Mustelanın stelatopia serisi var yüz kremini öneririm.
Cnm bana 37,5 gecerse yarim olcek calpol ver demisti hemsireKızımın ateşi az yukseldı 37.5 oldu. Neyapmamı tavsıye edersınız. Yanlş bişey yaomk istemıyorum. Canı yanıyomuş gibi aglıyo aradaya
Tek kat kıyafet var üstünde cnm. Yarım saat sonra tekrar ölçerim. Yatırınca aglıyo igne olcak zannedıyo heralde. Kucagmda uyutuyırum bendeCnm bana 37,5 gecerse yarim olcek calpol ver demisti hemsire
Drda teyit etti onada sormustum ne yapayim diye
Okadar yukselmedi ben vermedim
Emzir uyut sik giydirme uzerini ince ort
Atesini takip et bakalim
İdrar yolu enfeksiyonu vajinal yapışıklılıkta meydana geliyormuş kız bebeklerde çok rastlanan durummuşaynen benim bebeğimde simdi 3 aylık 2 aylıkken 5 kg geliyodu bu hafta kontrolde 5,5 kg geldi sadece yarım kg almış anne sütü veriyordum ben dr mama takviyesi önerdi mamaya başladık ama iştah yok 2 dk meme emip bırakıyo mama biberonla yemiyo kaşıkla zorla veriyorum 30 cc mamayı bitiremiyo bile ..bizde de idrar testi yaptırdık idrarda idrar yolu enfeksiyonu cıktı napcam bende bilmiyorumm
[QUObendeakecan, post: 39667344, member: 428381"]emzik kullanan annelere bi sorum var
kızlar benim kızım doğduğundan beri avent free flow kullanıyo..emziklerde aylara göre değişiyomu..yani artık değiştirmelimiyim
vajinal yapışıklık olduğu nasıl anlaşılıyoki canmm..yani biz anlayabilirmiyizİdrar yolu enfeksiyonu vajinal yapışıklılıkta meydana geliyormuş kız bebeklerde çok rastlanan durummuş
saoll canmm,iyi oldu yazdığın..ben kutusunu atmışım çünkü..ikisini aynı zamanda kullanmaya başladım..deforme olmadığı sürece sorun yoktur heralde..6 aylık olunca hangi emziği alsakki malum hepsini kabul etmiyolar[/QUOTE]Cnm bende ayni emzik kullanıyorum.0/6 aylık yazıyor zaten.ben 6. Aydan sonra değiştircem.kutusunda zaten ikiliydi ya.3. Ayimizda yenisine geçtik.her gün yıkayıp kaynatiyorum birde
Canım netten okumuştum nekadar sogru bilmiyorum. 1 yas altında damaksz emzik kullanılmalı. 3 ayda bır yenilenmelı. 1 yasından sonra samak yapısı ve diş düzenı için damaklı emzik kullanılmalu dıyordu. Dr sordum oda oyle soyledı[/QUOTE]saoll canmm,iyi oldu yazdığın..ben kutusunu atmışım çünkü..ikisini aynı zamanda kullanmaya başladım..deforme olmadığı sürece sorun yoktur heralde..6 aylık olunca hangi emziği alsakki malum hepsini kabul etmiyolar
canım neden ziplatarak uyutuyorsun? Biraz rezene çayı ver belki rahatlar. Gazı da olabilir. Inatlari tutuyor bazen bu kasım bebeklerinin.bebeğim sabah saat 8 de uyandı ve sadece yarım saat uyudu sinirden oturdum ağlıyorum artık sürekli aglıyoo çıldırmak üzereyimm durmuyo bi türlü.altı temiz karnı tok .gezdirdim olmadı oynadım durmadı yatagım üzerine çıkıp zıplıyorum o kucağımdayken öyle uyurdu onu yaptım olmadı kucağımda olduğum yerde zıplıyorum saatlerdir olmadı besiğiinde salladım olmadı sinirden ağlıyorum artıkkkkk cok yoruldum kaç saattir yaaaa
bitki çayları kabızlık yapıyo cnm benim kızımdaa..yatagın üzerine çıkıyorum hafif zıplıyorum o kucağımdayken öyle uyuyoduu napim şaşırdım ya yıkadım uyur diye yiine olmadııcanım neden ziplatarak uyutuyorsun? Biraz rezene çayı ver belki rahatlar. Gazı da olabilir. Inatlari tutuyor bazen bu kasım bebeklerinin.
Canım az kilo almış olsa yine sıkıntı etmicem hiç almamış üstüne de vermiş çok moralim bozuldu... Biz aptamil kullanıyorduk onu yine yiyordu çok da iştah problemimiz yoktu aslında ama tam bitirmiyodu... Doktor bazı seçici bebekler oluyor dedi golden gold ya da humana yı verin dedi biz de humana aldık bakalım ne değişecek.. Doktora da sordum kaç saatte bir ne kadar vereyim dedim.. 3 saatte bir 90 cc dedi.. Ben ondan önce 3 saatte bir 120 bazen 150 yapıyordum mamayı mamaların o arkalarında yazana göre.. Tabi ki tam bitirmiyordu hiçbirini ben de yemiyor sanıyordum doktor da işte böyle söyledi... Bakalım ne olacak.. İnşallah kilo alır ya... Akşamları da artık pirinç unu pişirip vericem.. Daha ne yapayım bilmiyorum
Bebekler aşıdan sonra sersem gibi oluyo korkma ama ateşine dikkat et benim Anlamadığım niye Dr şurup verdi sana ben Ateş'i 38,5 geçınce poposuna bi fitil veriyodum hem ağrıyı kesiyorum Hemde Ateş'i anında düşüyordu38e cıktı ateşiya. Hep aglıyo. Altını bile acamıyorum ürküyo bacagına dokununca cok aglıyo
Canım dr şurup vermediki bana. Cok çıkarsa paronax fıtılın yarısını verırsın dedıBebekler aşıdan sonra sersem gibi oluyo korkma ama ateşine dikkat et benim Anlamadığım niye Dr şurup verdi sana ben Ateş'i 38,5 geçınce poposuna bi fitil veriyodum hem ağrıyı kesiyorum Hemde Ateş'i anında düşüyordu
38e cıktı ateşiya. Hep aglıyo. Altını bile acamıyorum ürküyo bacagına dokununca cok aglıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?