Nil nbr
nil nbr canim nerelerdesin
Bende merak ediyodum bebisin sadece anne sutuyle kilo aldimi diye ne oldu neden tekrar mamaya basladin
Bizde de kusma oluyo ben hala 3 saatte bir 90 100 cc arasi veriyorum buaralar biraz azalttim ccleri azaldi kusma sanki
Merhabalar,
Belkide unutuldum bilmiyorum
Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı. En son doğum yaptığımı bildirmek için yazmıştım.
Bu gün iş başı yaptım. Oğlumdan ayrı ilk günüm. Çok zor kesinlikle
biz bu gün itibari ile 91 günlüğüz.
Kizlar ya kizimin diskisinda hep sac kili goruyorumboyle bir sey yasayan var mi? Birkac kere bezde miydi fln dedim de yok diskisini yapinca oluyor hep.. Korkmaya basladim elleri surekli agzinda o kadar da dikkat ediyorum ama niye boyle oluyor yavrum onu nasil yutup da disari cikariyor disari cikartamadigi olur mu of kafamda sorular sorularr....
canm banada soylermsn sonucu bende goruyorum kakasndaya onu bende gördüm bi kez ama yutup tekraradan kakadan çıkardığını düşünmedm hiç bezini açınca herhalde havadan filan uçtu gelip yapştı diye düşünmüştm
İnsallah kolayca atlatırsınız ağrısız acısız içim kıpır kıpır oldu inan esimi kandırsam da bende cuma yaptırsam daha fazla hareketlenmedenCuma günü Oğlumun sünnetini yapmaya karar verdik. Inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız. Çok stres yaptım şu Sünnet işinisonrasında çok canı yanıp, saatlerce ağlayacağını biliyorum yarın @guzidelll de oğlunu Sünnet ettirecekti sanırım. Allah'ım yardımcımız olsun. Hayırlısıyla kolaylıkla atlatırız inşallah.
Unutulmamak çok güzel :) Artık havalar da ısınıyor terler tabi. Off bu cocukları büyyütürken panik atak olacağızCanim hosgeldin unutmadik seni ozledik..
Ya ben de bi bilsem ne isi var cok bozuldu moralim.. Kendi sacini goruyorum ama.. Onunkini kapatsam sapkayla terliyor cokca.. Ne yapsam ki?
Bende sana bakınıyorum valla komşum. Aramızda bir cadde var ama daha hiç tanışamadıkVayy komşum gelmiş, hep bakınıyorum valla etrafıma mahallede kucağında bebekle birini görsem hemen atlıcam yani sen misin acaba diye
Ben dikislerimi hissetmiyorum ama hapsurduğumda yada öksürdüğümde 1-2 damla çis kaçırıyorum zaman zamankızlar sezeryan olanalra bir sorum var şimdi biz gülerken öksürükte hapşurkta filan hep hissedfiliyor ya bu dikişler geçici bişey mi bu yoksa hep hissedecekmyz böyle ?
6 ay kullandım sabah iki akşam iki şeklinde.teşekkür ederim, bende bu ay kullandım, ama yeterli gelmedi sanırım, siz ne kadar kullandınız? yabancı sitelerde adetin son gunu başlayanlar olmuş, siz?
Her gün mü? yoksa her adetin son günün mü başladınız?6 ay kullandım sabah iki akşam iki şeklinde.
Bende pko vardi ve bu ilaç çok işe yaradı
Yok cnm yaptirmamistimSonucu mutlaka yaz bize de merak ederim kötü birsey çıkmaz insallah kaka içinde götürmüstün daha önce öyle hatırlıyorum hani sümüksü falandı ne dedi onda tahlil yaptılar mı?
Pipisine takmak için poşet gibi bir şey veriyorlar canım. Pipinin etrafından yapışan yerleri var iyice yapıştır.kenardan sızmasın çiş.taktıktan sonra da bezi gevşek bağla biraz.Ardından da hemen emzirirsen çişini çabucak yapar.Yoksa çok beklersin.Oglumun bezindeki kan gibi nokta devam ediyor
Aksam onuda sorcam doktora
Tahlil yapmak isterse
Nasil yapiolar idrar tahlinini
Canim idrar degil kaka tahlili yapilio.. kakasindan ornek alıyolar.Oglumun bezindeki kan gibi nokta devam ediyor
Aksam onuda sorcam doktora
Tahlil yapmak isterse
Nasil yapiolar idrar tahlinini
Edward koyduk teyzesiO yun topu bizim evin ortasından da geciyor evim Teksas gibi oldu çok tozlu
Minigin adini ne koydunuz
Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum senin bebeğin nasıl Birgencim geceleriBööööööö
Yalnız değilsinnn
Unutulmamak çok güzel :) Artık havalar da ısınıyor terler tabi. Off bu cocukları büyyütürken panik atak olacağız
Bende sana bakınıyorum valla komşum. Aramızda bir cadde var ama daha hiç tanışamadık
Melis e maş allah foto süper. Tütü giydirmişsin birde :)
Süt yeterli gelmiyorsa mamaya mecbur başlanacak tabi. Bakalım bizim sıpa kaç gr almış pazartesi kontrolümüz ve rota aşımız var.
Canım umarım sorun yoktur ama bana diş etleri şişmiş gibi geldi erken diş çıkaracak gibiGunaydin
İste yeni srunumuz aslinda 15 gundur var ama artti
Agzinda yara gibi birseyler var
Dis mi yoksa bilmiyrm
Ve gece uykulu hali haric emmiyor beni
Bibronda almiyr
İste fotosu
Aksam dktora goturceZ
Eki Görüntüle 1441525
Çok geçmiş olsun serum fizyoloji kullan annesiGunaydn kızlar regl oldumya acayıp halsizlik çöktü üstüme. Buarada kızım cok hapşuruyo burnu akıyo. çok tıkanıyo burnu
Bizimde gundu uykunuz her gecen gun azaliyor. Agulari gelistirdik artik ahuu huu gibi hatta su anda cikaramadigim turevlerini uretiyor:) bacaklarini kaldira indire sirt ustu vaziyette yer degistiriyo biraktigim gibi bulamaz oldumSuanda uyuyor bende arada kaçamak yapıp bakıyorum burayaemekleme pozisyonuna geliyor ama ilerleyemiyor henüz tırmalıyor kendi çapında yavastan oturmaları basladı elinden tutup oturtuyoruz bir kaç dakika nasıl mutlu oluyor Ayaklarını kesfetmis ağır abimiz o filmin devamı ayağını tutup ağzına götürmeyle devam edecek sesler ne alemde bu arada agular?
Unutmadım seni kaderdaşım :) nasılsın? bebiş nasıl?evet çok zor bebişlerden ayrılmak. ben de başladım. 2. haftamdayım.. benimm oğluşum da 94 günlük olduu :)Merhabalar,
Belkide unutuldum bilmiyorum
Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı. En son doğum yaptığımı bildirmek için yazmıştım.
Bu gün iş başı yaptım. Oğlumdan ayrı ilk günüm. Çok zor kesinlikle
biz bu gün itibari ile 91 günlüğüz.
sanırım posetleri var bebekler için biz de çok çis yaptoğımız için bi ara esimle muhabbeti geçmisti ama nasıl bir poset görmedim.Ne çabuk basladınız ise zaman çok hızlı geçiyor ben 2 yıl evdeyim Allah yardımcınız olsun.Yok cnm yaptirmamistim
İse basladim oglumaoldu biseyler
Bende psikolojik olarak iyi degilim
İns sorun cikmaz
İdrar tahlili isterse nasil yapiolar onu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?