Tatlim onu oyun aktivitesi olarak dusun bir zarari olmazmis dr a sordum bizimki 20dk oyalaniyor ondan sonra baska bir seylw mesgul olmasini sagliyorum ya bizle yada anakucaginda etrafii izliyor sonra hemen en bsa donuyoruz zaten ama bu bile cok iyi aman aman oynasinlardaSaol canim yapayim kokutalim evimizi mis gibi soganla:)) bu arada oyun halisi tavsiyen icin cok saol tatlim hakkaten bi dinlendiriyo yani.. bide o hayvanlarla konusuyo tekmeleye tekmeleye bana soylemdiklerni onlara anlatiyo sanki yalniz bise sorcam siz ne kadar vakit geciroyosunuz oyun halisinda mesela gunde kac kez kac dk fazla kalsa zarari olur mu ki
Bizimde yarin asi gunumuz offfYarın aşı günümüz2. Ay aşısından sonra hafif ateş bol huysuzluğumuz olmuştu inşallah sorunsuz atlatırız:) yarın aşısı olanlarla geçe ateş nöbetinde görüşürüz burda sanırım:) bol bol yazın :)
hehe tam seker serbet komik komik sesler çıkarmaya baslamıs biz suan horlama tarzı garip bi sese takmıs durumdayız ondan önce de mamayı ağzında biriktirip ''giiiiiiiiii'' diyordu.Ses çıkarmaya baslamısken anne deme çalısmalarını baslat benceBizimde gundu uykunuz her gecen gun azaliyor. Agulari gelistirdik artik ahuu huu gibi hatta su anda cikaramadigim turevlerini uretiyor:) bacaklarini kaldira indire sirt ustu vaziyette yer degistiriyo biraktigim gibi bulamaz oldumama hala cok nadir guluyor agirligindan da taviz vermemeye calisarak ayy onun o tirmanislarini sevsinler emii oturmaya da calisirmis zaten ah bi oturabilseler. Emekleme pozisyonunu seviyo mu bari bizimki yuzustu koyuldugu an basiyor yaygarayi oyy opuyoruz eren beyi yanaklarindan
on kasimda dogdu teyzesiyakındır tutar annesinezaman doğdu senin bebiş
Masallah iyi yiyomus melis bizimki az yiyor ama kilo alimi iyi ayda bir kilo ortalamaCanım sadece anne sütüne geçince doktorumuz 15. gün kilo kontrolüne çağırmıştı. Maalesef neredeyse hiç kilo almamıştı. Bende artık kabullendim bu durumu. Tekrar mamaya başladık. Bir yandan da emziriyorum tabi ki, bir yandan da sağmaya devam ediyorum. Arada buzlukta ki sağdığım sütlerle yapıyorum mamayı. Melis öyle 90'la 100'le doymuyor canım günde 5 kez 150 cc veriyorum, tamamını da bitiriyor. Kusmaları fazla, yani sürekli kıyafet değiştirme durumundayız, hem onun üstü hem kendi üstümüz. Kucağıma almaya korkuyorum açıkçası. Doktor fışkırtır tarzda kusmadığı sürece sıkıntı yok dedi, ama her ihtimale karşı da beslenme aralığını 4 saate çıkarttı. Bakalım henüz 2 gün oldu, kısmen azaldı diyebilirim ama tamamen kesilmedi yani.
Guzelmis canim gule gule kullansin kuzun.. Bu uyku arkadaslari niye boyle duz anlamadim ben eline fln mi takiliyor? Ucreti ne kadar canim?Ogluma baby fehn kuzu uyku arkadasi aldim
Trendyoldan
Nasil sizce?Eki Görüntüle 1442172 Eki Görüntüle 1442172
Cnm ona sarilacak o yuzden hep boyle duzler kargo fahil 38 liraGuzelmis canim gule gule kullansin kuzun.. Bu uyku arkadaslari niye boyle duz anlamadim ben eline fln mi takiliyor? Ucreti ne kadar canim?
Bak ben de sunu buldum mama sandalyesi yerine bundan mi alsam karar veremedim cok amacli kullanilir..Eki Görüntüle 1442370
Edward koyduk teyzesiOyuncakları saçtığımızda izin vermiyor ki ortaya dökülsün hepsini tadımlık yalıyor teyzesi
Cnm ona sarilacak o yuzden hep boyle duzler kargo fahil 38 lira
Mesela ben bebekken annemkn tulbetine sarilirmisim
Cook super fikirtr bence bunu mama sanfalyrsi yapmak cok iyi olur
Çok teşekkür ederiz bizde Yaman Kerem kardeşimizi kocaman öpüyoruzAdıyla büyüsün minik edöptük onu gıdısından
Canim bebegin susuz kalmisssss su verr bak nasil geciyorOglumun bezindeki kan gibi nokta devam ediyor
Aksam onuda sorcam doktora
Tahlil yapmak isterse
Nasil yapiolar idrar tahlinini
Bizimde yarin asi gunumuz offf
Ooo kimler gelmiş hoşgelmişMerhabalar,
Belkide unutuldum bilmiyorum
Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı. En son doğum yaptığımı bildirmek için yazmıştım.
Bu gün iş başı yaptım. Oğlumdan ayrı ilk günüm. Çok zor kesinlikle
biz bu gün itibari ile 91 günlüğüz.
Benim oğlum standart canım geceleri 5 kez uyanıyor halaYalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum senin bebeğin nasıl Birgencim geceleri
Şu Sünnet işinde benim içimi çok ferahlatıyosun, Allah razı olsun. Geçenlerde de olumlu Şeyler yazmıştın, çok sağol inşallah dediğin gibi sıkıntısız atlatırız. Açıkçası korkmamın en büyük sebebi, kanama fazla olursa ne yaparız? Bir de oğlum aşılardan 4-5 saat sonra öyle bir ağlıyor ki saatlerce susturamıyoruz. Sünnette de öyle mi olur acaba.. Bakalım yarın neler yaşayacağız. Allah'ım hepimizin her konuda yardımcısı olsun.İnanki hiç korktuğun şeyler olmuycak içini ferah tut tam tersi çok sakin bir iki gün geçirçeksin ben oğlumdan biliyorum 2 hafta oldu sünnet olalı hiç ağlamadı bol bol gülücük attı.anneye biraz fazla düşüyor hep yanında istiyor okadar.inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız.biz ne ağrı kesici verdik nede başka birşey.ihtiyacın olmax inşallah.her ihtimale karşı evde bulundur ama çok huysuzlanırsa yarım fitil atarsın.tahminimce ihtiyacın olmaz yinede bulunsun.
bende ilk zamanlarda çok zorlanarak yapıydm doktora sormştm normal idrar kesisi ileriye itiliyor demişti seninkide ondan olablr belkiBen dikislerimi hissetmiyorum ama hapsurduğumda yada öksürdüğümde 1-2 damla çis kaçırıyorum zaman zaman
İnsallah kolayca atlatırsınız ağrısız acısız içim kıpır kıpır oldu inan esimi kandırsam da bende cuma yaptırsam daha fazla hareketlenmedenöpüyorum simdiden küçük erkeği
İnşallah sorunsuz bir şeklde atlatırsınız şimdiden hayırlı olsun paşana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?