2014 Kasım Anneleri

canım buralardaym iyiyiz şükür mama içiyor suan :)
yapılacak işlerimiz vardı ev işleri gelen giden derken giremedim bi türlü foruma. net paketi de yapamadım epeydir bugün yaptım :)
çok özledim hepinizi sizler nasılsınız bebis nasıl

aynen oyle.. Emzirmekten bi hal oluyorim emmeden uyumaz asla sonra da cok emmekten uyuyamaz.. Bazen msjlarini ben mi yazdim acaba diyorum :)
Allah yardimcin olsun sende iki cocuk.. Arkadasimin da ilki kizdi cok rahat buyuttu simdi ise cok yaramaz.. Oglu oldu o da mahvoluyor kiziim hic bebek degilmis diyor.. İnsallah bizimkiler de buyuyunce uslu olurlar..

şükür iyiyiz canım oğluş da iyi boya gidiyor habire masallah da kilo alsn diye debelenip duruyoruz işte :)
sen nasılsın prenses nasıl :)

Canim.benim.oglumda uykuya dalamiyo satlerce ayagimda salliyorum.ve emzik.dusurmece emzik vermece o sekilde cabaliyoruz sabha kadar ve tabi artik benim.sadece bos bakislarim.tum.gun uykusuzluktan seninle.ayni gun dogum.yapmisiz kacta dogum.yaptin ?

O
şükür iyiyiz canım oğluş da iyi boya gidiyor habire masallah da kilo alsn diye debelenip duruyoruz işte :)
Nerdeydin.bacim sen.ya senle.dlkzn aniden.kaybolfunuz ama arkadasin dedigi gibi nasil.etiketleyip.alinti yapicagimi bilemedim merak ettik baya dlkzn.da yok bi suredir sende dedik ne.oldu nerelerdeler.pasan nasil.iyimi

bende hem.sallayip.hem.emzik veriyorum.ikisi.bir yani saat altidan beri.uyutmadim.simdi.uyudu bakalim.kacta kalkicak

hala bebek bakmaya gelenler ev işleri bebeğim afacan oldukça hareketli vs. derken yoğunluktan giremedim bi de net paketi yapmadim ondan giremedim canım. görümcem bizimle kaliyordu onu gönderdim kv ile artık görüşmüyorm resmen rahata erdim fazla rahatlık hoşuma kaçtı buraya bile giremedim o derece

@Ayisigi11 iyi şükür canım günden güne daha bi afacan ve daha bi sevimli oluyor her şey yolunda. sen nasılsın paşa nasıl ?
hepinizi özledim hep aklım burada oldu ama paket yeni yapabildim

Canim.benim.oglumda uykuya dalamiyo satlerce ayagimda salliyorum.ve emzik.dusurmece emzik vermece o sekilde cabaliyoruz sabha kadar ve tabi artik benim.sadece bos bakislarim.tum.gun uykusuzluktan seninle.ayni gun dogum.yapmisiz kacta dogum.yaptin ?

Benim yavru uyursa 12 de 5 e kadar uyuyo allahtan. 5 ten sonra 1.5 ıkı saat arayla kalkıyo emmek ıcın 9 gıbı uyanıyor. 10 gıbı uyutmaya calıştım ama uyanıyor hemen. Emziği verince öğürüyor resmen.

Sabah 10.15 te yaptım canım ilki tersti sezeeryan oldu bununda suyu bitti. Zaten doktorum normale yanasmadı ilki sezeryan olunca.

dün aynısını yaptı bana gece 3te uyandı sallıyorum uyku yok emzir yatır sabah 7ye kadar 8-9 defa kalktı eşim ise gidecek diye kaldirmadim ama o giderken nasıl ağladım hiçkirarak bu çocuk acimıyor bana diye halbuki ne bilsin yavrum kimse de yok ki al anne abla vs iki saat bak diyim gurbetlik böyle rezil bir şeymiş bir kez daha anladım
Ben sallamıyorum ama emzik kullanıyor Ağzına verince uyuyacagını anlıyo zaten ..emziği sadece uyuyunca veriyorum uyuduktan sonrada kendi atıyo alıyorum yanından
benimki de sadece uyurken alıyor emziği gün içinde almıyor iyice daldığında atıyor alışmadi normal zamanda almaya

canım ALLAH yardım etsin kolik zor evet ama bir süresi var geçecek inşallah bugün bir arkadaşa gittim onunda akşam 18de başladı 22ye kadar aralıksız ağlama krizi allahtan gülüyor gibi ağlıyor o da dedi biogia almış 1 hafta sonra bitti 38tl verdim dedi şimdi zinco kullaniyor bende zincodan fayda gördüm çok

Cnm kızımın gece uykuları hep düzgündü ben hiçbirşey yapmadım onun için. Gazı geçince gündüz uykularıda düzene girdi daha uzun süre uyumaya başladı. Gülerek uyanıyo artık. Umarım senin bebeğinde tez zamanda düzelir. Bu arada benim kızımın poposunda çatlak var o çok yoruyor bizi canı yandığında çığlık çığlığa ağlıyor. Kremler kullanıyorum umarım ile yarar.

İnşallah cnm aman sağlıklı olsunlar da napalım tek derdimiz bu olsun bizim de

Kendımı gordum resmen ben de ağlıyorum haftanın yarısında :) ben ıkı cocukla bunalıma gırdım tek basıma dayanamayıp anneme geldim dönücem haftaya yolda başlarım yıne aglamaya benim de yaşadıgım yerde kımsem yok eşimin uzak akrabaları var ama surekli kımden ne yardımı isticeksin herkesın ısı gucu coluk cocugu var. Allah yardımcınız olsun

Emziği sadece uyurken alması cok ıyı cnm benım kızım da uyurken emerdi gostermezdim normalde aramazdı da. Bırakması da zor olmadı ama bırakınca uyku duzeni bozuldu tabı bıraz.

masallah masallah oglusa.. Bizim prenses annesini cook uzuyor saat ondan beri uyutmaya calisiyorum arada banyoda yaptrdim bana misin demiyor sagdigim sutten de verdim tikabasa doldu midesi.. Hala o galip dort gozle yataga bakiyorumm.. ama bugun hem sinirden hem de mutluluktan aglatti annesini.. Oyle kahkahalar atti ki uzun uzun dedim sen benim misin yaa yok boyle bir duygu.. Saat bir olacak hala guluyor gozlerime karanlikta ben de gulmemek icin zor tutuyorum kendimi..

E efsunkarr canım o kahkahaları Dünyalara bedel :)
bak sen şu bıcırığa yoruyor anneyi :)
bizde aynı durumdayız çok oyuncu oldu bu minikler habire gece gündüz oyun agucuk kucak ..

Bebeği cok gazlı olup da 4 ayı doldurunca gecen var mı kızlar? 1 hafta sonra 4 ay bıtecek ama hiçbir değişiklik yok hala. Umudumu yıtırdım artık ben. Dün ayran içtim gazdan delirdi cocuk uyuyamadı. Dıkkat etmekten de yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…