2014 Kasım Anneleri

Canim benim oglumda ne denediysem almadi... damakli damaksiz o marka bu marka... yok almio.. hatta biberon bile tutmuyor içinde sutum olmasina rağmen. Neden böyle bilmiyorum bende...

Avent Aldı, chiccoyu beğenmedi paşamız

Canim benim oglumda ne denediysem almadi... damakli damaksiz o marka bu marka... yok almio.. hatta biberon bile tutmuyor içinde sutum olmasina rağmen. Neden böyle bilmiyorum bende...

Tesekkurler cevaplarınız için. Avent freee flow herhalde dimi? Ben de nuk avent hatta yuvarlak uçlu bıle aldım. En basarılı avent ama ıkı dk tutuyor agzında atıyor.

Biberon alıyor arada ama emzik yok

Gunaydin arkadaslar
Burada birisi yazmisti aksam yatis saati 8 olmali falan gibilerinden sanki
Simdi bizde oyle duzen tutturduk
Aksam sekizde yatiyotuz
Sabah 5,30-6 gibi uyaniyoruz
Tabi bu aralikta iki saate bi yada saatte bir emiyor
Asla alt acmiyrm
Zaten kakasinida sabah uyanitkrn yapio aglayarak
Yanlis mi duzen tuttum bilemedim
Sizler nasil yapiyorsunuz?? Kacta yatiyor kuzulariniz?

CanI'm günaydın. Seninle spor olayını konuşmuştuk ya. Ben pazartesi Dr Uma gidince sordum bunu. Normal doğum Yaptığın için ve yumurtalıkların ve rahmin tamamen toparlandığı için spor yapabilirsin artık dedi.

Oo super o zaman
Yap bakalim
Ben useniyorum

Kuzuma üç aşı yaptılarya. Ateşi çıkmaz inş. Evin ısısını düşürdüm. Üstüde cok kalın degil. Önlem alımki cıkmasın enazından.

Teselkur ederim.bende gecmeyim.bari daha ek.gidaya

COk tesekkurler elansiye cevabin.icin

Cok aciklayici cevaplamissin teskkur ederim canim bende mama veriyorum ama 6 ayi bekliycem.buyuk ihtimalle

Cevap.icin tesekkurler.kiyafet olarak.ince giydirdigimi farkettim

Slm prens ve prenses annelri ben dogumdan bi ay sonra spral.taktirmistim.fakat spral attigi icin.iki.kez tqkmisti.doktor.ondan.sonrada surekli.akintim.olmaya basladi.gunluk ped diyil.normal.ped.kullandim.cogu.zaman fazla akintim oldugu icin buvun 1:30 randevum var hem spral.muaynesi hemde smear vericem.o.masaya yatmisken cookk.utaniyorum.ooff.kadin.olmak.cok.zor bi aylatsaydim.su muayneyi aranizda rutin smear testi.falan veren varmi.kontrole.giden dogumdan sonra ?

Cok aciklayici cevaplamissin teskkur ederim canim bende mama veriyorum ama 6 ayi bekliycem.buyuk ihtimalle
Rica ederim cnm. Kızım mama agırlıklıydı sütüm azdı başladım o yüzden 4 ayda dr tavsşyesiyle ama şöyle. Alerji yapıp yapmadıgını anlamak için İlk hafta sadece meyvelerden püre, ikinci hafta 1 öğün meyve 1 öğün yoğurt, 3. Hafta meyve yoğurt ve sebze püresi, en son gece muhallebi yatmadan. İlk 1 ay tadımlık yedi yani. Kahvaltı agır gelir dıye 6 dan önce vermedim ama minicik sürerdim agzına yumurta prynir vs buna rağmen su an agzına sokmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…