canım geçmiş olsun üzülme geçer inşAllah çok ağrılı değildir öyle olsa ağrsını azaltıcak birşeyler yaparlar mtlaka sıkma canını düzelicek inşallahKizlar cok agliyorum.. Bi insanin cani bu kadar mi acir onun cani yaniyor diye.. Kizim da poposunda catlaklar olusmus doktor gorunce cok sasirdi kakasinin kanli resmini goturdum poposuna bakti parmaklariyla bir acti bana da gosterdi mahvoldum yaa.. Poposu cok cok dar ondan kakasini yapmadan once cok agliyor dar oldugu icin catlamis hep dedi.. Cocuk cerrahina yonlendirdi.. Cok korkuyorum genişlemesi icin bir alet mi ne takiliyormus.. Kaka tahlili de aldilar orda yapmadi kataterle aldilar.. Icim gitti hep agladi bir de cerrahta aglayacak.. Onun caninin yandigini dusundukce benim icimden birseyler kopuyor.. Biz bi basur olunc neler cekiyoruz kim bilir nasil cani yaniyor yavrumun.. Umarim cerrahi bi islem gerekmez cok uzun oldu ama dua edin olur mu
Bizimki gecmedi cnm hic bisey soylemedi bol bol besle ki idrara ciksin ve doksun dedi genelde 6.aydan sonra duzeliyomus ek gida su verebildigimiz icin sende bol bol emzir inşallah en kısa surede kurtuluruz bu kumdan aa bide gaz sancisinda olabilir idrardan bilmiyorumCanim merhaba aralik annesiyim burayi da okuyorum arada mesajini girunce kayitsiz kalamadim bebeğim 79 günlük oldu böbrek kontrolünde bir böbrekte kum cikti bizde de ama Dr umuz takip edelim idrarini dedi geçti.. çok şükür bi anormallik yok gaz sancimiz dişinda ama ne yapmak lazim bu kum için Dr unuz bir şey söyledi mi.. Acaba aglamasi gazdan değil de bu kumdan mi diyorum bi fikrin var mi?
işte sinsilikten kadtım bu :) aynen bu şekilde yapmak lazım. hadi inş darısı gece uykularının başına :)Ben uyku eğitimi ile ilgili Şeyler okumadım hiç. Geriliyorum kural duydukça. Biraz Kişilik meselesi benimki. Ben aile Büyük'leri gittikten sonra başladım bu konuda bi Şeyler yapmaya. Zira sallayarak bebEk uyutunca zevkten dört köşe olan bi annem var. O gittikten sonra da sıvadım kolları. Önce annem gibi salladım uykuya dalmak üzereyken yatağına koydum. Yatakta pışpışladım, uykuya yatakta dalmasını sağladım. Bunu başarınca artık yatağa bırakıp BAŞINDA bekledim, pış pışlama emzik takviyesiyle kendi başına uyumaya alıştırdım. Ilk zamanlar BAŞINDA iki saat beklediğim ve belimin Eğilip doğrulamaktan kopma derecesine geldiği anlar oldu ama başardık. Esnediğinde beşiğine koyuyorum ve uykuya Geçişi 5 dk. Yalniz çözemediğimiz bi tek akşam saatlerindeki uykuya Geçişi, illaki ayakta sallanmak istiyo, yoksa çok ağlıyor, ben de günde bir kez onu ayakta sallıyorum,
evet sadece anne sütü fakat benm kızım doğduğundan beri emme refleksi çok düşüktü hiç emmiyordu sonrada bırakıtı zaten ben sğarak besliyrm bnm kızımda 2800 civarı doğmştu 2260 a kadar düştü bi hafta içinde küveze aldılr bayağı sıkıntılar old ama sonradan topladk çok şükür kilomuzu ilk bi ay mama takviyeli gittik çünkü sütüm çok azdı sağa sağa çok şükür artınca mamayı bırakktık 3 aydır sadece anne sütü alıyorBiz3,5 aylikken 5420 gr idik 2990 dogdu ben anne sutunde israr ettigim icin 42 gunlukken 3000 gr di az bi mama takviyesiyle oda sonra doktor kizdi biberona basladik ancak oyle kilo aldi
Sen sadece anne sutuyle mi besliyosun
benim bebeğimde 3010 gr dogdu ilk 2 ay her ay birer kilo aldı şimdi 3 aylık 3.ayda sadece 400 gr almış dr mamaya başlattı mama vermeye başladım bende inş kilo alır şimdi 5,5 kilodayız..Biz3,5 aylikken 5420 gr idik 2990 dogdu ben anne sutunde israr ettigim icin 42 gunlukken 3000 gr di az bi mama takviyesiyle oda sonra doktor kizdi biberona basladik ancak oyle kilo aldi
Sen sadece anne sutuyle mi besliyosun
Inşallah sen de istediğin gibi görürsün kuzunu. Yalnız şuna da kızıyorum, ben bu çocuğun bu hale gelmesi için emek harcadım, gecenın Üçünde uykumun en tatlı yerinde yatağıma dönmek varken, salladığımda 5 dk. Da küt diye uyuyacak çocuğun iki saat başını bekledim. Emek verdim, çok şükür oğlum da bu emeğimin karşılığını verdi. Bir kaç gündür hiç bir çaba göstermemiş bir kaç annenin Yorumları canımı sıktı. Bi Şeyler kendiliğinden oluveriyor zannediliyor çevremdeki insanlar Tarafından.işte sinsilikten kadtım bu :) aynen bu şekilde yapmak lazım. hadi inş darısı gece uykularının başına :)
bebeğim 4 uncu ayına gırecek ilk ay bu pişikle çok ugraştım sebamed kulanıyordum krem olarak.oğlumun yumurtalıklarının kenarları yarık yarıktı halbuki sık yıkıyordum yani o yarıkları ve kızarıklıgı bi turlu anlamadım.sonra burada bir arkadasımızdan duymustum sudocremi .ikinci ayında kullanmaya basladım 3 -4 güne azalma oldu ve o gunden beri her altını actıgımda güzelce heryanına uyguluyorum hiçbi sıkıntı yok.oğlumun cildi cok beyaz hemen kızarıyor ,geçen yanakları isilik isilik olmustu hemen ince bi tabaka sürdüm aksama azaldı isilikler sertleşti.nekadr zamana geciyo canim sagolll
Ikinci ei ürün olarak be satmayı düşünüyorsun. Bi de tutumlu anne.com U da düşünebilirsin belkikızlar ikinci el ürünlerimi satmayı düşünüyorum sizce buradan mı satayım yoksa sahibinden mi ?
Ya bu akrep burcu bebekleri zooor cok zoor :)
birsürü şey var bebek ürünleri. ev tekstili. elektronik. kıyafet koltuklarım bile varIkinci ei ürün olarak be satmayı düşünüyorsun. Bi de tutumlu anne.com U da düşünebilirsin belki
nasıl yani kaymış canımburçlar kaymış diyolaa
bebek malzemelerini buradan ve tutumlu anne üzerinden satmayı deniycemIkinci ei ürün olarak be satmayı düşünüyorsun. Bi de tutumlu anne.com U da düşünebilirsin belki
Klasik arko lremin üstüne krem tanımam... pişman olmayacaksınPisik kremi onerinz varmi kizlar etkili kızarmaya baslms ilerlemeden kullanayim
Kozmetik bir ürün olmadığı için bebeklere özel Bepanthol kullanıyorum, çok memnunum.Pisik kremi onerinz varmi kizlar etkili kızarmaya baslms ilerlemeden kullanayim
Avent Aldı, chiccoyu beğenmedi paşamızBebeği emzik emen anneler hangi emziği kaç numara kullanıyorsunuz? Ben kabul ettıremedim bir türlü emzik kaç tane denedim ama öğürüyor hala
Kızım emzik sayesinde cok kolay uykuya gecerdı hoş gercı bıraktıgımızdan berı uyutamıyorum cocugu o ayrı mesele de. Oğlum beni resmen emzik niyetıne kyllanıyor. Karnı tok olsa bıle emmek istıyor uyuyamıyor cok ağlıyor emmeyince. Ugrasmıyım artık emzikle dıyordum ama cok zor oluyor ıkı cocuk olunca.
Sizlerin kullandıgı almadıgım bi marka var mıdır acaba?? 4 aylık olcak artık alır mı acaba
Canım benımkı avent aldı. Ve verr vermez alıştı hemen. Bir anda agzına sokma yavas yavas ittir öyle ögürmüyo. En azından benımkı oyle aldı hemen. Anında uyuo onu verınce memede uyyamlardan benımkıde. Ama vermıyorum artık onu emince memeden soguduğunı düşünüyorum. Yada emme zorlugu emzıgı verdığim güne denk geldı bilemicem.Bebeği emzik emen anneler hangi emziği kaç numara kullanıyorsunuz? Ben kabul ettıremedim bir türlü emzik kaç tane denedim ama öğürüyor hala
Kızım emzik sayesinde cok kolay uykuya gecerdı hoş gercı bıraktıgımızdan berı uyutamıyorum cocugu o ayrı mesele de. Oğlum beni resmen emzik niyetıne kyllanıyor. Karnı tok olsa bıle emmek istıyor uyuyamıyor cok ağlıyor emmeyince. Ugrasmıyım artık emzikle dıyordum ama cok zor oluyor ıkı cocuk olunca.
Sizlerin kullandıgı almadıgım bi marka var mıdır acaba?? 4 aylık olcak artık alır mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?