2014 Kasım Anneleri

Kızım ıkı kere yogun kustu aşıdan yada ateşten olabilirmi. Off kızım cok bıtkın cok aglıyo. Yanlızımda evde eşimde uzakt şaşırdım napıcamı ateşi 38,3 oldu
Canım panik yapma. Surubunu verdiysen etki eder inşallah. Ilık bi dus aldır yada vücudunu sil. Inşallah rahatlar.

Bizde başladık uyku eğitimine gerçekten çok zor.

Canım panik yapma. Surubunu verdiysen etki eder inşallah. Ilık bi dus aldır yada vücudunu sil. Inşallah rahatlar.
Düştü cok şükür canım 37 suanda. Yarım saate bırkere daha ölçüp bir kat kıyafet giydırırım. İnlemesıde gectı yavrumun. İçim parcalanıyodu resmenya.

Kendiliginden oyle oldu ben bise yapmadim baktim emip uyuyo ellemedim alt acmadim oyle duzene girdi
Mesela simdi uyuttum
Emer emer uyur sabah bese kadar
Lilipit Benimkide uyuyo ama iki saate bi bisaate bi uyaniyo seninki kac saatte bi uyaniyo ?

Mrb kasım annişler acil bir konuda bilgiye ihtiyacım var. bebitolara oyun halısı alan var mı ? Almayı düşünüyorum fakat işe yarar mı emin olamadım .içinizde kullanan varsa oyun halısı beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. ona göre almak istedim.

Kıyamamm verirsin üzülme beya
Seni burda gormeyi seviyorum horozunu da opuyoruum nasil buyudu mu horoz eren:) baya hareketlenmistir artik bugun ilk kez bizim agir abi sesli gulmeye basladi ayy bildigin kahkaha atti cok hareketlendi agir abilik bitti sanırım onun gulusunü su dunyadaki hicbiseyi degismem

40sonu kontrolde smear yapılacaktı korktum erteledim bi daha da gitmedim korkuyorum bakalım ne zamana kadar erteleneceğim bakalım

bize doktor coresatin vermişti cok fayda gördüm

Kızlar 4. Ayda kaç kilo aldı bebekleriniz? İlk üç ay 1 kilonun üstündeydi ama bu ay çok az aldı sanirim oğlum

Canim benimki 500 gr almış 4. ay kontrolunde.. bilemedim bende normalmi değilmi:/

Benim oğlum da 450gr aldı demekki cok anormal bi durum da yokmus. Çalışacağım öğleye kadar süt bırakamıyorum dedim bi öğün golden goat dedi ama biberon zor alıyor en fazla 30ml olmazsa kasık maması dedi ama hiç denemedim daha.

bebekten bebeğe değişiyor sanırım arkadaşmın kızı hiç ilgilenmedi bizimki cok seviyor kendi kendine oynuyor nefes alıyorum ben de

Ya.benim oglum saat 12 olmadan uyumuyor. Nasıl öne çekebilirim ki bunu... sabahta saat 10 da uyanıyor.
baslangıc ıcın yarım saat yarım saat sklinde bence öne al. ama öncesinde bir uyku rutinin olsun. bizim rutinimiz doğdugu gunden beri belli. banyo, ışıkların kapanması, emişme ve kucakta dolaşarak uykuya dalma. ilk baslarda bizimki de gecti, saat 10:30 falandı bitiş. sonra o bu rutine alışınca, yani bu sıralama sonrası uyku vaktinin geldiğini anlayınca, yavas yavas öne aldım duş saatini. şimdi 7:15 dusa hazırlık baslar bizde. senin bir rutinin var mı?

benmkide her ay 1 kiloydu 4.ayında 600 gr almş boya gidiyor sanırm bide benmki gece beslenmeyide bıraktı onlara bağlıyrm ama doktor nomal demişti kilosu
4. ay itibariyle gunde 18 gr alması ortalama değer. bu da 540 gr yapıyor bu ay için. artık yavaslıyor kilo alımları kızlar, çok normal bu kilolar

Ya ben uyku saati gelince kundaga sariyorum. Sonra yavas yavas uykuya daliyor. Yalniz son zamanlarda süt emerken uykuya daliyor ve bu benim hic hoşuma gitmiyor. Bugun 23.30 da uyuttum birkac gün bu saatte yatirayim sonra bi yarim saat daha one alirim... ama rutini nasıl belirleyecem bilemiyorum. Yaptigini yapamıyorum çünkü yatak odasi soguk oluyor banyodan sonra oraya koyarsam usutur. :/

Kızlar saçımızı boyatabilir miyiz emzirme döneminde? Düz boya değil röfleden bahsediyorum. Süte de gecmez heralde. Gerçi eczacım bana cilt bskım ürünü satarken içindeki etken maddelere bakıp vermişti emziriyorsunuz sonuçta demişti. O çok dikkatliydi. Şimdi boya için bişi olmaz denilmesine de çok inanamıyırum. Saçlarım feci. Napsam bilmiyorım.

Tiny love güneşli günler aldım. Memnun kaldım

ben doktrumuza sordm boyatabilirsin dedi canim ama senbilirsiny yinede

Arkadaşlar bugün sizinle yaşadıgım kötü tecrübeyi paylaşmak isttedim kaç gündür forumu okuyorum hep BYBO denen grubun düşünceleri fikirleri havada uçuşuyor onların çocuğunabişey olmadı diye bizimkilere olmycak diyye bişey yok(Allah korusun) hani onlar sözde bizim yada bebim gibi diyeyîm geri kafalıkara ben yaptım bişey olmadı sende yap demeyin diye kendilerinin yaptıkları aslunda tamda bu neyse bugün 4. Ay aşımız vardı akşama kadar huzursuzdu yavrum bende ilaö taraftarrı değîlim bekledim areş çıkınca verirm diye bi anda ve inanın 5 dakikada ateş aldı başınu gitti 39 derece şurup verdim ama düşmedi bi türlü soydum yıkadım soğuk kompres yaptım fayda etmedi oğlum elimden kaydı gitti sanki şuan bile ağlıyorum inliyordu bilinçsizce hemen soğuk suya soktum ve biraz kendine geldi alıp dr a götrdk dr çok kızdı 4. Ay aşısı ateş yapar ve çıktımı kolay kolay düşmez dedi ilaç vermekydin dedi ve ben göz yaşlrmı tutamyrm kötü bi anneyim ben oğlumu o halde görmek çok koydu bana yavrum benim yüzümden öyleydi çareszce inliyrdu çok şükür yeni yeni düşüyor ateşi az kalsın havale. Geçiryrmş. Her bebek bir değildir bunu bilin ve çok bilmişlere kulak asıpta yavrularnızı riske atmayın ben yaptım siz yapmayın lütfen herkesin dediği her bebekte tutmaz örnek biz. Ki ben onlrdan etkilenpte vermemeZlk yapmadm sadece kendi çok bilmişliğim işte gmrdüm ne kadar bildiğimi Bebişlere iyi bakınn öptüm tüm forumdaki bebişleri biz aşu nmbetndeyiz çok şükür...

çok çokk geçmiş olsun canmm..allah bi daha yaşatmasın..yazdıklarını kalbim ağzımda okudum resmen..sana katılıyorum,kesinlikle her bebek bir değildir..seninde tabirinle o çok bilmişlere kulak asmamak gerekiyo..çünkü yaptığımız en ufak bi hata büyük sonuçlar doğurabiliyo..hepimizin kıymetlileri onlar,allah hiç birine kötü bişey yaşatmasın
4.ay aşısından korktum şimdi ne yalan söliyim..ateşi çıkmadanmı vermemiz gerekiyo acaba ilacı,riske atmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…