2014 Kasım Anneleri

Allah iyilik versin canım.. Aralarında gün farkı var.. Gerçekten ben de bakıyorum daha merakta ölüyorduk neye benzeyecek nasıl bişi olacak diye beklerken 4 aylık olmuşlar bile.. Şükür bebeğim de iyi doktor son kontrolde kio verdiğin söylediğinde şok olmuştm üzülmüştüm korkmuştum sanırım sekreteri yanlış tarttı sağlık ocağında öyle çıkmadı çok kilolu değil ama iyi yine de...

lilipit merhaba canım.
idrarında kan var sanırım bi ara bizde de vardı aynı böyle tam kan rengi değilde hafif turuncuya yakın lekeler oluyordu oğlumun idrarlı bezinde. dr önemli değil ama yine de takip edelim demişti idrar tahlili yaptır istersen canım ins sıkıntılı bi durum olmaz

Ben sinopluyum eşimde sivaslı. Aramzda sıvaslı varsa lafm meclisten dışarı. Lütfen alınmasn. Ama ben eşimin ailesı yuzunde nefret ettım bu sivastan. Ama eşim en azndan onlara cok benzememiş huy olarak. Rabbim yardmcımız olsun nedım artık

perikanadi sağlıklı olsunlarda kilolu zayıf önemli değil. benim oğlan da ilk mamaya humana 1 ile başladı dr önerisi ile. 2 ay kadar kullandık baktık ki mama bize hep boy olarak dönüyor kilo göstermiyor. bizde dr dan habersiz değiştirdik mamayı şu 1 aydır filan bebelac 1 kullaniyoruz hem diğerine göre gr olarak daha fazla ve fiyatıda humana ya göre iyi.
sanki eli yüzü dolmaya başladı çocuğun. biraz sütlü pirinç unu tattırmaya basladm biberon kıvamında hero baby aldım.
mama ile beslenen bebeklere 4-6 ay ek gıda tadımlık başlanabilir diyorlar kilo alimi yetersiz olduğu durumlarda tabi.
epey bi tarif yazdım öğün öğün hele bi büyüsün :)

annem sinoplu babam sivaslı :) ikisinin huyu karakteri çok çok başka.. ama mesele memleket meselesi değil yetiştirlme tarzı.. Allah yardımcınız olsun.. biz evlatlarımızı güzel yetiştirelim inşallah..

Amin canım amin evlilik zor iş...

Öyle mi bakalım benim bebeğim kilo alır inşallah... Sana bişi sorucam humana 1 mamasının iki kutusu var saırım birinin dışı daha açık mavi birinin kutusu koyu maviden.. hangisinden veriyordun bi farkları varmı acabaneden öyleler aklıma o takıldı iki farklı eczanede farklı kutuyu verdi ben ek gıdaya elma suyu flan vererek başladım

annem sinoplu babam sivaslı :) ikisinin huyu karakteri çok çok başka.. ama mesele memleket meselesi değil yetiştirlme tarzı.. Allah yardımcınız olsun.. biz evlatlarımızı güzel yetiştirelim inşallah..

Bu kadar denk gelir ayyy.. : ) .. Tabi ki yetiştirilme tarzı aile çok önemli... Benim ananemin 40 senelik komşusu var bacı kardeş gibi olmuşlar ve sivaslı... Çok severiz biz de..

Bu kadar denk gelir ayyy.. : ) .. Tabi ki yetiştirilme tarzı aile çok önemli... Benim ananemin 40 senelik komşusu var bacı kardeş gibi olmuşlar ve sivaslı... Çok severiz biz de..
Aynen canım kısıye gore degısır tabiki. Onlar numune bence. En kotu sivaslı dıye ornk çıkmışlar sankı. Valla ne tesaduf.

Aynen canım kısıye gore degısır tabiki. Onlar numune bence. En kotu sivaslı dıye ornk çıkmışlar sankı. Valla ne tesaduf.

Numune he kız Allah almasın seni he mi... Rabbim beterinden sakınsın... Sana ne yararları ne zararları olmasın da herkes evinde mutlu huzurlu olsun...

Canim insallah en kısa zamanda anne olursun hayırlısıyla tabi. Bi de 34 yaş cok degil, ama 4 ay cok erken. kuzenim 21 yasindaydi evlendiginde 9 ay sonra hamile kaldi hem de hic bi sıkıntısı yoktu ki. Yanii cok acele etmemeliyiz biraz sabret birazcik zaman..eşine gelince benim troidlerimde calismiyor cok şükür bebegimiz oldu evliligimizin ikinci yilinda:) eşin de ilaç kullaniyodur mutlaka o ilacı kullandigi surece duzenli olarak tabii vücut fonksiyonlarinda bir sıkıntı olmaz ki.. dua et Rabbim isteyen herkese versin inşallah

çok teşekkr ederm moral verdiğiniz için, erken ama sabırsızız belkide, ilaç kullanyr ama düzenli içmiyor maalesef hayrlısı olsun hakkımızda inş.

ayy senin daha çok var canım benim yaa. Bak benim bebeğimin topiğin en küçüğü ve ben işe başladım hiç üzülme annesi. İşe başlamak sana çok iyi gelecek. Süt iznini söylediğin şekilde kullanman mantıklı, tabi işin evine çok çok yakın değilse. Benim oğlum biberon almıyordu, o yüzden işe başlamak çok zor geldi bana ama bak bugün 11. Gün ve oğlum artık biberonu alıyor :) nasıl mutluyum anlatamam. Alıştı artık işe gitmeme. Yarım saat oldu eve geleli. Nasıl mutlu oldu beni görünce :) hem emdi ve uyudu kuzucum. Canım arkadaşım sakın üzülme.

Kizlar yazamasamda hep sizi takip ediyorum cok guzel paylasimlariniz var
lilipit bezini gorunce yazmak istedim oglun6n tam beslendiginden emin misin canim bizdede oldu meger yavrum ac kalmis
Tesekkutler
Netten baktim oyle yazio
Suan tam uc bezinde aynj durumvar
Bu hafta ise basladim ve oglum az emiyor yada emmiyir
Ondan oluyor barizz

Oyy kuzuuu ya benimki de cok konusuyor geceleri cosuyor hele.. bazen onemli bisey anlatiyo gibi kaslarini catiyor...bende cok konusuyorum ondan oldu sanirim. Bi de cevapsiz birakmiyorum evet oglum haklisin oglum :) nasi seviniyor yavrum benim. Burdakiler konusuyordur zaten ama kesinlikle konusun bebislerinizle derim. Anliyorlar. Gecen emmeyi reddetmeye basladi. Biberona alisacak diye cok uzuldum ztn sutum az.. ogluum sut emmezsen sutumuz biter fln diye konustum. Dikkatli dikkatli dinledi ve bir emisi vardi ki esim ben şokkk... ondan sonra da öyle bi reddetme olmadi masallah diyeyim.

Biberonla arası nasıl oldu peki yaman da emmiyo biliyorsun ama biberon alıyor sagip icir sende ac kalmasın
Ben isteyken annem iciriyor carputi
İsiriyor biberonu uc gun oldu ogrenemedi
Saat on bucukta 60 cc icmis, saat birdede beni emdi, 10 dk
Nasil sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…