2014 Kasım Anneleri

Öyle deme ya bende sünnet yaptırmak istiyorum galiba ilk aylar çok alıyor sonra aynı hızda alsalar obez olurlar Allah korusun hem sünnet olan daha da toparlanır diyor eskiler hep
valla etkisi oldu mu bilemiyorum, ama yaptır kurtul.ne kadar erken okadar acısız ve kolay benim gördüğüm.

Kesinlikle haklısın her gün çocuk gık dese pipisi acıyor sünnet ettirelim diyorum eşime doktor iltihap var dedi temizledi öneririm dedi benimki illa ailesinin yanında yaptırmak istiyor bakalım falan dedi ama dinlemiyorum

Son düzenleme:

Arada bir paylaşırsan bizde faydalanırız iyi olur canım.

Aynı durum bende de var, artık göğüslerim sertleşmiyor.Ama emdiği zaman süt geliyor, ağzının kenarından görüyorum yani.

Benzetmeee iyiymis:)
emerken sertlesiyomu ben .bastan beri cok sert oldugunu hatrlamiyorum da buara benim kızımda sık uyaniyor diyorumbuyidukce doymuyorlarmi ek gidaya kadar dayansalardi . İyiydi

Az once cok korktmya kiizm kucakta uyuyi yataga yan yatieayim dedim herzaman yatiyoruz kucakta dolabdktan sonra yayrdgm.gibi oyle agladi hic görmedim buzanama kadr kolunu falan incittim sandm aldim kucagima zor sakinlestikoluna dokndm hareket ettrdm sonrdan aglamadi birsy olmusmuduryaa niye oyle yapti anlamadimm

Benimde ilk aylar göğüslerim çok sertti gece süt akmasına uyandırdım ama şimdi hiç sert olmuyo çiş yapıyo yani aldığım her bezi dolu oluyo ondan doyuyordur heralde diyorum

Benimki dönüyor sırt üstüykeen yüz üstü ama hala yüz üstü yatarken sırt üstü dönmeyi beceremedi ağlyr birde akıllım
Benimki hiç donemiyo daha cnm kilodan kaldiramiyo poposunu
Ellerine sağlık arkadaşım bende tuttururum inşallah

arkadasiminki 8 kasım dönüyor benimki 18 kasım daha dönmüyor döner herhalde hareketli olmasına da bağlı galiba
benimki hareketli ama genelde kucakta yoksa durmuyo daha donemedi bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…