- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Ya.benim oglum saat 12 olmadan uyumuyor. Nasıl öne çekebilirim ki bunu... sabahta saat 10 da uyanıyor.
Kızım ıkı kere yogun kustu aşıdan yada ateşten olabilirmi. Off kızım cok bıtkın cok aglıyo. Yanlızımda evde eşimde uzakt şaşırdım napıcamı ateşi 38,3 oldu
Kendiliginden oyle oldu ben bise yapmadim baktim emip uyuyo ellemedim alt acmadim oyle duzene girdibizimkiler gececi
Cnm ilac vermelisin 38,5 gecmesinKızım ıkı kere yogun kustu aşıdan yada ateşten olabilirmi. Off kızım cok bıtkın cok aglıyo. Yanlızımda evde eşimde uzakt şaşırdım napıcamı ateşi 38,3 oldu
Kendisi kurdu duzenini cnmerkene cekerken uykusunu huysuzlaniyomu.kizlar ben yarim saat onceye ceke cekee 11 yapabildim ama cektgm.herzaman dahada huysuzlanarak uyuyor gecelero surekli uyaniyor.sizdede oldumu bu tip durumlar en erken 9 yapsam yetrdi biraz babasyla zaman gecrmesinide istyorum bikac saat en azindan
Cnm oncelikle gecmis olsunya bu saatte uyutmayi nasil beceriyorsunuz on onbir olsa raziyim ikiden once uyumuyor..
nasil birsey o kabarikmi canim duz gorunuyo burde ben iki tane alacagm beilur neolmaz kayboluyp birsey oluyo cok bunaltiyorltmis aynisini alana kadarben aldım şunu;Eki Görüntüle 1434882
benmkide her ay 1 kiloydu 4.ayında 600 gr almş boya gidiyor sanırm bide benmki gece beslenmeyide bıraktı onlara bağlıyrm ama doktor nomal demişti kilosuKızlar 4. Ayda kaç kilo aldı bebekleriniz? İlk üç ay 1 kilonun üstündeydi ama bu ay çok az aldı sanirim oğlum
nasil birsey o kabarikmi canim duz gorunuyo burde ben iki tane alacagm beilur neolmaz kayboluyp birsey oluyo cok bunaltiyorltmis aynisini alana kadar
Sağol canım bende vermemek için direndim ama 38 olunca korktum gece uyur kalırsam diye ondan sonra verdimcanım burda çok yazdık aslında ama ateş yükselmedikçe aşı sonrası ilaç verilmemeli. aşının aktivitesini düşürüyor. ateş aslında vucutta bir savaş olduğunun işareti ve biz ilaçlarla bu savaşa çomak sokuyoruz. o yuzden ateş ciddi yükselmedikçe verilmemeli. daha sonraki aşılar için aklında bulunsun
Ilk ay sadece anne sütüyle besledim zorda olsa benim Göğüs uçlarım yoktu plastik bi aparat var weleda die bi marka bebeğim onla çok zorlanıyordu çenesi hemen yoruluyordu uyuyordu yani doğru düzgün emmeyi beceremedi hep 2. Ayda hem emzirip gecede bir biberon aptamilin pre olanından verdim o daha hafif Dr hep onu tavsiye ediyo şimdi 3 aylık emmeyi Bıraktı sütümde gitti sadece aptamil 1 veriyorumaptamil devam sütü şeklinde mi, birde anne sütü vermiyorşunuz sanirim
Canım bende sabahtan berı soydum evın ısısını düşürdüm. Islak bez koydum corap gıydırdım ıslak. 38,3 ten saatlerce düşmedi. Cocugum inleyerek aglıyodu resmen. Mecbur verdım ilaç. Şimdi 37.7 ye düştü şükür.Sağol canım bende vermemek için direndim ama 38 olunca korktum gece uyur kalırsam diye ondan sonra verdim
Anladım cnm bunu öğrendiğim iyi oldu bende bebelac1 kullanmaya başladım. Günde 1 defa 60 ml veriyorum. Fazlası kabızlık yaparım. Geri kalan zamanlar emziriyorum. Bebelac tavsiye üzerine kullanıyorum eczacı önerdi. inşallah doğru secimdirIlk ay sadece anne sütüyle besledim zorda olsa benim Göğüs uçlarım yoktu plastik bi aparat var weleda die bi marka bebeğim onla çok zorlanıyordu çenesi hemen yoruluyordu uyuyordu yani doğru düzgün emmeyi beceremedi hep 2. Ayda hem emzirip gecede bir biberon aptamilin pre olanından verdim o daha hafif Dr hep onu tavsiye ediyo şimdi 3 aylık emmeyi Bıraktı sütümde gitti sadece aptamil 1 veriyorum
Canım panik yapma. Surubunu verdiysen etki eder inşallah. Ilık bi dus aldır yada vücudunu sil. Inşallah rahatlar.Kızım ıkı kere yogun kustu aşıdan yada ateşten olabilirmi. Off kızım cok bıtkın cok aglıyo. Yanlızımda evde eşimde uzakt şaşırdım napıcamı ateşi 38,3 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?