2014 Kasım Anneleri

Yarın aşı günümüz 2. Ay aşısından sonra hafif ateş bol huysuzluğumuz olmuştu inşallah sorunsuz atlatırız:) yarın aşısı olanlarla geçe ateş nöbetinde görüşürüz burda sanırım:) bol bol yazın :)

Tatlim onu oyun aktivitesi olarak dusun bir zarari olmazmis dr a sordum bizimki 20dk oyalaniyor ondan sonra baska bir seylw mesgul olmasini sagliyorum ya bizle yada anakucaginda etrafii izliyor sonra hemen en bsa donuyoruz zaten ama bu bile cok iyi aman aman oynasinlarda

hehe tam seker serbet komik komik sesler çıkarmaya baslamıs biz suan horlama tarzı garip bi sese takmıs durumdayız ondan önce de mamayı ağzında biriktirip ''giiiiiiiiii'' diyordu.Ses çıkarmaya baslamısken anne deme çalısmalarını baslat bence ben her cümlemin basında sonunda ortasında annecim ,annem diyorum alıssınlar anne demeden baba demek yoköpüyoruz bizde ağır abimizi nunnisten(burun)

Masallah iyi yiyomus melis bizimki az yiyor ama kilo alimi iyi ayda bir kilo ortalama
Yuzmeye basladinizmi melisle nasil gidiyor

forumu pek takip edemedim arada kacirdiysam kusura bakmayin benim.sutum.azaldi tavsiyelerinizi istiyorum birde bebegim ishal birgundur ayni durumda olan oldumu ne yaptiniz

Cnm ona sarilacak o yuzden hep boyle duzler kargo fahil 38 lira
Mesela ben bebekken annemkn tulbetine sarilirmisim
Cook super fikirtr bence bunu mama sanfalyrsi yapmak cok iyi olur

Var mi hala o uyku arkadaşından bende alayim beğendim
Cnm ona sarilacak o yuzden hep boyle duzler kargo fahil 38 lira
Mesela ben bebekken annemkn tulbetine sarilirmisim
Cook super fikirtr bence bunu mama sanfalyrsi yapmak cok iyi olur

Ooo kimler gelmiş hoşgelmiş
Bende fazla giremiyorum artık 1nisan işbaşı ondan sonra aktif olurum
Bebişin nasıl canım birde hangi doktora gidiyorsunuz?

Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum senin bebeğin nasıl Birgencim geceleri
Benim oğlum standart canım geceleri 5 kez uyanıyor hala emmek istiyor
Sizde durumlar nasıl geceleri

iyi akşamlar biz bugün dr a gittik hanımlar kilo 6100 boy 67
basketbol kursuna yollayacaktı dedemiz gerek kalmayacak sanırım
ek gidaya başlayalım dedi ins yarın ilk deneyim günümüz olacak :)

Şu Sünnet işinde benim içimi çok ferahlatıyosun, Allah razı olsun. Geçenlerde de olumlu Şeyler yazmıştın, çok sağol inşallah dediğin gibi sıkıntısız atlatırız. Açıkçası korkmamın en büyük sebebi, kanama fazla olursa ne yaparız? Bir de oğlum aşılardan 4-5 saat sonra öyle bir ağlıyor ki saatlerce susturamıyoruz. Sünnette de öyle mi olur acaba.. Bakalım yarın neler yaşayacağız. Allah'ım hepimizin her konuda yardımcısı olsun.

İnsallah kolayca atlatırsınız ağrısız acısız içim kıpır kıpır oldu inan esimi kandırsam da bende cuma yaptırsam daha fazla hareketlenmedenöpüyorum simdiden küçük erkeği

Canımmm çok sağol inşallah kolaylıkla atlatırız. Bence de eşini kandır sen, şimdi sünnetini yapalım, sonra istediği zaman eğerlencesini, Mevlüdünü yaparız de. Eren paşaların sünnetini beraber yaptıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…