2014 Kasım Anneleri

Bana 6 damla ver ama bence 6. aydan önce başlama dedi hemsire
Biz geçen ay basladık Eren 7 kilo 7 damla veriyorum her gün.tadı da berbat bu arada zor içiyor bebis.Bize doktor birsey demedi esim baslattı demire sen doktoruna bir sor istersen.

Bana da sol gözü öyle küçük geliyor nedense dediğin gibi bi tek ben farkediyorum sanırım anne olarak çok mu pimpirikliyiz ne : )[/QUOTE]
Cnm kesin pimpiriklilik var. Ama nasıl desem küçük gibi gozu ice dogru gibi . Etraftaki kişiler küçük olduğunu değil ama çok masum garip bakışlı diyorlar moralim bozuluyor. Sizde böyle bakışlar var mı.

Cnm CalPol ateş 37.5 ve üzeri olursa kullanabilirsin. Uyku Tulumu güzel de ancak yatarken rahat. Kucağa alindigi zaman ayaklarını rahat hareket ettirmeyebilir

Kızlar birsey sorcam daha önce kullanan yada bilgisi olan var mı benim hamilelik döneminin sonlarına doğru kirpiklerim döküldü suan da kısalar eskisi gibi uzamadılar 5 ay geçmesine rağmen...serumlar varya onlardan almayı düsünüyorum faydası olur mu acaba birde argan yağı iyi geliyormus var mı bilginiz bu konuda?eski kirpiklerimi istiyorum ben

Seninde zormuş canım allah kolaylık versin
Evet yorucu bir dönem ama geçecek inş sağlıkları yerinde olsunda
Canım benim iki ay yıllık iznim vardı onu kullanıyorum Can tam beş aylık olduğunda başlamış olucam
Bende yıldırım dorukta zeliha küçüktaşa gidiyorum çok memnun kaldım tatlı dilli bir bayan şimdilik devam ediyoruz bakalım dediğin gibi sonrasında ne olur bilemiyorum
Oğlum iyi çok şükür sadece gece düzenli uykumuz yok
onun dışında en güzel zamanlarımız tutma yarım dönme kahkaha gülme oyun mutluyuz şükür

Ben bi dönem badem yagi kullanmıştım benim kirpiklerime iyi gelmisti umarim sana da faydali olur eski kirpiklerine kavusursuna

Bizdede bundan var kullanacagimiz gunleri sabirsizlikla bekliyorum

Yamanda 7 küsur 6 damla ver dedi herkes baska söylüyor iste
ben aksam sorar yazarım buraya açıklaması neymis neye göre ve kaçıncı ayda vermek gerektiğini en azından olması gerekenle ilgili fikrimiz olur.Keske heres isinin hakkını verse de acaba???larımız olmasa hele ki sağlık konusunda.Yoğun bakımda kebap yiyenleri unutmadık.

Ben kullandim cnm cok iyi oluyo benimkide üstünü cok aciyor oyle ozel bisey degil ya ben bitane lcw den 2 tanede normal bebek magzasindan aldim

Hayırlı olsun sünnetiniz bence suan olması daha iyi oldu canım tabi biraz zorlar seni ama en azından ilaç kullanımın rahat olur ilk 3 aya göre.sifa diliyorum minik erkeğe
teşekkür ederiz canım inşallah biran önce iyileşir bezini açmaya korkuyorum

Bana da sol gözü öyle küçük geliyor nedense dediğin gibi bi tek ben farkediyorum sanırım anne olarak çok mu pimpirikliyiz ne : )
Cnm kesin pimpiriklilik var. Ama nasıl desem küçük gibi gozu ice dogru gibi . Etraftaki kişiler küçük olduğunu değil ama çok masum garip bakışlı diyorlar moralim bozuluyor. Sizde böyle bakışlar var mı.[/QUOTE]
Canım bence doktora göster için rahat etsin

Canım bence doktora göster için rahat etsin[/QUOTE]
Kizlar yazdiklarinizi okuyunca komigime gitti cunku benim kiziminda sol gozu sag gozune gore kucuk. Bizde acaba normal mi diye dusunuyorduk. bir cok bebekte oldugune gore demekki normal.

Canım ben birinci aydan itibaren kullanmaya başlamıştın evim çok soğuk oluyordu küçük Hanım'da kundak yaptırmıyordu C&A dan kolları fermuarlı çıkabilen torba uyku tulumu almıştım içi penye dışı kadife orta dolgusuda elyaf baya kalın bişi ama biz bu kış çok rahat ettik ben Bursa'dayım ama benim evimde Mayıs ortasına kadar ısınmıyor o zamana kadar giydirmeye devam edeceğim sonra giyilmez zaten küçük almıştım çocuk içinde kaybolmasın diye seneye kışada nasipse büyüğünü almayı düşünüyorum yazında myceyin incecik tulumları var onlara bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…