Hehe benimkide öyleydi canım dalga geçyrdm hatta ama hep kucakta olunca yapamyrlr yere battaniye falan serip üstüne yatryrdm ben çırpına çırpına biaktm dönüyp sürünüyo hatta baya yer değiştryor yaniBenimki hiç donemiyo daha cnm kilodan kaldiramiyo poposunu
benimki hareketli ama genelde kucakta yoksa durmuyo daha donemedi bizimki
Beslenmesi aynı bende şok oldum işte;( 4 ay 5 günlük
Bizimki de alıştı kucakta yada anakucaginda hep ismi çok güzel maasallah öğretmen bir tanıdığın adıydıBenimki hiç donemiyo daha cnm kilodan kaldiramiyo poposunu
benimki hareketli ama genelde kucakta yoksa durmuyo daha donemedi bizimki
Kulağını büküyoduk canım yukariyi şimdi özellikle yikiyorum kıvrımlarıKizlar banyo yaptirirkn bebislerin kullagina su kacmasin diye ozellikle yaptiginiz bisey var mi???????
7.550 cnm kilosuBizimki de alıştı kucakta yada anakucaginda hep ismi çok güzel maasallah öğretmen bir tanıdığın adıydıkaç kilo canım
Meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımm 27 ekim doğumlu bir oğlum var adımız Yiğit
Hoşgeldin canım. :)Çok güzelmiş canım nerden aldın güle güle oynasın oğluşun
Bişey olmamıştır canım inşallah bazen iyice dalıyorlar yada odaklaniyorlar bir şeye o zaman ses falan oldu mu benimki de koparıyor yaygarayıAz once cok korktmya kiizm kucakta uyuyi yataga yan yatieayim dedim herzaman yatiyoruz kucakta dolabdktan sonra yayrdgm.gibi oyle agladi hic görmedim buzanama kadr kolunu falan incittim sandm aldim kucagima zor sakinlestikoluna dokndm hareket ettrdm sonrdan aglamadi birsy olmusmuduryaa niye oyle yapti anlamadimm
Sağol canım bende bakayım çok beğendim benim Kuzucukta beğenir İNŞ hoş buldummHoşgeldin canım. :)
Butik bebeden aldm. Markası baby fehn
O niyetle aldm canımBenim kizimda gecen ay oyle almisti bu ayi bende merak ediyorum hic almamis gibi geliyor.s ama cilibom.arastrmsti artk 500 600 arasi alacaklar diye sor doktora bakalim be diycek
Uyku arkadasimi.canim.
komsunda falan.yokmu ev yogrdyla.mayalayan.canim al.onlardan hair yogrtla berbat oluyo salya gibi oluyormus kotu benzEtme ama ben hic denemedim.deneyenlerden.duydum
Allahım sana geliyorum
Humana sut artirici icecek ve bol su meyve suyu yogurt nar ya da nar suyu. Kolay gelsn.artirmak icin onerin varmi
Lilim butik bebeden aldm. Seninkiyle aynı markaAa bunu coo begenmistim ben baby fehn
Uyku arkadasimi yapacaksin
Nerden buldun ben nettebulamamistum
Noldu kiiSlm kızlar yazıları okuyorum ama motive olup yazamadım kv o kadar sinirlendim ki sabah sinirimden ağladım aksama kadar öfkemin geçmesi lazım esime yansıtmak istemiyorum.ya bu kadını inek içsede dağa kaçsa keske çok içten diyorum.
sormasi ayip bu uyku arkadssi nasil kullanilacak kizim suan sadece kucaktauyuyo bana baglanmis durumdada ise yararmi ki sence.ssanki besiginde yatan bebek icin.mantikli geldideeLilim butik bebeden aldm. Seninkiyle aynı marka
Nar gaz yapar mi bizim hala gaz sorunumuz var daHumana sut artirici icecek ve bol su meyve suyu yogurt nar ya da nar suyu. Kolay gelsn.
Sağol cnm joker baby den aldım aranızda bebeği dönen varmı?
Merhabalar kasım anneleri hamileliğimden beri takip ettiğim topik sonunda bende yazıyorum bnmde oğluşum 5 aralık doğumlu
Kızlar kan damlasini kaç damla veriyosunuz ve ilaç ismini söyleyebilirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?