2014 Kasım Anneleri

Bizim ki ayakta sallanmayi hibmc sevmiyor bebek hamagi almistik onu cok seviyor belki deneyebilirsin
Canim valla anladim.gitti onceden saat 11 veya 12 de yatip dortte ucte kalkardi bide.altida kalkardi simdi saat dokuz gibi yatiriyorum.ve saat basi.kalkiyo sen kact yatiriyosun ?

Ben bir 50 cc lik birde 90 cc lik birakmistim ogleye kadar 50 yi icmis biraxda yogurt yedirmis annem. Eve gidincede cok emmedi. Normalde cok emerdi

Arkadaslar aranizda esinden ayri yatan varmi ? Bide uyku egitimine baslayan ? Ben uyku egitimine baslmayi dusunuyorum.ve baska bi odaya gecip bi sure o odada kalmayi dusunuyorum gece aglarsa falan diye cunki gece hic uyumuyo aksam dokuzdan sonra isiklari kapatip surekli uyandiginda mama emzik verip.salliyorum.besigini fakat saat basi uyaniyo.inceden boyle bi bebek.deyildi.gece iki.kez uyanirdi.ben.nerde hata yapiyorum ?

Uyku eğitimi falan yok bizde. Ne zaman isterse o zaman uyuyor. Büyük konuşmayayım ama eşimden ayrı yatmayı hiç düşünmedim.

Üzülme. O daha çok küçük. İlk günler zorluk olacak. Hatta belki aç kalacak. Benim ki şapur şupur elini emiyorduu. Yokluğumun birinci haftasında sütü biberonla içti. Anladı demek ki olmadığımı. Kapıdan girer girmez elimi yıkıyorum ve onu kucaklıyorum. Hemen emiyor. İstediği kadar..

Aç kalacak ki anlayacak senin olmadığını. Ayy böyle gaddar kötü bi anne gibi yazdım ama sen dirayetli ol diye böyle diyorm haa

Su ter olayi ne zaman bitecek ayaga kalkmaya korkuyorum bir anda su icinde kaliyorum sacim avuc avuc dökülüyor ustune bir de sanirim oglum diş çıkarıyor. Oynatmaya az kaldı:)

yaa çok çok üzülüyorum böyle bebek haberlerine,hep kendi bebeğime olmuş gibi geliyor;( yazık yavrucuğuma ya

Kızlar bebişimin kulaklarının arkası kabuklanmış. Sızdede oldumu. Napmam lazım. Kremmı sürsen yumusasın dıye

Canim valla anladim.gitti onceden saat 11 veya 12 de yatip dortte ucte kalkardi bide.altida kalkardi simdi saat dokuz gibi yatiriyorum.ve saat basi.kalkiyo sen kact yatiriyosun ?
Ayni durumdan muzdaripim ben 9a cekneme bagliyorun uykutu.zamnala alisacklarini dusunuyorum daha dort bes gun oldu cunkuu
Su ter olayi ne zaman bitecek ayaga kalkmaya korkuyorum bir anda su icinde kaliyorum sacim avuc avuc dökülüyor ustune bir de sanirim oglum diş
çıkarıyor. Oynatmaya az kaldı:)
hepimz ayni seyleri yasiyoruz elini sacima atamiyorum avucum.doluyo resmen birde yerde hep sac goruyorum sinirimi bozuyo bende sabah kadr cocuk emdkce ust degsyorum hormonlarla alakali.borsey herade.bencok trlemzdm onceden

Aynen. akşam 9 da yatiriyor saat basi hatta bazen daha erken ben tam uykuya dalarken hoop uyaniyor sabah 5 te de tam uyaniyor oyun istiyor ben sarhoş gibi oluyorum oyle 2 3 kez kalkma yok bizde gunduz de 40 45 dk uyuyor

Biz bebek dogdugundan beri esimle ayri yatiyoruz aslinda benimde işime geliyor:) bi iki kez denedik yatak odasina gittik bebegimle, oynatcaktim nerdeyse. gece bebege uyandigim yetmiyo gibi bide esim her uyandiginda beni uyandiriyo yok cocugu emzir yok kaka yapmistir ben kalkmayinca cocugu uyandiriyor beni deli ettiiki gece de ben de bi daha gitmedim

Kuzum ya triplerini yesinler onun:) daha ilk gun canim alisacaktir mutlaka bak yirmisekizonbirdoksan da oyle demisti alışmış bebegi insallah su biberonu da alir da rahatlarsiniz

Yok canim Boyle deyildi 12 de yatardi dortte kalkardi simdi bi saat te bir.kalkiyo bi saat salliyorum faln ole hic bisekilde uyumuyo anlamadim.gitti
Düzen değiştiriyor annesi bir kaç güne düzelir inşallah eğer sancısı falan yoksa bir müddet onu sallayarak uyutma bekle onun uykusu gelsin annesi çünkü zorla uyuduğunda muhakkak bi saatte bir uyanıyor

Edward tan güzel haberler bekliyoruz güle güle gidin, güle güle gelin annesi :)
Geldik teyzesi çok saol Edu'dan Alperen'ne kocaman öpücükler Paşamız gayet iyiymiş kilosunu almış boyu da uzamış kontrollerde normal Allah a şükürler olsun Yapmadığı şirinlik atmadığı gülücük kalmadı ayyy dedim siz birde bu minik canavarı gece görün tabi içimden

Çok çok çok üZüldüm bu yazıyı okuyunca cahilliğin gözü kör olsun o minik yavrunun mekanı cennet olsun nasıl bir ihmaldır bu böyle! Nasıl minnacık bir canı bırakıp çıkarlar aklım almıyor ya ben kapım çalsa aşağıdan açılmasa oğlum uyusa bile battaniyeye sarıp yanımda alıp iniyorum açmaya içim parçalandı bu habere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…