- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
perikanadi canım iyiyiz çok şükür oğluşum da iyi keyifli her şey yolunda,bi yaramazlık yok :)
sen nasılsın kuzu nasıl ?
büyüdüler de gülmeye başladılar hatta neredeyse konuşmaya çalışıyorlar zaman çabuk geçmiş bee dün gibi hepimizin doğumu .. ♥
Ben sinopluyum eşimde sivaslı. Aramzda sıvaslı varsa lafm meclisten dışarı. Lütfen alınmasn. Ama ben eşimin ailesı yuzunde nefret ettım bu sivastan. Ama eşim en azndan onlara cok benzememiş huy olarak. Rabbim yardmcımız olsun nedım artık
İnşallah canım bu söylediklerinden güç alıcam emin ol.. Bişi daha sorucam eltim adet günlerinde takılıyor demişti öyle mi yani o halde mi gidiliyor ya..
Hmm canım biz doğduğunda bebelac verdik sonra onu yemedi aptamil verdik onun tadını da beğenmedi doktor da humana ya da golden gold önerdi tat seçen bebekler olabiliyor o yüzden bu mamalaı yiyolar dedi gerçekten de 1-2 haftadır bu mamayı severek yiyor her seferinde sıkıntı çıkarmıyor humana 1 i veriyoruz... Doyuyor da mutlu olduğu için mi öyle uyuyor bilemedm
Benim eşim de öyle hiç benden önce flört hayatı hayatına giren birisi olmadığı için biz de çok zorlandık ama dedim ya ne kadar büyük sıkınt varsa kıyamaetler kotu ama o 7-8 sene ki dönemde çoğunu hallettik.. Ama eşimin bi yanı vardı hayatı nasıl olursa olsun aynen anlatırdı... Yani tüm zorlukları bak bizim aile şöyledir böyledir o doğulu biliyo musun... Hiçbişiyi gizlemeden anlatırdı tabi beni zaten biliyor.. Ben b yüzden evlendikten sonra aaaa bu da böyle miymiş diye hiçbişiye şaşırmadım.. O yüzden benim için daha kolay oldu.. Evet hizmete çok alışıklar kendileri yapmazlar ama eşim ona da öyle güzel uyum sağladı ki.. Ama hala bazı huyları var değiştiremem sanırım o büyüklerine saygıyı aşırı abartıyor yani güzel belki ama ben görmemişim ya tuhaf geliyordu eskiden.. Mesela hiçbir büyüğünün yanına bebeğini sevmiyor öyle agulu felan işte aşırı seviyeli asla en ufak saygısızlığı kaldıramıyor... Ben hala çoğu şeyi bilmeden yapınca kızıyor bazen : ) napim ben de karadenizliyim o kadar uçurum var ki.. Rabbim kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın canım... Eşini en iyi tanıyanlardan biri de sensin eminim ki halledersin.. Hele ki yavrunuz var Rabbim bağışlasın her şey güzel olur
annem sinoplu babam sivaslı :) ikisinin huyu karakteri çok çok başka.. ama mesele memleket meselesi değil yetiştirlme tarzı.. Allah yardımcınız olsun.. biz evlatlarımızı güzel yetiştirelim inşallah..Ben sinopluyum eşimde sivaslı. Aramzda sıvaslı varsa lafm meclisten dışarı. Lütfen alınmasn. Ama ben eşimin ailesı yuzunde nefret ettım bu sivastan. Ama eşim en azndan onlara cok benzememiş huy olarak. Rabbim yardmcımız olsun nedım artık
Ben sinopluyum eşimde sivaslı. Aramzda sıvaslı varsa lafm meclisten dışarı. Lütfen alınmasn. Ama ben eşimin ailesı yuzunde nefret ettım bu sivastan. Ama eşim en azndan onlara cok benzememiş huy olarak. Rabbim yardmcımız olsun nedım artık
perikanadi sağlıklı olsunlarda kilolu zayıf önemli değil. benim oğlan da ilk mamaya humana 1 ile başladı dr önerisi ile. 2 ay kadar kullandık baktık ki mama bize hep boy olarak dönüyor kilo göstermiyor. bizde dr dan habersiz değiştirdik mamayı şu 1 aydır filan bebelac 1 kullaniyoruz hem diğerine göre gr olarak daha fazla ve fiyatıda humana ya göre iyi.
sanki eli yüzü dolmaya başladı çocuğun. biraz sütlü pirinç unu tattırmaya basladm biberon kıvamında hero baby aldım.
mama ile beslenen bebeklere 4-6 ay ek gıda tadımlık başlanabilir diyorlar kilo alimi yetersiz olduğu durumlarda tabi.
epey bi tarif yazdım öğün öğün hele bi büyüsün :)
annem sinoplu babam sivaslı :) ikisinin huyu karakteri çok çok başka.. ama mesele memleket meselesi değil yetiştirlme tarzı.. Allah yardımcınız olsun.. biz evlatlarımızı güzel yetiştirelim inşallah..
Aynen canım kısıye gore degısır tabiki. Onlar numune bence. En kotu sivaslı dıye ornk çıkmışlar sankı. Valla ne tesaduf.Bu kadar denk gelir ayyy.. : ) .. Tabi ki yetiştirilme tarzı aile çok önemli... Benim ananemin 40 senelik komşusu var bacı kardeş gibi olmuşlar ve sivaslı... Çok severiz biz de..
Aynen canım kısıye gore degısır tabiki. Onlar numune bence. En kotu sivaslı dıye ornk çıkmışlar sankı. Valla ne tesaduf.
Canim insallah en kısa zamanda anne olursun hayırlısıyla tabi. Bi de 34 yaş cok degil, ama 4 ay cok erken. kuzenim 21 yasindaydi evlendiginde 9 ay sonra hamile kaldi hem de hic bi sıkıntısı yoktu ki. Yanii cok acele etmemeliyiz biraz sabret34 yaşindayım 4 aydır evliyiz, yumurtlama testi yapıyrm akıntı takibide, çalışma yapıyrz ama olmuyr, az önce drdan geldim, eşimin ağır haşimato hastası tiroidi hiç çalışmıyr. doktor sperm üretimini etkileyebilir dedi. bugun 3ten sonra pregstrn sonucum çıkacak, inş yumurtluyrmdr.
çok teşekkr ederm moral verdiğiniz için, erken ama sabırsızız belkide, ilaç kullanyr ama düzenli içmiyor maalesefCanim insallah en kısa zamanda anne olursun hayırlısıyla tabi. Bi de 34 yaş cok degil, ama 4 ay cok erken. kuzenim 21 yasindaydi evlendiginde 9 ay sonra hamile kaldi hem de hic bi sıkıntısı yoktu ki. Yanii cok acele etmemeliyiz biraz sabretbirazcik zaman..eşine gelince benim troidlerimde calismiyor cok şükür bebegimiz oldu evliligimizin ikinci yilinda:) eşin de ilaç kullaniyodur mutlaka o ilacı kullandigi surece duzenli olarak tabii vücut fonksiyonlarinda bir sıkıntı olmaz ki.. dua et Rabbim isteyen herkese versin inşallah
ayy senin daha çok var canım benim yaa. Bak benim bebeğimin topiğin en küçüğü ve ben işe başladımGünaydın:) kızımı bırakıp nasıl işe başlıcam ben diye şimdiden üzülüyorum halbuki Temmuz'a 4ay var daha.işe başlayan arkadaşlar içimi rahatlatın ya9-17:30 çalışma saatlerim süt iznimi çıkışda kullanayım diyorum o zaman 16:00 da çıkarım.ama çok uzun ya
TesekkutlerKizlar yazamasamda hep sizi takip ediyorum cok guzel paylasimlariniz var
lilipit bezini gorunce yazmak istedim oglun6n tam beslendiginden emin misin canim bizdede oldu meger yavrum ac kalmis
Evet canım, işe giderken otobüste yazmıştım :)gunaydn ise gidiyorsun galiba:)arada yorulunca bende esime dyorm.sen izine ayrl ben ise basliyim diye:)
Cnm acliktan oluyormuslilipit ben geçen ay bi iki bezinde gördüm Alperenin, ama önemsemedim. Bi sıkıntı yok çok şükür
Aynen canım öyle bebekleri çocukları ben de sevmiyordum hiç... Ama şükürler olsun bebeğim en azından şimdilik yabancılık çekmiyor... Herkese etrafa mavi boncuk gülücükler dağıtıyor... O kadar farkediliyor ki hastanee felan nereye gitsek herkesin dikkatini çekiyor doktorumuz bile maşallah ne kadar güleç bir bebek dedi.. İyi ki kız olmamış diyorum ben deDoğduğu günden beri ananem olsun annem olsun herkes büyükmüş anlıyormuş gibi hep kpnştular 7-24 ondan mı acaba bilmiyorum : )
Cnm acliktan oluyormus
İdrari koyulasip kristallesiyor
Nette oyle diove oglum biliosun emmiyor
Ben isteyken annem iciriyor carputiBiberonla arası nasıl oldu peki yaman da emmiyo biliyorsun ama biberon alıyor sagip icir sende ac kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?