2014 Kasım Anneleri

canım geçmiş olsun üzülme geçer inşAllah çok ağrılı değildir öyle olsa ağrsını azaltıcak birşeyler yaparlar mtlaka sıkma canını düzelicek inşallah

Bizimki gecmedi cnm hic bisey soylemedi bol bol besle ki idrara ciksin ve doksun dedi genelde 6.aydan sonra duzeliyomus ek gida su verebildigimiz icin sende bol bol emzir inşallah en kısa surede kurtuluruz bu kumdan aa bide gaz sancisinda olabilir idrardan bilmiyorum

işte sinsilikten kadtım bu :) aynen bu şekilde yapmak lazım. hadi inş darısı gece uykularının başına :)

Biz3,5 aylikken 5420 gr idik 2990 dogdu ben anne sutunde israr ettigim icin 42 gunlukken 3000 gr di az bi mama takviyesiyle oda sonra doktor kizdi biberona basladik ancak oyle kilo aldi
Sen sadece anne sutuyle mi besliyosun
evet sadece anne sütü fakat benm kızım doğduğundan beri emme refleksi çok düşüktü hiç emmiyordu sonrada bırakıtı zaten ben sğarak besliyrm bnm kızımda 2800 civarı doğmştu 2260 a kadar düştü bi hafta içinde küveze aldılr bayağı sıkıntılar old ama sonradan topladk çok şükür kilomuzu ilk bi ay mama takviyeli gittik çünkü sütüm çok azdı sağa sağa çok şükür artınca mamayı bırakktık 3 aydır sadece anne sütü alıyor

Biz3,5 aylikken 5420 gr idik 2990 dogdu ben anne sutunde israr ettigim icin 42 gunlukken 3000 gr di az bi mama takviyesiyle oda sonra doktor kizdi biberona basladik ancak oyle kilo aldi
Sen sadece anne sutuyle mi besliyosun
benim bebeğimde 3010 gr dogdu ilk 2 ay her ay birer kilo aldı şimdi 3 aylık 3.ayda sadece 400 gr almış dr mamaya başlattı mama vermeye başladım bende inş kilo alır şimdi 5,5 kilodayız..

işte sinsilikten kadtım bu :) aynen bu şekilde yapmak lazım. hadi inş darısı gece uykularının başına :)
Inşallah sen de istediğin gibi görürsün kuzunu. Yalnız şuna da kızıyorum, ben bu çocuğun bu hale gelmesi için emek harcadım, gecenın Üçünde uykumun en tatlı yerinde yatağıma dönmek varken, salladığımda 5 dk. Da küt diye uyuyacak çocuğun iki saat başını bekledim. Emek verdim, çok şükür oğlum da bu emeğimin karşılığını verdi. Bir kaç gündür hiç bir çaba göstermemiş bir kaç annenin Yorumları canımı sıktı. Bi Şeyler kendiliğinden oluveriyor zannediliyor çevremdeki insanlar Tarafından.

nekadr zamana geciyo canim sagolll
bebeğim 4 uncu ayına gırecek ilk ay bu pişikle çok ugraştım sebamed kulanıyordum krem olarak.oğlumun yumurtalıklarının kenarları yarık yarıktı halbuki sık yıkıyordum yani o yarıkları ve kızarıklıgı bi turlu anlamadım.sonra burada bir arkadasımızdan duymustum sudocremi .ikinci ayında kullanmaya basladım 3 -4 güne azalma oldu ve o gunden beri her altını actıgımda güzelce heryanına uyguluyorum hiçbi sıkıntı yok.oğlumun cildi cok beyaz hemen kızarıyor ,geçen yanakları isilik isilik olmustu hemen ince bi tabaka sürdüm aksama azaldı isilikler sertleşti.
yani biz memnunuz canım tavsiye ederim.tabiki her bebek farklıdır benimkine etki eden seninkine etmeyebilir.umarım sorununuz en kısa zamanda cozulur.bebiş rahatlar.

Bebeği emzik emen anneler hangi emziği kaç numara kullanıyorsunuz? Ben kabul ettıremedim bir türlü emzik kaç tane denedim ama öğürüyor hala

Kızım emzik sayesinde cok kolay uykuya gecerdı hoş gercı bıraktıgımızdan berı uyutamıyorum cocugu o ayrı mesele de. Oğlum beni resmen emzik niyetıne kyllanıyor. Karnı tok olsa bıle emmek istıyor uyuyamıyor cok ağlıyor emmeyince. Ugrasmıyım artık emzikle dıyordum ama cok zor oluyor ıkı cocuk olunca.

Sizlerin kullandıgı almadıgım bi marka var mıdır acaba?? 4 aylık olcak artık alır mı acaba

Avent Aldı, chiccoyu beğenmedi paşamız

Canım benımkı avent aldı. Ve verr vermez alıştı hemen. Bir anda agzına sokma yavas yavas ittir öyle ögürmüyo. En azından benımkı oyle aldı hemen. Anında uyuo onu verınce memede uyyamlardan benımkıde. Ama vermıyorum artık onu emince memeden soguduğunı düşünüyorum. Yada emme zorlugu emzıgı verdığim güne denk geldı bilemicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…