- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
aynen oyle.. Emzirmekten bi hal oluyorim emmeden uyumaz asla sonra da cok emmekten uyuyamaz.. Bazen msjlarini ben mi yazdim acaba diyorum :):) :) ben akşamları sinir krizi gecırıyorum resmen. Emdir yatır uyansın tekrar emdir tekrar emdir saat oluyo 12-1. Emiyor kafayı kaldırıp bi gülüyo uyumam der gibi. Oğlum uyumayınca kızım da yatmıyor. burnumdan soluyorum :)
Kızım sakin bir bebekti sağdıgım sutu içerdi mama yerdı yatar uyurdu emzik de emerdi. Oğlumu gördükçe dıyorum ki kızım bebek değilmiş :) şimdi kızım cok yaramaz inşallah oğlum uslu bır cocuk olur ama önünde örnek eşkiya gıbı bir abla :))
Günaydın herkese bugün bizim kontrolümüz teyzeleri uykusuz uykusuz gidecez oğlumla artıkHadi biz kalkıp yola revan olalım [/QUOTE.
Uzun zamandır görüyorum ama aranızda koyduğunuz bir isim sandım burdakilerle ismi gerçekten edward mi oğlanın
Canim.benim.oglumda uykuya dalamiyo satlerce ayagimda salliyorum.ve emzik.dusurmece emzik vermece o sekilde cabaliyoruz sabha kadar ve tabi artik benim.sadece bos bakislarim.tum.gun uykusuzluktan seninle.ayni gun dogum.yapmisiz kacta dogum.yaptin ?Oğlum emzik almıyor malesef alsaydı uyku ıcın cok ıyı olurdu. Emerek uyuyor ama Özellikle akşamları gaz yuzunden yerıne koyduktan 10 dk sonra uyanıyor yıne emzırıyorum ama dalamıyor bır turlu derın uykuya artık cıkarmaya baslıyor sutu cok emdıgı ıcın. İşte o zaman sallıyorum artık hafıfce.
Haftasonu 4 ay bitecek ne zaman kurtulucsz bu gazdan cok merak edıyorum
Nerdeydin.bacim sen.ya senle.dlkzn aniden.kaybolfunuz ama arkadasin dedigi gibi nasil.etiketleyip.alinti yapicagimi bilemedim merak ettik baya dlkzn.da yok bi suredir sende dedik ne.oldu nerelerdeler.pasan nasil.iyimişükür iyiyiz canım oğluş da iyi boya gidiyor habire masallah da kilo alsn diye debelenip duruyoruz işte :)
sen nasılsın prenses nasıl :)
bende hem.sallayip.hem.emzik veriyorum.ikisi.bir yani saat altidan beri.uyutmadim.simdi.uyudu bakalim.kacta kalkicakCanım istediği her zaman uyutuyorum. Şu sabah uyanma saatleri hariç diğer uyuma uyanma saatleri değişiyor her gün. Akşam da uyuyor yani. 2-3 saatte bir yarım saatlik uykular uyuyor. Çok yorgunsa emince uyuyor, yatırıyorum. Gündüzleri genelde ayakta sallıyoruz.emzik emmiyor benim ki.
Bugun kizim 6. Kez kaka yapti ya. Hepsi oyle dolu dolu degil ama ishal mi oldu bu cocuk. Neden oyle oldu onu da anlamadim ki. Ustelik ben kabizken
Canim.benim.oglumda uykuya dalamiyo satlerce ayagimda salliyorum.ve emzik.dusurmece emzik vermece o sekilde cabaliyoruz sabha kadar ve tabi artik benim.sadece bos bakislarim.tum.gun uykusuzluktan seninle.ayni gun dogum.yapmisiz kacta dogum.yaptin ?
dün aynısını yaptı bana gece 3te uyandı sallıyorum uyku yok emzir yatır sabah 7ye kadar 8-9 defa kalktı eşim ise gidecek diye kaldirmadim ama o giderken nasıl ağladım hiçkirarak bu çocuk acimıyor bana diye halbuki ne bilsin yavrum kimse de yok ki al anne abla vs iki saat bak diyim gurbetlik böyle rezil bir şeymiş bir kez daha anladım:) :) ben akşamları sinir krizi gecırıyorum resmen. Emdir yatır uyansın tekrar emdir tekrar emdir saat oluyo 12-1. Emiyor kafayı kaldırıp bi gülüyo uyumam der gibi. Oğlum uyumayınca kızım da yatmıyor. burnumdan soluyorum :
benimki de sadece uyurken alıyor emziği gün içinde almıyor iyice daldığında atıyor alışmadi normal zamanda almayaBen sallamıyorum ama emzik kullanıyor Ağzına verince uyuyacagını anlıyo zaten ..emziği sadece uyuyunca veriyorum uyuduktan sonrada kendi atıyo alıyorum yanından
canım ALLAH yardım etsin kolik zor evet ama bir süresi var geçecek inşallah bugün bir arkadaşa gittim onunda akşam 18de başladı 22ye kadar aralıksız ağlama krizi allahtan gülüyor gibi ağlıyor o da dedi biogia almış 1 hafta sonra bitti 38tl verdim dedi şimdi zinco kullaniyor bende zincodan fayda gördüm çokkızlar Allah razı olsun ya inşallah biter bu kabus hiç düzenimiz kalmadı malesef misafire de gelme diyemiyosun herkes merak ediyo görmek istiyo geçicek inşallah bu kara günler. Eşim bahar gelicek bizim için diyo teselli ediyo benı inşallah hayatımıza bahar bir an önce gelir 51 kiloya düştüm taytlarım bile düşüyo belimden . Makyajsız bakkala bile çıkmazdım evde bile hep bakımlıydım şimdi aynaya bakınca inanamıyorum halime :-(
canım Allah razı olsun söylediklerini bende yapıyorum ve daha neler neler ama bize hiçbişey fayda etmiyo :-( nasıl mı bebek anlamadım valla dert etmiyorum açlığı uykusuzluğu ama o ağlaması yok mu Allah ım böyle bi acı yok :-( bende damlayı değiştiriyim dedim dün zinco aldım bu 5.damlamz inşallah işe yarar . Dün biogia ya da baktım ama çok küçük ve pahalı geldi zinco işe yaramazsa onu alcam bu sefer. Peki bu koliklik ve gaz sancıları geçince uyku düzeniniz oturdu mu? Uykuları daha uZun oldu mu? Neler değişti
Cnm kızımın gece uykuları hep düzgündü ben hiçbirşey yapmadım onun için. Gazı geçince gündüz uykularıda düzene girdi daha uzun süre uyumaya başladı. Gülerek uyanıyo artık. Umarım senin bebeğinde tez zamanda düzelir. Bu arada benim kızımın poposunda çatlak var o çok yoruyor bizi canı yandığında çığlık çığlığa ağlıyor. Kremler kullanıyorum umarım ile yarar.kızlar Allah razı olsun ya inşallah biter bu kabus hiç düzenimiz kalmadı malesef misafire de gelme diyemiyosun herkes merak ediyo görmek istiyo geçicek inşallah bu kara günler. Eşim bahar gelicek bizim için diyo teselli ediyo benı inşallah hayatımıza bahar bir an önce gelir 51 kiloya düştüm taytlarım bile düşüyo belimden . Makyajsız bakkala bile çıkmazdım evde bile hep bakımlıydım şimdi aynaya bakınca inanamıyorum halime :-(
canım Allah razı olsun söylediklerini bende yapıyorum ve daha neler neler ama bize hiçbişey fayda etmiyo :-( nasıl mı bebek anlamadım valla dert etmiyorum açlığı uykusuzluğu ama o ağlaması yok mu Allah ım böyle bi acı yok :-( bende damlayı değiştiriyim dedim dün zinco aldım bu 5.damlamz inşallah işe yarar . Dün biogia ya da baktım ama çok küçük ve pahalı geldi zinco işe yaramazsa onu alcam bu sefer. Peki bu koliklik ve gaz sancıları geçince uyku düzeniniz oturdu mu? Uykuları daha uZun oldu mu? Neler değişti
aynen oyle.. Emzirmekten bi hal oluyorim emmeden uyumaz asla sonra da cok emmekten uyuyamaz.. Bazen msjlarini ben mi yazdim acaba diyorum :)
Allah yardimcin olsun sende iki cocuk.. Arkadasimin da ilki kizdi cok rahat buyuttu simdi ise cok yaramaz.. Oglu oldu o da mahvoluyor kiziim hic bebek degilmis diyor.. İnsallah bizimkiler de buyuyunce uslu olurlar..
dün aynısını yaptı bana gece 3te uyandı sallıyorum uyku yok emzir yatır sabah 7ye kadar 8-9 defa kalktı eşim ise gidecek diye kaldirmadim ama o giderken nasıl ağladım hiçkirarak bu çocuk acimıyor bana diye halbuki ne bilsin yavrum kimse de yok ki al anne abla vs iki saat bak diyim gurbetlik böyle rezil bir şeymiş bir kez daha anladım
benimki de sadece uyurken alıyor emziği gün içinde almıyor iyice daldığında atıyor alışmadi normal zamanda almaya
canım ALLAH yardım etsin kolik zor evet ama bir süresi var geçecek inşallah bugün bir arkadaşa gittim onunda akşam 18de başladı 22ye kadar aralıksız ağlama krizi allahtan gülüyor gibi ağlıyor o da dedi biogia almış 1 hafta sonra bitti 38tl verdim dedi şimdi zinco kullaniyor bende zincodan fayda gördüm çok
Gün içşnde yaptı canım çok sağol cevabın için.Bende yarim veriyodum ayni sey benimde basima geldi.ben diger yarisini koyup kakasini Yaptirmistim
masallah masallah oglusa.. Bizim prenses annesini cook uzuyor saat ondan beri uyutmaya calisiyorum arada banyoda yaptrdim bana misin demiyor sagdigim sutten de verdim tikabasa doldu midesi.. Hala o galip dort gozle yataga bakiyorumm..şükür iyiyiz canım oğluş da iyi boya gidiyor habire masallah da kilo alsn diye debelenip duruyoruz işte :)
sen nasılsın prenses nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?