- 29 Ekim 2014
- 542
- 866
- 123
Canim valla anladim.gitti onceden saat 11 veya 12 de yatip dortte ucte kalkardi bide.altida kalkardi simdi saat dokuz gibi yatiriyorum.ve saat basi.kalkiyo sen kact yatiriyosun ?Bizim ki ayakta sallanmayi hibmc sevmiyor bebek hamagi almistik onu cok seviyor belki deneyebilirsin
Ben bir 50 cc lik birde 90 cc lik birakmistim ogleye kadar 50 yi icmis biraxda yogurt yedirmis annem. Eve gidincede cok emmedi. Normalde cok emerdililipipost: 39733595 .!.:Ben dogumdan sonra kullandm dikdortgen bisidi cok memnhn kaldim
Markasini bilmiyrm
Gogus altindan kasiga kadar sa
c nm ya dunde be ayni durumdaydim
Bebegin kadar sut icti sen yokken
Oglen ne kadar emdİ
Oglum 50 cc icmis kasikla falan, biberonu geveliyor icemiyor
Oglen gittigimde iki uc dk emdi bida emmedi beni bide bana trip atti gulmedi bana bakmadi yuzume
Cok az degilmi bu kadar icmesi
Sabah evden cikarkende icmemisti
Bugunda evden cikarken uc dort dk emdi
yoktur sıkıntı merak eme, ayarları kaçıo arada bunların.Evet yaptim bi sikinti olmadi sukur.ama sallama olayinakafayi taktim bu arasanki bi tek ben salliyomusum gibime geliyo bide saat basi uyaniyo ona canim sıkılıyo acaba bi problemmi var diye.
Canım benim oğlan çok terlemiyor ama sıkılıyor bu tulumun içinde. Napim, hava serin. Mecburen giydiriyorum
Uyku eğitimi falan yok bizde. Ne zaman isterse o zaman uyuyor. Büyük konuşmayayım ama eşimden ayrı yatmayı hiç düşünmedim.Arkadaslar aranizda esinden ayri yatan varmi ? Bide uyku egitimine baslayan ? Ben uyku egitimine baslmayi dusunuyorum.ve baska bi odaya gecip bi sure o odada kalmayi dusunuyorum gece aglarsa falan diye cunki gece hic uyumuyo aksam dokuzdan sonra isiklari kapatip surekli uyandiginda mama emzik verip.salliyorum.besigini fakat saat basi uyaniyo.inceden boyle bi bebek.deyildi.gece iki.kez uyanirdi.ben.nerde hata yapiyorum ?
Üzülme. O daha çok küçük. İlk günler zorluk olacak. Hatta belki aç kalacak. Benim ki şapur şupur elini emiyorduu. Yokluğumun birinci haftasında sütü biberonla içti. Anladı demek ki olmadığımı. Kapıdan girer girmez elimi yıkıyorum ve onu kucaklıyorum. Hemen emiyor. İstediği kadar..Ben dogumdan sonra kullandm dikdortgen bisidi cok memnhn kaldim
Markasini bilmiyrm
Oglen ne kadar emdİ
Oglen gittigimde iki uc dk emdi bida emmedi beni bide bana trip atti gulmedi bana bakmadi yuzume
Günaydın herkesee. Gece Alperen ağladı hep. Rota dan mı bilmiyorum. Sabah da uyuya kalmışım. Baya geç kaldım işe.
Yolda bir haber okudum... İçim parçalandı. Allahım bu nasıl bir düşüncesizliktir. Mersin de (yaşları benzemesin) bizim yavrular kadar, daha 4 aylıkmış. Anne sabah işe aramaya diye çıkıyor evden, bebeği baba ile bırakarak. Baba da bebeğe biberonla mama verdikten sonra çıkıyor evden. Saatlerce gelmiyorlar yaa. Allah akıl fikir versin. Off sonrası felaketyavrum kusmuğunda boğulmuş ilk belirlemelere göre.. Rabbimm cennetine almıştır günahsız yavruyu. Melek olmş nasıl da güzel bir bebekmiş.. Oyyy kuzum benimm yaa. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi iş yerinde..
Ayni durumdan muzdaripim ben 9a cekneme bagliyorun uykutu.zamnala alisacklarini dusunuyorum daha dort bes gun oldu cunkuuCanim valla anladim.gitti onceden saat 11 veya 12 de yatip dortte ucte kalkardi bide.altida kalkardi simdi saat dokuz gibi yatiriyorum.ve saat basi.kalkiyo sen kact yatiriyosun ?
hepimz ayni seyleri yasiyoruz elini sacima atamiyorum avucum.doluyo resmen birde yerde hep sac goruyorum sinirimi bozuyo bende sabah kadr cocuk emdkce ust degsyorum hormonlarla alakali.borsey herade.bencok trlemzdm oncedenSu ter olayi ne zaman bitecek ayaga kalkmaya korkuyorum bir anda su icinde kaliyorum sacim avuc avuc dökülüyor ustune bir de sanirim oglum diş
çıkarıyor. Oynatmaya az kaldı:)
Kızlar bebişimin kulaklarının arkası kabuklanmış. Sızdede oldumu. Napmam lazım. Kremmı sürsen yumusasın dıye
Bizdede oluyordu banyosundan sonra yumuşuyor ben bepantol sürüyordum merak etme bi kaç kez oldu ondan sonra bi daha olmadıKızlar bebişimin kulaklarının arkası kabuklanmış. Sızdede oldumu. Napmam lazım. Kremmı sürsen yumusasın dıye
Bebe yagi sürüyorum hergün iyi geliyorKızlar bebişimin kulaklarının arkası kabuklanmış. Sızdede oldumu. Napmam lazım. Kremmı sürsen yumusasın dıye
Aynen. akşam 9 da yatiriyor saat basi hatta bazen daha erken ben tam uykuya dalarken hoop uyaniyorCanim valla anladim.gitti onceden saat 11 veya 12 de yatip dortte ucte kalkardi bide.altida kalkardi simdi saat dokuz gibi yatiriyorum.ve saat basi.kalkiyo sen kact yatiriyosun ?
Biz bebek dogdugundan beri esimle ayri yatiyoruz aslinda benimde işime geliyor:) bi iki kez denedik yatak odasina gittik bebegimle, oynatcaktim nerdeyseArkadaslar aranizda esinden ayri yatan varmi ? Bide uyku egitimine baslayan ? Ben uyku egitimine baslmayi dusunuyorum.ve baska bi odaya gecip bi sure o odada kalmayi dusunuyorum gece aglarsa falan diye cunki gece hic uyumuyo aksam dokuzdan sonra isiklari kapatip surekli uyandiginda mama emzik verip.salliyorum.besigini fakat saat basi uyaniyo.inceden boyle bi bebek.deyildi.gece iki.kez uyanirdi.ben.nerde hata yapiyorum ?
Kuzum ya triplerini yesinler onun:) daha ilk gun canim alisacaktir mutlaka bakBen dogumdan sonra kullandm dikdortgen bisidi cok memnhn kaldim
Markasini bilmiyrm
Oglen ne kadar emdİ
Düzen değiştiriyor annesi bir kaç güne düzelir inşallah eğer sancısı falan yoksa bir müddet onu sallayarak uyutma bekle onun uykusu gelsin annesi çünkü zorla uyuduğunda muhakkak bi saatte bir uyanıyorYok canim Boyle deyildi 12 de yatardi dortte kalkardi simdi bi saat te bir.kalkiyo bi saat salliyorum faln ole hic bisekilde uyumuyo anlamadim.gitti
Geldik teyzesi çok saol Edu'dan Alperen'ne kocaman öpücüklerEdward tan güzel haberler bekliyoruzgüle güle gidin, güle güle gelin annesi :)
Çok çok çok üZüldüm bu yazıyı okuyunca cahilliğin gözü kör olsun o minik yavrunun mekanı cennet olsun nasıl bir ihmaldır bu böyle! Nasıl minnacık bir canı bırakıp çıkarlar aklım almıyor ya ben kapım çalsa aşağıdan açılmasa oğlum uyusa bile battaniyeye sarıp yanımda alıp iniyorum açmayaGünaydın herkesee. Gece Alperen ağladı hep. Rota dan mı bilmiyorum. Sabah da uyuya kalmışım. Baya geç kaldım işe.
Yolda bir haber okudum... İçim parçalandı. Allahım bu nasıl bir düşüncesizliktir. Mersin de (yaşları benzemesin) bizim yavrular kadar, daha 4 aylıkmış. Anne sabah işe aramaya diye çıkıyor evden, bebeği baba ile bırakarak. Baba da bebeğe biberonla mama verdikten sonra çıkıyor evden. Saatlerce gelmiyorlar yaa. Allah akıl fikir versin. Off sonrası felaketyavrum kusmuğunda boğulmuş ilk belirlemelere göre.. Rabbimm cennetine almıştır günahsız yavruyu. Melek olmş nasıl da güzel bir bebekmiş.. Oyyy kuzum benimm yaa. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi iş yerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?