2014 Kasım Anneleri

Metbel bu oyun halisini hic dusunmuyodum ama bunlari okuyunca kararsiz kaldim almali miyim sence?

Cok geçmiş olsun canim. Ne kadar dikkat etsek de bazen oluyor iste. bizimkini de kv battaniyenin arasindan dusurmustu cok sukur bisey olmamisti size de Allahtan bisey olmamış rabbim meleklerimizi korusun

Allah korumuş bi daha böyle bi şeyle karşılaşmazsın inşallah.

Canım maske tak bebeği emzşrirken falan çok yaklaşma, hergün bebeğin burnuna serum fizyolojik uygula birşey olmaz. Dedi bana doktor gerçektende bebeğe birşey olmadı atlattık gitti
maske aldık hemen, sf de uyguluyorum normalde sıklaştırayım o zaman. çok teşekkür ederim :)

Ço
çok geçmiş olsun Allah korumuş annesi umarım bir daha böyle üzücü bir olay yaşanmaz senden ricam çocuklar uslu bile olsa bebeğini bir saniye bile dibinden ayırma çünkü onlarda henüz bilmeden zarar verebiliyorlar

maske aldık hemen, sf de uyguluyorum normalde sıklaştırayım o zaman. çok teşekkür ederim :)
canim korkma.sen griptr olsan bebegge gcmiyo tecrubeyle sabit bbabasindan gecer ama sende birsey olmaz Allah in izniyle yinede dikkat et istersen

canim korkma.sen griptr olsan bebegge gcmiyo tecrubeyle sabit bbabasindan gecer ama sende birsey olmaz Allah in izniyle yinede dikkat et istersen
umarım öyle olur cidden çok üzülürüm.. o kadar dikkat ederken olana bak..
siz de dikkat edin arkadaşlar, mevsim dönüşleri astalıklar geliyor..

Bende baslmstm ama agltmak bana gite degil.kucgmda sakinlestrp yatgnda dalmasi icin bekliyorum diger turlu cok agladi kiyamadim
Haklısın ağlıyor ama şunu farkettim oğlumda salladikca arsızlasiyor. Ayakta sallanmayi sevmiyor kucakta bi müddet susuyor sonra kendini geri itiyor bu tuhaf hareketler. Bilmiyorum ama inşallah bütün kuzular düzene girer.

Buna %100 katılıyorum. 1 hafta griptim hep emdi kucagimdaydi şükür bisey olmadı. Babamız hastayken kucağına aldı ertesi gün burnu tıkandı yavrumun.

Kiyamam ya çok geçmiş olsun . Çok doğru aslında bazen böyle yanlışlara hepimiz düşüyoruz. Üzülme sen kötü bi anne degilsin canım. Biz deneyimsiz anneler malesef millete kulak kabartıyoruz. Allah çocuklarimizla bizi sınamasın o zaman çok çaresiz oluyoruz.

Benim oğlumun normal vücut ısısı bile 37.3 ,37.5 civarında aslında bebeklerimixin normal vücut isilarini bilip ona göre anlayabiliriz.

Çok çok geçmiş olsun bilirim o hissi. Allah beterinden korusun.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr sanırım nezle oluyorum :

aranızda bebeğine geçirmeden bu işi atlatanilen var mi? neler yaptınız bi anlatın lutfen (

Canim bebegin( deniz suyu olandan var bende) sf sini kendi burnuna sık sık uygula,coook iyi geliyor,maske tak kendine,sık sık el ağız çevresi yıka..bende gecirdim hemde çok ağırdı,gecmedi bebegime

Kızlar gecen sene tam bugun bu saatte betüle hamile oldugumu ogrenmistim...esimi uyandirmistim önce bi hadi cnm dedi sonra huu hamileyim ya dedim midem bulaniyo diye banyoya kosmustu sonra geldi ben annemleri aramistim onlarla konusuyodum hamilemisin gercekten ddi evet dedim aglamaya baslamisti benimde testte cift cizgiyi gorunce verdigim ilk tepki allaaa vala hamileyim olmustu
Simdi esim yine uyuyo ve ben gidip yine hamileyim diye uyandircam bakalim napcak

hamilelik güzeldi.gerçekten güzeldi.İkincide inşallah ilki kadar güzel geçer.Ah o çift çizgiiii

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr sanırım nezle oluyorum

aranızda bebeğine geçirmeden bu işi atlatanilen var mi? neler yaptınız bi anlatın lutfen (

Cnm bende nezle olmuştum ve sabah kalkınca hemen elma kabuğu, yarım limon , karanfil ve bir çubuk tarcını demleyip bir kaşık balla tadlandırıp içtim içtim bana çok iyi geldi ve bebeğime de geçmedi dene istersen sende

aman bacım çok geçmiş olsun bende aynı durumu yaşadım.insanın aklı başından gidiyor.dikkat ve nazar duası elden başka birşey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…