2014 Kasım Anneleri

Yok canım sen yine çıkmadan verme ama huysuzlanırsa direk ver benmki baya huysuzlandı belli etti aslında ama işte ben hata ettim gün içinde 37 ye çıkıp indi sonra akşam bi anda bi fırladı eşimle öylece kaldık çok kötydü Rabbim bidaha yaşatmasın hepimizin yavrularını korusun oyuzden birilerine fikir verirken yada akıl verrkeb lütfen herkes bilinçli bildiği şeyler üzernden yorum yapsın başkalarnın yaşadıklaryla değil o yaşamadı diye sana olmycagı ne malum biraz kuzgınım sanırım bu konuda çünkü burda bir sürü anne var ve hepsi az çok etkilenyr bu yorumlrdan bebişleri riske atmaya değmezz

Cok ama çok geçmiş olsun okurken çok üzüldüm sende güzel oğluna iyi bak annesi üzme kendini olur mu şükür ki zamanında gitmişsiniz doktora Allah korusun tüm bebekleri ve bebeğini inşallah en kısa zamanda daha iyi olur meleğin

cok gecms olsincanim yaa biab evvel toparlasn yavrucuk kacctavermeliymisiz pekii demekki sadece doktiorumuzdinlenmelii.s

Canimm.cook.cokk.gecmis.olsun pasaya dikkat et masallah oglusunun resmini gormustum.burda cok.guzel.yakisikli bi.prensin var rabbim.nazarlardan esirgesin bununla.buyuk.gecmis olsun bu arad bizimde.iki hafta sonra asimiz var bu asida gitmeden calpol mu versekki acaba ?

4. ay itibariyle gunde 18 gr alması ortalama değer. bu da 540 gr yapıyor bu ay için. artık yavaslıyor kilo alımları kızlar, çok normal bu kilolar
Cillibom seni.kasim.anneleri arastirmaci yazar olaraktan profosor.ilan ediyoruz verdigin bilgiler bizim.icin.onemli ve yararli faydali oluyo hep paylas boyle iyi oluyo

Canim.ben.gunde 200.ml.anne sutu veriyorum.onun.fisinda mama.veriyorum.sutum.yetmedigi icin ben.doktoruma.sordugumda.bi.sikinti.olmaz.dedi ve boyattim.gecen hafta siyaha cok da guzel.oldu kendime geldim valla

bende aynı dertten muzdaribimne zaman geçerki bu saç dökülmesi
Aynen cok.fazla sac dokulmesi sikintisi var bendede ne zaman gecer bilmiyorum ama sabah uyandigimda carsafta bir suru uzun uzun sac teli gordukce canim sıkılıyo halilarim.hep.sac kali gun.icerisinde surekli halidan sac kili topluyorum banyoda dusenlerin haddi hesabi yok zaten ne zaman biterki acaba bu arada sen kayinvalidende kaliyodun galiba ankarada dondunmu memleketine tekrardan ?

Benimde ucuncu aya girer girmez asiri dokuldu ve dokulmeye devam ediyor
Ne zaman gececek ya

Bilmiyrm ama ben boyattim

Ay cnm co buyuk gecmis olsun cok kotu bir tecrube olmus gercekten
Bizede ders olsun

Lilipit Benimkide uyuyo ama iki saate bi bisaate bi uyaniyo seninki kac saatte bi uyaniyo ?
İste o kismi cozemedik hehehe:)
45 dk ile 2 saat arasi deisen surelrde uyaniyor
Bu gece cok uyandi oluyrm yorgunluktan
Dort bucutan beri uuuyumuyor
Midem agridi valla
Daha bugun temizik yapcam ingilizcecaliscam cok isim var ama pilim coktaan bittiii
P tesi isebaslayacam annem bakacak ogluma
Temizlik yapmazsam annem rahat durmaz yapar, ona yuk olmak istrmiytm zaten herseyimi o yapiyo

Bizim rutinimiz yok agliyor cok huysuzlaniyor uykusu gelince besige koyup salliyrm muzik aciyorum uyuyo o kadar :)
Ben uyku egitimi falan beceremem ya
Besikte sallanarak uyuyo devam etsin oylr napayim

Alirsan hemen al yoksa ise yaramaz
Bizde bondigo var guzel

cok gecms olsincanim yaa biab evvel toparlasn yavrucuk kacctavermeliymisiz pekii demekki sadece doktiorumuzdinlenmelii.s

arkadaşım çok geçmiş olsun, dilerim çok iyidir bebeğin şu an. yalnız bir konuda sana katılmadığı söylemek istiyorum. bunu BYBO gurubuna ait bir düşünce gibi göstermişsin ama bu onların çıkarttığı bir şey değil ki. aşı sonrası yükselmeden ateş, ateş düşürücü verilmez. hastalık zamanını bilemiyorum, ben vermeden yapabilir miyim. ama aşı sınrası verilmemesi gerektiği yönünde bir sürü yayın var.

bak mesela bir asm sitesi ne diyor: http://www.unyefevzicakmakasm.gov.tr/post/show/98-bebeklerde-asi-sonrasi-gorunen-ateslenme.html bunu aşı yapan merkez söylüyor

http://www.bebeklerde.net/bebek-sagligi/bebeklerde-asi-sonrasi/

bu sadece bir örnek, asıl her doktora güvenmeyin! dediğin dogru her bebek farklıdır, ama bu da bilimsel gerçek. o yuzden aşı sonrası iyi gözlem yapmak lazım. seninkinde olduğu gibi birden yükselen ateş sanırım biraz sizin şanssızlığınız olmuş ama sırf bu yuzden her aşı sonrası ates düşürücü verilmez. isterseniz başka bir sürü site iketwbilirim, yani bunun ogurupla ilgisi yok (orayı sıkıtakipediyorum ve duyduklarım araştırıyorum, hemen atlamıyorum yani). bilginiz olsun istedim.

Son düzenleme:
Cillibom seni.kasim.anneleri arastirmaci yazar olaraktan profosor.ilan ediyoruz verdigin bilgiler bizim.icin.onemli ve yararli faydali oluyo hep paylas boyle iyi oluyo
kızlar ciddi söylüyorum mesleğim yani yaptığım iş bu. o yuzden her bir haltı araştırıyorum beynim döndü artık

işinize yarıyorsam ne mutlu bana. bazen diyorum hatta kızlar küfür edecek şimdi die

Son düzenleme:
Napcaz cnm bunuda bi arastir
Gunaydim bu arada cilibomcum
Sen arastirma gorevlimisin mrslegim bu diyince :)
Favebook ta pedagog adem gunesi bfgrndim
Harika seyler paylasio yaa
Sizde begenin
ay bilmiyporum ama bakcam tez zamanda.
canım ben bi ilaç firmasında iş geliştirmeciyim. nerde hangi yeni ilaç çıkmıç, hangi ilacı firmam çalışsın piyasaya çıkalım, yurtdışındaki otoritelerin tavırları gibi şeyleri araştırıyorum. işim ilaç yani :)

psikoloji tarafına daha geçemedim hemn not editorum ismi. sıra oraya da gelecek çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…