2014 Kasım Anneleri

kızlar ateş ölçer almak istiyorum ne kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz

Ben weewell alından ölçer aldım ama çok pişmanım, Ateşi hep yüksek gösteriyor. Oysa ki çok araştırdım, yorumlar hep olumluydu. Napıcam onu bilemiyorum Şimdiki Aklım olsa braun kulaktan ölçer alırdım.

Bebegi tanimadigi insanlari yabancilayan var mi kizlar? Hic gormedigi hatta uzun zaman gecince gormedigi insanlari once bir dk inceliyor sonra dudak buzup oyle bir aglamaya basliyor ki cok zor susturuyorum.. Kucaklarina almadan bile agliyor..
benimki de başladı aynen dediğin gibi yapıyor

oyyyy maşallah tosunuma. nasıl aldı o kiloyu bizimkisi 5500. zaten hastaneden 2370 cıktık, aklımız fikrimiz kiloda.
d vitamini 12 aylık olana kadar kullanılıyor, araştırdıgım kaynaklar da öyle söylüyor. o gurupta ben d drops diye bir markayı duydum. bulmaya çalışıyorum ama zor, amerika da varmış sadece.
ama demir için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. ayrıca demir organlarda biriken bir mineral yani riskli. o yüzden test yapılmalı.

Aynen anlattigin gibi yapıyor aarkadaşlarım bu kadar erken yabancılamasına cçok sasirdilar
Bebegi tanimadigi insanlari yabancilayan var mi kizlar? Hic gormedigi hatta uzun zaman gecince gormedigi insanlari once bir dk inceliyor sonra dudak buzup oyle bir aglamaya basliyor ki cok zor susturuyorum.. Kucaklarina almadan bile agliyor..

deva ilaçtayım :) ayrıca şimdiki aklım olsa eczacılık okurdum kadınlar için en güzel meslek cidden.
Deva dasin demek mubessil deyilsin sanirim biz genelde mubessillerle muhatap oluyoruz bu arada devanin mf leri guzel oluyo

Aynen anlattigin gibi yapıyor aarkadaşlarım bu kadar erken yabancılamasına cçok sasirdilar
Carputi bebegini nasil uyutuyosun derin uykuya kacta daliyo bide gunduz kac saat ayakta kalip kac saat uyuyo ? Benimki gece uyurdu simdi saat basi aglayip ninni ve ayakta sallanmak istiyoda

Canim oğlum 4450 doğmuştu doğuştan tombiş :)

Evet ebay ve Amazon dan getirtiyorlar sanırım. Sen şu an hiç bir vitamin kullanmıyor musun?

Sen mama veriyorsun sanırım emzirme Kampı işe yaramadi mi?

Canim oğlum 4450 doğmuştu doğuştan tombiş :)

Evet ebay ve Amazon dan getirtiyorlar sanırım. Sen şu an hiç bir vitamin kullanmıyor musun?

Sen mama veriyorsun sanırım emzirme Kampı işe yaramadi mi?
benim bebek son üç hafta gelişmemiş karında, o yuzden minicik dogdu. mama önceden veriyordum, sadece geceleri. ama iki aydır nerdeyse hiç vermiyorum sadece anne sütü. deli gibi de emmiyor zaten, çok kısa kısa hep. gece tıkmaya çalışıyorum ağzına uyandırmadan.

ben multitabs ve biogai kullanıyorum ilk gunden bu yana. onun dusında bir şey yok. d drops getirtmeye çalışıyorum, boşu boşuna şeker alıyor multıtabs kullanırken diye. ama bakalım bulabilecek miyim. altı aydan sonra da gerekirse demir başlayacağım

Aynen canım durmax heralde. Bende doymuyo dıye 45 dkda bir zorluyorum cocugumu. Ya

suan dikkat etmeye calisiyoruzda ek gida ya gecince nolcak ne yedikleri organik olacak nede ilacsiz katki maddesiz birsey yiyebilecek yavrular .s bize dusen minimuma indrmeek sut yogrt peynir yumurta eti dogal buluruz belki ama sebze meyvede ilaçlama yapilmayan urun yok dikkat edip dua etmk lazim Rabbim saglik sihhat versn yavrularimiza

çok dogru dedın ama ben ipek hanımın çiftliği gibi yerlerden alıcam sanırım ilk yıl gıdalarını. bir de mevsimine göre beslemeye dikkat edicem. maksat elimden geldipince korumak. nasılsa tanısacak ama ne kadar gec o kadar iyi. yazın da bol bol konserve yapmayı planlıyorum.

Canım Allah sifa versin eşine. Bebeğin de düzelir inşallah. Çok zor kolik bebek ama moralini bozma geçicek. Herkesin çocuğu 1 yaşına kadar sürecek diye birşey yok. 4.ayda da bitebilir 6. Ayda da .

Yok ben ankarada eczanedeyim 1+50 veriyodu degastrolde hayatimda gordugum.en yuksek.mfydi
o ne yaaaa :) zaten devletin cebine zarar, sinir oluyorum ilaç firmalarının uyguladığı bu saçmalığa. sözde vbirlik olup vermeyeceklerdi ama yapamadılar. abdi de aynı bilim de diğerleri de. ben 3 yıl abdi de arge deydim. orda çok masum görüyordum ilaç firmalarını ama işin aslı öyle değilmiş.

Ben bi tek.phizer seviyorum ve guveniyorum.acikcasi bu arada oglum yine agliyo ben ayagima aldimm salladim.simdi uyudu napicam yaa alisti iyice :-( :-(

Ben bi tek.phizer seviyorum ve guveniyorum.acikcasi bu arada oglum yine agliyo ben ayagima aldimm salladim.simdi uyudu napicam yaa alisti iyice :-( :-(

Bu araa b oglum.fogdu dogali hic kundak yapmadim.ama bu ara elleri cok.hareketli sence kundak yapmalimiyim ?

ahhh yine mi keşke yapmasaydın. hep isteyecek bundan sonra, unutturmaya baksaydın daha ıyıydı sanki.
kundak olayını yapmadım ama yapan cok. hatta guzel seyler var kundak yapmak için, yapabiliyorsan yap. bi dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…