Aminn canim:) hepimizin kuzusu adiyla yaşasın.öyle mi :) adı çok güzelmiş oğlunun. Adıyla yaşasın kuzun.
Merhabalar,
Belkide unutuldum bilmiyorum
Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı. En son doğum yaptığımı bildirmek için yazmıştım.
Bu gün iş başı yaptım. Oğlumdan ayrı ilk günüm. Çok zor kesinlikle
biz bu gün itibari ile 91 günlüğüz.
İnanki hiç korktuğun şeyler olmuycak içini ferah tut tam tersi çok sakin bir iki gün geçirçeksin ben oğlumdan biliyorum 2 hafta oldu sünnet olalı hiç ağlamadı bol bol gülücük attı.anneye biraz fazla düşüyor hep yanında istiyor okadar.inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız.biz ne ağrı kesici verdik nede başka birşey.ihtiyacın olmax inşallah.her ihtimale karşı evde bulundur ama çok huysuzlanırsa yarım fitil atarsın.tahminimce ihtiyacın olmaz yinede bulunsun.Cuma günü Oğlumun sünnetini yapmaya karar verdik. Inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız. Çok stres yaptım şu Sünnet işinisonrasında çok canı yanıp, saatlerce ağlayacağını biliyorum yarın @guzidelll de oğlunu Sünnet ettirecekti sanırım. Allah'ım yardımcımız olsun. Hayırlısıyla kolaylıkla atlatırız inşallah.
Kesinlikle çok zor valla. OOOO siz baya büyümüşsünüz. Maş Allah.Burda kimse kimseyi unutmaz canım.. Çok zor oluyor ayrılmak.. Biz de bugün 122 günlüğüz
Suanda uyuyor bende arada kaçamak yapıp bakıyorum burayaMasallah ya 6. Ayemeklemeye de baslamistir aceleci horoz:) gundu uykunuz azaldi sanki pek goremiyoruz seni forumda.. hani bahsetmistin ya ayaklara bakiyo die artik bizde onlari yapiyoruz gittikce daha tatli oluyolar
Sonucu mutlaka yaz bize de merak ederim kötü birsey çıkmaz insallah kaka içinde götürmüstün daha önce öyle hatırlıyorum hani sümüksü falandı ne dedi onda tahlil yaptılar mı?Oglumun bezindeki kan gibi nokta devam ediyor
Aksam onuda sorcam doktora
Tahlil yapmak isterse
Nasil yapiolar idrar tahlinini
Bizim dıskısına çıkmıyor ama her kucağıma alısımda saçıma asılıyor topluyorum ne yapıyor ne ediyor kendine göre bir tutam çıkarıyor tokanın arasından sürekli elinde saç görüyorum bende.olmadı bone yada tülbentle kapatabilirsin saçlarını bunu yapmak geldi benim aklıma en azından saç tutmayı unutana kadar kandırırızKizlar ya kizimin diskisinda hep sac kili goruyorumboyle bir sey yasayan var mi? Birkac kere bezde miydi fln dedim de yok diskisini yapinca oluyor hep.. Korkmaya basladim elleri surekli agzinda o kadar da dikkat ediyorum ama niye boyle oluyor yavrum onu nasil yutup da disari cikariyor disari cikartamadigi olur mu of kafamda sorular sorularr....
aynen canm öyle oluyor inşallah geçer doktorum 1 yılı blur demişti tamamen iyileşmeDikiş canım sonuçta geriliyorsa sana baskı gibi geliyodur
Yok canim benim sacim cok uzun ve siyah onun kendi sac kilini goruyorum.. Elleri surekli agzinda.. Saci da oyle cok dokulmuyor ama anlamadim gitti bi kafamizin arkasi kellesti ama yataginda fln rastlamiyorum nasil bulup agzina giriyor ananlamadim.. Yine kan da gordum zaten iyice moralim bozuldu..Bizim dıskısına çıkmıyor ama her kucağıma alısımda saçıma asılıyor topluyorum ne yapıyor ne ediyor kendine göre bir tutam çıkarıyor tokanın arasından sürekli elinde saç görüyorum bende.olmadı bone yada tülbentle kapatabilirsin saçlarını bunu yapmak geldi benim aklıma en azından saç tutmayı unutana kadar kandırırız
Çok ilginç !!! Kakasında ne işi var saçların ?Kizlar ya kizimin diskisinda hep sac kili goruyorumboyle bir sey yasayan var mi? Birkac kere bezde miydi fln dedim de yok diskisini yapinca oluyor hep.. Korkmaya basladim elleri surekli agzinda o kadar da dikkat ediyorum ama niye boyle oluyor yavrum onu nasil yutup da disari cikariyor disari cikartamadigi olur mu of kafamda sorular sorularr....
ya onu bende gördüm bi kez ama yutup tekraradan kakadan çıkardığını düşünmedm hiç bezini açınca herhalde havadan filan uçtu gelip yapştı diye düşünmüştmKizlar ya kizimin diskisinda hep sac kili goruyorumboyle bir sey yasayan var mi? Birkac kere bezde miydi fln dedim de yok diskisini yapinca oluyor hep.. Korkmaya basladim elleri surekli agzinda o kadar da dikkat ediyorum ama niye boyle oluyor yavrum onu nasil yutup da disari cikariyor disari cikartamadigi olur mu of kafamda sorular sorularr....
Canim hosgeldin unutmadik seni ozledik..Çok ilginç !!! Kakasında ne işi var saçların ?
Doktorunuzu arayıp sorma ihtimalin varsa ara bence.demekoylee nin de dediği gibi saçları kapatmak tek çözüm toplamak çare değil malesef :)
Ben de baslarda hep baska bahaneler buldum ama hep gorunce artikya onu bende gördüm bi kez ama yutup tekraradan kakadan çıkardığını düşünmedm hiç bezini açınca herhalde havadan filan uçtu gelip yapştı diye düşünmüştm
Ben senin saçın sandım canım ya saçlarının dökülmesi normal ama kakada ne isi var eline yada emziğine yapısıyordur gözden kaçabilir anlık her isleri biliyorsun ama kan da görmüssün bir tahlil yaptır mutlaka hatta bezi duruyorsa al doktora götür hiç bekleme derim.Yok canim benim sacim cok uzun ve siyah onun kendi sac kilini goruyorum.. Elleri surekli agzinda.. Saci da oyle cok dokulmuyor ama anlamadim gitti bi kafamizin arkasi kellesti ama yataginda fln rastlamiyorum nasil bulup agzina giriyor ananlamadim.. Yine kan da gordum zaten iyice moralim bozuldu..
dokturuna sor bakalım neden oluyomş ya inşallah kötü bişey değildir bizide bilgilendir canm öğrenirsenBen de baslarda hep baska bahaneler buldum ama hep gorunce artikbelki senin oyle olmustur canim kotu dusunme..
aynen öyle canım günde 3defa 3 damlaydi şimdi 5e çıkardım ama sıkıntısı olduğu günler veriyorum şifa olur inşallah kuzularacanım zinco aldım yeni kullanıyorum bugün 3.gün farkedilir dercede iyi geldi. Yine bi sorun olursa biogia alcam bu sefer ben 5 6 saatte bir 5 damla veriyorum sen nasıl kullanıyosun?
canım inşallah düzelir ya bizim de :-( canım size de geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer yavrunun acıları
Bende farkettim elini ağzına götürmeye başlamadan çok önce emerken falan mi yutuyor dedim şimdilerde yok bilmiyorum bezden değil ama ya kaka yapınca oluyordu ve kendi saçıKizlar ya kizimin diskisinda hep sac kili goruyorumboyle bir sey yasayan var mi? Birkac kere bezde miydi fln dedim de yok diskisini yapinca oluyor hep.. Korkmaya basladim elleri surekli agzinda o kadar da dikkat ediyorum ama niye boyle oluyor yavrum onu nasil yutup da disari cikariyor disari cikartamadigi olur mu of kafamda sorular sorularr....
normal canım bence sonuçta işlem görmemiş yıllardır aynı olan bi yer için büyük bir değişim aynısı normal doğum için de geçerli bi gariplik oluyor bazenaynen canm öyle oluyor inşallah geçer doktorum 1 yılı blur demişti tamamen iyileşme
Daha yeni yapildi kaka tahlili canim gizli kan cikti.. Zaten kan sikayetiyle gitmistim makati dar oldugundan catlak varmis cokca.. Sut urunleri de yemiyorum.. Ustune bir de bu...Ben senin saçın sandım canım ya saçlarının dökülmesi normal ama kakada ne isi var eline yada emziğine yapısıyordur gözden kaçabilir anlık her isleri biliyorsun ama kan da görmüssün bir tahlil yaptır mutlaka hatta bezi duruyorsa al doktora götür hiç bekleme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?