2014 Kasım Anneleri

Canim senin bebegininmi disi.cikmisti ?
yok canim dis degilmis o..

Aynen anlattigin gibi yapıyor aarkadaşlarım bu kadar erken yabancılamasına cçok sasirdilar
aynen hatta bizde bayadir var.. Cocuk cerrahina gittiğimizde kizimi sevdi ilk cok agladi yine yabanciladi dedim doktor da sasirdi hatta olur mu oyle sey daha olmaz dunyayi yeni goruyor dedi.. Ben de he hee dedim icimden :) resmen yabanciliyor iste oyle cok sahit oldum ki..

yok onun gibi olamam :)) ama ilaçta çalıştığım için her ilacı biiiiiiin defa düşünüyorum. kendim içerken bile :)
eren aşmış olayı, ben kendi çapımda takılıyorum :)
ahaha her bi b.. arastiran kiz cok güldürdün beni yahu su devit e de gicik oluyodum zaten yok yan etkisi cok filan.. bide surekli unutuyorum verneyi bebekler onu da depolamislar midir ki acaba

ahaha her bi b.. arastiran kiz cok güldürdün beni yahu su devit e de gicik oluyodum zaten yok yan etkisi cok filan.. bide surekli unutuyorum verneyi bebekler onu da depolamislar midir ki acaba
yok cnm hiç ümitlenme :) bi yerde okumustum her gun on dakika bir bacağı güneslense gerekli d vitaminini alırmış bebeler. kışın bunu yapamadığımız için mecbur. kemik gelişimleri için ciddi önemli. multitabs kullanabilirsin, c ve a vitaminleri de var içinde

Evet yaptim bi sikinti olmadi sukur. ama sallama olayinakafayi taktim bu arasanki bi tek ben salliyomusum gibime geliyo bide saat basi uyaniyo ona canim sıkılıyo acaba bi problemmi var diye.

Bebegi tanimadigi insanlari yabancilayan var mi kizlar? Hic gormedigi hatta uzun zaman gecince gormedigi insanlari once bir dk inceliyor sonra dudak buzup oyle bir aglamaya basliyor ki cok zor susturuyorum.. Kucaklarina almadan bile agliyor..

bizz:) illaki ağlama faslı oluyor

maşşallah canım ,benim oğlan çokk terliyor ne giydireceğimi şaşırdım ya senin oğluşun bu giydiklerini giydirsem ter içinde kalıyor.benimkine has bişey mi anlamadımbu arada manisada yaşıyoruz
Canım benim oğlan çok terlemiyor ama sıkılıyor bu tulumun içinde. Napim, hava serin. Mecburen giydiriyorum

Iyi geceler cuma gecesi bi öksürük sabahi sabah ettik bogulucak oksurmekten kendi doktorumuz rahatsiz tedavi goruyor cumartesi bi ozel hastaneye götürdüm uzerini soymadan gogsunu dinledi 2 dk da bitti muayenesi ve havalardan solayi soguk alginligi oldugunu düşünüyorum dedi soguk algınlığı surubu ve balgam söktürücü verdi ama iyiye gitmedi bugün baska bi doktora goturdum bronşit dedi ve diger doktorun verdigi soguk algınlığı surubunun 2 yas altina yasaklandigini söyledi nasil guvenicez kime guvenicez bilmem 4. Ayda antibiyotik le tanıştık yarin asimiz vardi onuda erteliycez hastayiz diye...

Çok geçmiş olsun inşallah bir an o fe iyileşir bebeğin acil şifalar

Tatlım öncelikle eşine geçmiş olsun. Benim kızımda kolikti. 3. Ayın sonunda bitti ama bizide bitirdi. Biogaia damla kullandım, yediklerime dikkat ettim, her alt değiştirmede ayaklarının altını tatlı elma yağıyla ovdum, günde bir iki defa 10-15 dk altını açık tuttum, anason çayı akşam yatmadan önce kendim içtim ama kızımada 4 çay kaşığı kadar içiriyordum. Bunlar anca rahatlatıyordu. Umarım Tez zamanda kurtulursunuz. Bebeğini öpüyorum.

Arkadaşlar saçlarım anormal dökülüyor kel kalacağım yakında okudugum kadarı ile burda bazı arkadaşlardan da aynı sorunu yaşayanlar var bunun için bişeyler yapabilir miyiz acaba fikri olan var mı ilk kızım da böyle bir şey yasamamis tam

Kizlar aranizda bebeklerinizin disi cikan varmi oglum disligi elinden birakmiyo parmagini emme deyilde isiriyo benim parmagimi isiriyo ve salya akitiyo aranizda bebisinin fisi cikan var mi ? Ve huysuzluk var uyku uyumama falan

Diş için bizim doktorumuz anne baba erken cıkardıysa erken cıkarabılır demişti kızlar. Nitekim ben 5 aylık diş çıkarmışum öyle der annem ve kızım 5.5 aylıkken ilk dişi çıktı. 18-20 aylıktı butun dişleri çıkmıştı nerdeyse.

Ca
Canimm.allah yardimcin.olsun senin.gunduz nasil.dayaniyosun yemegini temizligini.nasil.hallediyosun ? Ben bile zombi gibi dolaniyorum.hic biseyi yetistiremiyotum firsat bulamiyorum ne zaman buyuycekler bi an once buyuseler keske
canım cok zor yapıyorum ama alıştım artık uykusuzluğa saat 3 gibi başlıyorum evi temizleyip yemek yapmaya kurulu bir robot gibiyim artık Büyüsünler ama bu hallerini pek bi özlicez Bazen düşünüyorum ne güzel şimdi kucağımızda dizimizin dibindeler yarın büyüsünler bu defada hep küçük kalsalardı dicez

suan yarm saate bir uyanan kizmi uyutmya calisiyorm ve senbana iyi geliyorsunn :)

Daha nice güzel yıllara annesi oğlunada kocamannnn bir maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…