2014 Kasım Anneleri

Aman Allah'ım maşallah sana. Fındık burunlu bu ya çok tatlı annesi, Allah'ım korusun bütün yavruları.

Olabilir canim benim oğluşda bir günde 8 kere kaka yaptığı olmuştu,normalmis 500 600 grlar zaten:)

Benim doktorda ekstra rahat :))
Ne sorsam normal diyo kendime dert yaratmayacakmışım :)))
Onun dışında biz dün kontroldeydik yoğurt için güvendiğin süt bulursan al ondan mayala yoksa günlük pastorize ile mayala dedi
BiZ ek gıda alıştırma turlarına başlıyoruz bu ay öğün değil az az yoğurt ve elma armut suyu vericez

durumumuz tam olarak aynı, tam yani bu kadar olur. benim oglan 2370 ile çıktı. ohhhh içimi rahatlattın arkadaşım yaaa
hemen şime söyliyeyim bunu

benim doktor da aynı Manyak))

Bizim oyun halımızda bugün yarın gelir, bakalım bizimki ne tepki verecek çok merak ediyorum. Şiddete meyilli bi oğlum var da, kesin Parçalar oyuncakları
bizim ki yeni yeni oyuncaklara bakmaya onları tutmaya başladı. Ama bilinçli tutmuyor sanırım eline değiyor avucuna giriyor oda sıktı mı ahanda tuttu oluyor

Ne güzel işte. Benim ki de boşa stres yaratıyor. Zeliha hanıma mı gidiyordun.
Bizden 35 gün büyüksünüz tattırma işlemine 5. ayın içindeyken başladınız yani. Doğru mu hesapladım :) İnş Allah sorunsuz ek gıdaya geçersiniz.
Sen sadece anne sütü mü veriyordun.
Bende o aynı manyak doktordan istiyom. Depresyona soktu beni

Hatta o kadar rahat ki her yemeğe oturduğunda bir parmak ağZına tatdır dedi ama salçası olur farketmezmi dedim yedirmicez parmağının ucuyla tatdır bağırsakları alışsın dedi
Evet canım zeliha hnm senin doktorun karşı odasında ben dün gittim kontrole dört ay ongünlükken inş hepimizin sorunsuz geçer canım yiyen çocuklarımız olur
Ben doğduğundan beri mama takviyeli gidiyorum hemde emziriyorum yarı yarıya diyebiliriz

Senin dr eski binada değil mi ?
Ben de pztsi ordaydım. sözde odaların kapı kartlarına baktım hep. Nereye baktıysam :)

Ben artik cok yoruldum.. On yas yaslandirdi beni bu cocuk.. Neyi nerde yanlis yapiyorum.. Anneligi mi beceremiyorum.. Yok olmuyor.. Cok mutsuzum.. Hic boyle hayal etmemistim...

Canım mutsuz olmayı unut evet gerçekten bazı bebekler zor oluyor sabret biraz daha iyi şeyler düşün ve kendini motive etmeye çalış. gerçi bunları söylemek dile kolay ama sabretmek ten basşka çaremiz yok maalesef. benim 2. çocuğum çoğu gün ağlıyorum umutsuzluğa kapılıyorum burda yapayanlızım yardım edecek kimse yok sinirlendiğimde umutsuzlandığımda başarısız olduğumu düşündüğümde bende çokk ağlıorum sonra kendimi telkit etmeye çalııyırum bu 4 aydır benim için böyle ama bebğn biraz büyüdüğünde onla oyunlar oynadığında sana anne dediğinde yaşadıklarının hepsini unutuyrsun gerçekten ben herşeyi sil baştan yaşıyorum ama biliyorum ki herşey inşallah güzel olacak

Bende bu yolu deniyorum bugun armut vericemde sen elmaylami karistirdin sadece armutmu bizdede elmada sıkıntı olmadi
kac aylik bebeginiz nasil veriyorsunuz elma armutu

bilmiyorum ama benim kizimda bu ay kilo almamis

Sibelimm aradaa dikkatt ediom bende kafeinli bisiler yememeye dikkat ediom hanii yiyorum da az bisii bnm askimdaa bi bucuk ayda 600 gr aldii ama bizimki refluden dolayi dedi dr
ya reflu belirtileri nasil oluyor

dort aylik teyzesi ama bu ay hasta oldu ondanmi diye dusunuyorum

O kadar yoğurt bahsi geçmişken dün mayaladigim yoğurt bugün yemeye hazir
ellerine saglik

ise daha gitmiyorum diye kiyamiyorum senin gibi ama bir ay sinra naparim bilmiyorum isimde uzak eve

Hani bir ablamız var dı x li bir nicki vardı. Bir de zey ne yapıyor. Haber var mı onlardan ?
Xilerix abla iyi atlasla uğraşıyo zorluyo sıpa biraz
Zeyy88 de esma ve beyza iki tane kuzu olunca görüşemiyoruz bu ara pek ama kızlar iyi şükür

Canim cok tesekkur ederim.. Tum gece ayakta oldugundan buyume saatlerinde uyanik oldugundan ve de herkesin uyur bir saatte bizim uyanik oldugumuzdan geceleri cok asabi oluyorum malesef.. gunduzleri de bir o kadar pisman defalarca ozur diliyorum kizimdan.. Sanirim artik bu durumu kabullenmem gerek.. Kirkiydi ucuncu ayiydi dorduncu ayiydi derken gun saydim artik saymayacagim..

Hareket etmesi kisitlaniyor gibi geldi de bana o yuzden sordum altina kaç kat diye canim.ben bugüne kadar hep 2 kat giydirdim ama artik tek kata döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…