2014 Kasım Anneleri

Günaydın bayanlar

Sabahı sabah ettim oğlumun burnu tıkandı sürekli uyandı rahatla edemiyor. Sf kullkanip Ötri bebe ile açmaya çalışıyorum fakat başka tavsiye edeceğiniz bişey var

Evet bu topigin altina uymuyor belki ama bunu gerektiriyordu diye düşünüyorum. Elhamdülillah dinimiz ıslam içki vs.. Seyler haram. Bu haram şeylerden kendimizi korurken kalpten olan kötülüklerden de koruyalım. Demek istediğim tek sey bu. Tabiki rabbim bütün evlatlarimiza güzellikler nasp eylesin. Akıl ,fikir ,mantık da.

Günaydın bayanlar

Sabahı sabah ettim oğlumun burnu tıkandı sürekli uyandı rahatla edemiyor. Sf kullkanip Ötri bebe ile açmaya çalışıyorum fakat başka tavsiye edeceğiniz bişey var
Sf ile yikadiktan sonra otribebe ile cekmeden önce hafifce sık burnunu o zaman daha iyi açılıyor

B bayansalamar bende sezeryan oldum ama hiçbişey hissetmiyorum. Lazerle dikilmedimi senınkı. Benım kesiğin başlangıc ve bitiş yeri dışımda izim bile yok. Sadece kızım aşı oldugunda huysudu. Butun gun kucagımdaydı. Ogün cok az agrı olmuştu. Oda normal bence butun gun 6 kilo taşımak zor yani

Bu foruma yazmamaya söz vermiştim kendi kendime ama, bu yazıyı görünce tutamadım kendimi. Helal olsun diyorum sana, böyle aydınlık görüşlü insanların halen daha var olduğunu görmek umutlandırıyor beni. Eline, diline, aklına sağlık...Seni neden sevdiğimi şimdi anladım

Gunaydin
İste yeni srunumuz aslinda 15 gundur var ama artti
Agzinda yara gibi birseyler var
Dis mi yoksa bilmiyrm
Ve gece uykulu hali haric emmiyor beni
Bibronda almiyr
İste fotosu
Aksam dktora goturceZ

Eki Görüntüle 1441525
yan tarafta gibi duruyor galiba tahriş olmuş canım biberon almıyor dedin ya ondan olabilir benimki de felaket geveliyor bu arada kristallesme için yeni doğduğunda ben su veremedim tabi ama sen şimdi verebilirsin biraz

Ben kullanmıştım kaliteyi arttırıyor galiba ve hatta benimkiler catlamadan atılıyor da olabilirdi senin durumun iyi yani sürekli yogunlasinca daha da büyüyor gözünde ben çok takmıştim son zamanlarda ama akışına bırakınca oldu güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

çok tesekkür edeiyorum, bu topic bana çok moral veriyor :) doktorda oluruna bırakın dedı, boşun ahormon vermek istemiyorum dedi. 4 aydır ovulasyon testiydi, akıntı takibiydi, yumurtlama hesaplayıcılarıydı derken sıkıldım bunaldım artık, çünkü astım alerji hastasıyım hamile kalmak istediğim için ilaçlarımı alamıyorum nefes almkata çok zorlanıyrum, yzuum gözüm burun içi mukozam şiş, gripli bir insan gibiyim gözyaşı burun akıntısı en az 40 kere hapşırık vb. , ama maalesef ilaç kullanamıyorum. yarın eşimin sperm tahlilini yaptıracağız, haftaya da benım alerjı tahlillerim var, yok yani belkide oluruna bırakmak lazım dediğin gibi, haftaya da izinli olucam, termal tesise gideceğiz inş. o tarz tesisleri seviyorum hiç gitmemiştim, belki güzel şeylere sebep olur inş :)

Inan bu yazdıklarının hepsini denedim arkadaşım ovulasyon kiti aldım klomen ve muadili diğer yumurta gelistiricileri kullandım catlatma iğnesi yaptırdım kürler uyguladım akıntı takibi yapıp aha bugün yumurtladim dedim diğer başlıklar var ya sitedeki çoğunu ezberledim yapmam gereken bu aylara göre ekim kasım vs anneler grupları hayal geliyodu bana artık ama ne oldu şubat tatiline gidip geldim o ay hamilelik oldu çok şükür ve hiçbir şey kullanmadan kafan dagilsin çok önemli ınan bende severim tam mevsimi kaplıcanın güzelce dinlen emin ol odak noktan olmaktan çıktığında gelecek Allahın izniyle bebeğin sonra da ellerim tombik tombik şarkısını söylersin seneye bu zamanlar sabahın köründe

Eklentiler

• IMAG0741.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 133
maşallah canım ya allahcc analı babalı büyütsün :) darısı bizimde başımıza hayrlısıyla. çok çok teşekkür ederim :)

Canım ya oyy... Bence de tuhaf bir iletişim var ya aramızda... Ben de öyleyim... Değişik heceler çıkarmaya başladı bişi oluyır efendim bebeğim tamam annecim gibi gören duyan olsa kendi kendine napıyor bu der : ) Rabbim bağışlasın yavrularımzı..

Sgl cnm pipisinde bisey yok sanirim acliktan oldu
İse basladim oglum biberon almiyor
Zaten uc aylik oldu olali benide Zor emiodu

Olabilir canım.. Benim bebeğim tamamen bırak 3 ayı doldu zorla zorla geceleri emiyordu onu da bıraktı.. Ben de rapor felan ittire ittire götürüyorum şimdilik bakalım çok zor ya

canım sezeryan oluncada oluyormu 6 ay bekle demıştı dr bırde kanma oldumu bıde senın bebış artık beslenıyormu?fotoda bayağı ırı geldı bana

Vallahi bilmiyorum ki canım doktorumla görüşmedim hiç daha kontrole de gitmedim... Kanama oldu mu derken neyi kastettin canım? Adeti diyorsan 40 ımdan bir buçuk ay sonra ilk oldum ondan da bir buçuk ay sonra yani şimdi tekrar oldum... Bebeğime gelince maşallah sanırım resimde öyle görünüyor bilmiyorum.. Boyu iyi de kilosu ortalarda... Emmiyor zaten 1 aydır nerdeyse.. Mamayla besleniyor... 4 ayımız doldu işte..

Gunaydin
İste yeni srunumuz aslinda 15 gundur var ama artti
Agzinda yara gibi birseyler var
Dis mi yoksa bilmiyrm
Ve gece uykulu hali haric emmiyor beni
Bibronda almiyr
İste fotosu
Aksam dktora goturceZ

Eki Görüntüle 1441525

Canım o et çıkıntıları gibi bişileri mi kastediyorsun benim oğlumun ağzında alt damağının iki tarafında da var ama öylece duruyorlar ben de çok önemsemedim...

Kızzzz dün buraya geldim çıktım sonra bebeğimi uyuturken aklıma geldin inan ki dedim nil hiç görünmüyor ne zamandır napıyor neden gelmiyor unuttu bizleri bak gibi sitem ettim hatta kendi kendime... Nedne gelmemeye söz verdin kendi kendine kız.. Nasılsın iyi misin? Miniğin nasıl?

Unutmuyorum kız hiç birinizi, buralardayım tabi ki takip ediyorum sizleri. Sen ve bir kaç sevdiğim arkadaşım var. İyiyiz çok şükür minik büyümeye çalışıyor bende onunla yuvarlanıyorum işte. Sen nasılsın, yakışıklı kuzun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…