2014 Kasım Anneleri

Cok.huysuz uyumuyo surekli mizmiz ben dis.olabilir diye dusundum yarin hemen.annemi arayip.soruyum.kac aylikkrn.disim.cikmis

Canim su an seninle.ayni durumdayim saat alti ve oglum.yeni.uykuya daldi cok fena uykum bar babasinida hic uyutmadi adam sabah dortte ise gidiyo bende bitkin bi vaziyetteyim neden bole.olfu anlamadim ama iki uc gundur uyku.denen bise kalmadi. Allah yardimcimiz.olsun hepimizin

Merhaba kızlar. 4 ay üzerine dun ilk is gunumdu. Kizimi anneme birakip aglaya aglaya ise gittim. İs yerinde kizimi kim sorsa basladim ağlamaya. O kadar kizdimki kendine sonra bu kadar dayaniksiz olduğum için. Öğle arasini sut iznimle birleştirip eve gittim geldim bir buçuk saat yolda geçti. Kizim kapida beni ggörünce resmen sevinç cigligi atti. Annemle sok olduk o haline:) demek bizim hislerimizi onlarda hissediyor.

Canım ya neden huy değiştirdi ki umarım en yakın zaman da düzelir normal de böyle değildi dimi büyük ihtimal huy değiştiriyor annesi umarım bir kaç güne düzelir gazı falan var mı yoksa uykusu mu yoktu

Yok canim Boyle deyildi 12 de yatardi dortte kalkardi simdi bi saat te bir.kalkiyo bi saat salliyorum faln ole hic bisekilde uyumuyo anlamadim.gitti

Canim ayni sorun.bendede ar sanirim.erkek.cocuklarinda daha cok.oluyo bi kac arkadasimda demisti kizimda dokulmedi ama oglumda cok.sacim.dokuldu diye sabah hali carsaf hep sac kili sinir.oluyorumsabah makineye tutuyorum aksam.yine ayni oluyo ama bende cozum bulamadim.maleseff

geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir bebiş. İlaç konusunda da kime inanacağımızı güveneceğimizi bilemez olduk yaa

Günaydın kızlar. Benim kızın kabızlığu gecmedi bugün 8. Gün doktora götürdük dün ilaç da verdi. Bugün gece fitil verebilirsiniz dedi. Fitili verdik (yarım) yine yapmadı. Daha önce de vermiştik o zaman hemen yapmıştı. Şimdi içerde kaldı fitil zararı olur mu? Dojtoru arayacağım ama henüz erken diye dayanamadım size yazdım. Ne yapsam yapmıyo çıcuk. Kilo alışı iyi. Ben bişi anlamadım.

Günaydın herkesee. Gece Alperen ağladı hep. Rota dan mı bilmiyorum. Sabah da uyuya kalmışım. Baya geç kaldım işe.

Yolda bir haber okudum... İçim parçalandı. Allahım bu nasıl bir düşüncesizliktir. Mersin de (yaşları benzemesin) bizim yavrular kadar, daha 4 aylıkmış. Anne sabah işe aramaya diye çıkıyor evden, bebeği baba ile bırakarak. Baba da bebeğe biberonla mama verdikten sonra çıkıyor evden. Saatlerce gelmiyorlar yaa. Allah akıl fikir versin. Off sonrası felaket yavrum kusmuğunda boğulmuş ilk belirlemelere göre.. Rabbimm cennetine almıştır günahsız yavruyu. Melek olmş nasıl da güzel bir bebekmiş.. Oyyy kuzum benimm yaa. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi iş yerinde..

Kızlar korse kullanan varmı. Hangısını tavsıye edersınız. Karnımın sıkılaşması lazım. Of bu çatlakların gıtmesı lazım. Cok takıyorum bunları her kendime baktıgımda
Ben dogumdan sonra kullandm dikdortgen bisidi cok memnhn kaldim
Markasini bilmiyrm
Gogus altindan kasiga kadar sa
c nm ya dunde be ayni durumdaydim
Bebegin kadar sut icti sen yokken
Oglen ne kadar emdİ
Oglum 50 cc icmis kasikla falan, biberonu geveliyor icemiyor
Oglen gittigimde iki uc dk emdi bida emmedi beni bide bana trip atti gulmedi bana bakmadi yuzume
Cok az degilmi bu kadar icmesi
Sabah evden cikarkende icmemisti
Bugunda evden cikarken uc dort dk emdi

İnanmiyrm okutken icim sizladii
O annenin halini dusunemiyrm

Benimde ön yanlar acildi derisi gozukuyor

Hayirlisi inşallah hamilesindir ben düşündüğümüz ay ovu.testi ile hamile kaldim ilk seferde yani bence olma ihtimali yüksek. Benimde yumartlama günüm. 11-12 cikti biz 13.gun yaptik oglum oldu darısı basina
amin canım, ya sizin topic bi başka gerçekten, ilgili duyarlı ve peaylaşımcısınınz, hamileliğim netleşince sizin topiğe takılıcam devamlı

2014 kasım anneleri sizin topic bi başka gerçekten, ilgili duyarlı ve paylaşımcısınız, hamileliğim netleşince sorularıma tecrübelerinizle yardımlarınızı bekliyorum :) yarın adet tarihimden itibaren 21. gunum, dr progestrn için çağırmıştı, kanda gebelikte baktıracağım. şimdiden folic asit ve asprin içiyrm. yarın devlet hastanesine gidicem, 5. haftaya erişirsem o zaman özel doktora gideceğim inş, izmirde prof.nedim karadadaş hocaya gideceğim inş. benim astım ve alerjim olduğu için baya bi testten geçmem lazım, sağlıkla inş.

Evet yaptim bi sikinti olmadi sukur. ama sallama olayinakafayi taktim bu arasanki bi tek ben salliyomusum gibime geliyo bide saat basi uyaniyo ona canim sıkılıyo acaba bi problemmi var diye.
Bizim ki ayakta sallanmayi hibmc sevmiyor bebek hamagi almistik onu cok seviyor belki deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…