kızlar ateş ölçer almak istiyorum ne kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz
benimki de başladıBebegi tanimadigi insanlari yabancilayan var mi kizlar? Hic gormedigi hatta uzun zaman gecince gormedigi insanlari once bir dk inceliyor sonra dudak buzup oyle bir aglamaya basliyor ki cok zor susturuyorum.. Kucaklarina almadan bile agliyor..
deva ilaçtayım :) ayrıca şimdiki aklım olsa eczacılık okurdumHangi firmafasin bende eczanede calisiyorum
oyyyy maşallah tosunuma. nasıl aldı o kiloyu bizimkisi 5500. zaten hastaneden 2370 cıktık, aklımız fikrimiz kiloda.Doğru yapıyorsun canım kar zarar hesabını iyi yapmak lazım.
Ben d Vitamini ve kan damlası kullanıyorum ama bybo grubuna üye olali kafam karıştı açıkçası.
Oğlum dört aylık oldu 8,500 kilo olmuş vitamine ihtiyaci yoktur diye düşünüyorum ama doktorum kullan diyor bilemedim şimdi. ...
Bebegi tanimadigi insanlari yabancilayan var mi kizlar? Hic gormedigi hatta uzun zaman gecince gormedigi insanlari once bir dk inceliyor sonra dudak buzup oyle bir aglamaya basliyor ki cok zor susturuyorum.. Kucaklarina almadan bile agliyor..
Deva dasin demek mubessil deyilsin sanirim biz genelde mubessillerle muhatap oluyoruz bu arada devanin mf leri guzel oluyodeva ilaçtayım :) ayrıca şimdiki aklım olsa eczacılık okurdumkadınlar için en güzel meslek cidden.
oyyyy maşallah tosunuma. nasıl aldı o kiloyu bizimkisi 5500. zaten hastaneden 2370 cıktık, aklımız fikrimiz kiloda.
d vitamini 12 aylık olana kadar kullanılıyor, araştırdıgım kaynaklar da öyle söylüyor. o gurupta ben d drops diye bir markayı duydum. bulmaya çalışıyorum ama zor, amerika da varmış sadece.
ama demir için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. ayrıca demir organlarda biriken bir mineral yani riskli. o yüzden test yapılmalı.
Carputi bebegini nasil uyutuyosun derin uykuya kacta daliyo bide gunduz kac saat ayakta kalip kac saat uyuyo ? Benimki gece uyurdu simdi saat basi aglayip ninni ve ayakta sallanmak istiyodaAynen anlattigin gibi yapıyor aarkadaşlarım bu kadar erken yabancılamasına cçok sasirdilar
Canim oğlum 4450 doğmuştu doğuştan tombiş :)oyyyy maşallah tosunuma. nasıl aldı o kiloyu bizimkisi 5500. zaten hastaneden 2370 cıktık, aklımız fikrimiz kiloda.
d vitamini 12 aylık olana kadar kullanılıyor, araştırdıgım kaynaklar da öyle söylüyor. o gurupta ben d drops diye bir markayı duydum. bulmaya çalışıyorum ama zor, amerika da varmış sadece.
ama demir için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. ayrıca demir organlarda biriken bir mineral yani riskli. o yüzden test yapılmalı.
hahahahahah :) ahhh o mf'ler ahh! ben merkez ofisteyim, ikitelli'de. yakın mıyız? :)Deva dasin demek mubessil deyilsin sanirim biz genelde mubessillerle muhatap oluyoruz bu arada devanin mf leri guzel oluyo
benim bebek son üç hafta gelişmemiş karında, o yuzden minicik dogdu. mama önceden veriyordum, sadece geceleri. ama iki aydır nerdeyse hiç vermiyorum sadece anne sütü. deli gibi de emmiyor zaten, çok kısa kısa hep. gece tıkmaya çalışıyorum ağzına uyandırmadan.Canim oğlum 4450 doğmuştu doğuştan tombiş :)
Evet ebay ve Amazon dan getirtiyorlar sanırım. Sen şu an hiç bir vitamin kullanmıyor musun?
Sen mama veriyorsun sanırım emzirme Kampı işe yaramadi mi?
Aynen canım durmax heralde. Bende doymuyo dıye 45 dkda bir zorluyorum cocugumu. Ya
suan dikkat etmeye calisiyoruzda ek gida ya gecince nolcakbenim bebek son üç hafta gelişmemiş karında, o yuzden minicik dogdu. mama önceden veriyordum, sadece geceleri. ama iki aydır nerdeyse hiç vermiyorum sadece anne sütü. deli gibi de emmiyor zaten, çok kısa kısa hep. gece tıkmaya çalışıyorum ağzına uyandırmadan.
ben multitabs ve biogai kullanıyorum ilk gunden bu yana. onun dusında bir şey yok. d drops getirtmeye çalışıyorum, boşu boşuna şeker alıyor multıtabs kullanırken diye. ama bakalım bulabilecek miyim. altı aydan sonra da gerekirse demir başlayacağım
Yok ben ankarada eczanedeyim 1+50 veriyodu degastrolde hayatimda gordugum.en yuksek.mfydihahahahahah :) ahhh o mf'ler ahh! ben merkez ofisteyim, ikitelli'de. yakın mıyız? :)
çok dogru dedın ama ben ipek hanımın çiftliği gibi yerlerden alıcam sanırım ilk yıl gıdalarını. bir de mevsimine göre beslemeye dikkat edicem. maksat elimden geldipince korumak. nasılsa tanısacak ama ne kadar gec o kadar iyi. yazın da bol bol konserve yapmayı planlıyorum.suan dikkat etmeye calisiyoruzda ek gida ya gecince nolcakne yedikleri organik olacak nede ilacsiz katki maddesiz birsey yiyebilecek yavrular .s bize dusen minimuma indrmeek sut yogrt peynir yumurta eti dogal buluruz belki ama sebze meyvede ilaçlama yapilmayan urun yok dikkat edip dua etmk lazim Rabbim saglik sihhat versn yavrularimiza
Canım Allah sifa versin eşine. Bebeğin de düzelir inşallah. Çok zor kolik bebek ama moralini bozma geçicek. Herkesin çocuğu 1 yaşına kadar sürecek diye birşey yok. 4.ayda da bitebilir 6. Ayda da .Kızlar bizim koliklik artarak devam ediyo hiç iyi değilim Allah ım ne zormuş kolik bebek. Mahfolduk. Eşimde ayağından ameliyatlı 1 buçuk ay yere basamıycak hep ben gezdiriyorym oda oda. Ev hep misafir dolu hergün eşimi ziyarete geliyolar yazamıyorum buraya. İnternetten baktım da 1 yaşına kadar koliklik devam edebilirmiş ya ben 6.aydan ümitliydim moralim bozuldu. Kolikliği biten var mı peki merak ediyorum ne zaman son bulcak :-(
o ne yaaaa :) zaten devletin cebine zarar, sinir oluyorum ilaç firmalarının uyguladığı bu saçmalığa. sözde vbirlik olup vermeyeceklerdi ama yapamadılar. abdi de aynı bilim de diğerleri de. ben 3 yıl abdi de arge deydim. orda çok masum görüyordum ilaç firmalarını ama işin aslı öyle değilmiş.Yok ben ankarada eczanedeyim 1+50 veriyodu degastrolde hayatimda gordugum.en yuksek.mfydi
Ben bi tek.phizer seviyorum ve guveniyorum.acikcasi bu arada oglum yine agliyo ben ayagima aldimm salladim.simdi uyudu napicam yaa alisti iyice :-( :-(o ne yaaaa :) zaten devletin cebine zarar, sinir oluyorum ilaç firmalarının uyguladığı bu saçmalığa. sözde vbirlik olup vermeyeceklerdi ama yapamadılar. abdi de aynı bilim de diğerleri de. ben 3 yıl abdi de arge deydim. orda çok masum görüyordum ilaç firmalarını ama işin aslı öyle değilmiş.
Bu araa b oglum.fogdu dogali hic kundak yapmadim.ama bu ara elleri cok.hareketli sence kundak yapmalimiyim ?hahahahahah :) ahhh o mf'ler ahh! ben merkez ofisteyim, ikitelli'de. yakın mıyız? :)
Aldim canim:) cumaya kadar gelir die düşünüyorum yazarim sana pitircigimiEvet canim tiny love tekmele gym umarim senin sevgi pitirciginda begenir
Ben bi tek.phizer seviyorum ve guveniyorum.acikcasi bu arada oglum yine agliyo ben ayagima aldimm salladim.simdi uyudu napicam yaa alisti iyice :-( :-(
Bu araa b oglum.fogdu dogali hic kundak yapmadim.ama bu ara elleri cok.hareketli sence kundak yapmalimiyim ?
Kontrole giderken ; kontrolden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?