yok canim dis degilmis o..Canim senin bebegininmi disi.cikmisti ?
aynen hatta bizde bayadir var.. Cocuk cerrahina gittiğimizde kizimi sevdi ilk cok agladi yine yabanciladi dedim doktor da sasirdi hatta olur mu oyle sey daha olmaz dunyayi yeni goruyor dedi.. Ben de he hee dedim icimden :) resmen yabanciliyor iste oyle cok sahit oldum ki..Aynen anlattigin gibi yapıyor aarkadaşlarım bu kadar erken yabancılamasına cçok sasirdilar
ahaha her bi b.. arastiran kiz cok güldürdün beniyok onun gibi olamam :)) ama ilaçta çalıştığım için her ilacı biiiiiiin defa düşünüyorum. kendim içerken bile :)
eren aşmış olayı, ben kendi çapımda takılıyorum :)
yok cnm hiç ümitlenme :) bi yerde okumustum her gun on dakika bir bacağı güneslense gerekli d vitaminini alırmış bebeler. kışın bunu yapamadığımız için mecbur. kemik gelişimleri için ciddi önemli. multitabs kullanabilirsin, c ve a vitaminleri de var içindeahaha her bi b.. arastiran kiz cok güldürdün beniyahu su devit e de gicik oluyodum zaten yok yan etkisi cok filan.. bide surekli unutuyorum verneyi bebekler onu da depolamislar midir ki acaba
Evet yaptim bi sikinti olmadi sukur.ahhh yine mi keşke yapmasaydın. hep isteyecek bundan sonra, unutturmaya baksaydın daha ıyıydı sanki.
kundak olayını yapmadım ama yapan cok. hatta guzel seyler var kundak yapmak için, yapabiliyorsan yap. bi dene bakalım
Bebegi tanimadigi insanlari yabancilayan var mi kizlar? Hic gormedigi hatta uzun zaman gecince gormedigi insanlari once bir dk inceliyor sonra dudak buzup oyle bir aglamaya basliyor ki cok zor susturuyorum.. Kucaklarina almadan bile agliyor..
Maalesef ben soracagin en son kisiyim bu konuda çok doluyumCarputi bebegini nasil uyutuyosun derin uykuya kacta daliyo bide gunduz kac saat ayakta kalip kac saat uyuyo ? Benimki gece uyurdu simdi saat basi aglayip ninni ve ayakta sallanmak istiyoda
Sende bu konuda sikintilisin sanirim anladim cnimMaalesef ben soracagin en son kisiyim bu konuda çok doluyum
Canım benim oğlan çok terlemiyor ama sıkılıyor bu tulumun içinde. Napim, hava serin. Mecburen giydiriyorummaşşallah canım ,benim oğlan çokk terliyor ne giydireceğimi şaşırdım yasenin oğluşun bu giydiklerini giydirsem ter içinde kalıyor.benimkine has bişey mi anlamadım bu arada manisada yaşıyoruz
Iyi geceler cuma gecesi bi öksürük sabahi sabah ettik bogulucak oksurmekten kendi doktorumuz rahatsiz tedavi goruyor cumartesi bi ozel hastaneye götürdüm uzerini soymadan gogsunu dinledi 2 dk da bitti muayenesi ve havalardan solayi soguk alginligi oldugunu düşünüyorum dedi soguk algınlığı surubu ve balgam söktürücü verdi ama iyiye gitmedi bugün baska bi doktora goturdum bronşit dedi ve diger doktorun verdigi soguk algınlığı surubunun 2 yas altina yasaklandigini söyledi nasil guvenicez kime guvenicez bilmem 4. Ayda antibiyotik le tanıştık yarin asimiz vardi onuda erteliycez hastayiz diye...
Tatlım öncelikle eşine geçmiş olsun. Benim kızımda kolikti. 3. Ayın sonunda bitti ama bizide bitirdi. Biogaia damla kullandım, yediklerime dikkat ettim, her alt değiştirmede ayaklarının altını tatlı elma yağıyla ovdum, günde bir iki defa 10-15 dk altını açık tuttum, anason çayı akşam yatmadan önce kendim içtim ama kızımada 4 çay kaşığı kadar içiriyordum. Bunlar anca rahatlatıyordu. Umarım Tez zamanda kurtulursunuz. Bebeğini öpüyorum.Kızlar bizim koliklik artarak devam ediyo hiç iyi değilim Allah ım ne zormuş kolik bebek. Mahfolduk. Eşimde ayağından ameliyatlı 1 buçuk ay yere basamıycak hep ben gezdiriyorym oda oda. Ev hep misafir dolu hergün eşimi ziyarete geliyolar yazamıyorum buraya. İnternetten baktım da 1 yaşına kadar koliklik devam edebilirmiş ya ben 6.aydan ümitliydim moralim bozuldu. Kolikliği biten var mı peki merak ediyorum ne zaman son bulcak :-(
Kizlar aranizda bebeklerinizin disi cikan varmi oglum disligi elinden birakmiyo parmagini emme deyilde isiriyo benim parmagimi isiriyo ve salya akitiyo aranizda bebisinin fisi cikan var mi ? Ve huysuzluk var uyku uyumama falan
dişimiz çıkmadı ama huysuzluk ve gece 12 lere kadar uyyumama bizdede var gündüz desewn 1 saat anca eller yumruk yapıp emiyor sürekli salyanlanma annem dioy daha çıkmaz diş erken diyo ama bi yerde okumştm 2 ay öncesinde belrtileri olurmş çıkacağı zaman
canım cok zor yapıyorum ama alıştım artık uykusuzluğa saat 3 gibi başlıyorum evi temizleyip yemek yapmaya kurulu bir robot gibiyim artıkCanimm.allah yardimcin.olsun senin.gunduz nasil.dayaniyosun yemegini temizligini.nasil.hallediyosun ? Ben bile zombi gibi dolaniyorum.hic biseyi yetistiremiyotum firsat bulamiyorum ne zaman buyuycekler bi an once buyuseler keske
Oyyy maşallah dönüşte bayağı yorulmuş bu paşa :)Kontrole giderken ; kontrolden sonra
suan yarm saate bir uyanan kizmi uyutmya calisiyorm ve senbana iyi geliyorsunn :)Ca
canım cok zor yapıyorum ama alıştım artık uykusuzluğa saat 3 gibi başlıyorum evi temizleyip yemek yapmaya kurulu bir robot gibiyim artıkBüyüsünler ama bu hallerini pek bi özlicez Bazen düşünüyorum ne güzel şimdi kucağımızda dizimizin dibindeler yarın büyüsünler bu defada hep küçük kalsalardı dicez
Daha nice güzel yıllara annesi oğlunada kocamannnn bir maşallahEki Görüntüle 1438020Slm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım kuzucuklarla...Ben çok ama çok mutluyum bu gün çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Dün 6.evlilik yıl donumumuzdu aynı zamanda oglusumun da 6.ayina girdi Babamız öyle güzel sürprizler hazırlamıştır bize cuma gününden beri hediye yağmuruna tutuyor bizi.her yıl Kutlarız ama oğluma daha güzel ve anlamlı oldu bu yıl donumumuz.iste 6 aylık horozum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?