2014 Kasım Anneleri

Canım dr şurup vermediki bana. Cok çıkarsa paronax fıtılın yarısını verırsın dedı
Dr bize de vermedi canım. Eczaneden eşim gecenin bir vakti gitti calpol ve fitil Aldı. Bence calpol aldır eşine(mor kutu, bebekler için zaten) evde bulunsun.

eveeeeet yine beeen :)) aslında 7:30 gibi olmalıymış da işte biz ınu 8-8:30 yaptık. biz 7:30 gibi banyo faslına geçip 8 gibi uyku modunda oluyoruz. uyuması falan 8:30 u buluyor. daha erken olduğu zaöanlar da var ama bu saati geçirmiyoruz. kalkış saatimiz 7, bir saat oynasmaca sonra tekrar uyku. ama maksimum 45 dak. sonrası allah kerim :) ben de alt açmıyorum eger kötü kokular gelmezse

Evolvia mamanin yorumlarina bakarsan kilo aldirdigi soyleniyor bi arastir istersen saglikliymis şükür kilo alir inşallah

nasıl yani, hem çaba göstermeyip hem de senin nasıl yaptığını mı sorguluyorlar.. bence uyku eğitimi en zor kısım bebek bakmakta. acayip emek istiyor, sonuna kadar katılıyorum sana.

aptamil devam sütü şeklinde mi, birde anne sütü vermiyorşunuz sanirim

Ozaman iyi yapiyrz cnm ya
Bugun bi yazi okudum
En gec seki diyor:)

Bende fitil verdim aşıdan sonra
canım burda çok yazdık aslında ama ateş yükselmedikçe aşı sonrası ilaç verilmemeli. aşının aktivitesini düşürüyor. ateş aslında vucutta bir savaş olduğunun işareti ve biz ilaçlarla bu savaşa çomak sokuyoruz. o yuzden ateş ciddi yükselmedikçe verilmemeli. daha sonraki aşılar için aklında bulunsun

Kızlar 4. Ayda kaç kilo aldı bebekleriniz? İlk üç ay 1 kilonun üstündeydi ama bu ay çok az aldı sanirim oğlum

Kizim zaten uslu bi bebek degildi dun doktorlarin surekli poposuna birsey sokmalarindan korktu cok kucagimdan indirdigim anda cok agliyor.. umarim cabuk unutur..

Kizim zaten uslu bi bebek degildi dun doktorlarin surekli poposuna birsey sokmalarindan korktu cok kucagimdan indirdigim anda cok agliyor.. umarim cabuk unutur..

Ya.benim oglum saat 12 olmadan uyumuyor. Nasıl öne çekebilirim ki bunu... sabahta saat 10 da uyanıyor.
bizdede oyleyaa ben erkene cektkce huysuzlaniyo en.erken 11 olabildi

Ozaman iyi yapiyrz cnm ya
Bugun bi yazi okudum
En gec seki diyor:)

erkene cekerken uykusunu huysuzlaniyomu.kizlar ben yarim saat onceye ceke cekee 11 yapabildim ama cektgm.herzaman dahada huysuzlanarak uyuyor gecelero surekli uyaniyor.sizdede oldumu bu tip durumlar en erken 9 yapsam yetrdi biraz babasyla zaman gecrmesinide istyorum bikac saat en azindan

ya bu saati nasıl böyle öne çektiniz,kendikendine mi geçti siz mi ayarladınız?benim oğlan 10.30dan önce uyumuyor..uyursa yarım saat sonra faltaşı gibi gözler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…