2014 Kasım Anneleri

Nobette olan var mii? Bugun anneme geldim taksiye tek binmeye korktugumdan esim de isten gec cikacagindan aldim kizimi kucagima otobusle geldim uc durak zaten.. Yoldan gecen ve otobusteki herkes kizimla ilgilendi uzaktak gulus atmalar bas sallamalar fln otobusun eglence kaynagi olduk hatta bi teyze onumde dikilen adama dokunup biraz kenara kayar misin bebegi goremiyorum dedi :) he heee.. :) adamcagiz sasirdi :) sonra teyze geldi kizimin ellerini tuttu yuzune dokundu fln sinir oldum zaten kizimin elleri hep agzinda hemen yikadim gelirgelmez.. Diyecegim o kii :) kizim 5dk gecmeden cigliklarla uyaniyor cok korkup titreyerek kucagima alip sakinlestirip uyutuyorum yine ayni.. Geldigimizden beri okuyorum cok nazar aldik galiba

Ne kadar uzun yazmisim :) e bu saatte gozlerimin acik kalmasini saglayan kk.ya ve siz sevgili arkadaslarima tsk.lerr.. :) sudecet burda oldugunu bilmek guzel ama keske olmasan canim yaa.. İnsallah uyur kuzun..

3
:biz de bugece yatioz 5dk sonra gazdan kalkiyoruz. Annesinin aksam menusu yesil mercelimekle lahana iceroyordu ondan herhalde kuzu gazdan ucacak: (nazardan cok korkuyorum ben. Oku annesi bol bol cabucak rahatlar insallah

3

:biz de bugece yatioz 5dk sonra gazdan kalkiyoruz. Annesinin aksam menusu yesil mercelimekle lahana iceroyordu ondan herhalde kuzu gazdan ucacak: (nazardan cok korkuyorum ben. Oku annesi bol bol cabucak rahatlar insallah
Tam uyudu sanmistim yine aynisi.. Ne yapacagimi sasirdim.. Bizde de mercimek corba vardi gazimuz da var sanirim. İnsallah uyur kuzun canim..

Ne kadar uzun yazmisim :) e bu saatte gozlerimin acik kalmasini saglayan kk.ya ve siz sevgili arkadaslarima tsk.lerr.. :) sudecet burda oldugunu bilmek guzel ama keske olmasan canim yaa.. İnsallah uyur kuzun..
Canım ya daha vakti var şimdiden uyumazki :) dün bileğimi incittim paşa sayesinde tek elle iş görmeye devam ediyorum:) yazını okudum ben nazara çok inanıyorum ki oğlum aşırı hissettiriyor bunu geçenlerdede yazmıştım arkadaşım kapıdan çıktı oğlum hayatta böyle sıçrayarak uyanıp çığlık çığlığa ağlamamıştı Allah nazarlardan korusun onları Kırk bir kere maşallah tüm meleklerimiZe güzel dualar oku bebeğine lütfen

3

Canım dilersen rezene çayı ya da Anason içir azda olsa rahatlatır bebeğini

Cok gecmis olsun canim ah ah tek elle neler yapar olduk :) ben de cok inanirim nazara canim hic boyle olmamisti cigliklarini sayamadim artik devanm ediyor hala..

Gecmis olsun ve Allah yardimcin olsun canim. Tez vakitte sizinde geceleriniz uykulu olur, sabahlamalarin biter ins. Benimki 1.5 -2 saate kalkip uyanmafan yarim yada 1 saat meme ile takilip tekrar daliyodu son 2 aydir falan.. Bu gece dalamadan max yarim saatte 1 ayaktayiz.

Bir gün sürdü canim bol bol emzirdim başka bişey yapmadim
Canım ben oğlanla dalga geçiyorum, popişinin performansına yetişemiyorum diyedoktora sordum kaç kez kaka normal diye. 2ile 8 arası normal dedi. 8 ishalden sayılmıyor yani

Gunaydin arkadaslar,
İsyerinde beraber ise basladigimiz bir arkadasim var, severim kendisini de ama tavirlari bi garip geldi
Aslinda psikolojisi boZuk baya, bu para batirmisti cok borcu var o gun bugundur eski nesesi yok
Ama bu sefer bana cok batti sanirim tavirlari, sevdigim icin de kafami taktim
Annemin soyledigine gore beni kiskaniyor
Ayni yastayiZ, o bekar, ben evliyim cocugum oldu ev aldik arabamiz zaten var
Yani Allaha sukur insanin istedigi herseye sirayla kavusuyoruz
Bu kaniya nasil vardik, bi kere bile oglumu sormadi, bi ara anneei hastaydi annen napiyor nasil diyrm bi kere bile senin annen nasil demiyor
Bundan sonra onun masasina gidip muhabbet etmiyecem bakalim onun tavri nasil olacak
Birde ben sacimi boyatmistim herkes cok guzel olmus diyor yorum bile yapmadi, herkes zayiflamissin super gorunuyorsun nasil yaptin diyorlar agzini acmiyor
Sacini boyatti oda yakisti gule gule kullan dedim sagol dedi okadar
Sinir oldum ya

Mustelanin masaj yagini kullaniyrdum banyo sonrasi bitti
Ne Zamana kadar yag kullanica arkadaslar, alayim mi tekrar

Canım ben oğlanla dalga geçiyorum, popişinin performansına yetişemiyorum diyedoktora sordum kaç kez kaka normal diye. 2ile 8 arası normal dedi. 8 ishalden sayılmıyor yani
Ay bnm oglan her emiste kaka yapio :)
Normalmiymis

selam kızlar aranızda sperm testi yaptıran var mı bi kaç sorum var da bununla ilgili

İse baslamanin kotu tarafi cocuktan ayrilmak bi yana, yine stres sahibi oluyorsun
Unvanim yuklecek kidemli uzman olacagim birde yonetici olarak atanicam haftya netlesir
Simdi milletin tavirlari degiscek
Mudurum farkli seyler bekleyecek haliyle
Digerleri kiskanacak
Of deli ediyor beni bunlar
Bazen istifa edip evde otursam diyrm
Ama calismayi seviyrm
Cocuguma guzel gelecek haZirlamam icin calismam iyi olur
Calismasam da geciniriz
Ben ogluma iyi imkanlar saglamak istiyrm
İs hayatinin stresine hayir

Ne dertliymisim degil mi
İngilizce calismam lazim
Oglusu uyuttum uyanir hemen
O uyanmadan calisayim cabuk cabuk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…