu ayakta sallıyorum,

kızlar ikinci el ürünlerimi satmayı düşünüyorum sizce buradan mı satayım yoksa sahibinden mi ?

Pisik kremi onerinz varmi kizlar etkili kızarmaya baslms ilerlemeden kullanayim
ben musteladan çok memnun kaldım bi mucizeydi. ama bişey farkettim altını iyice kurutup öyle kapatırsan pişik olmuyor ben sadece bir ay kullandım pişik kremini daha sonra gerek kalmadı.

ya bu tatlı bişeye emzik bandırmayı eşim çok yapmak istiyor deli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…