- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Biz geçen ay basladık Eren 7 kilo 7 damla veriyorum her gün.tadı da berbat bu arada zor içiyor bebis.Bize doktor birsey demedi esim baslattı demire sen doktoruna bir sor istersen.Bana 6 damla ver ama bence 6. aydan önce başlama dedi hemsire
Demir kullanmasi neden gerekliymis esinin gorusu ne cnm bu konudaBiz geçen ay basladık Eren 7 kilo 7 damla veriyorum her gün.tadı da berbat bu arada zor içiyor bebis.Bize doktor birsey demedi esim baslattı demire sen doktoruna bir sor istersen.
Aksam sorar açıklamalı olarak yazarım canım.siz ne yaptınız dün götürdün mü Tuğrulu doktora?Demir kullanmasi neden gerekliymis esinin gorusu ne cnm bu konuda
Evet kisiklik var. Diğer gozu gibi iri açamıyor. Acaba büyüdükçe düzelir mi hiç bir fikrim yok
Bnmkininfe gozu kayiyo
Kafayi yicez yakinda
Buyuk kuckluge bakmadm
Bi ara bi gozu faha kisik duruo gibi gelmisti
Bizimkinin aşı yerinde hicbirsey yok sanki hic aşı olmamış gibi. burda biri sormustu bende dr a sorcaktim unuttum gitti aylar gecti problem olur mu ki bu durum..Bnmki topgibi degilde kirmixi belirgin nokta
Cnm CalPol ateş 37.5 ve üzeri olursa kullanabilirsin. Uyku Tulumu güzel de ancak yatarken rahat. Kucağa alindigi zaman ayaklarını rahat hareket ettirmeyebilirKızlarrrrrrr
Az önce geldik aşımızı olduk ve panik bir haldeyim ben... Bekliyorum her an ağlayacak gibi geliyor... Calpol u hemen ver dedi hemşire ama ben beklicem... İnşallah bir sıkıntı yaşamaz bebeğim... Şimdi uyuyor... Kan ilacını tutuşturdular elime günde 4 damla diye doktorunu arayıp danışıcam ben de..
Sizlere bişi sorucam... Uyku tulumu alan olmuş muydu bilmiyorum ben almayı düşünüyorum şimdi... Bebeğim üstünü çok açmaya başladı tepine tepine gece bakıyorum ki üstü hep açık üşümüş.. Malum soğuk bir ildeyiz.. Sizden tavsiye isteyecektim alan ya da kullanan varsa nasıl bişi alayım marka ya da önereceğniz bir şey var mı?
Uyku arkadaşını da daha sonra almayı düşünüyorum...
Biz geçen ay basladık Eren 7 kilo 7 damla veriyorum her gün.tadı da berbat bu arada zor içiyor bebis.Bize doktor birsey demedi esim baslattı demire sen doktoruna bir sor istersen.
Seninde zormuş canım allah kolaylık versinBenimki geceleri uyumuyor hiç sabaha karşı yatıyor doğdu doğalı aynı hiç değişmedi gündüzleri en az oda aralıklı toplasan 2 saat uyur oda uyana uyana.. Sende çok yoruluyorsundur eminimAllah güç versin hepimize
Canım benim iki ay yıllık iznim vardı onu kullanıyorum Can tam beş aylık olduğunda başlamış olucamÇok güzelmiş uyku arkadaşınız. Bende bakayım ama geç kalmış olma ihtimalim biraz fazla
KEsinlikle karşılaşmısızdır ama tanımayınca. Evet evet aycan çok iyi olur :) evlerde yakın zaten ihtiyaç olurssa bir koşu eve gidip geliriz :)
Ahh kaderdaşım ahhh. İyiyiz çok şükür sen nasılsın. Senin bebiş nasıl ? Aramızda 3 gün varmış :) Gelirim artık daha sık.
İşe başlayınca geldim hemen :) Senin daha varmış ne güzel.
Yıldırım Doruk ta Evren özboyacı ya gidiyorum ama hastalık geçirmeden doktorun iyi olup olmayacağını pek anlayamayacağız. Şimdilik açıklama falan yapıyor memnunuz. Cepten istediğim zaman ulaşıyorum. Siz kime gidiyorsunuz ?
Oğlum da iyi maş allah. Senin ki nasıl ?
yeni doğduğunda bizim başımıza gelmişti. Rengi gitmişti resmen kuzumun. Eşimle elimiz ayağımız dolaşmıştı. Kendine gelince oturup ağlamıştık hep birlikteAllah korusun tüm bebişleri. Bir daha yaşatmasın çok kötü bir şey.
Maş Allah bebeğine kilosu çok iyiymiş. Nazar değmesin.
Aynen önceden vaktimizi değerlendirmeyi bilmiyormuşuz.
Ben bi dönem badem yagi kullanmıştım benim kirpiklerime iyi gelmisti umarim sana da faydali olur eski kirpiklerine kavusursunaKızlar birsey sorcam daha önce kullanan yada bilgisi olan var mı benim hamilelik döneminin sonlarına doğru kirpiklerim döküldü suan da kısalar eskisi gibi uzamadılar 5 ay geçmesine rağmen...serumlar varya onlardan almayı düsünüyorum faydası olur mu acaba birde argan yağı iyi geliyormus var mı bilginiz bu konuda?eski kirpiklerimi istiyorum ben
Bizdede bundan var kullanacagimiz gunleri sabirsizlikla bekliyorumGuzelmis canim gule gule kullansin kuzun.. Bu uyku arkadaslari niye boyle duz anlamadim ben eline fln mi takiliyor? Ucreti ne kadar canim?
Bak ben de sunu buldum mama sandalyesi yerine bundan mi alsam karar veremedim cok amacli kullanilir..Eki Görüntüle 1442370
ben aksam sorar yazarım buraya açıklaması neymis neye göre ve kaçıncı ayda vermek gerektiğini en azından olması gerekenle ilgili fikrimiz olur.Keske heres isinin hakkını verse de acaba???larımız olmasa hele ki sağlık konusunda.Yoğun bakımda kebap yiyenleri unutmadık.Yamanda 7 küsur 6 damla ver dedi herkes baska söylüyor iste
Ben kullandim cnm cok iyi oluyo benimkide üstünü cok aciyor oyle ozel bisey degil ya ben bitane lcw den 2 tanede normal bebek magzasindan aldimKızlarrrrrrr
Az önce geldik aşımızı olduk ve panik bir haldeyim ben... Bekliyorum her an ağlayacak gibi geliyor... Calpol u hemen ver dedi hemşire ama ben beklicem... İnşallah bir sıkıntı yaşamaz bebeğim... Şimdi uyuyor... Kan ilacını tutuşturdular elime günde 4 damla diye doktorunu arayıp danışıcam ben de..
Sizlere bişi sorucam... Uyku tulumu alan olmuş muydu bilmiyorum ben almayı düşünüyorum şimdi... Bebeğim üstünü çok açmaya başladı tepine tepine gece bakıyorum ki üstü hep açık üşümüş.. Malum soğuk bir ildeyiz.. Sizden tavsiye isteyecektim alan ya da kullanan varsa nasıl bişi alayım marka ya da önereceğniz bir şey var mı?
Aaa oğlumun adaşı varmış burdaaaa merhabaBen kullandim cnm cok iyi oluyo benimkide üstünü cok aciyor oyle ozel bisey degil ya ben bitane lcw den 2 tanede normal bebek magzasindan aldim
Çok beğendim güle güle kullanınBizdede bundan var kullanacagimiz gunleri sabirsizlikla bekliyorum
teşekkür ederiz canım inşallah biran önce iyileşir bezini açmaya korkuyorumHayırlı olsun sünnetiniz bence suan olması daha iyi oldu canım tabi biraz zorlar seni ama en azından ilaç kullanımın rahat olur ilk 3 aya göre.sifa diliyorum minik erkeğe
Cnm kesin pimpiriklilik var. Ama nasıl desem küçük gibi gozu ice dogru gibi . Etraftaki kişiler küçük olduğunu değil ama çok masum garip bakışlı diyorlar moralim bozuluyor. Sizde böyle bakışlar var mı.[/QUOTE]Bana da sol gözü öyle küçük geliyor nedense dediğin gibi bi tek ben farkediyorum sanırım anne olarak çok mu pimpirikliyiz ne : )
Canım bence doktora göster için rahat etsin[/QUOTE]teşekkür ederiz canım inşallah biran önce iyileşir bezini açmaya korkuyorum
Cnm kesin pimpiriklilik var. Ama nasıl desem küçük gibi gozu ice dogru gibi . Etraftaki kişiler küçük olduğunu değil ama çok masum garip bakışlı diyorlar moralim bozuluyor. Sizde böyle bakışlar var mı.
Canım ben birinci aydan itibaren kullanmaya başlamıştın evim çok soğuk oluyordu küçük Hanım'da kundak yaptırmıyordu C&A dan kolları fermuarlı çıkabilen torba uyku tulumu almıştım içi penye dışı kadife orta dolgusuda elyaf baya kalın bişi ama biz bu kış çok rahat ettik ben Bursa'dayım ama benim evimde Mayıs ortasına kadar ısınmıyor o zamana kadar giydirmeye devam edeceğim sonra giyilmez zaten küçük almıştım çocuk içinde kaybolmasın diye seneye kışada nasipse büyüğünü almayı düşünüyorum yazında myceyin incecik tulumları var onlara bakacağımKızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?