2014 Kasım Anneleri

Kizlar uyku konusu acilmisken sorayim istedim melekleriniz gunde kac kere uyuyor 2kere 3kere??? Bende sizden yola cikarak su uyku olayina tekrar el atmak istiyorum
benbasladm kiyamdm.yaa cok agladi kucaga devam:)bide trip yapiyodiger gun hic yuzume bakmadi aglattm.diye babasina sariliyo :)

gittikce tatlaniyolar yaa Masallah hepsine

merhaba kızlar..

uyku eğitimine geçilmiş ne güzel. benim oğlum da giderek daha geç uyuyor önce gece 11-12 arası uyurdu şimdi 1:30 gibi uykuya geçebiliyor çok yoruluyorum gözlerim yanıyor uykusuzluktan. gece daha sık uyanmaya başladı ve emip uyumuyor sallamam gerekiyor ayağımda. uyku eğitimine geçmeye korkuyorum benim oğlandan hiç ümidim yok

Biz donmeyi ogrendik
Elleriyle altkiyafetini tutup bacaklarina guc verip havaya kaldiriyo sonra zorluyo sallaniyor saga sola becerise hoop donuyo yanliz ayari yok cok donup yuz ustu oluyo
aaa ne güzel benimkinin hiç niyeti yok gibi zaten yatırdığım zaman hemen ağlıyor kucağa gelmek için tembel dana

Kızlar kızım farklı bir kaka yaptı şimdi. Aşıdan yada ilaçtan olabılırmı acaba.

Eklentiler

• image.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 128
benbasladm kiyamdm.yaa cok agladi kucaga devam:)bide trip yapiyodiger gun hic yuzume bakmadi aglattm.diye babasina sariliyo :)

gittikce tatlaniyolar yaa Masallah hepsine
Gözlerimizin içine baka baka büyüyorlar Büyüsün minnoşlar ama bu hallerini çok özlicez

Ben o ümidi çoktan geçtim canım o beni eğitiyor desek yeridir yani

senin düşüncen daha iyi ama ne bileyim..risk almaktan korkuyorum heralde

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr sanırım nezle oluyorum

aranızda bebeğine geçirmeden bu işi atlatanilen var mi? neler yaptınız bi anlatın lutfen (

aranızda bebeğine geçirmeden bu işi atlatanilen var mi? neler yaptınız bi anlatın lutfen (
brn oyle olunca balla corek otu karstrip tiyorum.iki uc kez bireryemk kasigi gunde yada zencefille bal karstryorum dene bi istersen ilerlemez,İnsallah

Hayatimin en kotu anini yasadim desem yeridir.. Korkudan titremem gecmedi hala.. Arkadasimdayim kizim pusetinde yerdeydi cocugu cok uslu olmasina ragmen daha birbucuk yasinda puseti tepetaklak etti ve bir tak sesiyle beynimden kaynar sular dokulup cigliklara boguldum kizimi oyle yerde gorunce.. nasil kucagima aldim bilmiyorum.. Yanagi alni kipkirmizi yuz ustu dustu oyuncaklari vardi kucaginda onlarin ustune.. Allahim beterinden korusun Allahim evlatlarimizi korusun insallah..

ayyy ok korkutucu ucuz atlatmışsınız çoook geçmiş olsun (

Canım çok gecmiş olsun. Şükürki bişey olmamış yavruna

Canım maske tak bebeği emzşrirken falan çok yaklaşma, hergün bebeğin burnuna serum fizyolojik uygula birşey olmaz. Dedi bana doktor gerçektende bebeğe birşey olmadı atlattık gitti

Nukun hem silikon hem kaucuk emzigini denedim. Ikisini de almadi kizim. Verdikce kustu. Bugun gittim avent free flow aldim ona da ayni tepkiyi verdi. Yine kustu. Napcam ben ya. Cok huysuz alsin istiyorum emzigi ama almiyo

Evet cok mutlu oldumcook tatlilar ya kuzu bunlar kuzu severim onun emekleme çabalarini da siz 5 aylik oluyosunuz dimi yarin bizimki de yemek istemiyor bazen mesela bi yere gitsem onsuz yemege küsuyor fln bazen cok zorluyor beni yemek konusunda tavir almak işe yariyosa bende deneyeyim paşam a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…