2014 Kasım Anneleri

Çok yakışıklı Allah esirgesin canımm yaramıyor değil aslında besleyiciliği azalıyor benim kv derdi sütüm yaramadı hep zayıfladı öncekiler kocanda mama verdim o topluydu diye aslında doyuyor ama midesini dolduruyor bir bakıma tabi o zamanki insanların beslenme şekliyle de alakalı insanlar varsa yiyor yoksa yemiyormuş annem bizi hiç emzirmemis mesela onun yokmuş ikisi aynı anda gidebiliyosan öyle yap o zaman

Ay bu çocuk çoook tatlı maşallah

Bende asiya gitmistim gecen aydan bu aya hic kilo almamis canim skldi ama grip oldu aglamaktan surekli kustu emmedi stune ise gidince ishal oldu iki gun memeye aliskindi mamayida pek emmedi doktorumuzuda pek begenmez oldum degistirmeyi dusunuyorum
kaç aylıktı seninki. 4.ayda normal diyo arkadaşlar. alımın düşmesine ama bizim daha 3. ayda düştü. bi dahaki ay hiç almayacak diye korkuyorum ben de

Parmakları bi güzel baştan sona emmeye tamam, baş parmağı da emmeye tamam. Amaaa o baş parmağı Boğazına kadar sokup, sonra öğürür gibi yapıp kusmaya anlam veremiyorum
bizimkide işaret parmağını boğazına kadar sokup kusturuyo kendini. 2 dk yalnız bırakamıyorum sırf buyüzden kusup boğulacak diye

Sibelimm aradaa dikkatt ediom bende kafeinli bisiler yememeye dikkat ediom hanii yiyorum da az bisii bnm askimdaa bi bucuk ayda 600 gr aldii ama bizimki refluden dolayi dedi dr
Kafeinli yiyince de mi alım azalıyomuş ya. ben hamilelikde de şimdi de hergün bi bardak içerim kahve. vazgeçemiyorum kahveden. gerçi şimdi kafeinsiz kahve aldım. artık bi süre onu içcem. ne zormuş bu çocuk büyütme olayı

Ne yapalım makine değiller, günleri günlerini tutmuyor bazen işte. Bu arada kuzucuğun çok tatlı, emin ol mahallede seni tanımam ama onu tanırım kesin, maşallahhh harikaaa
oğlumdan tanı beni :)
Sağol canım.
Ben hiç sakınmadım öyle. Hatta her gün iki yumurta yedim son ay ama işe yaramamış
Maş Allah bebişine.
Valla ne bileyim soracağım bakalım. Süt varken mama vermek zoruma gider gerçi vermem daha 600 gr alması az değil bence. Mamaya geçmeye gerek yok.
Eymenn pasayada maa-sal-laaah
SAğol canım.
Canım benim baştan beri sütüm var ilk ayda Dr gittim 90 gr almış sonra takviye olarak mama vermeye başladık şimdi ise ayda en fazla 750 gr alıyor bunada şükür en azından anne sütü alıyor diyorum
Oda ilginçmiş. Kilo alamaması bazen enzim eksikliğinden olabiliyormuş. dr öyle birşey söyledi mi direkt mamaya mı başlattı. Bizim damla verdi 15 gün sonra kntrol dedi. gerçi 600 gr almış ya neresi azz.
Deli gömleği giyeceğim yakındır benim
Ben hiç mama vermedim daha bakalım 15 gün sonra ne olacak. Ama anlamadığım ilk aylar hızlı kilo alan bebişler duraklama yaşayabiliyorlar bunu dr neden göz ardı etti onu anlamadım. Her ay 1 kg alsa çocuk tosun olur ilerdede obez :)
Ay bu çocuk çoook tatlı maşallah
Sağol canım.

Sibelimm aradaa dikkatt ediom bende kafeinli bisiler yememeye dikkat ediom hanii yiyorum da az bisii bnm askimdaa bi bucuk ayda 600 gr aldii ama bizimki refluden dolayi dedi dr
kusiyomu bebisin birde ilac kullanıyor musun doktor verdi reflu icin ama ben kullannmadim halada kusuyo .srahatsiDa oluyo yavrum ama ilac alsinda istemiyorum .s

Off çok zor ya bebişlerle çalşmak ben işe başlrsam süt işi son bulur sanrm zaten sağıp veryrdm iş yerindede sağamam sizyine sanslısınız babanne bakyrmul ben bakıcıya vericemm çok zoruna gidiyor üzülüyorum

Şu topiğin bir kapısı yok ki...

napalım görmezden gelcez...

Kapısı olsa bacadan girer en iyisi görmezden gelmek

Görünce şok oldum, yok artık dedim. Ama farkındaysanız daha normal bi hayat yazıyor artık

Aynen öyle demekki gerçekten bilinçli yapıyordu baksana şikayetlere en iyisi görmezden gelmek sönme etkisi yapması lazım ama bu iyice pekişiyor arkadaş
Selam olsun size gençlik

Bende bu yolu deniyorum bugun armut vericemde sen elmaylami karistirdin sadece armutmu bizdede elmada sıkıntı olmadi
Yok canım karıştrmıyrm elmayı 3 gün sadece sabhları öğün arasnda verdim şimdi armutu sabh veryrm elmayıda ikindi gibi veryrm tadımlık yani istersen karıştrablrsnde dün de keçi sütüyle yoğurt mayaladım ilk deneyimimdi sonuç güzelBugün ilkkez vercem 1 çay kaşığı falan kalanınıda ben yerim artık Su bardağına mayaladım3 gün artırarak vericem sonra yarım fincana kadar çıkablrsn ama ben doymaz diye korkyrm hep tadımlık yedryrm ya off yenmem lazım bu durumu Havuç suyuda vereblrsin armuttan sonra

Yaa canım bana 600gr az gelmedi
İnş kan testine gerek kalmaz
Benimki normal dedi
Birde sağlık ocağından fikir alabilirsin oradaki doktor ve hemşirenizle konuşabilirsin gidemiyordan tlf et
Maşallah canım yaa pek tatlı eymen paşa nazar değmesin

Tatlım senin Rosebek88 olma ihtimalin varmı?

[QUOTE="_swift_, post: 39884399, member: 284461] Ben hiç mama vermedim daha bakalım 15 gün sonra ne olacak. Ama anlamadığım ilk aylar hızlı kilo alan bebişler duraklama yaşayabiliyorlar bunu dr neden göz ardı etti onu anlamadım. Her ay 1 kg alsa çocuk tosun olur ilerdede obez :)
[/QUOTE]
Aynen öyle canım her ay bir kilo alsa ne olur bilmiyor mu sanki sen gönlünü ferah tut kahvaltını sıkı yapmaya çalış arkadaşım 600 gr çok iyi

Benim küçük canavar dq öyle sabah 5 de kalkmış gülüyor agular gugular. Ah bu erkekler totolari pek kiymetli. Uykuları bölünsün istemiolar. Ben kocami uyandıriyorum kalk çocuğq bak diye ama sonra kiyamiyorum günah işe gidiyor.

Bana da az gelmiyor dr a az gelince dr dan şüpheleniyorum :) DEğiştirme isteği uyandı resmen adam gibi takip edemiyor demekki diyorum.
Sağlık ocağına drdan 10 gün önce gitmiştim. O zaman 20 günde 300 gr almıştı. çok az gelmişti bana o. Ama asm de ki hemşireler sabit bir kg alma durumu zaten olmaz. Alacağını ilk 2 ayda almış. Belki 4. ayda hiç almayacak ama genel olarak ayına göre kg çok iyi takılacak bişi yok dediler. Bende öyle düşünüyom da doktardan emin olamam bu saatten sonra :) Pimpirikli anne mod on
Sağol canım.
Aynen öyle canım her ay bir kilo alsa ne olur bilmiyor mu sanki sen gönlünü ferah tut kahvaltını sıkı yapmaya çalış arkadaşım 600 gr çok iyi
Bence de çok iyi. SAğolun içimi daha da rahatlattınız. Az gelen dr da var bir anormallik demek. En iyisi dr değiştirmek.

Masallah yaa bayildim bebisine Rabbim korusun nazardan..

Bende randevu alip o doktora gidicem bakalim ek gidaya falan ne zaman baslayin diycek bide su kan ilaclarini falan sorcam vermelimiyiz bakalim en erken ne zamana randevu var cok yogun bi doktor
kitapta mama alanlara 4.ay bitince diyor ek gidaya o konuda ilk 6ay anne sütü diye cok sert degil sanki gittiğinde söylediklerini paylaşırsan sevinirim

ben de eşime çok kızıyorum çok bencil sanki artık :-(

zebebek sizin doğum kilosu kaç? biz cok küçük çıktık hastaneden ve bu ay tahminim 600 anca alır. ama düşükağırlıklı olunca bizim için de normal mi bu değer diye merak ettim, ondan soruyorum..
biz hastaneden 2400 ile çıktık ilk ay 1300 ikinci ay 1200 üçüncü ay 1000 ama dördüncü ay 450gr aldı doktor normal endişe etmene gerek yok artık cok almaz dedi

Yok bacım kıskanma . Sen de dene yaparsın. Bizim evde hep yapılır çökelek, yoğurt peynir
Canım dün gece aklıma geldı kabusum oldu yogurt çunku. Sutu kaynatınca kaymaklanırya üstü onu napıcaz. Ustundemı kalıcak ayırıcakmıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…