Yok canım sen yine çıkmadan verme ama huysuzlanırsa direk ver benmki baya huysuzlandı belli etti aslında ama işte ben hata ettim gün içinde 37 ye çıkıp indi sonra akşam bi anda bi fırladı eşimle öylece kaldık çok kötydü Rabbim bidaha yaşatmasın hepimizin yavrularını korusun oyuzden birilerine fikir verirken yada akıl verrkeb lütfen herkes bilinçli bildiği şeyler üzernden yorum yapsın başkalarnın yaşadıklaryla değil o yaşamadı diye sana olmycagı ne malum biraz kuzgınım sanırım bu konuda çünkü burda bir sürü anne var ve hepsi az çok etkilenyr bu yorumlrdan bebişleri riske atmaya değmezzçok çokk geçmiş olsun canmm..allah bi daha yaşatmasın..yazdıklarını kalbim ağzımda okudum resmen..sana katılıyorum,kesinlikle her bebek bir değildir..seninde tabirinle o çok bilmişlere kulak asmamak gerekiyo..çünkü yaptığımız en ufak bi hata büyük sonuçlar doğurabiliyo..hepimizin kıymetlileri onlar,allah hiç birine kötü bişey yaşatmasın
4.ay aşısından korktum şimdi ne yalan söliyim..ateşi çıkmadanmı vermemiz gerekiyo acaba ilacı,riske atmamak için
Cok ama çok geçmiş olsun okurken çok üzüldüm sende güzel oğluna iyi bak annesiArkadaşlar bugün sizinle yaşadıgım kötü tecrübeyi paylaşmak isttedim kaç gündür forumu okuyorum hep BYBO denen grubun düşünceleri fikirleri havada uçuşuyor onların çocuğunabişey olmadı diye bizimkilere olmycak diyye bişey yok(Allah korusun) hani onlar sözde bizim yada bebim gibi diyeyîm geri kafalıkara ben yaptım bişey olmadı sende yap demeyin diye kendilerinin yaptıkları aslunda tamda bu neyse bugün 4. Ay aşımız vardı akşama kadar huzursuzdu yavrum bende ilaö taraftarrı değîlim bekledim areş çıkınca verirm diye bi anda ve inanın 5 dakikada ateş aldı başınu gitti 39 derece şurup verdim ama düşmedi bi türlü soydum yıkadım soğuk kompres yaptım fayda etmedi oğlum elimden kaydı gitti sanki şuan bile ağlıyorum inliyordu bilinçsizce hemen soğuk suya soktum ve biraz kendine geldi alıp dr a götrdk dr çok kızdı 4. Ay aşısı ateş yapar ve çıktımı kolay kolay düşmez dedi ilaç vermekydin dedi ve ben göz yaşlrmı tutamyrm kötü bi anneyim ben oğlumu o halde görmek çok koydu bana yavrum benim yüzümden öyleydi çareszce inliyrdu çok şükür yeni yeni düşüyor ateşi az kalsın havale. Geçiryrmş. Her bebek bir değildir bunu bilin ve çok bilmişlere kulak asıpta yavrularnızı riske atmayın ben yaptım siz yapmayın lütfen herkesin dediği her bebekte tutmaz örnek biz. Ki ben onlrdan etkilenpte vermemeZlk yapmadm sadece kendi çok bilmişliğim işte gmrdüm ne kadar bildiğimiBebişlere iyi bakınn öptüm tüm forumdaki bebişleri biz aşu nmbetndeyiz çok şükür...
cok gecms olsincanim yaa biab evvel toparlasn yavrucuk kacctavermeliymisiz pekii demekki sadece doktiorumuzdinlenmelii.sYok canım sen yine çıkmadan verme ama huysuzlanırsa direk ver benmki baya huysuzlandı belli etti aslında ama işte ben hata ettim gün içinde 37 ye çıkıp indi sonra akşam bi anda bi fırladı eşimle öylece kaldık çok kötydü Rabbim bidaha yaşatmasın hepimizin yavrularını korusun oyuzden birilerine fikir verirken yada akıl verrkeb lütfen herkes bilinçli bildiği şeyler üzernden yorum yapsın başkalarnın yaşadıklaryla değil o yaşamadı diye sana olmycagı ne malum biraz kuzgınım sanırım bu konuda çünkü burda bir sürü anne var ve hepsi az çok etkilenyr bu yorumlrdan bebişleri riske atmaya değmezz
Canimm.cook.cokk.gecmis.olsun pasaya dikkat et masallah oglusunun resmini gormustum.burda cok.guzel.yakisikli bi.prensin var rabbim.nazarlardan esirgesin bununla.buyuk.gecmis olsun bu arad bizimde.iki hafta sonra asimiz var bu asida gitmeden calpol mu versekki acaba ?Arkadaşlar bugün sizinle yaşadıgım kötü tecrübeyi paylaşmak isttedim kaç gündür forumu okuyorum hep BYBO denen grubun düşünceleri fikirleri havada uçuşuyor onların çocuğunabişey olmadı diye bizimkilere olmycak diyye bişey yok(Allah korusun) hani onlar sözde bizim yada bebim gibi diyeyîm geri kafalıkara ben yaptım bişey olmadı sende yap demeyin diye kendilerinin yaptıkları aslunda tamda bu neyse bugün 4. Ay aşımız vardı akşama kadar huzursuzdu yavrum bende ilaö taraftarrı değîlim bekledim areş çıkınca verirm diye bi anda ve inanın 5 dakikada ateş aldı başınu gitti 39 derece şurup verdim ama düşmedi bi türlü soydum yıkadım soğuk kompres yaptım fayda etmedi oğlum elimden kaydı gitti sanki şuan bile ağlıyorum inliyordu bilinçsizce hemen soğuk suya soktum ve biraz kendine geldi alıp dr a götrdk dr çok kızdı 4. Ay aşısı ateş yapar ve çıktımı kolay kolay düşmez dedi ilaç vermekydin dedi ve ben göz yaşlrmı tutamyrm kötü bi anneyim ben oğlumu o halde görmek çok koydu bana yavrum benim yüzümden öyleydi çareszce inliyrdu çok şükür yeni yeni düşüyor ateşi az kalsın havale. Geçiryrmş. Her bebek bir değildir bunu bilin ve çok bilmişlere kulak asıpta yavrularnızı riske atmayın ben yaptım siz yapmayın lütfen herkesin dediği her bebekte tutmaz örnek biz. Ki ben onlrdan etkilenpte vermemeZlk yapmadm sadece kendi çok bilmişliğim işte gmrdüm ne kadar bildiğimiBebişlere iyi bakınn öptüm tüm forumdaki bebişleri biz aşu nmbetndeyiz çok şükür...
Cillibom seni.kasim.anneleri arastirmaci yazar olaraktan profosor.ilan ediyoruz4. ay itibariyle gunde 18 gr alması ortalama değer. bu da 540 gr yapıyor bu ay için. artık yavaslıyor kilo alımları kızlar, çok normal bu kilolar
Canim.ben.gunde 200.ml.anne sutu veriyorum.onun.fisinda mama.veriyorum.sutum.yetmedigi icin ben.doktoruma.sordugumda.bi.sikinti.olmaz.dedi ve boyattim.gecen hafta siyaha cok da guzel.oldu kendime geldim vallaKızlar saçımızı boyatabilir miyiz emzirme döneminde? Düz boya değil röfleden bahsediyorum. Süte de gecmez heralde. Gerçi eczacım bana cilt bskım ürünü satarken içindeki etken maddelere bakıp vermişti emziriyorsunuz sonuçta demişti. O çok dikkatliydi. Şimdi boya için bişi olmaz denilmesine de çok inanamıyırum. Saçlarım feci. Napsam bilmiyorım.
Aynen cok.fazla sac dokulmesi sikintisi var bendede ne zaman gecer bilmiyorum ama sabah uyandigimda carsafta bir suru uzun uzun sac teli gordukce canim sıkılıyo halilarim.hep.sac kali gun.icerisinde surekli halidan sac kili topluyorum banyoda dusenlerin haddi hesabi yok zaten ne zaman biterki acaba bu arada sen kayinvalidende kaliyodun galiba ankarada dondunmu memleketine tekrardan ?bende aynı dertten muzdaribimne zaman geçerki bu saç dökülmesi
Benimde ucuncu aya girer girmez asiri dokuldu ve dokulmeye devam ediyorAynen cok.fazla sac dokulmesi sikintisi var bendede ne zaman gecer bilmiyorum ama sabah uyandigimda carsafta bir suru uzun uzun sac teli gordukce canim sıkılıyo halilarim.hep.sac kali gun.icerisinde surekli halidan sac kili topluyorum banyoda dusenlerin haddi hesabi yok zaten ne zaman biterki acaba bu arada sen kayinvalidende kaliyodun galiba ankarada dondunmu memleketine tekrardan ?
Bilmiyrm ama ben boyattimKızlar saçımızı boyatabilir miyiz emzirme döneminde? Düz boya değil röfleden bahsediyorum. Süte de gecmez heralde. Gerçi eczacım bana cilt bskım ürünü satarken içindeki etken maddelere bakıp vermişti emziriyorsunuz sonuçta demişti. O çok dikkatliydi. Şimdi boya için bişi olmaz denilmesine de çok inanamıyırum. Saçlarım feci. Napsam bilmiyorım.
Ay cnm co buyuk gecmis olsun cok kotu bir tecrube olmus gercektenYok canım sen yine çıkmadan verme ama huysuzlanırsa direk ver benmki baya huysuzlandı belli etti aslında ama işte ben hata ettim gün içinde 37 ye çıkıp indi sonra akşam bi anda bi fırladı eşimle öylece kaldık çok kötydü Rabbim bidaha yaşatmasın hepimizin yavrularını korusun oyuzden birilerine fikir verirken yada akıl verrkeb lütfen herkes bilinçli bildiği şeyler üzernden yorum yapsın başkalarnın yaşadıklaryla değil o yaşamadı diye sana olmycagı ne malum biraz kuzgınım sanırım bu konuda çünkü burda bir sürü anne var ve hepsi az çok etkilenyr bu yorumlrdan bebişleri riske atmaya değmezz
İste o kismi cozemedik hehehe:)Lilipit Benimkide uyuyo ama iki saate bi bisaate bi uyaniyo seninki kac saatte bi uyaniyo ?
Bizim rutinimiz yok agliyor cok huysuzlaniyor uykusu gelince besige koyup salliyrm muzik aciyorum uyuyo o kadar :)Ya ben uyku saati gelince kundaga sariyorum. Sonra yavas yavas uykuya daliyor. Yalniz son zamanlarda süt emerken uykuya daliyor ve bu benim hic hoşuma gitmiyor. Bugun 23.30 da uyuttum birkac gün bu saatte yatirayim sonra bi yarim saat daha one alirim... ama rutini nasıl belirleyecem bilemiyorum. Yaptigini yapamıyorum çünkü yatak odasi soguk oluyor banyodan sonra oraya koyarsam usutur. :/
Alirsan hemen al yoksa ise yaramazMrb kasım annişler acil bir konuda bilgiye ihtiyacım var. bebitolara oyun halısı alan var mı ?Almayı düşünüyorum fakat işe yarar mı emin olamadım .içinizde kullanan varsa oyun halısı beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. ona göre almak istedim.
Arkadaşlar bugün sizinle yaşadıgım kötü tecrübeyi paylaşmak isttedim kaç gündür forumu okuyorum hep BYBO denen grubun düşünceleri fikirleri havada uçuşuyor onların çocuğunabişey olmadı diye bizimkilere olmycak diyye bişey yok(Allah korusun) hani onlar sözde bizim yada bebim gibi diyeyîm geri kafalıkara ben yaptım bişey olmadı sende yap demeyin diye kendilerinin yaptıkları aslunda tamda bu neyse bugün 4. Ay aşımız vardı akşama kadar huzursuzdu yavrum bende ilaö taraftarrı değîlim bekledim areş çıkınca verirm diye bi anda ve inanın 5 dakikada ateş aldı başınu gitti 39 derece şurup verdim ama düşmedi bi türlü soydum yıkadım soğuk kompres yaptım fayda etmedi oğlum elimden kaydı gitti sanki şuan bile ağlıyorum inliyordu bilinçsizce hemen soğuk suya soktum ve biraz kendine geldi alıp dr a götrdk dr çok kızdı 4. Ay aşısı ateş yapar ve çıktımı kolay kolay düşmez dedi ilaç vermekydin dedi ve ben göz yaşlrmı tutamyrm kötü bi anneyim ben oğlumu o halde görmek çok koydu bana yavrum benim yüzümden öyleydi çareszce inliyrdu çok şükür yeni yeni düşüyor ateşi az kalsın havale. Geçiryrmş. Her bebek bir değildir bunu bilin ve çok bilmişlere kulak asıpta yavrularnızı riske atmayın ben yaptım siz yapmayın lütfen herkesin dediği her bebekte tutmaz örnek biz. Ki ben onlrdan etkilenpte vermemeZlk yapmadm sadece kendi çok bilmişliğim işte gmrdüm ne kadar bildiğimiBebişlere iyi bakınn öptüm tüm forumdaki bebişleri biz aşu nmbetndeyiz çok şükür...
çok çokk geçmiş olsun canmm..allah bi daha yaşatmasın..yazdıklarını kalbim ağzımda okudum resmen..sana katılıyorum,kesinlikle her bebek bir değildir..seninde tabirinle o çok bilmişlere kulak asmamak gerekiyo..çünkü yaptığımız en ufak bi hata büyük sonuçlar doğurabiliyo..hepimizin kıymetlileri onlar,allah hiç birine kötü bişey yaşatmasın
4.ay aşısından korktum şimdi ne yalan söliyim..ateşi çıkmadanmı vermemiz gerekiyo acaba ilacı,riske atmamak için
cok gecms olsincanim yaa biab evvel toparlasn yavrucuk kacctavermeliymisiz pekii demekki sadece doktiorumuzdinlenmelii.s
Canimm.cook.cokk.gecmis.olsun pasaya dikkat et masallah oglusunun resmini gormustum.burda cok.guzel.yakisikli bi.prensin var rabbim.nazarlardan esirgesin bununla.buyuk.gecmis olsun bu arad bizimde.iki hafta sonra asimiz var bu asida gitmeden calpol mu versekki acaba ?
kızlar ciddi söylüyorum mesleğim yani yaptığım iş bu. o yuzden her bir haltı araştırıyorum beynim döndü artıkCillibom seni.kasim.anneleri arastirmaci yazar olaraktan profosor.ilan ediyoruzverdigin bilgiler bizim.icin.onemli ve yararli faydali oluyo hep paylas boyle iyi oluyo
Benimde ucuncu aya girer girmez asiri dokuldu ve dokulmeye devam ediyor
Ne zaman gececek ya
Napcaz cnm bunuda bi arastirayyy aynı ben
ay bilmiyporum ama bakcam tez zamanda.Napcaz cnm bunuda bi arastir
Gunaydim bu arada cilibomcum
Sen arastirma gorevlimisin mrslegim bu diyince :)
Favebook ta pedagog adem gunesi bfgrndim
Harika seyler paylasio yaa
Sizde begenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?