Sgl cnm pipisinde bisey yok sanirim acliktan olduAltını değiştirirken dikkat ettin mi canım belki ucu tahriş felan olmuştur... Pipisinin ucunu hafif geri çek bi bak.. Yoksa için rahat olsun tekrarlarsa gidersin doktora...
Enjektorle çok kolay oluyor onu denediniz mi öyle de mi icmiyor?Cnm acliktan oluyormus
İdrari koyulasip kristallesiyor
Nette oyle diove oglum biliosun emmiyor
Sgl cnm pipisinde bisey yok sanirim acliktan olduAltını değiştirirken dikkat ettin mi canım belki ucu tahriş felan olmuştur... Pipisinin ucunu hafif geri çek bi bak.. Yoksa için rahat olsun tekrarlarsa gidersin doktora...
aaaa denemedik ii fikir aslindaEnjektorle çok kolay oluyor onu denediniz mi öyle de mi icmiyor?
Annem biberonun ucunu sikarak iciriuormus yarim saatte 60 cc Zar zor icmisEnjektorle çok kolay oluyor onu denediniz mi öyle de mi icmiyor?
Bende dolmustaym ise donuyrm suan :)Evet canım, işe giderken otobüste yazmıştım :)
NaptinnBen bebegime yogurt vermeye basladim çok sevdi yavastan ek gidaya gecmeye baslamis oldum. Ama doktor tavsiyesiyle degil tamamen annelik ic gudusuyle
Naptinn
Cok erkennnn
Keci yogurdu mu
kesinlikle yanlış yaptığını düşünüyorum ben deYok inek sutunden yaptim suyundan bï cay kasigi yaklasik verdim. yaşi kucuk sayilir ama hazir oldugunu düsünüyorum doymuyor cok cabuk acikiyor surekli mama vermek istemiyorum Artik mama da yeterli gelmiyor çünkü.
sayın araştırmacı cillibom :) benim oğlumda erken bingildak kapanması var diye 2.ay bitiminde d vitaminini kestik. Yinede buna rağmen şu anda bingildak tamamen kapanmış durumda. şimdi sorulara geçeyim
1 d vitaminine yeniden başlamalı miyim şu saatten sonra ise yarar mı
2 hangi vitamin onerirsin devit di galiba benim kullandığım
3 bingildak erken kapanması ile ilgili fikrin nedir
şimdiden teşekkürler Allah araştıran yerlerine zeval vermesin
Ben de tam bunu yazmak için girmistim foruma biz de 2 gün oldu basladık yoğurt yemeye kendiniz mi yapıyorsunuz hazır yoğurtlardan mı verdiniz?Ben bebegime yogurt vermeye basladim çok sevdi yavastan ek gidaya gecmeye baslamis oldum. Ama doktor tavsiyesiyle degil tamamen annelik ic gudusuyle
senin bebek ne kadarlık?Ben de tam bunu yazmak için girmistim foruma biz de 2 gün oldu basladık yoğurt yemeye kendiniz mi yapıyorsunuz hazır yoğurtlardan mı verdiniz?
erken doğduk bizsenin bebek ne kadarlık?
Ben de tam bunu yazmak için girmistim foruma biz de 2 gün oldu basladık yoğurt yemeye kendiniz mi yapıyorsunuz hazır yoğurtlardan mı verdiniz?
o zamanerken doğduk biz6 aylık
o zaman
kefire de çok faydalı diyorlar, bir bak istersen
Ya ben profilinde gördüm simdi 13 kasımda doğmus bebisin aramızda 1.5 ay var yaklasık ek gıda için biraz daha beklesen iyi olur.Bi akrabamizIn inekleri var onunla anlastik hergun taze getirecek ondan mayalayip kendim yapicam
yoğurtta fermente gıda fermentasyon mayalanma demek zaten o olmadan yoğurtta olmaz.Kefirde fermantasyon olayi var yalniz. Ozellikle hazir olanlarda dikkatli olun. Alkole donusuyor. Boza da böyle. Bu konuda hassasiyetiniz varsa...
yoğurtta fermente gıda fermentasyon mayalanma demek zaten o olmadan yoğurtta olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?