Hametan kullaniyorum benPisik kremi onerinz varmi kizlar etkili kızarmaya baslms ilerlemeden kullanayim
Maşallah Rabbim daha iyi etsinCok şükür iyi canım alerjıside gecmiş. Bır haftada 300 gramda almış. Tek sorunumuz aglayarak emmesı oda gecer inşallah en kısa zamanda.
Sagol canimHametaN on numara sürüp kapatiyorum. Tekrar bezini degistirmek için açtığımda geçmiş oluyor...
bem bunnunla ilgili bir doktoru dinlemstm oda aynen mamaya su katiliyor verilmemesi sscma diyordu bir kismi verin diyo bir kismi vermeyinArkadaşlar burda bebeklere su vermekle alakali bi konu geçmişti. Böbrekleri suzemiyormus demisti birisi hatirlatamadim. Mamayida suyla yapiyoruz bunu aciklayabilir mi ?
nekadr zamana geciyo canim sagolll
sagool canim bu arada kizinda cok tatli Masallah Rabbim hayrlievlat etsin İnsallah saglikli sihhat versinKesinlikle mustela canm. Ben cok memnunum.
Su konusunda bende hep kararsiz kalmistim dr ada sormayi hep unutuyodum benim oğlumun böbreklerinde kum var su veremeyiz cok küçük dedi anne sütünde su var mamayida suyla hazirliyosun ayrica su vermene gerek yok sadece bir damla agzini temizlemek icin dedi ama daha fazla aciklamadiArkadaşlar burda bebeklere su vermekle alakali bi konu geçmişti. Böbrekleri suzemiyormus demisti birisi hatirlatamadim. Mamayida suyla yapiyoruz bunu aciklayabilir mi ?
Canım çok ama çok geçmiş olsun umarı ciddi bir sey değildir yavrun Demekki acı çekiyormuş Allah I'm şifa versin umarım çabucak iyileşir annesiKizlar cok agliyorum.. Bi insanin cani bu kadar mi acir onun cani yaniyor diye.. Kizim da poposunda catlaklar olusmus doktor gorunce cok sasirdi kakasinin kanli resmini goturdum poposuna bakti parmaklariyla bir acti bana da gosterdi mahvoldum yaa.. Poposu cok cok dar ondan kakasini yapmadan once cok agliyor dar oldugu icin catlamis hep dedi.. Cocuk cerrahina yonlendirdi.. Cok korkuyorum genişlemesi icin bir alet mi ne takiliyormus.. Kaka tahlili de aldilar orda yapmadi kataterle aldilar.. Icim gitti hep agladi bir de cerrahta aglayacak.. Onun caninin yandigini dusundukce benim icimden birseyler kopuyor.. Biz bi basur olunc neler cekiyoruz kim bilir nasil cani yaniyor yavrumun.. Umarim cerrahi bi islem gerekmez cok uzun oldu ama dua edin olur mu
Ya bu akrep burcu bebekleri zooor cok zoor :)Kopyalaaaaa yapıştır
Canim merhaba aralik annesiyim burayi da okuyorum arada mesajini girunce kayitsiz kalamadim bebeğim 79 günlük oldu böbrek kontrolünde bir böbrekte kum cikti bizde de ama Dr umuz takip edelim idrarini dedi geçti.. çok şükür bi anormallik yok gaz sancimiz dişinda ama ne yapmak lazim bu kum için Dr unuz bir şey söyledi mi.. Acaba aglamasi gazdan değil de bu kumdan mi diyorum bi fikrin var mi?Su konusunda bende hep kararsiz kalmistim dr ada sormayi hep unutuyodum benim oğlumun böbreklerinde kum var su veremeyiz cok küçük dedi anne sütünde su var mamayida suyla hazirliyosun ayrica su vermene gerek yok sadece bir damla agzini temizlemek icin dedi ama daha fazla aciklamadi
Arkadaşlar burda bebeklere su vermekle alakali bi konu geçmişti. Böbrekleri suzemiyormus demisti birisi hatirlatamadim. Mamayida suyla yapiyoruz bunu aciklayabilir mi ?
Sagol canim
bem bunnunla ilgili bir doktoru dinlemstm oda aynen mamaya su katiliyor verilmemesi sscma diyordu bir kismi verin diyo bir kismi vermeyin
Canım ben günün belli saatlerinde Altını açık tutuyorum, hem çok hoşuna gidiyor, hem de pişik olmıyor. Bu şekilde geçiremediğini bi kızarıklık varsa bepanthol Nappy sürüp Altını bağlıyorum. Bi dahaki alt açmada yine geçmemişse mustela sürüyorum, kesin geçiyor.Pisik kremi onerinz varmi kizlar etkili kızarmaya baslms ilerlemeden kullanayim
benimkide uyudu canim ama gece hafif atesi cikar gibi oldu uzerini tek lata indrdm cikmadi cok şükür gece emzirirken bak aarada birsey olmaz ama sikinti. Yapma ateş yapmiyo cok fazlaKızlar oğluşum bugün ikinci ay aşılarını oldu. Hep uyuyor, normal mi sizce bu.
canım o konuya giriş yaptım ama bana göre değil sanırım. yani temel olarak yaptığım bir iki şey var ama ben ağlatamam bebeğimi onu biliyorum. zaten garibim çok insaflı çıktı pek üzmüyor beni, gerekirse katlanırım diyorum. ama kabaca sunu anladım. bu bebeler nasıl uykuya dalıyorsa arada uyandıklarında aynı şeyi bekliyorlar. bu yüzden yykuya geçişleri yataklarında olursa sanki bir adım önde olabiliriz. ve bunu basardıktan sonra da yavas yavas kendi kendilerine uyuyabilirler gibi geliyor. geçen gün denedim hatta ve bir saatte uyudu. rutin banyosunu yaptık aynı saatte, geceliklerini giydirdim, ışığı kapadım, emiştik. normalde sonrasında kucağımda oda içinde turlamam gerekirdi. 15 dak.da uyurdu. bu sefer yatagına yatırdım, basucunda durdum, emziği verdim. o attıkça ben agzına koydum. böyle böyle bir saatte uyudu. aglamadı ama sersem oldu yavrucak. o gun amaaaan salla dedim :) ama planım sinsi sinsi bunu yapmak. şu an vılta atma kısmını elemeye çalışıyorum mesela. yavas yavas yataga çekicemuyku egitiniyke ilgili birseyler okudunmu hic canim bende onu arastiriyorum adem gunesi duymusdundr o cocugun guven duyvusunun gelişmesi icin 2yasina kadar anneyle yatmali diyor uyku egitimi sanayi devrimyle cikan cocugu yanizliga iten calisan anneyi dinlendrmk icin uygulnms yontemdr diyor bulurssn.bierseyler paylas sana zahmet:)
Tesekkur ederim canım. Amin cümlemizinkını inşallahhsagool canim bu arada kizinda cok tatli Masallah Rabbim hayrlievlat etsin İnsallah saglikli sihhat versin
Ben uyku eğitimi ile ilgili Şeyler okumadım hiç. Geriliyorum kural duydukça. Biraz Kişilik meselesi benimki. Ben aile Büyük'leri gittikten sonra başladım bu konuda bi Şeyler yapmaya. Zira sallayarak bebEk uyutunca zevkten dört köşe olan bi annem var. O gittikten sonra da sıvadım kolları. Önce annem gibi salladım uykuya dalmak üzereyken yatağına koydum. Yatakta pışpışladım, uykuya yatakta dalmasını sağladım. Bunu başarınca artık yatağa bırakıp BAŞINDA bekledim, pış pışlama emzik takviyesiyle kendi başına uyumaya alıştırdım. Ilk zamanlar BAŞINDA iki saat beklediğim ve belimin Eğilip doğrulamaktan kopma derecesine geldiği anlar oldu ama başardık. Esnediğinde beşiğine koyuyorum ve uykuya Geçişi 5 dk. Yalniz çözemediğimiz bi tek akşam saatlerindeki uykuya Geçişi, illaki ayakta sallanmak istiyo, yoksa çok ağlıyor, ben de günde bir kez onu ayakta sallıyorum,canım o konuya giriş yaptım ama bana göre değil sanırım. yani temel olarak yaptığım bir iki şey var ama ben ağlatamam bebeğimi onu biliyorum. zaten garibim çok insaflı çıktı pek üzmüyor beni, gerekirse katlanırım diyorum. ama kabaca sunu anladım. bu bebeler nasıl uykuya dalıyorsa arada uyandıklarında aynı şeyi bekliyorlar. bu yüzden yykuya geçişleri yataklarında olursa sanki bir adım önde olabiliriz. ve bunu basardıktan sonra da yavas yavas kendi kendilerine uyuyabilirler gibi geliyor. geçen gün denedim hatta ve bir saatte uyudu. rutin banyosunu yaptık aynı saatte, geceliklerini giydirdim, ışığı kapadım, emiştik. normalde sonrasında kucağımda oda içinde turlamam gerekirdi. 15 dak.da uyurdu. bu sefer yatagına yatırdım, basucunda durdum, emziği verdim. o attıkça ben agzına koydum. böyle böyle bir saatte uyudu. aglamadı ama sersem oldu yavrucak. o gun amaaaan salla dedim :) ama planım sinsi sinsi bunu yapmak. şu an vılta atma kısmını elemeye çalışıyorum mesela. yavas yavas yataga çekicem
bu arada sunlara bir bak istersen
http://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com.tr/2013/05/uyku-egitimi-zararl-mdr.html
http://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com.tr/2012/02/uyku-kardesim-ver-elini.html
http://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com.tr/2012/02/uyku-egitimi.html
aaah aah evetYa bu akrep burcu bebekleri zooor cok zoor :)
ben musteladan çok memnun kaldım bi mucizeydi. ama bişey farkettim altını iyice kurutup öyle kapatırsan pişik olmuyor ben sadece bir ay kullandım pişik kremini daha sonra gerek kalmadı.Pisik kremi onerinz varmi kizlar etkili kızarmaya baslms ilerlemeden kullanayim
ya bu tatlı bişeye emzik bandırmayı eşim çok yapmak istiyor deli oluyorumtabii ki geçmişte yapılan çok yanlış vardı şuan bile yapılıyor onlar mevlüdüme uzaktan misafirlerimiz geldi yaşlı insanlar 40 günlük çocuğumu oturttular ayakta salladılar hepsini sineye çektim ama ne zamanki şu emziği bi reçele bala ban dediler aaaaaaa kusura bakmayın ama yeter çocuklar artık sizin zamanınızdaki gibi yeiştirilmiyor dedim ayıp oldu ama ne yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?