2014 Kasım Anneleri

emzik kullanan annelere bi sorum var
kızlar benim kızım doğduğundan beri avent free flow kullanıyo..emziklerde aylara göre değişiyomu..yani artık değiştirmelimiyim

[QUObendeakecan, post: 39667344, member: 428381"]emzik kullanan annelere bi sorum var
kızlar benim kızım doğduğundan beri avent free flow kullanıyo..emziklerde aylara göre değişiyomu..yani artık değiştirmelimiyim[/QUOTE]

Cnm bende ayni emzik kullanıyorum.0/6 aylık yazıyor zaten.ben 6. Aydan sonra değiştircem.kutusunda zaten ikiliydi ya.3. Ayimizda yenisine geçtik.her gün yıkayıp kaynatiyorum birde

Kızımın ateşi az yukseldı 37.5 oldu. Neyapmamı tavsıye edersınız. Yanlş bişey yaomk istemıyorum. Canı yanıyomuş gibi aglıyo aradaya
Cnm bana 37,5 gecerse yarim olcek calpol ver demisti hemsire
Drda teyit etti onada sormustum ne yapayim diye
Okadar yukselmedi ben vermedim
Emzir uyut sik giydirme uzerini ince ort
Atesini takip et bakalim

Cnm bana 37,5 gecerse yarim olcek calpol ver demisti hemsire
Drda teyit etti onada sormustum ne yapayim diye
Okadar yukselmedi ben vermedim
Emzir uyut sik giydirme uzerini ince ort
Atesini takip et bakalim
Tek kat kıyafet var üstünde cnm. Yarım saat sonra tekrar ölçerim. Yatırınca aglıyo igne olcak zannedıyo heralde. Kucagmda uyutuyırum bende

Emir bugün asidan kurtuldu. Alerji testi yapacağız dedim erteledi ayin 9'una :)

İdrar yolu enfeksiyonu vajinal yapışıklılıkta meydana geliyormuş kız bebeklerde çok rastlanan durummuş

[QUObendeakecan, post: 39667344, member: 428381"]emzik kullanan annelere bi sorum var
kızlar benim kızım doğduğundan beri avent free flow kullanıyo..emziklerde aylara göre değişiyomu..yani artık değiştirmelimiyim

Cnm bende ayni emzik kullanıyorum.0/6 aylık yazıyor zaten.ben 6. Aydan sonra değiştircem.kutusunda zaten ikiliydi ya.3. Ayimizda yenisine geçtik.her gün yıkayıp kaynatiyorum birde[/QUOTE]
saoll canmm,iyi oldu yazdığın..ben kutusunu atmışım çünkü..ikisini aynı zamanda kullanmaya başladım..deforme olmadığı sürece sorun yoktur heralde..6 aylık olunca hangi emziği alsakki malum hepsini kabul etmiyolar

bebeğim sabah saat 8 de uyandı ve sadece yarım saat uyudu sinirden oturdum ağlıyorum artık sürekli aglıyoo çıldırmak üzereyimm durmuyo bi türlü.altı temiz karnı tok .gezdirdim olmadı oynadım durmadı yatagım üzerine çıkıp zıplıyorum o kucağımdayken öyle uyurdu onu yaptım olmadı kucağımda olduğum yerde zıplıyorum saatlerdir olmadı besiğiinde salladım olmadı sinirden ağlıyorum artıkkkkk cok yoruldum kaç saattir yaaaa

Cnm bende ayni emzik kullanıyorum.0/6 aylık yazıyor zaten.ben 6. Aydan sonra değiştircem.kutusunda zaten ikiliydi ya.3. Ayimizda yenisine geçtik.her gün yıkayıp kaynatiyorum birde
saoll canmm,iyi oldu yazdığın..ben kutusunu atmışım çünkü..ikisini aynı zamanda kullanmaya başladım..deforme olmadığı sürece sorun yoktur heralde..6 aylık olunca hangi emziği alsakki malum hepsini kabul etmiyolar[/QUOTE]
Canım netten okumuştum nekadar sogru bilmiyorum. 1 yas altında damaksz emzik kullanılmalı. 3 ayda bır yenilenmelı. 1 yasından sonra samak yapısı ve diş düzenı için damaklı emzik kullanılmalu dıyordu. Dr sordum oda oyle soyledı

Canım netten okumuştum nekadar sogru bilmiyorum. 1 yas altında damaksz emzik kullanılmalı. 3 ayda bır yenilenmelı. 1 yasından sonra samak yapısı ve diş düzenı için damaklı emzik kullanılmalu dıyordu. Dr sordum oda oyle soyledı[/QUOTE]
saol canmm..aydınlandım

canım neden ziplatarak uyutuyorsun? Biraz rezene çayı ver belki rahatlar. Gazı da olabilir. Inatlari tutuyor bazen bu kasım bebeklerinin.

canım neden ziplatarak uyutuyorsun? Biraz rezene çayı ver belki rahatlar. Gazı da olabilir. Inatlari tutuyor bazen bu kasım bebeklerinin.
bitki çayları kabızlık yapıyo cnm benim kızımdaa..yatagın üzerine çıkıyorum hafif zıplıyorum o kucağımdayken öyle uyuyoduu napim şaşırdım ya yıkadım uyur diye yiine olmadıı

38e cıktı ateşiya. Hep aglıyo. Altını bile acamıyorum ürküyo bacagına dokununca cok aglıyo

Bende aptamil kullanıyorum severek içiyor önce aptamil pre veriyordum anne sütüyle eşdeğer şeklindeymiş onla doymamaya başlayıncada aptamil 1 e geçtim kilosu normal gidiyo bizim de tam 3 ay doldu 3 saate bir 120 bitiriyor artık 150 ml yapıyorum canım pirinç unu için erken Kaşık mamalar var 4. Aydan sonra başlanıyor Öğlen bir kase ondan verebilirsin

38e cıktı ateşiya. Hep aglıyo. Altını bile acamıyorum ürküyo bacagına dokununca cok aglıyo
Bebekler aşıdan sonra sersem gibi oluyo korkma ama ateşine dikkat et benim Anlamadığım niye Dr şurup verdi sana ben Ateş'i 38,5 geçınce poposuna bi fitil veriyodum hem ağrıyı kesiyorum Hemde Ateş'i anında düşüyordu

Canım dr şurup vermediki bana. Cok çıkarsa paronax fıtılın yarısını verırsın dedı

2. Ayda benim oğlumun Ateşi 38.5 olmuştu. Sürekli kesintisiz ağlıyordu, daha fazla dayanamadım Yarım Çay kaşığı calpol verdim. 1-2 saat sonra sakinleşti ve uyudu. Bizde fitil işe yaramıyor malesef, calpol daha iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…