Canım panik yapma. Surubunu verdiysen etki eder inşallah. Ilık bi dus aldır yada vücudunu sil. Inşallah rahatlar.Kızım ıkı kere yogun kustu aşıdan yada ateşten olabilirmi. Off kızım cok bıtkın cok aglıyo. Yanlızımda evde eşimde uzakt şaşırdım napıcamı ateşi 38,3 oldu
Eki Görüntüle 1434959 Uyku eğitimi gerçekten zor bizde buna benzer bi ayıcığımız var ona alıştık onla uyuyoruz yanlız 4 ay geç olabilir bizimki 2,5 aylıkta alıştı ..gerçekten uğraşmak Lazım ..bi arkadaş Yazmış saatlerce başında bekledim die haklı çünkü aynısını bende Yaptım emziği defalarca düşürdü geri tıktım sürekli saatlerce Sırtını pışpışladım şimdi çok şükür kendiliğinden dalıyo emziğide düşürmüyor sıkı sıkı emiyor hafifte yan çevirip sırtına yorganla destek yaptımmı yatıyor
Düştü cok şükür canım 37 suanda. Yarım saate bırkere daha ölçüp bir kat kıyafet giydırırım. İnlemesıde gectı yavrumun. İçim parcalanıyodu resmenya.Canım panik yapma. Surubunu verdiysen etki eder inşallah. Ilık bi dus aldır yada vücudunu sil. Inşallah rahatlar.
Bizde başladık uyku eğitimine gerçekten çok zor.
Lilipit Benimkide uyuyo ama iki saate bi bisaate bi uyaniyo seninki kac saatte bi uyaniyo ?Kendiliginden oyle oldu ben bise yapmadim baktim emip uyuyo ellemedim alt acmadim oyle duzene girdi
Mesela simdi uyuttum
Emer emer uyur sabah bese kadar
Seni burda gormeyi seviyorum horozunu da opuyoruumKıyamamm verirsin üzülme beya
canım ben baktım ama birkaç krem var tam adını yazar mısınMustelanın stelatopia serisi var yüz kremini öneririm.
40sonu kontrolde smear yapılacaktı korktum erteledim bi daha da gitmedim korkuyorum bakalım ne zamana kadar erteleneceğim bakalımSlm prens ve prenses annelriben dogumdan bi ay sonra spral.taktirmistim.fakat spral attigi icin.iki.kez tqkmisti.doktor.ondan.sonrada surekli.akintim.olmaya basladi.gunluk ped diyil.normal.ped.kullandim.cogu.zaman fazla akintim oldugu icin buvun 1:30 randevum var hem spral.muaynesi hemde smear vericem.o.masaya yatmisken cookk.utaniyorum.ooff.kadin.olmak.cok.zor bi aylatsaydim.su muayneyi aranizda rutin smear testi.falan veren varmi.kontrole.giden dogumdan sonra ?
bize doktor coresatin vermişti cok fayda gördümKizlar gunaydin, bebegin yanaklarında kizariklar var dedi Dr a da saglik ocagina goturdum tahriş diyorlar ama opmuyoruz yanaklarından nasil oldu anlamadim sebamed in bebekler için hz kremini duruyorum geçmedi. Saglikocagi krortizonlu krem yazdi almadfim çünkü kullanmayi önermesi kasiniyor birde eller yanaklarda
Kızlar 4. Ayda kaç kilo aldı bebekleriniz? İlk üç ay 1 kilonun üstündeydi ama bu ay çok az aldı sanirim oğlum
Canim benimki 500 gr almış 4. ay kontrolunde.. bilemedim bende normalmi değilmi:/
bebekten bebeğe değişiyor sanırım arkadaşmın kızı hiç ilgilenmedi bizimki cok seviyor kendi kendine oynuyor nefes alıyorum ben deMrb kasım annişler acil bir konuda bilgiye ihtiyacım var. bebitolara oyun halısı alan var mı ?Almayı düşünüyorum fakat işe yarar mı emin olamadım .içinizde kullanan varsa oyun halısı beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. ona göre almak istedim.
baslangıc ıcın yarım saat yarım saat sklinde bence öne al. ama öncesinde bir uyku rutinin olsun. bizim rutinimiz doğdugu gunden beri belli. banyo, ışıkların kapanması, emişme ve kucakta dolaşarak uykuya dalma. ilk baslarda bizimki de gecti, saat 10:30 falandı bitiş. sonra o bu rutine alışınca, yani bu sıralama sonrası uyku vaktinin geldiğini anlayınca, yavas yavas öne aldım duş saatini. şimdi 7:15 dusa hazırlık baslar bizde. senin bir rutinin var mı?Ya.benim oglum saat 12 olmadan uyumuyor. Nasıl öne çekebilirim ki bunu... sabahta saat 10 da uyanıyor.
4. ay itibariyle gunde 18 gr alması ortalama değer. bu da 540 gr yapıyor bu ay için. artık yavaslıyor kilo alımları kızlar, çok normal bu kilolarbenmkide her ay 1 kiloydu 4.ayında 600 gr almş boya gidiyor sanırm bide benmki gece beslenmeyide bıraktı onlara bağlıyrm ama doktor nomal demişti kilosu
MaşallahKızımıın gülüşünü görmek. Agu ları duymak öyle güzelki. Çok şükür rabbime yavrum kendine geldiya. Destek olan arkadaslar cok tesekkurler hepinize
Ya ben uyku saati gelince kundaga sariyorum. Sonra yavas yavas uykuya daliyor. Yalniz son zamanlarda süt emerken uykuya daliyor ve bu benim hic hoşuma gitmiyor. Bugun 23.30 da uyuttum birkac gün bu saatte yatirayim sonra bi yarim saat daha one alirim... ama rutini nasıl belirleyecem bilemiyorum. Yaptigini yapamıyorum çünkü yatak odasi soguk oluyor banyodan sonra oraya koyarsam usutur. :/baslangıc ıcın yarım saat yarım saat sklinde bence öne al. ama öncesinde bir uyku rutinin olsun. bizim rutinimiz doğdugu gunden beri belli. banyo, ışıkların kapanması, emişme ve kucakta dolaşarak uykuya dalma. ilk baslarda bizimki de gecti, saat 10:30 falandı bitiş. sonra o bu rutine alışınca, yani bu sıralama sonrası uyku vaktinin geldiğini anlayınca, yavas yavas öne aldım duş saatini. şimdi 7:15 dusa hazırlık baslar bizde. senin bir rutinin var mı?
Tiny love güneşli günler aldım. Memnun kaldımMrb kasım annişler acil bir konuda bilgiye ihtiyacım var. bebitolara oyun halısı alan var mı ?Almayı düşünüyorum fakat işe yarar mı emin olamadım .içinizde kullanan varsa oyun halısı beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. ona göre almak istedim.
ben doktrumuza sordm boyatabilirsin dedi canim ama senbilirsiny yinedeKızlar saçımızı boyatabilir miyiz emzirme döneminde? Düz boya değil röfleden bahsediyorum. Süte de gecmez heralde. Gerçi eczacım bana cilt bskım ürünü satarken içindeki etken maddelere bakıp vermişti emziriyorsunuz sonuçta demişti. O çok dikkatliydi. Şimdi boya için bişi olmaz denilmesine de çok inanamıyırum. Saçlarım feci. Napsam bilmiyorım.
bende aynı dertten muzdaribimKizlar benim saclarim felaket dokulmeye basladi ya. Tamam dogumdan sonra dokulmasini bekliyodum ama bu kadar mi olur. Sacsiz kalcam yakinda
çok çokk geçmiş olsun canmm..allah bi daha yaşatmasın..yazdıklarını kalbim ağzımda okudum resmen..sana katılıyorum,kesinlikle her bebek bir değildir..seninde tabirinle o çok bilmişlere kulak asmamak gerekiyo..çünkü yaptığımız en ufak bi hata büyük sonuçlar doğurabiliyo..hepimizin kıymetlileri onlar,allah hiç birine kötü bişey yaşatmasınArkadaşlar bugün sizinle yaşadıgım kötü tecrübeyi paylaşmak isttedim kaç gündür forumu okuyorum hep BYBO denen grubun düşünceleri fikirleri havada uçuşuyor onların çocuğunabişey olmadı diye bizimkilere olmycak diyye bişey yok(Allah korusun) hani onlar sözde bizim yada bebim gibi diyeyîm geri kafalıkara ben yaptım bişey olmadı sende yap demeyin diye kendilerinin yaptıkları aslunda tamda bu neyse bugün 4. Ay aşımız vardı akşama kadar huzursuzdu yavrum bende ilaö taraftarrı değîlim bekledim areş çıkınca verirm diye bi anda ve inanın 5 dakikada ateş aldı başınu gitti 39 derece şurup verdim ama düşmedi bi türlü soydum yıkadım soğuk kompres yaptım fayda etmedi oğlum elimden kaydı gitti sanki şuan bile ağlıyorum inliyordu bilinçsizce hemen soğuk suya soktum ve biraz kendine geldi alıp dr a götrdk dr çok kızdı 4. Ay aşısı ateş yapar ve çıktımı kolay kolay düşmez dedi ilaç vermekydin dedi ve ben göz yaşlrmı tutamyrm kötü bi anneyim ben oğlumu o halde görmek çok koydu bana yavrum benim yüzümden öyleydi çareszce inliyrdu çok şükür yeni yeni düşüyor ateşi az kalsın havale. Geçiryrmş. Her bebek bir değildir bunu bilin ve çok bilmişlere kulak asıpta yavrularnızı riske atmayın ben yaptım siz yapmayın lütfen herkesin dediği her bebekte tutmaz örnek biz. Ki ben onlrdan etkilenpte vermemeZlk yapmadm sadece kendi çok bilmişliğim işte gmrdüm ne kadar bildiğimiBebişlere iyi bakınn öptüm tüm forumdaki bebişleri biz aşu nmbetndeyiz çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?