2014 Kasım Anneleri

Kızım ıkı kere yogun kustu aşıdan yada ateşten olabilirmi. Off kızım cok bıtkın cok aglıyo. Yanlızımda evde eşimde uzakt şaşırdım napıcamı ateşi 38,3 oldu

Kızım ıkı kere yogun kustu aşıdan yada ateşten olabilirmi. Off kızım cok bıtkın cok aglıyo. Yanlızımda evde eşimde uzakt şaşırdım napıcamı ateşi 38,3 oldu
Cnm ilac vermelisin 38,5 gecmesin
Gecerse doktora gotur
Uzerini soy yada odayi havalandir

Kendisi kurdu duzenini cnm
Ama yatarken agliyor
Uykusu var ama agliyor
Salliyrm
Sleep shep programindan muzik dinletiyrm
Uyuyor besiginde

Ne guzel ya Erkendeb uyutabiliyosunuz ve sabaha kadar uyuyo. Benimki de saat 12'de uyuyo sabah bi 6' da kalkip emiyo sonra 8' e kadar tekrar uyuyo. Sonra aksama kadar Anca sallayarak 10 dk yarim saat arasi bir kac kez uyuyo o kadar. Kanguruyla ev isu yapmaya calisiyorum. Oyle us yaparken uyuyo. Birakayim desem aninda aciyo gozleri Ama yine de sukrediyorum. Ilk 2 ay geceleri de uyumuyodu cunku.

Kizlar benim saclarim felaket dokulmeye basladi ya. Tamam dogumdan sonra dokulmasini bekliyodum ama bu kadar mi olur. Sacsiz kalcam yakinda

Kızlar 4. Ayda kaç kilo aldı bebekleriniz? İlk üç ay 1 kilonun üstündeydi ama bu ay çok az aldı sanirim oğlum
benmkide her ay 1 kiloydu 4.ayında 600 gr almş boya gidiyor sanırm bide benmki gece beslenmeyide bıraktı onlara bağlıyrm ama doktor nomal demişti kilosu

Sağol canım bende vermemek için direndim ama 38 olunca korktum gece uyur kalırsam diye ondan sonra verdim

aptamil devam sütü şeklinde mi, birde anne sütü vermiyorşunuz sanirim
Ilk ay sadece anne sütüyle besledim zorda olsa benim Göğüs uçlarım yoktu plastik bi aparat var weleda die bi marka bebeğim onla çok zorlanıyordu çenesi hemen yoruluyordu uyuyordu yani doğru düzgün emmeyi beceremedi hep 2. Ayda hem emzirip gecede bir biberon aptamilin pre olanından verdim o daha hafif Dr hep onu tavsiye ediyo şimdi 3 aylık emmeyi Bıraktı sütümde gitti sadece aptamil 1 veriyorum

Sağol canım bende vermemek için direndim ama 38 olunca korktum gece uyur kalırsam diye ondan sonra verdim
Canım bende sabahtan berı soydum evın ısısını düşürdüm. Islak bez koydum corap gıydırdım ıslak. 38,3 ten saatlerce düşmedi. Cocugum inleyerek aglıyodu resmen. Mecbur verdım ilaç. Şimdi 37.7 ye düştü şükür.

Anladım cnm bunu öğrendiğim iyi oldu bende bebelac1 kullanmaya başladım. Günde 1 defa 60 ml veriyorum. Fazlası kabızlık yaparım. Geri kalan zamanlar emziriyorum. Bebelac tavsiye üzerine kullanıyorum eczacı önerdi. inşallah doğru secimdir

Uyku eğitimi gerçekten zor bizde buna benzer bi ayıcığımız var ona alıştık onla uyuyoruz yanlız 4 ay geç olabilir bizimki 2,5 aylıkta alıştı ..gerçekten uğraşmak Lazım ..bi arkadaş Yazmış saatlerce başında bekledim die haklı çünkü aynısını bende Yaptım emziği defalarca düşürdü geri tıktım sürekli saatlerce Sırtını pışpışladım şimdi çok şükür kendiliğinden dalıyo emziğide düşürmüyor sıkı sıkı emiyor hafifte yan çevirip sırtına yorganla destek yaptımmı yatıyor

Canım panik yapma. Surubunu verdiysen etki eder inşallah. Ilık bi dus aldır yada vücudunu sil. Inşallah rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…