Ben buhar yapGünaydın bayanlar
Sabahı sabah ettim oğlumun burnu tıkandı sürekli uyandı rahatla edemiyor. Sf kullkanip Ötri bebe ile açmaya çalışıyorum fakat başka tavsiye edeceğiniz bişey var
Ben humana aldim gunde 3 kez iciorum. Bir de nar tavsiye ediorum. Markette yuzde yuz nar sulari da var. Tabi bir de yogurt ve bol su.forumu pek takip edemedim arada kacirdiysam kusura bakmayin benim.sutum.azaldi tavsiyelerinizi istiyorum birde bebegim ishal birgundur ayni durumda olan oldumu ne yaptiniz
Şu Sünnet işinde benim içimi çok ferahlatıyosun, Allah razı olsun. Geçenlerde de olumlu Şeyler yazmıştın, çok sağol inşallah dediğin gibi sıkıntısız atlatırız. Açıkçası korkmamın en büyük sebebi, kanama fazla olursa ne yaparız? Bir de oğlum aşılardan 4-5 saat sonra öyle bir ağlıyor ki saatlerce susturamıyoruz. Sünnette de öyle mi olur acaba.. Bakalım yarın neler yaşayacağız. Allah'ım hepimizin her konuda yardımcısı olsun.
Bizim de bugün 4.ay aşımız oldu 4 saat sonra inanılmaz bir şekilde ağladı bi ara nefesi gitti bos boş suratima bakıp kaldı kabus gibiydi çok agladim Rabbim bir daha yasatmasin bende bi tane uyku arkadaşı aldım minnosuma çok üzüldü bugün
Ateşi çıktı mı peki? Yarında bizim varda pek tırsmaktayım.
bizim aşılarımizda haftaya. Çok tirsiyorum .Bizim de bugün 4.ay aşımız oldu 4 saat sonra inanılmaz bir şekilde ağladı bi ara nefesi gitti bos boş suratima bakıp kaldı kabus gibiydi çok agladim Rabbim bir daha yasatmasin bende bi tane uyku arkadaşı aldım minnosuma çok üzüldü bugün
sağolhahhahahhaah :) iyi espriydi
amaaaan boşver cnm yaaa, kefir içtik kafayı bulduk diyelim
aaaaa çok güzeelGuzelmis canim gule gule kullansin kuzun.. Bu uyku arkadaslari niye boyle duz anlamadim ben eline fln mi takiliyor? Ucreti ne kadar canim?
Bak ben de sunu buldum mama sandalyesi yerine bundan mi alsam karar veremedim cok amacli kullanilir..Eki Görüntüle 1442370
Alintilayamadim daha onceki mesajda kusura bakma telden zor oluo. Buhar yap ben iki bebegimde de memnun kaldm otri bebeye de gerek kalmadi. Burnundakiler buharla beraber yumusayip gelio zaten.Günaydın bayanlar
Sabahı sabah ettim oğlumun burnu tıkandı sürekli uyandı rahatla edemiyor. Sf kullkanip Ötri bebe ile açmaya çalışıyorum fakat başka tavsiye edeceğiniz bişey var
Gecmis olsun carputiBizim de bugün 4.ay aşımız oldu 4 saat sonra inanılmaz bir şekilde ağladı bi ara nefesi gitti bos boş suratima bakıp kaldı kabus gibiydi çok agladim Rabbim bir daha yasatmasin bende bi tane uyku arkadaşı aldım minnosuma çok üzüldü bugün
Sendende allah razı olsun canım.aşıda beninkide öyle çok ağlıyor.hadi hayırlısı bakalım bizim pipimiz süper durumda hızlı iyilleşti.doktorunuz sünnetten sonra ne krem önerdi yada birşey önerdimi? Sünnetten sonra bilgilendir merak ederim nası gececek.her konuda içini ferah tut rabbim küçük meleklerimizin yanında sağlığı için erken olması en güzeli.hemde ameliyathanede hemşireler bebişe çok iyi bakıyor başında onu oyalamak için kaç kişi oluyor.en azından bizde öleydi.Şu Sünnet işinde benim içimi çok ferahlatıyosun, Allah razı olsun. Geçenlerde de olumlu Şeyler yazmıştın, çok sağol inşallah dediğin gibi sıkıntısız atlatırız. Açıkçası korkmamın en büyük sebebi, kanama fazla olursa ne yaparız? Bir de oğlum aşılardan 4-5 saat sonra öyle bir ağlıyor ki saatlerce susturamıyoruz. Sünnette de öyle mi olur acaba.. Bakalım yarın neler yaşayacağız. Allah'ım hepimizin her konuda yardımcısı olsun.
Canım çok geçmiş olsun bir daha bebişi o şekilde olduğu zaman yüzüne üfle yada temiz hava aldır kendine gelsin.sen oldıkça sakin ol yalnız panik yapma sakın .inşalkah bir daha başına gelmez katılmış bebiş ağlaya ağlaya sanırsam.Bizim de bugün 4.ay aşımız oldu 4 saat sonra inanılmaz bir şekilde ağladı bi ara nefesi gitti bos boş suratima bakıp kaldı kabus gibiydi çok agladim Rabbim bir daha yasatmasin bende bi tane uyku arkadaşı aldım minnosuma çok üzüldü bugün
Kizlar ya kizimin diskisinda hep sac kili goruyorumboyle bir sey yasayan var mi? Birkac kere bezde miydi fln dedim de yok diskisini yapinca oluyor hep.. Korkmaya basladim elleri surekli agzinda o kadar da dikkat ediyorum ama niye boyle oluyor yavrum onu nasil yutup da disari cikariyor disari cikartamadigi olur mu of kafamda sorular sorularr....
Canım çok geçmiş olsun bir daha bebişi o şekilde olduğu zaman yüzüne üfle yada temiz hava aldır kendine gelsin.sen oldıkça sakin ol yalnız panik yapma sakın .inşalkah bir daha başına gelmez katılmış bebiş ağlaya ağlaya sanırsam.
Gecmis olsun carputi
KuZudan mi aldin sende
gecmış olsun canım ben demıştım bak su ver diye... ara ara su vermeyı unutma böbrekler susuz kalmasın lili bebışın boydan resmını koyda görelım şöyle boylu poslu.....Tek tek alinti yapamiyrm bana cevap veren arkqdqslarimfan Allah razi olsun
Doktordan geldik o agzkndaki
Kabarcik gibi seyler fizyolojik seylermis
3,5 aylik 8000kg 67,5 cm ( 3 ay kontorlunde 7600 ve 66 cmdi)
Emmiyor diyorum emmez diyor disi cikacak diyor
Ac kaliyor diyorum nasil anlicam doydugunu zaten istahi yok ise basladm diyorm gayt iyi o doyuyo merak etme sekkz kilo dedi
Gece cok terlio dedik terler biz terlemiyoz mu dedi
Herseye normal
Dedi yolladi
Besdeki lekeyi sormqdim bida olmadi su verdik
canım ateşı nasıl yükseldımı? sımdı nasıl huzursuz mu? benımde yarın ALLAH yardımcımız olsunEvet lili kuzudan adim sende gördüm hoşuma gitti çok ağladı minnosum bugün bi hediye alayim dedim inşallah bi daha olmaz
Ben onlar biara piyassdan toplandı diye biliyorum bi araştrsana canım almadan baya oluuo okuyalı ben nedenini faln blmiyorum almam diye dikkatimi çekmemiştiGuzelmis canim gule gule kullansin kuzun.. Bu uyku arkadaslari niye boyle duz anlamadim ben eline fln mi takiliyor? Ucreti ne kadar canim?
Bak ben de sunu buldum mama sandalyesi yerine bundan mi alsam karar veremedim
cok amacli kullanilir..
Eki Görüntüle 1442370
Bizim de bugün 4.ay aşımız oldu 4 saat sonra inanılmaz bir şekilde ağladı bi ara nefesi gitti bos boş suratima bakıp kaldı kabus gibiydi çok agladim Rabbim bir daha yasatmasin bende bi tane uyku arkadaşı aldım minnosuma çok üzüldü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?