Dr bize de vermedi canım. Eczaneden eşim gecenin bir vakti gitti calpol ve fitil Aldı. Bence calpol aldır eşine(mor kutu, bebekler için zaten) evde bulunsun.Canım dr şurup vermediki bana. Cok çıkarsa paronax fıtılın yarısını verırsın dedı
Gunaydin arkadaslar
Burada birisi yazmisti aksam yatis saati 8 olmali falan gibilerinden sanki
Simdi bizde oyle duzen tutturduk
Aksam sekizde yatiyotuz
Sabah 5,30-6 gibi uyaniyoruz
Tabi bu aralikta iki saate bi yada saatte bir emiyor
Asla alt acmiyrm
Zaten kakasinida sabah uyanitkrn yapio aglayarak
Yanlis mi duzen tuttum bilemedim
Sizler nasil yapiyorsunuz?? Kacta yatiyor kuzulariniz?
Evolvia mamanin yorumlarina bakarsan kilo aldirdigi soyleniyor bi arastir istersen saglikliymis şükür kilo alir inşallahKızlar nolursunuz bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olsun..
Dün kontrolümüz vardı.. Bebeğim geçen ay 6300 gramdı... Bu ay yni tam 30 gün sonra 6200 çıktı.. Acaip moralim bozuk.. 100 gram vermiş bi de alacağı halde.. Kan tahlili idrar tahlili vs yaptırdık normal dedi doktor mamayı değiştirdi... Ortalamanın altında kalmış kilosu..Boyu da aynı kalmoş 62 cm... Boyu ve baş çevresi ortada ama kilosu altta dedi... nasıl hızlı kilo aldırabilirim bebeğime ne yapabilirim memeyi de bıraktı sadece mamayla besleyenlşer ne yapıyorlar yardım edin nolur
Inşallah sen de istediğin gibi görürsün kuzunu. Yalnız şuna da kızıyorum, ben bu çocuğun bu hale gelmesi için emek harcadım, gecenın Üçünde uykumun en tatlı yerinde yatağıma dönmek varken, salladığımda 5 dk. Da küt diye uyuyacak çocuğun iki saat başını bekledim. Emek verdim, çok şükür oğlum da bu emeğimin karşılığını verdi. Bir kaç gündür hiç bir çaba göstermemiş bir kaç annenin Yorumları canımı sıktı. Bi Şeyler kendiliğinden oluveriyor zannediliyor çevremdeki insanlar Tarafından.
Bende fitil verdim aşıdan sonraCanım dr şurup vermediki bana. Cok çıkarsa paronax fıtılın yarısını verırsın dedı
aptamil devam sütü şeklinde mi, birde anne sütü vermiyorşunuz sanirimBende aptamil kullanıyorum severek içiyor önce aptamil pre veriyordum anne sütüyle eşdeğer şeklindeymiş onla doymamaya başlayıncada aptamil 1 e geçtim kilosu normal gidiyo bizim de tam 3 ay doldu 3 saate bir 120 bitiriyor artık 150 ml yapıyorum canım pirinç unu için erken Kaşık mamalar var 4. Aydan sonra başlanıyor Öğlen bir kase ondan verebilirsin
Ozaman iyi yapiyrz cnm yaeveeeeet yine beeen :)) aslında 7:30 gibi olmalıymış da işte biz ınu 8-8:30 yaptık. biz 7:30 gibi banyo faslına geçip 8 gibi uyku modunda oluyoruz. uyuması falan 8:30 u buluyor. daha erken olduğu zaöanlar da var ama bu saati geçirmiyoruz. kalkış saatimiz 7, bir saat oynasmaca sonra tekrar uyku. ama maksimum 45 dak. sonrası allah kerim :) ben de alt açmıyorum eger kötü kokular gelmezse
Sibel şunlara bir bak istersen38e cıktı ateşiya. Hep aglıyo. Altını bile acamıyorum ürküyo bacagına dokununca cok aglıyo
bence de :))Ozaman iyi yapiyrz cnm ya
Bugun bi yazi okudum
En gec seki diyor:)
canım burda çok yazdık aslında ama ateş yükselmedikçe aşı sonrası ilaç verilmemeli. aşının aktivitesini düşürüyor. ateş aslında vucutta bir savaş olduğunun işareti ve biz ilaçlarla bu savaşa çomak sokuyoruz. o yuzden ateş ciddi yükselmedikçe verilmemeli. daha sonraki aşılar için aklında bulunsunBende fitil verdim aşıdan sonra
En iyisi kontrole gittiğinizde doktora bahsedin eğer varsa kremle geçebiliyormuşvajinal yapışıklık olduğu nasıl anlaşılıyoki canmm..yani biz anlayabilirmiyiz
Canim benimki 500 gr almış 4. ay kontrolunde.. bilemedim bende normalmi değilmi:/Kızlar 4. Ayda kaç kilo aldı bebekleriniz? İlk üç ay 1 kilonun üstündeydi ama bu ay çok az aldı sanirim oğlum
ya bu saatte uyutmayi nasil beceriyorsunuz on onbir olsa raziyim ikiden once uyumuyor..Ozaman iyi yapiyrz cnm ya
Bugun bi yazi okudum
Ya.benim oglum saat 12 olmadan uyumuyor. Nasıl öne çekebilirim ki bunu... sabahta saat 10 da uyanıyor.bence de :))
Kizim zaten uslu bi bebek degildi dun doktorlarin surekli poposuna birsey sokmalarindan korktu cok kucagimdan indirdigim anda cok agliyor..umarim cabuk unutur..
bizdede oyleyaa ben erkene cektkce huysuzlaniyo en.erken 11 olabildiYa.benim oglum saat 12 olmadan uyumuyor. Nasıl öne çekebilirim ki bunu... sabahta saat 10 da uyanıyor.
Ozaman iyi yapiyrz cnm ya
Bugun bi yazi okudum
erkene cekerken uykusunu huysuzlaniyomu.kizlar ben yarim saat onceye ceke cekee 11 yapabildim ama cektgm.herzaman dahada huysuzlanarak uyuyor gecelero surekli uyaniyor.sizdede oldumu bu tip durumlar en erken 9 yapsam yetrdi biraz babasyla zaman gecrmesinide istyorum bikac saat en azindanbence de :))
emzik kullanan annelere bi sorum var
kızlar benim kızım doğduğundan beri avent free flow kullanıyo..emziklerde aylara göre değişiyomu..yani artık değiştirmelimiyim
eveeeeet yine beeen :)) aslında 7:30 gibi olmalıymış da işte biz ınu 8-8:30 yaptık. biz 7:30 gibi banyo faslına geçip 8 gibi uyku modunda oluyoruz. uyuması falan 8:30 u buluyor. daha erken olduğu zaöanlar da var ama bu saati geçirmiyoruz. kalkış saatimiz 7, bir saat oynasmaca sonra tekrar uyku. ama maksimum 45 dak. sonrası allah kerim :) ben de alt açmıyorum eger kötü kokular gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?