2014 Kasım Anneleri

Kızlar nolursunuz bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olsun..
Dün kontrolümüz vardı.. Bebeğim geçen ay 6300 gramdı... Bu ay yni tam 30 gün sonra 6200 çıktı.. Acaip moralim bozuk.. 100 gram vermiş bi de alacağı halde.. Kan tahlili idrar tahlili vs yaptırdık normal dedi doktor mamayı değiştirdi... Ortalamanın altında kalmış kilosu..Boyu da aynı kalmoş 62 cm... Boyu ve baş çevresi ortada ama kilosu altta dedi... nasıl hızlı kilo aldırabilirim bebeğime ne yapabilirim memeyi de bıraktı sadece mamayla besleyenlşer ne yapıyorlar yardım edin nolur

aynen benim bebeğimde simdi 3 aylık 2 aylıkken 5 kg geliyodu bu hafta kontrolde 5,5 kg geldi sadece yarım kg almış anne sütü veriyordum ben dr mama takviyesi önerdi mamaya başladık ama iştah yok 2 dk meme emip bırakıyo mama biberonla yemiyo kaşıkla zorla veriyorum 30 cc mamayı bitiremiyo bile ..bizde de idrar testi yaptırdık idrarda idrar yolu enfeksiyonu cıktı napcam bende bilmiyorumm

Merhaba arkadaşlar, umarım siz ve bebişleriniz iyidir. Burada sıkıntılarını yazan arkadaşlara bol bol dua ediyorum. Hatta bazen kendi bebeğimmiş gibi üzülüyorum ve gözlerim yaşarıyor. bugün bizim 3. ay kontrolümüz vardı. boy ve kilosuu iyi çıktı ama bıngıldağı kapanmak üzere dedi ve uzmana yönlendirdi. Kızım doğduğunda da bıngıldağı ufaktı doktor hamileyken iyi beslenen annelerin bebeklerininki küçük olur iyi demişti. Şimdi başka bir dr a gidecez bakalım pazartesi inşallah bi problem olmaz. Bu durumu yaşayan var mı aranızda? nasıl geçiyor? Bu arada baş çevresi de 40 cm çıktı.

Bizdede a yni sikinti var canm 3 aylik olduk son bir aydir cok istahsiz sadece mama iciyor denemedigm mama kalmadi 4 saat te 90cc mama yi zorla iciyor sen kac saatte ne kadar iciyor birde hangi mamayi kullannuyodun doktor hangisini onerdi

Bizdede a yni sikinti var canm 3 aylik olduk son bir aydir cok istahsiz sadece mama iciyor denemedigm mama kalmadi 4 saat te 90cc mama yi zorla iciyor sen kac saatte ne kadar iciyor birde hangi mamayi kullannuyodun doktor hangisini onerdi

Canım az kilo almış olsa yine sıkıntı etmicem hiç almamış üstüne de vermiş çok moralim bozuldu... Biz aptamil kullanıyorduk onu yine yiyordu çok da iştah problemimiz yoktu aslında ama tam bitirmiyodu... Doktor bazı seçici bebekler oluyor dedi golden gold ya da humana yı verin dedi biz de humana aldık bakalım ne değişecek.. Doktora da sordum kaç saatte bir ne kadar vereyim dedim.. 3 saatte bir 90 cc dedi.. Ben ondan önce 3 saatte bir 120 bazen 150 yapıyordum mamayı mamaların o arkalarında yazana göre.. Tabi ki tam bitirmiyordu hiçbirini ben de yemiyor sanıyordum doktor da işte böyle söyledi... Bakalım ne olacak.. İnşallah kilo alır ya... Akşamları da artık pirinç unu pişirip vericem.. Daha ne yapayım bilmiyorum

Ya kızlar yavrum aygın baygın duruyo. Hep uyku hali var. Emzrdım kustu şimdi uyudu. Ih ıh dıyerek uyyo içim gidiyoya.

Kizlar gunaydin, bebegin yanaklarında kizariklar var dedi Dr a da saglik ocagina goturdum tahriş diyorlar ama opmuyoruz yanaklarından nasil oldu anlamadim sebamed in bebekler için hz kremini duruyorum geçmedi. Saglikocagi krortizonlu krem yazdi almadfim çünkü kullanmayi önermesi kasiniyor birde eller yanaklarda

canım bi arkadaş benzer durumda sütünü sürüyomuş yanağına geçiyo yazmıştı ben de denedim sahiden işe yaradı umarım sende de yarar. bendeki babası kirli sakallarıyla öpüp duruyor batıyodu yavruma ondan olmuştu. küçük noktalar şeklinde çenesi ve 2 yanağındaydı. kortizonlu krem kullanmak ağır gelmez mi bebişe. gerçi en doğrusunu uzman bi dr bilir tabii. bana gecen dr başka bi sebepten bebeğime ilaç yazmıştı .henüz 3 aylık. prospektüste ise 3 yas üzeri çocuklarda kullanılcagını bebeklerde kullanılamayacağı yazıodu maalesef . ben de kullanmadım. her dr a güvenemiorum artık. inşallah geçici bi durumdur iyileşir bebişin.

Canim inşallah tesekkur ederim. Agir gelir diye almadim bende sütunu deneyeyim bir de

Kuzuma üç aşı yaptılarya. Ateşi çıkmaz inş. Evin ısısını düşürdüm. Üstüde cok kalın degil. Önlem alımki cıkmasın enazından.
canım inşallah ateşi çıkmaz biz gecen ay yaptırdık ateşi çıkmadı ama baya ağladı huzursuz olmuştu. nefes bile almadan sanki ağlıyordu paniğe kapılmıştım neyseki aspiratörün sesi onu rahatlatmıştı ve battaniyede salladık ancak o şekilde susmuştu. anne karnında gibi hissettiği için çok ii gelior. bu arada ağlama nöbeti aşıdan bikaç saat sonra başlamıştı aşıdan sonra yolda uyuyakalmıştı ve evde de bir müddet öyle uyumuştu. hamak beşik tarzı bir şey varsa o da rahatlatır ağlarsa.3 aşı birden çok ağır geliomuş. bizim evde ufak bi kriz cıkmıstı eşim annem ben bebek susmayınca maalesef tartışmıştık. inşallah senin bebeğin çok rahat atlatır. gelecek ay aşı yok takvimde enazından 2 ay rahatlar bebiş. 3 gün ateşini takip etmelisin bu arada.

Kizlar cok tesekkur ediyorum herkese.. Cok sukur ki kizima bir mudahaleye gerek gorulmedi sabah aksam ilik suda oturma banyosu yaptiracagim orayi hep nemli tutacagim fln sonra kontrole gidecegiz tekrar.. Rabbim kimsenin evladina dert vermesin canimizdan can gidiyor.. Tum kuzular saglikli olsun insallah..

Nasil birsey cnm o
Bizmde alt yandan dis geliyor sanki
Canim bizim altta azi disi patladi patlicak gibi.. Yandan da gelebilirmis dis.. Ama benim dedigim dis normal cikacagi yerden degildi dis etinin yan tarafi bembeyazdi elledim ki dis gibi semsert birsey var dis ordan geliyor diye korktum doktorumuz birsey birikmesi bu dedi ama hatirlamiyorum geciyormus kendinden sorun degilmis..

Ya kızlar yavrum aygın baygın duruyo. Hep uyku hali var. Emzrdım kustu şimdi uyudu. Ih ıh dıyerek uyyo içim gidiyoya.
Canım dün oğlum da böyle oldu. Hatta uykusundan ağlayıp ağlayıp uyandı, içini çekti durdu. Can'ı yandığı için mi öyle yaptı yoksa korktu mu Allah bilir. Sonra da gece 10 a kadar hep uyudu. Sonra Gül'e oynaya uyandı, yüzümüzü güldürdü. Geçecek merak etme

Canım benim kızımda da çatlak var, üç doktor gezdirdim ki biri çocuk cerrahı. Hep ağrı kesici kremler verdi ana üçüncü doktor fito krem diye bir krem verdi prospektüsünde açık yaraları iyileştirici özelliği olduğu yazıyo. Kullanmaya başladım umarım işe yarar. Sende bi doktoruna bu kremi sor istersen bende sonuç alırsam yazarım. Umarım kızlarımız daha fazla acı çekmeden iyileşir çatlakları.

Mustelanın stelatopia serisi var yüz kremini öneririm.

cok sevindm canim.İnsallah hemencik gecerde daha agrisanci yasamaz.yavrucuk

Kızımın ateşi az yukseldı 37.5 oldu. Neyapmamı tavsıye edersınız. Yanlş bişey yaomk istemıyorum. Canı yanıyomuş gibi aglıyo aradaya

İnş canmya öyle farklı aglıyoki içim gidiyo. İnş yukselmez daha ateşi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…