- 13 Aralık 2014
- 294
- 343
- 108
- 36
benim saçım acayip dökülüyor ve artık sac siz kalacağım diyorum o kadar yani düşün dr a da gidemedim hiç vakit yokkızlar saçları dökülen var mı benim biraz fazla dökülmeye başladı sanki neyapmalıyım vitamin falan mı kullansam acaba
emzirmeden dolayı oluyormuş sanırım canımbenim saçım acayip dökülüyor ve artık sac siz kalacağım diyorum o kadar yani düşün dr a da gidemedim hiç vakit yok
Yerim ben o gülüsleriSeni burda gormeyi seviyorum horozunu da opuyoruumnasil buyudu mu horoz eren:) baya hareketlenmistir artik bugun ilk kez bizim agir abi sesli gulmeye basladi ayy bildigin kahkaha atti cok hareketlendi agir abilik bitti sanırım onun gulusunü su dunyadaki hicbiseyi degismem
Yerim ben o gülüsleribizde sizi öpüyoruz oğlusumla nasıl mutlu olmussun yazın o kadar hissettiriyor ki anlatamam ilk adımlar,ilk konusmalar daha neler neler bekliyo bizi...Biz hororzumla küstük az önce dünden beri mamasını yemek istemiyor emekleme pozisyonuna gelebiliyor artık sürekli de onu yapmak istiyor sirinlik yapıyor ama tavırlıyım kendilerine
hehehe anlıyorlardır simdiki çocuklar 2 üniversite bitirmis gibi derdi bi komsumuzÇok tatlısınız canım maşallah size ah o küsmeler yok mu, bıcırıklar küstüğümüzü de anlıyorlar mı ne
MasallahBiz donmeyi ogrendik
Elleriyle altkiyafetini tutup bacaklarina guc verip havaya kaldiriyo sonra zorluyo sallaniyor saga sola becerise hoop donuyo yanliz ayari yok cok donup yuz ustu oluyo
vitamin falan kullansak nasıl olur acabane zaman geçer bilmiyorum ama bi an önce geçse iyi olacakzaten saçlarım az ve ince telli böyle giderse işim kötü.
umarım en kısa zamanda biter,yoksa kel kalcaz valla :)Aynen cok.fazla sac dokulmesi sikintisi var bendede ne zaman gecer bilmiyorum ama sabah uyandigimda carsafta bir suru uzun uzun sac teli gordukce canim sıkılıyo halilarim.hep.sac kali gun.icerisinde surekli halidan sac kili topluyorum banyoda dusenlerin haddi hesabi yok zaten ne zaman biterki acaba bu arada sen kayinvalidende kaliyodun galiba ankarada dondunmu memleketine tekrardan ?
benimkide bacaklarında güç alıp dönmeye çalışıyo..ama daha tam beceremiyo şapşikBiz donmeyi ogrendik
Elleriyle altkiyafetini tutup bacaklarina guc verip havaya kaldiriyo sonra zorluyo sallaniyor saga sola becerise hoop donuyo yanliz ayari yok cok donup yuz ustu oluyo
bencede ateş yükselmeden verilmesi doğru değil ve bi mantığı yok..ama 37,5 olursada vermek lazım..hiç beklemediğimiz bi anda arkadaşında başına geldiği gibi kontrolsüz yükselebilir..riske atmamakta fayda var..ateş önemli bi konu..kar zarar hesabı yapılmalı diye düşünüyorumarkadaşım çok geçmiş olsun, dilerim çok iyidir bebeğin şu an. yalnız bir konuda sana katılmadığı söylemek istiyorum. bunu BYBO gurubuna ait bir düşünce gibi göstermişsin ama bu onların çıkarttığı bir şey değil ki. aşı sonrası yükselmeden ateş, ateş düşürücü verilmez. hastalık zamanını bilemiyorum, ben vermeden yapabilir miyim. ama aşı sınrası verilmemesi gerektiği yönünde bir sürü yayın var.
bak mesela bir asm sitesi ne diyor: http://www.unyefevzicakmakasm.gov.tr/post/show/98-bebeklerde-asi-sonrasi-gorunen-ateslenme.html bunu aşı yapan merkez söylüyor
http://www.bebeklerde.net/bebek-sagligi/bebeklerde-asi-sonrasi/
bu sadece bir örnek, asıl her doktora güvenmeyin! dediğin dogru her bebek farklıdır, ama bu da bilimsel gerçek. o yuzden aşı sonrası iyi gözlem yapmak lazım. seninkinde olduğu gibi birden yükselen ateş sanırım biraz sizin şanssızlığınız olmuşama sırf bu yuzden her aşı sonrası ates düşürücü verilmez. isterseniz başka bir sürü site iketwbilirim, yani bunun ogurupla ilgisi yok (orayı sıkıtakipediyorum ve duyduklarım araştırıyorum, hemen atlamıyorum yani). bilginiz olsun istedim.
benim.kizim bu kadar dik tutamiyor nedenki masallah bebise annesi
yakındır tutar annesibenim.kizim bu kadar dik tutamiyor nedenki masallah bebise annesi
Maşallah bebişlerimiz büyüyor artık kızımda yeni yeni Kafayı daha dik tutmaya başladı
doğru söylüyorsun canım ama 37.5 ates değil. eger en ufak şeyde verirsek vucudun savunmasını engelleriz. 38 e kadar bence kıyafetler azaltılarak, soğuk kompres yapılarak durum ele alınmalı. 38 sonrasında sık sık kontrol edilmeli.herkesin görüşü farklı tabii bu konuda. ama biraz çocugun vucuduna bırakılmalı savaş.bencede ateş yükselmeden verilmesi doğru değil ve bi mantığı yok..ama 37,5 olursada vermek lazım..hiç beklemediğimiz bi anda arkadaşında başına geldiği gibi kontrolsüz yükselebilir..riske atmamakta fayda var..ateş önemli bi konu..kar zarar hesabı yapılmalı diye düşünüyorum
Maşallah maşallah bu tatlıya tam ısırmalık :)
Canım aynısını benim oğlanda yapıyor maalesef artık hiç yalnız bırakamıyorum onu dün kendi kendine döndü uzandığı yerden ayaklarından güç alıp kendini yukarı kaldırıyor koltukta kendini ittire ittire yanıma gelmişBiz donmeyi ogrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?