Canim benim oglumda ne denediysem almadi... damakli damaksiz o marka bu marka... yok almio.. hatta biberon bile tutmuyor içinde sutum olmasina rağmen. Neden böyle bilmiyorum bende...Bebeği emzik emen anneler hangi emziği kaç numara kullanıyorsunuz? Ben kabul ettıremedim bir türlü emzik kaç tane denedim ama öğürüyor hala
Kızım emzik sayesinde cok kolay uykuya gecerdı hoş gercı bıraktıgımızdan berı uyutamıyorum cocugu o ayrı mesele de. Oğlum beni resmen emzik niyetıne kyllanıyor. Karnı tok olsa bıle emmek istıyor uyuyamıyor cok ağlıyor emmeyince. Ugrasmıyım artık emzikle dıyordum ama cok zor oluyor ıkı cocuk olunca.
Sizlerin kullandıgı almadıgım bi marka var mıdır acaba?? 4 aylık olcak artık alır mı acaba
Umarım bebeğin hiç huzursuZlanmaz ve ateşi çıkmaz annesiKizlar yarin asimiz var.umarım ateşi çıkmaz. ..
Avent Aldı, chiccoyu beğenmedi paşamız
Canım benımkı avent aldı. Ve verr vermez alıştı hemen. Bir anda agzına sokma yavas yavas ittir öyle ögürmüyo. En azından benımkı oyle aldı hemen. Anında uyuo onu verınce memede uyyamlardan benımkıde. Ama vermıyorum artık onu emince memeden soguduğunı düşünüyorum. Yada emme zorlugu emzıgı verdığim güne denk geldı bilemicem.
Canim benim oglumda ne denediysem almadi... damakli damaksiz o marka bu marka... yok almio.. hatta biberon bile tutmuyor içinde sutum olmasina rağmen. Neden böyle bilmiyorum bende...
BepantolPisik kremi onerinz varmi kizlar etkili kızarmaya baslms ilerlemeden kullanayim
Nasil birsey cnm oyok canim dis degilmis yandan da cikar da bu yanda disin cikacagi yerden degil baska biryerden cikmisti doktora gosterdik olur oyle seyler gecer kendiliginden dedi..
Bisi olmaz cnmKızlar aşıya gıdıyoruz. İnş hiç ateş falan olmax yavrumdaya
CanI'm günaydın. Seninle spor olayını konuşmuştuk ya. Ben pazartesi Dr Uma gidince sordum bunu. Normal doğum Yaptığın için ve yumurtalıkların ve rahmin tamamen toparlandığı için spor yapabilirsin artık dedi.Gunaydin arkadaslar
Burada birisi yazmisti aksam yatis saati 8 olmali falan gibilerinden sanki
Simdi bizde oyle duzen tutturduk
Aksam sekizde yatiyotuz
Sabah 5,30-6 gibi uyaniyoruz
Tabi bu aralikta iki saate bi yada saatte bir emiyor
Asla alt acmiyrm
Zaten kakasinida sabah uyanitkrn yapio aglayarak
Yanlis mi duzen tuttum bilemedim
Sizler nasil yapiyorsunuz?? Kacta yatiyor kuzulariniz?
Oo super o zamanCanI'm günaydın. Seninle spor olayını konuşmuştuk ya. Ben pazartesi Dr Uma gidince sordum bunu. Normal doğum Yaptığın için ve yumurtalıkların ve rahmin tamamen toparlandığı için spor yapabilirsin artık dedi.
Çıkmaz inşallah annesiKuzuma üç aşı yaptılarya. Ateşi çıkmaz inş. Evin ısısını düşürdüm. Üstüde cok kalın degil. Önlem alımki cıkmasın enazından.
Teselkur ederim.bende gecmeyim.bari daha ek.gidaya...ek gıdaya geçmedim
...günde toplam 3 saat falan uyuyordur
...müzik dinliyoruz,kitap okuyorum,oyun halısında oynuyor,dans ediyoruz bazen pkucakta..egzersiz yaptırmadığımı farkettim:)
...anne sütü alıyor belli saatlerimiz yok
COk tesekkurler elansiye cevabin.icinEk gıdaya henüz geçmedim sadece geçen gün ağına reçel verdim az bişey suratına bir burusturdu ki .
Uyku düzeninin gün içinde yarım saat falano uyuyo hemen uyanıyor3- 4 kere falan bu şekilde
Oyun halısına koyuyorum gündüzleri şarkı söylüyorum egzersiz olarak kol ve bacaklarını hareket ettiriyor um falan
Benim oğlum şükür emiyor ama bazı akşamlar memleket kavga etmeye başladı süt gelmeyince cildiriyor bende o zamanlar 1 kere 100 cc falan mama veriyorum
Cok aciklayici cevaplamissin teskkur ederim canim bende mama veriyorum ama 6 ayi bekliycem.buyuk ihtimalle1. Ek gıdaya gecmedim cnm. Anne sutu aldıgı ıcın 5 aydan once tattırmayı dusunmuyorum. Kızım mama yedıgı ıcın 4 ayda başlamıştım ek gıdaya.
2.bizim hala uyku duzenimiz yok 9 gıbı kalkıyor 12 1 e kadar uyumuyor uyusa da 10 dk memede uuyuo koyunca uyanıyor. 1 den sonra 3-4 saate bir uyuyor. Uyku suresı 10-40 dk arası değişiyor.
3. Genelde ablasıyla oynuyoruz o da bızı izliyor kucagına peluş oyuncak koyuyor ablası ıkı gundur onu tutmaya bsşladı. Birde tabı yumruk emiyor gülerek
4.altı iki kat üstü iki kat giydirıyorum. Altında patıklı patıksız ve corap.
5.ne kadar süt alıyor bilmiyorum emdiği için sağınca az geliyor sut ama cocuk kilo alıyor. Henuz bu durumu çözemedim :)
Cevap.icin tesekkurler.kiyafet olarak.ince giydirdigimi farkettim1 . Ek gıdaya geçmek için daha erken canım. 5 yada 6 .Ayda geçmeyi düşünüyorm.2. Oğlum gün içinde yarım saatten 3-4 defa uyuyor.3. Oyun oynuyoruz ,halısında oynuyor.4. Meme emdiği için belli saati yok.5. Üstüne 2 kat ve yelek altı tek kat kalın ve 4 çift ayakları çorap , patik vs.
Rica ederim cnm. Kızım mama agırlıklıydı sütüm azdı başladım o yüzden 4 ayda dr tavsşyesiyle ama şöyle. Alerji yapıp yapmadıgını anlamak için İlk hafta sadece meyvelerden püre, ikinci hafta 1 öğün meyve 1 öğün yoğurt, 3. Hafta meyve yoğurt ve sebze püresi, en son gece muhallebi yatmadan. İlk 1 ay tadımlık yedi yani. Kahvaltı agır gelir dıye 6 dan önce vermedim ama minicik sürerdim agzına yumurta prynir vs buna rağmen su an agzına sokmuyor :)Cok aciklayici cevaplamissin teskkur ederim canim bende mama veriyorum ama 6 ayi bekliycem.buyuk ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?