2014 Kasım Anneleri

Canım sadece anne sütüne geçince doktorumuz 15. gün kilo kontrolüne çağırmıştı. Maalesef neredeyse hiç kilo almamıştı. Bende artık kabullendim bu durumu. Tekrar mamaya başladık. Bir yandan da emziriyorum tabi ki, bir yandan da sağmaya devam ediyorum. Arada buzlukta ki sağdığım sütlerle yapıyorum mamayı. Melis öyle 90'la 100'le doymuyor canım günde 5 kez 150 cc veriyorum, tamamını da bitiriyor. Kusmaları fazla, yani sürekli kıyafet değiştirme durumundayız, hem onun üstü hem kendi üstümüz. Kucağıma almaya korkuyorum açıkçası. Doktor fışkırtır tarzda kusmadığı sürece sıkıntı yok dedi, ama her ihtimale karşı da beslenme aralığını 4 saate çıkarttı. Bakalım henüz 2 gün oldu, kısmen azaldı diyebilirim ama tamamen kesilmedi yani.

Vayy komşum gelmiş, hep bakınıyorum valla etrafıma mahallede kucağında bebekle birini görsem hemen atlıcam yani sen misin acaba diye

ya onu bende gördüm bi kez ama yutup tekraradan kakadan çıkardığını düşünmedm hiç bezini açınca herhalde havadan filan uçtu gelip yapştı diye düşünmüştm
canm banada soylermsn sonucu bende goruyorum kakasnda

İnsallah kolayca atlatırsınız ağrısız acısız içim kıpır kıpır oldu inan esimi kandırsam da bende cuma yaptırsam daha fazla hareketlenmedenöpüyorum simdiden küçük erkeği

Canim hosgeldin unutmadik seni ozledik..
Ya ben de bi bilsem ne isi var cok bozuldu moralim.. Kendi sacini goruyorum ama.. Onunkini kapatsam sapkayla terliyor cokca.. Ne yapsam ki?
Unutulmamak çok güzel :) Artık havalar da ısınıyor terler tabi. Off bu cocukları büyyütürken panik atak olacağız
Vayy komşum gelmiş, hep bakınıyorum valla etrafıma mahallede kucağında bebekle birini görsem hemen atlıcam yani sen misin acaba diye
Bende sana bakınıyorum valla komşum. Aramızda bir cadde var ama daha hiç tanışamadık
Melis e maş allah foto süper. Tütü giydirmişsin birde :)
Süt yeterli gelmiyorsa mamaya mecbur başlanacak tabi. Bakalım bizim sıpa kaç gr almış pazartesi kontrolümüz ve rota aşımız var.

kızlar sezeryan olanalra bir sorum var şimdi biz gülerken öksürükte hapşurkta filan hep hissedfiliyor ya bu dikişler geçici bişey mi bu yoksa hep hissedecekmyz böyle ?
Ben dikislerimi hissetmiyorum ama hapsurduğumda yada öksürdüğümde 1-2 damla çis kaçırıyorum zaman zaman

Sonucu mutlaka yaz bize de merak ederim kötü birsey çıkmaz insallah kaka içinde götürmüstün daha önce öyle hatırlıyorum hani sümüksü falandı ne dedi onda tahlil yaptılar mı?
Yok cnm yaptirmamistim
İse basladim oglumaoldu biseyler
Bende psikolojik olarak iyi degilim
İns sorun cikmaz
İdrar tahlili isterse nasil yapiolar onu bilemedim

Oglumun bezindeki kan gibi nokta devam ediyor
Aksam onuda sorcam doktora
Tahlil yapmak isterse
Nasil yapiolar idrar tahlinini
Pipisine takmak için poşet gibi bir şey veriyorlar canım. Pipinin etrafından yapışan yerleri var iyice yapıştır.kenardan sızmasın çiş.taktıktan sonra da bezi gevşek bağla biraz.Ardından da hemen emzirirsen çişini çabucak yapar.Yoksa çok beklersin.

Gerçekten ya, Allah bilir birbirimizin yanından da geçiyoruzdur. Neredeyse her akşam Şaypa'ya gidiyoruz artık orası ikinci evimiz oldu. Havalar düzelsin biraz buluşalım gerçekten Aycan'da otururuz bebişleri alıp, bir kahve içeriz.

Gunaydin
İste yeni srunumuz aslinda 15 gundur var ama artti
Agzinda yara gibi birseyler var
Dis mi yoksa bilmiyrm
Ve gece uykulu hali haric emmiyor beni
Bibronda almiyr
İste fotosu
Aksam dktora goturceZ

Eki Görüntüle 1441525
Canım umarım sorun yoktur ama bana diş etleri şişmiş gibi geldi erken diş çıkaracak gibi

Bizimde gundu uykunuz her gecen gun azaliyor. Agulari gelistirdik artik ahuu huu gibi hatta su anda cikaramadigim turevlerini uretiyor:) bacaklarini kaldira indire sirt ustu vaziyette yer degistiriyo biraktigim gibi bulamaz oldum ama hala cok nadir guluyor agirligindan da taviz vermemeye calisarak ayy onun o tirmanislarini sevsinler emii oturmaya da calisirmis zaten ah bi oturabilseler. Emekleme pozisyonunu seviyo mu bari bizimki yuzustu koyuldugu an basiyor yaygarayi oyy opuyoruz eren beyi yanaklarindan

Unutmadım seni kaderdaşım :) nasılsın? bebiş nasıl?evet çok zor bebişlerden ayrılmak. ben de başladım. 2. haftamdayım.. benimm oğluşum da 94 günlük olduu :)
işe başladığına göre daha sık gel aramıza olur mu

Yok cnm yaptirmamistim
İse basladim oglumaoldu biseyler
Bende psikolojik olarak iyi degilim
İns sorun cikmaz
İdrar tahlili isterse nasil yapiolar onu bilemedim
sanırım posetleri var bebekler için biz de çok çis yaptoğımız için bi ara esimle muhabbeti geçmisti ama nasıl bir poset görmedim.Ne çabuk basladınız ise zaman çok hızlı geçiyor ben 2 yıl evdeyim Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…