Kızlar bu aşı sonrası ateş durumu kac gun sürüyo.
benbasladm kiyamdm.yaa cok agladi kucaga devam:)bide trip yapiyodiger gun hic yuzume bakmadi aglattm.diye babasina sariliyo :)Kizlar uyku konusu acilmisken sorayim istedim melekleriniz gunde kac kere uyuyor 2kere 3kere??? Bende sizden yola cikarak su uyku olayina tekrar el atmak istiyorum
gittikce tatlaniyolar yaa Masallah hepsineCanım aynısını benim oğlanda yapıyor maalesef artık hiç yalnız bırakamıyorum onu dün kendi kendine döndü uzandığı yerden ayaklarından güç alıp kendini yukarı kaldırıyor koltukta kendini ittire ittire yanıma gelmişYa sen hangi Ara yanıma geldin dedim Babası bu büyümüş koca adam olmuş diyor artık Maşallah bu bebeklere
aaa ne güzel benimkinin hiç niyeti yok gibi zaten yatırdığım zaman hemen ağlıyor kucağa gelmek için tembel danaBiz donmeyi ogrendik
Elleriyle altkiyafetini tutup bacaklarina guc verip havaya kaldiriyo sonra zorluyo sallaniyor saga sola becerise hoop donuyo yanliz ayari yok cok donup yuz ustu oluyo
Gözlerimizin içine baka baka büyüyorlarbenbasladm kiyamdm.yaa cok agladi kucaga devam:)bide trip yapiyodiger gun hic yuzume bakmadi aglattm.diye babasina sariliyo :)
gittikce tatlaniyolar yaa Masallah hepsine
Ben o ümidi çoktan geçtim canım o beni eğitiyor desek yeridir yanimerhaba kızlar..
uyku eğitimine geçilmiş ne güzel. benim oğlum da giderek daha geç uyuyor önce gece 11-12 arası uyurdu şimdi 1:30 gibi uykuya geçebiliyor çok yoruluyorum gözlerim yanıyor uykusuzluktan. gece daha sık uyanmaya başladı ve emip uyumuyor sallamam gerekiyor ayağımda. uyku eğitimine geçmeye korkuyorum benim oğlandan hiç ümidim yok
senin düşüncen daha iyi ama ne bileyim..risk almaktan korkuyorum heraldedoğru söylüyorsun canım ama 37.5 ates değil. eger en ufak şeyde verirsek vucudun savunmasını engelleriz. 38 e kadar bence kıyafetler azaltılarak, soğuk kompres yapılarak durum ele alınmalı. 38 sonrasında sık sık kontrol edilmeli.herkesin görüşü farklı tabii bu konuda. ama biraz çocugun vucuduna bırakılmalı savaş.
brn oyle olunca balla corek otu karstrip tiyorum.iki uc kez bireryemk kasigi gunde yada zencefille bal karstryorum dene bi istersen ilerlemez,İnsallahkızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr sanırım nezle oluyorum
aranızda bebeğine geçirmeden bu işi atlatanilen var mi? neler yaptınız bi anlatın lutfen(
pofffff hiç de sevmem böyle otları falan. tesekkur ederim cnm, deneyelim bakalımbrn oyle olunca balla corek otu karstrip tiyorum.iki uc kez bireryemk kasigi gunde yada zencefille bal karstryorum dene bi istersen ilerlemez,İnsallah
ayyy ok korkutucuHayatimin en kotu anini yasadim desem yeridir.. Korkudan titremem gecmedi hala.. Arkadasimdayim kizim pusetinde yerdeydi cocugu cok uslu olmasina ragmen daha birbucuk yasinda puseti tepetaklak etti ve bir tak sesiyle beynimden kaynar sular dokulup cigliklara boguldum kizimi oyle yerde gorunce..nasil kucagima aldim bilmiyorum.. Yanagi alni kipkirmizi yuz ustu dustu oyuncaklari vardi kucaginda onlarin ustune.. Allahim beterinden korusun Allahim evlatlarimizi korusun insallah..
Canım çok gecmiş olsun. Şükürki bişey olmamış yavrunaHayatimin en kotu anini yasadim desem yeridir.. Korkudan titremem gecmedi hala.. Arkadasimdayim kizim pusetinde yerdeydi cocugu cok uslu olmasina ragmen daha birbucuk yasinda puseti tepetaklak etti ve bir tak sesiyle beynimden kaynar sular dokulup cigliklara boguldum kizimi oyle yerde gorunce..nasil kucagima aldim bilmiyorum.. Yanagi alni kipkirmizi yuz ustu dustu oyuncaklari vardi kucaginda onlarin ustune.. Allahim beterinden korusun Allahim evlatlarimizi korusun insallah..
vitamin falan kullansak nasıl olur acaba[/QUO
Hamilelik biteli tek bi ilac kullanmiyorum cok sıkıldım ilaclardan
Cok gecmis olsun. Insanin basina ne gelecegi belli olmuyo. Cok dikkatli olmaliyiz.Hayatimin en kotu anini yasadim desem yeridir.. Korkudan titremem gecmedi hala.. Arkadasimdayim kizim pusetinde yerdeydi cocugu cok uslu olmasina ragmen daha birbucuk yasinda puseti tepetaklak etti ve bir tak sesiyle beynimden kaynar sular dokulup cigliklara boguldum kizimi oyle yerde gorunce..nasil kucagima aldim bilmiyorum.. Yanagi alni kipkirmizi yuz ustu dustu oyuncaklari vardi kucaginda onlarin ustune.. Allahim beterinden korusun Allahim evlatlarimizi korusun insallah..
Canım maske tak bebeği emzşrirken falan çok yaklaşma, hergün bebeğin burnuna serum fizyolojik uygula birşey olmaz. Dedi bana doktor gerçektende bebeğe birşey olmadı atlattık gittikızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr sanırım nezle oluyorum
aranızda bebeğine geçirmeden bu işi atlatanilen var mi? neler yaptınız bi anlatın lutfen(
Evet cok mutlu oldumYerim ben o gülüsleribizde sizi öpüyoruz oğlusumla nasıl mutlu olmussun yazın o kadar hissettiriyor ki anlatamam ilk adımlar,ilk konusmalar daha neler neler bekliyo bizi...Biz hororzumla küstük az önce dünden beri mamasını yemek istemiyor emekleme pozisyonuna gelebiliyor artık sürekli de onu yapmak istiyor sirinlik yapıyor ama tavırlıyım kendilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?