2014 Kasım Anneleri

boyle bi açıklama tamam, ama baştan dogru düzgün arastırmadan haram maram... amaaaan neyse yaaa. nie sinirleniosam

Ben bebegime yogurt vermeye basladim çok sevdi yavastan ek gidaya gecmeye baslamis oldum. Ama doktor tavsiyesiyle degil tamamen annelik ic gudusuyle
Yogurdu devam sutuylemi hazirladin normal sutlemi ben dr tavsiyesiyle baslicamda onu sormayi unuttum

Ben bebegime yogurt vermeye basladim çok sevdi yavastan ek gidaya gecmeye baslamis oldum. Ama doktor tavsiyesiyle degil tamamen annelik ic gudusuyle
Yogurdu devam sutuylemi hazirladin normal sutlemi ben dr tavsiyesiyle baslicamda onu sormayi unuttum

perikanadi canım bizde eczaneden alıyorduk genelde dediğin gibi iki farklı kutu var içerik aynı sadece ambalaj farklı nedenini merak ettim ama araştırmadm doğrusu. üretim zamanları farklı da ondan mi diye düşündüm yeni ve eski ambalaj olarak.

Kızım hergün 1 kere yogun bişekılde kusuyo. Dr gostermiştim. Gazdan demişti. Baska dr gostersemmı acaba. Karnı yumuşacık gaz olmayıncada kusuyoya. Ne koltuk kaldı ne halı yanı o derece.

Cok gazlı degıl şükür kızım. Oyle gazdan aglamaları falan cok olmadı. Ilk ayındada kusuyodu.bır gece iki kere kusmuştu dayanamayıp acile gtmiştm. Hiçbişey yok gaz demişti.

Dün tv bozuldu servis gıttı ve 15 gun yok. Ben tv siz asla duramam izlemesemde sesı olsa yetıyo bana.sıkıntıdan patlamak üzereyım kızımda bugun uyku tulumu maşallah emıyo uyyo. Arada oynaştık okadar. Böyle sessızde kalmak çok kotü. Kendimi dınlıyorum düşünüyorum ve sınırlenıyorum. Meger kafam nekadr doluymuş. Eşiminradım bagırdım tv bul ıye. Akşam bulmadan gelırse yandı

@lilipit ben geçen ay bi iki bezinde gördüm Alperenin, ama önemsemedim. Bi sıkıntı yok çok şükür
Sen Alperen yazdikca öyle mutlu oluyorum ki adıyla yaşasın canımm

Cnm acliktan oluyormus
İdrari koyulasip kristallesiyor
Nette oyle diove oglum biliosun emmiyor
Aynen öyle canim yeni doğduğunda sütüm geç geldi oglumda da olmuştu daha fazlaydı yavrum aç kalmış meğer bisey olmaz inşallah benimki de biberon almıyor sagdığım sütleri akita akita bitiriyor.

canım bende bebek susuz kadığı zaman oluyor diye biliyorum bendede olmuştu su verdim ve hemen gecti (senın ıcın soğuk odadayım)

ArkadaslAr oglumun pipisibib denk geldgi yerde kirmizi kan gibi bisi gordum aksam
Fotosu iste
Korktum
Fikri olan var miEki Görüntüle 1440259
canım bendede olmuştu susuz kalınca oluyormuş arada su ver hemen gcıyor
canım bende bebek susuz kadığı zaman oluyor diye biliyorum bendede olmuştu su verdim ve hemen gecti (senın ıcın soğuk odadayım)

Ay canım gerçekten öyle mi ... Biraz rahatladım ama korku var yine de... Uyuşturma yapılıyor mu acaba? Vücudumda o maddeyle nasıl yaşicam ya tuhaf geliyor bana ay.. Biraz daha kendimi hazırlayayaım sonra gideyim
canım sezeryan oluncada oluyormu 6 ay bekle demıştı dr bırde kanma oldumu bıde senın bebış artık beslenıyormu?fotoda bayağı ırı geldı bana

Helal olsun kız cillibom . %100 katılıyorum dediklerine. Biz öyle bi toplum haline geldikki içkiyi , sokakta el ele tutuşmayi iki karşı cinsin normal konuşmasni haram görür olduk. Bu onu bunu haram gören zat-ı muhteremler giybet yapmaktan, dedikodudan ah almaktan hiç çekinmezler. Çok yazık bazen uzakta oturduğum için seviniyorum. Çünkü ülkem malesef karanlık bir sona doğru ilerliyor. Herkesi damgalayan fişleyen insanlar haline geldik. Yapmayalım. Bu ülkede çocuklarimız yetişecek. Gelecek nesillere aydınlık bir vatan bırakalım. Çok siyasi bir konuşma oldu belki ama malum seçimler de yakın.Çağdaş aydınlık bir memleket için çocuklarimiz için inşallah iyi yöneticiler gelir ülkeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…