- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Teşekkür ederiz teyzesiiiiYa sen mehmet alperoni ne guzel giydiripsun oyle tatli olmustuki masallaahg subhanallaah annesiii
Ohh yarasınn oğluşaaaOglumu emzirdim bugun bes dk emdii cok mutluyumm
İse gidiyrm simdi
Emzik almıyor ama sallıyoruz ayakta. Ben sakınmadım sallamaktan.Cocugu emzik almayan ve sallanmadan uyuyan var mi
Bende ayni sekilde ayri yattiginda istr istemez bi sogukluk.olucagina inaniyorum simdiye kadar bende.hic dusunmedim.fakat uyku egitiminede gecmek.istiyorum ozamanda bi.iki gun benim.icin zor.olucak gibi peki sen gece derin uykiya lacta yatiriyosun yani soyle soyluyum.onceden ben 12 de uyuturdum uce kadar yatardi simdi dokuzda karartiyorum.odayi falan ve uc saat uyuyo saat 12 oluto.12 den sonra saat basi uyaniyo sizin uyku duzeniniz nasil ?Uyku eğitimi falan yok bizde. Ne zaman isterse o zaman uyuyor. Büyük konuşmayayım ama eşimden ayrı yatmayı hiç düşünmedim.
Aynen seninkidemi.bu sekilde bugun onu dusundum.kendi.kendime.dokuzda yatirdigim.icin.oldu galiba buvunde 11 12 ye kadar yorucam iyice ve uyutmuycam elimden geldigince 11 de uyutucam bakalim sonuc ne olucak benimde saclarim cook cok fazla dokuluyo avuc avuc geliyo yanlari falan acildi artik.korkuyorum.kel.kalcam diye allahtan sacim gur ama.yinede bayaa bi etkiledi azalma.olduAyni durumdan muzdaripim ben 9a cekneme bagliyorun uykutu.zamnala alisacklarini dusunuyorum daha dort bes gun oldu cunkuu
hepimz ayni seyleri yasiyoruz elini sacima atamiyorum avucum.doluyo resmen birde yerde hep sac goruyorum sinirimi bozuyo bende sabah kadr cocuk emdkce ust degsyorum hormonlarla alakali.borsey herade.bencok trlemzdm onceden
Arastircam canim.tavsiye icin tesekkurlerBizim ki ayakta sallanmayi hibmc sevmiyor bebek hamagi almistik onu cok seviyor belki deneyebilirsin
Geçenlerde de senle yazışmıştık sanırım. Derin uykuya 23 gibi geçiyor demiştim. Heh işte o günden beri uykusu bozulduBende ayni sekilde ayri yattiginda istr istemez bi sogukluk.olucagina inaniyorum simdiye kadar bende.hic dusunmedim.fakat uyku egitiminede gecmek.istiyorum ozamanda bi.iki gun benim.icin zor.olucak gibi peki sen gece derin uykiya lacta yatiriyosun yani soyle soyluyum.onceden ben 12 de uyuturdum uce kadar yatardi simdi dokuzda karartiyorum.odayi falan ve uc saat uyuyo saat 12 oluto.12 den sonra saat basi uyaniyo sizin uyku duzeniniz nasil ?
Valla ben artik.halisilasyon.goruyorum.bugun bebek.agladiginda kardesime sesleniyodum.bebegi.kucagina al.aglamasin ben geliyorum.diyeAynen. akşam 9 da yatiriyor saat basi hatta bazen daha erken ben tam uykuya dalarken hoop uyaniyorsabah 5 te de tam uyaniyor oyun istiyor ben sarhoş gibi oluyorum oyle 2 3 kez kalkma yok bizde gunduz de 40 45 dk uyuyor
Canim Karfesim benimkinin biyerinde.kurt kayniyo valla gece bacaklariyla jimnastik hareketler yapiyo mamayi vericem.zaman elimi tutuyo itiyo emzigi veriyorum cuupp diye emzigi tutup cikartiyo hic bise yapamazsa gece uyaninca aglamadan aaaagg ııı diye elleriyle.oynuyoGeçenlerde de senle yazışmıştık sanırım. Derin uykuya 23 gibi geçiyor demiştim. Heh işte o günden beri uykusu bozuldu22 de uyumuş olmasını sağlamaya çalışıyorum. Ama mesela dün uyumamak için direndi resmen yaa. Emzirdim salladım. Yok bana mısın demedi. Tam uyudu, yatağına koyayım dedim geri uyandı. Saat 12 ye geliyordu uyudu. Daha doğrusu uyuduk birlikte yattık. Eme eme uyudu işte. Benimle yattığında kolay uyuyor. Her akşam ben onunla 21-22 de yatsam uyur yani. Ama ben de uyurum çok şükür anormal bir durum yoksa, gaz yoksa en az 3 e kadar uyuyor. Uyanır gibi oluyor. Emziriyorum ve geri uyuyor. Sabah da çoğunlukla 6.30 uyanıyor. Emzirip işe gidiyorum. Bazen 5.30 da uyanıyor. Böyle işte bacım :)
Oglumu emzirdim bugun bes dk emdii cok mutluyumm
İse gidiyrm simdi
Ben sallamıyorum ama emzik kullanıyor Ağzına verince uyuyacagını anlıyo zaten ..emziği sadece uyuyunca veriyorum uyuduktan sonrada kendi atıyo alıyorum yanındanCocugu emzik almayan ve sallanmadan uyuyan var mi
Canım kesinlikle bebeklere Öksürük için şurup kullanılmazki aksine öksürük kesilmesin ciğere inmesin diye Öksürük için şurupları bikaç Dr la görüşüp verinIyi geceler cuma gecesi bi öksürük sabahi sabah ettik bogulucak oksurmekten kendi doktorumuz rahatsiz tedavi goruyor cumartesi bi ozel hastaneye götürdüm uzerini soymadan gogsunu dinledi 2 dk da bitti muayenesi ve havalardan solayi soguk alginligi oldugunu düşünüyorum dedi soguk algınlığı surubu ve balgam söktürücü verdi ama iyiye gitmedi bugün baska bi doktora goturdum bronşit dedi ve diger doktorun verdigi soguk algınlığı surubunun 2 yas altina yasaklandigini söyledi nasil guvenicez kime guvenicez bilmem 4. Ayda antibiyotik le tanıştık yarin asimiz vardi onuda erteliycez hastayiz diye...
Bende cok üzüldüm o çocuklara ama oyle baba olmaz olsun buz gibi evdeki tek yatakta kendi yatiyormus cocuklar ve bebek yerde yatıyormusYaa evim sahaneyi izleyen var mi suan.. 6cocugun haline yuregim parcalandi hele o bizim bebeklerimizle nerdeyse ayni donemde olan bebegin hali icler acisi..kizim agladiginda sikayet ettigim her halime kiziyorum simdi...
Daha nice güzel yıllara annesi oğlunada kocamannnn bir maşallah
ben.donmycm.belkide oturacak biraz daha denemye deger olmasaadonerim.eski saate:)Canim Karfesim benimkinin biyerinde.kurt kayniyo valla gece bacaklariyla jimnastik hareketler yapiyo mamayi vericem.zaman elimi tutuyo itiyo emzigi veriyorum cuupp diye emzigi tutup cikartiyo hic bise yapamazsa gece uyaninca aglamadan aaaagg ııı diye elleriyle.oynuyoBende onceden 12 de yatiritodum.fakat burda bi.kac arkadas dokuzda basladiklarini soyledi.bende.oyle yapim dedim.olmadi tekrar eski usule doncem bugun 12 de yatircam sekizden sonrada uyutmamaya caliscam iyice yorucam sen aksam uyutuyomusun peki ?yani bazen dokuzd falan.uyumak.istiycek muhtemelen kactan sonra yatirmiyosun bide nasil.uyutuyosun ben ayagimda sallayip.emzik veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?