Allah yardimcin olsun canim Rabbim guc kuvvet versin sana.. Bir an once bebegin de esin de iyilesir insallah.. Ah su misafirler de gelmese hasta ziyareti sonucta ama senin de durumun belli.. Annen yakininidaydi sanirim gelmiyor mu yardima.. Kizim biraz dengesiz kolik dorduncu ayiyla bir nebze olsun rahatladim yani en azindan oyun halisina koyunca oyalaniyor biraz ama bazen de kucaktan indigi an agliyor evi bile o kucagimdayken supurdugumu bilirim..
kızlar Allah razı olsun ya inşallah biter bu kabus hiç düzenimiz kalmadı malesef misafire de gelme diyemiyosun herkes merak ediyo görmek istiyo geçicek inşallah bu kara günler. Eşim bahar gelicek bizim için diyo teselli ediyo benı inşallah hayatımıza bahar bir an önce gelir 51 kiloya düştüm taytlarım bile düşüyo belimden . Makyajsız bakkala bile çıkmazdım evde bile hep bakımlıydım şimdi aynaya bakınca inanamıyorum halime :-(Canım Allah sifa versin eşine. Bebeğin de düzelir inşallah. Çok zor kolik bebek ama moralini bozma geçicek. Herkesin çocuğu 1 yaşına kadar sürecek diye birşey yok. 4.ayda da bitebilir 6. Ayda da .
canım Allah razı olsun söylediklerini bende yapıyorum ve daha neler neler ama bize hiçbişey fayda etmiyo :-( nasıl mı bebek anlamadım valla dert etmiyorum açlığı uykusuzluğu ama o ağlaması yok mu Allah ım böyle bi acı yok :-( bende damlayı değiştiriyim dedim dün zinco aldım bu 5.damlamz inşallah işe yarar . Dün biogia ya da baktım ama çok küçük ve pahalı geldi zinco işe yaramazsa onu alcam bu sefer. Peki bu koliklik ve gaz sancıları geçince uyku düzeniniz oturdu mu? Uykuları daha uZun oldu mu? Neler değiştiTatlım öncelikle eşine geçmiş olsun. Benim kızımda kolikti. 3. Ayın sonunda bitti ama bizide bitirdi. Biogaia damla kullandım, yediklerime dikkat ettim, her alt değiştirmede ayaklarının altını tatlı elma yağıyla ovdum, günde bir iki defa 10-15 dk altını açık tuttum, anason çayı akşam yatmadan önce kendim içtim ama kızımada 4 çay kaşığı kadar içiriyordum. Bunlar anca rahatlatıyordu. Umarım Tez zamanda kurtulursunuz. Bebeğini öpüyorum.
sonucu yazarsan sevinirimben.donmycm.belkide oturacak biraz daha denemye deger olmasaadonerim.eski saate:)
Aynı şeyi ben de söyledim anneme.Bende cok üzüldüm o çocuklara ama oyle baba olmaz olsun buz gibi evdeki tek yatakta kendi yatiyormus cocuklar ve bebek yerde yatıyormustamam maddi durumun olmayabilir de sen niye yatakta yatiyorsun cocuklarin dururken
Program boyunca sürekli herseyi çocuklar için yapıyoruz diye ozellikle belirttiler yoksa bizim gibi birçok kişi babaya gicik olmuşturAynı şeyi ben de söyledim anneme.
Canım istediği her zaman uyutuyorum. Şu sabah uyanma saatleri hariç diğer uyuma uyanma saatleri değişiyor her gün. Akşam da uyuyor yani. 2-3 saatte bir yarım saatlik uykular uyuyor. Çok yorgunsa emince uyuyor, yatırıyorum. Gündüzleri genelde ayakta sallıyoruz.emzik emmiyor benim ki.Canim Karfesim benimkinin biyerinde.kurt kayniyo valla gece bacaklariyla jimnastik hareketler yapiyo mamayi vericem.zaman elimi tutuyo itiyo emzigi veriyorum cuupp diye emzigi tutup cikartiyo hic bise yapamazsa gece uyaninca aglamadan aaaagg ııı diye elleriyle.oynuyoBende onceden 12 de yatiritodum.fakat burda bi.kac arkadas dokuzda basladiklarini soyledi.bende.oyle yapim dedim.olmadi tekrar eski usule doncem bugun 12 de yatircam sekizden sonrada uyutmamaya caliscam iyice yorucam sen aksam uyutuyomusun peki ?yani bazen dokuzd falan.uyumak.istiycek muhtemelen kactan sonra yatirmiyosun bide nasil.uyutuyosun ben ayagimda sallayip.emzik veriyorum
Canim mukuslu gibi bizim de uc aydir boyle cocuk dr una goturduk kaka testi temiz cikti,rahat birak cocugu dedi ama cocuk gastrologuna goturmek gerekiyormus
Haberlerde gördüm simdi 4 aylık bebeği evde yalnız bırakmıslar ölmüsbalon faciasından sonra duyduğum ikinci facia bu birde geçmiste bir öğretmen vardı Kocaeli de bebeğini eve bırakıp Adana'ya gitmisti aklıma geldikçe o kadını dislerimle parçalamak geliyor içimden.
Biraz mukuslu gibi geldi bana canım
nerelerdeydn bayadr yoktun aklima.eldinde alinti yapmayi blmiyorum:)Uzun bi aradan sonra ben geldimmm :)
Oğlum emzik almıyor malesef alsaydı uyku ıcın cok ıyı olurdu. Emerek uyuyor ama Özellikle akşamları gaz yuzunden yerıne koyduktan 10 dk sonra uyanıyor yıne emzırıyorum ama dalamıyor bır turlu derın uykuya artık cıkarmaya baslıyor sutu cok emdıgı ıcın. İşte o zaman sallıyorum artık hafıfce.Cocugu emzik almayan ve sallanmadan uyuyan var mi
canim nasilsin oglusun nasil? Merak ettim seni bugun ozelden yazacaktim hatta :)Uzun bi aradan sonra ben geldimmm :)
resmen her yazinda benim kizimi anlatiyorsun..Oğlum emzik almıyor malesef alsaydı uyku ıcın cok ıyı olurdu. Emerek uyuyor ama Özellikle akşamları gaz yuzunden yerıne koyduktan 10 dk sonra uyanıyor yıne emzırıyorum ama dalamıyor bır turlu derın uykuya artık cıkarmaya baslıyor sutu cok emdıgı ıcın. İşte o zaman sallıyorum artık hafıfce.
Haftasonu 4 ay bitecek ne zaman kurtulucsz bu gazdan cok merak edıyorum
Bende yarim veriyodum ayni sey benimde basima geldi.ben diger yarisini koyup kakasini YaptirmistimGünaydın kızlar. Benim kızın kabızlığu gecmedi bugün 8. Gün doktora götürdük dün ilaç da verdi. Bugün gece fitil verebilirsiniz dedi. Fitili verdik (yarım) yine yapmadı. Daha önce de vermiştik o zaman hemen yapmıştı. Şimdi içerde kaldı fitil zararı olur mu? Dojtoru arayacağım ama henüz erken diye dayanamadım size yazdım. Ne yapsam yapmıyo çıcuk. Kilo alışı iyi. Ben bişi anlamadım.
Nerelerdesin kız sen? Oğluşun nasıl?Uzun bi aradan sonra ben geldimmm :)
Bebeklerimizin doğum tarihleri yakınmış. Oğlumum bugüne kadar toplasan 10 tane bezi kakasızdır. Hiç düşünmedim ishal mi diye. Kilo alımı da iyi çünkü.Bugun kizim 6. Kez kaka yapti ya. Hepsi oyle dolu dolu degil ama ishal mi oldu bu cocuk. Neden oyle oldu onu da anlamadim ki. Ustelik ben kabizken
sayın araştırmacı cillibom :) benim oğlumda erken bingildak kapanması var diye 2.ay bitiminde d vitaminini kestik. Yinede buna rağmen şu anda bingildak tamamen kapanmış durumda. şimdi sorulara geçeyimoyyyy maşallah tosunuma. nasıl aldı o kiloyu bizimkisi 5500. zaten hastaneden 2370 cıktık, aklımız fikrimiz kiloda.
d vitamini 12 aylık olana kadar kullanılıyor, araştırdıgım kaynaklar da öyle söylüyor. o gurupta ben d drops diye bir markayı duydum. bulmaya çalışıyorum ama zor, amerika da varmış sadece.
ama demir için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. ayrıca demir organlarda biriken bir mineral yani riskli. o yüzden test yapılmalı.
canim seninbebegin popoyu kaldirip ayaklarina bakiyomu ayak incelemeye basladimi bebekler ne zman ayaklarini incelerdediğim gibi başını hala tam olarak tutamıyor oyuncakları görüyo atılıyo ama tutamıyo uzanamıyo ama fark ediyo uzanmak istiyo aslında ağız üstü yatırdımda kafasına kaldırmaya çalışıyo kaldırıyo ama düşüyo kafa yine endişelenme bence normall
canim nasilsin oglusun nasil? Merak ettim seni bugun ozelden yazacaktim hatta :)
resmen her yazinda benim kizimi anlatiyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?