Bizde bu ay 600 gr almisiz anne sutu arti mama berdigim icin mamayi daha az yiyo eskiye gore istahi azaldi 4. Ayda cok belli yani doktor cok normal dedi artik daha az kilo alicakmis bide bu ay 2 hafta ishal olmustu yavrum acaba cok yedi diye vucudu attimi bi sekilde ne bilim yedigini cikariyodu alttanYa bizde hep 1000 gr aldik ilk 3 ay..4.ayda 600 gr duyunca şok olmustum..birde emziriyorux iyi güzel alıyorlar diye acaba yeme içmemizi mi ayarlayamadik diyorum
kilosu iyiyse takilma bence 300 gr almasinabenimki 300 almış ama teyzesiiii
Bende randevu alip o doktora gidicem bakalim ek gidaya falan ne zaman baslayin diycek bide su kan ilaclarini falan sorcam vermelimiyiz bakalim en erken ne zamana randevu var cok yogun bi doktorarkadaşlar ben de çocuk doktoru hayri gözlükgilllerin kitabı var. şu zahide yetişin programına da çıkıyor bazen. Çok güzel ay ay gelişimine göre değişik çorba tarifleri var. onun haricinde büyüdükçe kullanılacak büyüme kürleri var. kitabın baskı kalitesi ve diğer bilgileri basit buldum ama tarifler bence benim gibi doğru dürüst çorba bile yapmayı bilmeyenler için güzel. isteyen olursa paylaşırım zaman zaman. hatırladığım kadarıyla en erken olan çorba 7. ay içindi.
canım bizim oğlan da haftaya 5aaylık oluyor 5gün önce yaptırdık sünnet. ilk 3 gün zordu ama sonra baya düzeldi çok şükür. nacizane tavsiyem çok büyümeden yaptır büyüdükçe zor oluyor. bi de çocuk doktorumuz bedenini böyle tanısın büyüyünce sünnet yapılınca bedenindeki değişiklik sarsabiliyor demişti
Te böle kaldım yeminlen
Şu topiğin bir kapısı yok ki...
Hoş bulduk canım, ben normalde altına iki kat üstünede içe çıtçıtlı badi üstüne kazak sweet ne olursa işte gydryrm yere koycağım zaman üstünd yelek giydryrm sadece eğer ev sıcaksa onuda gydrmyrm çok şükür hasta olmadı battaniyeyi 3 e katlıyrm biraz büyük benim battaniyem üstünede çarşaf serytm ohh mis yuvarlanıyor
Hoş bulduk adaşımhosgeldi adasimm :)
ayy canim yaa oyle guldum ki.. Ilahi kaynana.. Kaynanaya dedigin laf da guzeldi o dag yanip kul olabilir de :)
Günaydın canım bi biz nöbetçiyiz galibaGünaydın herkesee
Günaydın canım bi biz nöbetçiyiz galiba
Ohh maşallah bizde gece hiiiç uyumadık 4 buçuk aylık ama hala gaz var ayaklarnı karnına çekip durdu sabta 6 da uyandık oturuyoruz
6da uyandık. Babamızı işe uğurladık. :)
Sonra emzirdim ve babaneye bıraktım. İşe geldim
yok yapilmadi
Benim sanırım sol göğsümün sütü çekiliyortabi sağ sağ nereye kadar dedi herhalde gün içinde çok çok az çıakr oldu anca geceden sabaha dolarsa doluyo oda eskisi gibi değil böyle bişey başına gelen var mı çoğalr mı sizce eskisi gibi olur mu
kan damlası veren arkadaşlar rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebışın kakasında kırmızı nokta gibi[ kan gıbı] bırşeyler gördüm sızdede oluyormu?
Şu topiğin bir kapısı yok ki...
napalım görmezden gelcez...
vallayqpabilen varsa bravo. kimin aklına geliyorsa artık böyle şeyler, çok inanılmaz gibi geliyor bana.Anne sütü tutmuyormus diye okumuştum byboda
Evet, bırakıp gelmek çok zor ama malesef şartlar bunu gerektirdi. İzin rapor falan alıcam ama büyük ihtimalle. 2 gecedir Alperen de çok kötü. Ben uykusuzluktan çatladım dün gece. Boğazım ağrıyordu dünden beri. Bir de akşam baş ağrısı başladı...Ohh maşallah bizde gece hiiiç uyumadık 4 buçuk aylık ama hala gaz var ayaklarnı karnına çekip durdu sabta 6 da uyandık oturuyoruzİşe gtmk zor olyrmu uykusuz gecelerde ben daha başlamadım korkuyrm biraz yürütemem diye, bugünde bakıcıyla görüşmem var off çok üzgünümm
yaaaaa aynı sıkıntı var bende de tubis, geçen gece agla agla deli oldum. normalde bogulurdu bebeğim gelen sütten, şimdi içinden koçanı alınmış mısır püskülü gibi gögüslerim. hiç tas gibi olmuyor. hatta sağdığımda bile cok gelmedi. bu aylarda süt kontrollü olarak üretiliyormuş, normal diyorlar ama hiç içime sinmiyor. 19 unda kontrolumüz var ve su ana kadar 450 gr almış bizim kontrollere göre. bildiğim kadarıyla normal ama demir çok küçük doğdu, bizim için de nırmalmi bilmiyorum. iki gündür bakıma aldım kendimi. sanki düzelecek gibi. moralimizin yüksk olması lazım tubiş.Cok sagol ya bise daha sorayim baslarda gogsum dolgun dolgun olurdu artik degil sut yok diye dusunuyorum ama bi yazi okudum uc aydan sobra goguslerinizin dolgunlugu kalmaz diyor boyle olan warmi pompayla cekiyom gelmiyor eskisi gibi pompa sutu azaltir diyor nette
Sabah sabah bu sinirle guldurdunuz beni ayy anne sutuyle yogurt mu dusunulmusvallayqpabilen varsa bravo. kimin aklına geliyorsa artık böyle şeyler, çok inanılmaz gibi geliyor bana.
ikiz kızlargeçen ay a göre boyu 3cm uzun görünüyor ama 300 gram nedir yaaa. emek emek süt üretiyor benim ikiz kızlar gece gündüz demeden cuk cuk kendilerini sündüren çeken isiran şahıs ise 300 gram alıyor. reva mi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?