2014 Kasım Anneleri

benim de önceden çok sertleşirdi. bebeğim boğulmaktan ememezdi. geceleri tek göğsümü verip sabah diğer göğsümü sağardım. şimdi eser yok. bi ara hiç emmek istemiyodu. ben de acaba ondan mı azaldı dedim ama herkesin öyleyse alakası yok heralde emmemesiyle.

bebise yorgan yaptırdım diyordu yaptıgını görmen lazim eskiyastık kılıfına yün koyup yalapsap dikmis pacavra gibi baksanaEki Görüntüle 1449787
çok güldüm ya dalga geçer gibi. bu ne

Ben de bugün sipariş verdim. Bondigo Arkadaşlarım oyun Halısı. N 11 den fiyatı 112 lira. Bi bak istersen son 3 ürün kalmıştı.
güzelmiş güle güle kullanın. ben aslında ayağıylada oynayacağı bişey olsun piyano falan gibi istiyorum. onlarda biraz pahalı. bakalım daha karar veremedim

bizimki de ilk 2 ay 1er kilo aldı ama sanırım bu ay sadece yarım kilo aldı. emmedi çünkü birkaç hafta şimdi yine düzeldi. umarım kilo alımı da düzelir

benzetmene cok guldum aynen oyle olduk bombos geliyor yaa ellerime ise basladm ucgun gittim.geri izin aldim bir ay giderken sagdim 20 cc cikmadi:-( incir suyu dere otu hurma cuk doldurmuyor

Eki Görüntüle 1450579

Kızlar uyku arkadası geldı kargodan cok guzelmiş
Bakalım sevecekmı :)
benim yatasim geldi cok guzelmis yaa

Mrb kizlarr bendee geldimm
hos geldin

bizimki de ilk 2 ay 1er kilo aldı ama sanırım bu ay sadece yarım kilo aldı. emmedi çünkü birkaç hafta şimdi yine düzeldi. umarım kilo alımı da düzelir
Bende asiya gitmistim gecen aydan bu aya hic kilo almamis canim skldi ama grip oldu aglamaktan surekli kustu emmedi stune ise gidince ishal oldu iki gun memeye aliskindi mamayida pek emmedi doktorumuzuda pek begenmez oldum degistirmeyi dusunuyorum

O inekten banada lazim

Bende bu yolu deniyorum bugun armut vericemde sen elmaylami karistirdin sadece armutmu bizdede elmada sıkıntı olmadi

Amin canım umarım düzelir.
Parmakları bi güzel baştan sona emmeye tamam, baş parmağı da emmeye tamam. Amaaa o baş parmağı Boğazına kadar sokup, sonra öğürür gibi yapıp kusmaya anlam veremiyorum
Hadi bir kere yaptın kustun çöz olayı devamını yapma ama yok illa sokacaklar sonuna kadar.
Bizim sıpa da işaret parmağını sokup öğürtüyor kendini :)

Eymen'imin resmini paylaşayım sizlerle.

Kızlar birde merak ettiğim. Sütün yarıyor yaramıyor muhabbeti. Sizce doğru mu ? yaramayan süt var mıdır ? MEsela süt yaramadığı için kilo alımı düşüyor olabilir mi ? ama ilk 2 ay yarayan süt sonra nasıl yaramaz ?

Ne yapalım makine değiller, günleri günlerini tutmuyor bazen işte. Bu arada kuzucuğun çok tatlı, emin ol mahallede seni tanımam ama onu tanırım kesin, maşallahhh harikaaa

Canım ben ikincı ayda nerdeyse sadece üç çeşit yemek yıyodum yanı gaz yaparr dıye baska bişey yemıyodum. Ve o ay kızım sadece 300 grm almıştu. Dr sütün besleyıcılıgı azalmış olabilir mamaya basla bır hafta sonra gel demişti. Mamaya baslamadım. Beslenme duzenımındegısyırdım gazı mazı düşünmedım herseyı yedım bol bol emzırdım 1 ayda 300 gram alan kızım bir haftada 400 gram aldı.

cnm bende duyuyorumm oylede dr larr bu konudaa boyle bisi diomu kii. hanii ilk bastaa yarayip sonraa yaramamasida mi varmiss hani anne sutu cok faydalii eee yaramasa vermicez mii.... ins yararlii olur yavrularimiza aklimizii karistirio boylee soyleyenler ya

Eymenn pasayada maa-sal-laaah

Sibelimm aradaa dikkatt ediom bende kafeinli bisiler yememeye dikkat ediom hanii yiyorum da az bisii bnm askimdaa bi bucuk ayda 600 gr aldii ama bizimki refluden dolayi dedi dr

Canım benim baştan beri sütüm var ilk ayda Dr gittim 90 gr almış sonra takviye olarak mama vermeye başladık şimdi ise ayda en fazla 750 gr alıyor bunada şükür en azından anne sütü alıyor diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…