Metbel bu oyun halisini hic dusunmuyodum ama bunlari okuyunca kararsiz kaldim almali miyim sence?Ben dün aldım e bebekte indirimdeydi tüm halılar tiny love ın tekmele gym ini beğendik tam 40 dk onunla oynadı emdi şekerleme yaptı tekrar koydum tekrar oyalamdı nasıl sevindim anlatamamYalnız tekmeleme kısmında vurduğunda bazen hayvan seslerine ürküyor ağlamaya başlıyor şimdilik kapattım onu yavaş yavaş alıştırıcam o sese
Cok geçmiş olsun canim. Ne kadar dikkat etsek de bazen oluyor iste. bizimkini de kv battaniyenin arasindan dusurmustu cok sukur bisey olmamisti size de Allahtan bisey olmamış rabbim meleklerimizi korusunHayatimin en kotu anini yasadim desem yeridir.. Korkudan titremem gecmedi hala.. Arkadasimdayim kizim pusetinde yerdeydi cocugu cok uslu olmasina ragmen daha birbucuk yasinda puseti tepetaklak etti ve bir tak sesiyle beynimden kaynar sular dokulup cigliklara boguldum kizimi oyle yerde gorunce..nasil kucagima aldim bilmiyorum.. Yanagi alni kipkirmizi yuz ustu dustu oyuncaklari vardi kucaginda onlarin ustune.. Allahim beterinden korusun Allahim evlatlarimizi korusun insallah..
Allah korumuş bi daha böyle bi şeyle karşılaşmazsın inşallah.Hayatimin en kotu anini yasadim desem yeridir.. Korkudan titremem gecmedi hala.. Arkadasimdayim kizim pusetinde yerdeydi cocugu cok uslu olmasina ragmen daha birbucuk yasinda puseti tepetaklak etti ve bir tak sesiyle beynimden kaynar sular dokulup cigliklara boguldum kizimi oyle yerde gorunce..nasil kucagima aldim bilmiyorum.. Yanagi alni kipkirmizi yuz ustu dustu oyuncaklari vardi kucaginda onlarin ustune.. Allahim beterinden korusun Allahim evlatlarimizi korusun insallah..
maske aldık hemen, sf de uyguluyorum normalde sıklaştırayım o zaman. çok teşekkür ederim :)Canım maske tak bebeği emzşrirken falan çok yaklaşma, hergün bebeğin burnuna serum fizyolojik uygula birşey olmaz. Dedi bana doktor gerçektende bebeğe birşey olmadı atlattık gitti
çok geçmiş olsun Allah korumuş annesi umarım bir daha böyle üzücü bir olay yaşanmaz senden ricam çocuklar uslu bile olsa bebeğini bir saniye bile dibinden ayırma çünkü onlarda henüz bilmeden zarar verebiliyorlarHayatimin en kotu anini yasadim desem yeridir.. Korkudan titremem gecmedi hala.. Arkadasimdayim kizim pusetinde yerdeydi cocugu cok uslu olmasina ragmen daha birbucuk yasinda puseti tepetaklak etti ve bir tak sesiyle beynimden kaynar sular dokulup cigliklara boguldum kizimi oyle yerde gorunce..nasil kucagima aldim bilmiyorum.. Yanagi alni kipkirmizi yuz ustu dustu oyuncaklari vardi kucaginda onlarin ustune.. Allahim beterinden korusun Allahim evlatlarimizi korusun insallah..
canim korkma.sen griptr olsan bebegge gcmiyo tecrubeyle sabit bbabasindan gecer ama sende birsey olmaz Allah in izniyle yinede dikkat et istersenmaske aldık hemen, sf de uyguluyorum normalde sıklaştırayım o zaman. çok teşekkür ederim :)
canim korkma.sen griptr olsan bebegge gcmiyo tecrubeyle sabit bbabasindan gecer ama sende birsey olmaz Allah in izniyle yinede dikkat et istersen
Haklısın ağlıyor ama şunu farkettim oğlumda salladikca arsızlasiyor. Ayakta sallanmayi sevmiyor kucakta bi müddet susuyor sonra kendini geri itiyor bu tuhaf hareketler. Bilmiyorum ama inşallah bütün kuzular düzene girer.Bende baslmstm ama agltmak bana gite degil.kucgmda sakinlestrp yatgnda dalmasi icin bekliyorum diger turlu cok agladi kiyamadim
canim korkma.sen griptr olsan bebegge gcmiyo tecrubeyle sabit bbabasindan gecer ama sende birsey olmaz Allah in izniyle yinede dikkat et istersen
Kiyamam ya çok geçmiş olsun . Çok doğru aslında bazen böyle yanlışlara hepimiz düşüyoruz. Üzülme sen kötü bi anne degilsin canım. Biz deneyimsiz anneler malesef millete kulak kabartıyoruz. Allah çocuklarimizla bizi sınamasın o zaman çok çaresiz oluyoruz.Arkadaşlar bugün sizinle yaşadıgım kötü tecrübeyi paylaşmak isttedim kaç gündür forumu okuyorum hep BYBO denen grubun düşünceleri fikirleri havada uçuşuyor onların çocuğunabişey olmadı diye bizimkilere olmycak diyye bişey yok(Allah korusun) hani onlar sözde bizim yada bebim gibi diyeyîm geri kafalıkara ben yaptım bişey olmadı sende yap demeyin diye kendilerinin yaptıkları aslunda tamda bu neyse bugün 4. Ay aşımız vardı akşama kadar huzursuzdu yavrum bende ilaö taraftarrı değîlim bekledim areş çıkınca verirm diye bi anda ve inanın 5 dakikada ateş aldı başınu gitti 39 derece şurup verdim ama düşmedi bi türlü soydum yıkadım soğuk kompres yaptım fayda etmedi oğlum elimden kaydı gitti sanki şuan bile ağlıyorum inliyordu bilinçsizce hemen soğuk suya soktum ve biraz kendine geldi alıp dr a götrdk dr çok kızdı 4. Ay aşısı ateş yapar ve çıktımı kolay kolay düşmez dedi ilaç vermekydin dedi ve ben göz yaşlrmı tutamyrm kötü bi anneyim ben oğlumu o halde görmek çok koydu bana yavrum benim yüzümden öyleydi çareszce inliyrdu çok şükür yeni yeni düşüyor ateşi az kalsın havale. Geçiryrmş. Her bebek bir değildir bunu bilin ve çok bilmişlere kulak asıpta yavrularnızı riske atmayın ben yaptım siz yapmayın lütfen herkesin dediği her bebekte tutmaz örnek biz. Ki ben onlrdan etkilenpte vermemeZlk yapmadm sadece kendi çok bilmişliğim işte gmrdüm ne kadar bildiğimiBebişlere iyi bakınn öptüm tüm forumdaki bebişleri biz aşu nmbetndeyiz çok şükür...
3 yada 4kez ama tilki uykusu yarım saat maxKizlar uyku konusu acilmisken sorayim istedim melekleriniz gunde kac kere uyuyor 2kere 3kere??? Bende sizden yola cikarak su uyku olayina tekrar el atmak istiyorum
Benim oğlumun normal vücut ısısı bile 37.3 ,37.5 civarında aslında bebeklerimixin normal vücut isilarini bilip ona göre anlayabiliriz.doğru söylüyorsun canım ama 37.5 ates değil. eger en ufak şeyde verirsek vucudun savunmasını engelleriz. 38 e kadar bence kıyafetler azaltılarak, soğuk kompres yapılarak durum ele alınmalı. 38 sonrasında sık sık kontrol edilmeli.herkesin görüşü farklı tabii bu konuda. ama biraz çocugun vucuduna bırakılmalı savaş.
Hayatimin en kotu anini yasadim desem yeridir.. Korkudan titremem gecmedi hala.. Arkadasimdayim kizim pusetinde yerdeydi cocugu cok uslu olmasina ragmen daha birbucuk yasinda puseti tepetaklak etti ve bir tak sesiyle beynimden kaynar sular dokulup cigliklara boguldum kizimi oyle yerde gorunce..nasil kucagima aldim bilmiyorum.. Yanagi alni kipkirmizi yuz ustu dustu oyuncaklari vardi kucaginda onlarin ustune.. Allahim beterinden korusun Allahim evlatlarimizi korusun insallah..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr sanırım nezle oluyorum :
aranızda bebeğine geçirmeden bu işi atlatanilen var mi? neler yaptınız bi anlatın lutfen(
hamilelik güzeldi.gerçekten güzeldi.İkincide inşallah ilki kadar güzel geçer.Ah o çift çizgiiiiKızlar gecen sene tam bugun bu saatte betüle hamile oldugumu ogrenmistim...esimi uyandirmistim önce bi hadi cnm dedi sonra huu hamileyim ya dedim midem bulaniyo diye banyoya kosmustu sonra geldi ben annemleri aramistim onlarla konusuyodum hamilemisin gercekten ddi evet dedim aglamaya baslamisti benimde testte cift cizgiyi gorunce verdigim ilk tepki allaaa vala hamileyim olmustu
Simdi esim yine uyuyo ve ben gidip yine hamileyim diye uyandircam bakalim napcak
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr sanırım nezle oluyorum
aranızda bebeğine geçirmeden bu işi atlatanilen var mi? neler yaptınız bi anlatın lutfen(
aman bacım çok geçmiş olsun bende aynı durumu yaşadım.insanın aklı başından gidiyor.dikkat ve nazar duası elden başka birşey gelmiyor.Hayatimin en kotu anini yasadim desem yeridir.. Korkudan titremem gecmedi hala.. Arkadasimdayim kizim pusetinde yerdeydi cocugu cok uslu olmasina ragmen daha birbucuk yasinda puseti tepetaklak etti ve bir tak sesiyle beynimden kaynar sular dokulup cigliklara boguldum kizimi oyle yerde gorunce..nasil kucagima aldim bilmiyorum.. Yanagi alni kipkirmizi yuz ustu dustu oyuncaklari vardi kucaginda onlarin ustune.. Allahim beterinden korusun Allahim evlatlarimizi korusun insallah..
carputi merhaba görüşmeyeli nasılsın72 saatten fazla sürerse asidan değildir bi gosterirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?