Eymen'imin resmini paylaşayım sizlerle.
Eki Görüntüle 1450634
Kızlar birde merak ettiğim. Sütün yarıyor yaramıyor muhabbeti. Sizce doğru mu ? yaramayan süt var mıdır ? MEsela süt yaramadığı için kilo alımı düşüyor olabilir mi ? ama ilk 2 ay yarayan süt sonra nasıl yaramaz ?
amin canım hepsini korusun.Masallah yaa bayildim bebisine Rabbim korusun nazardan..
SAğol teyzesi. Amin hepsini korusun inş Allah.Aman Allah'ım maşallah sana. Fındık burunlu bu yaçok tatlı annesi, Allah'ım korusun bütün yavruları.
Bizim oyun halımızda bugün yarın gelir, bakalım bizimki ne tepki verecek çok merak ediyorum. Şiddete meyilli bi oğlum var da, kesin Parçalar oyuncaklarıİyi napsin şuan oyun halisini parçalamaya çalışıyor
Bizde bu ay 600 gr almisiz anne sutu arti mama berdigim icin mamayi daha az yiyo eskiye gore istahi azaldi 4. Ayda cok belli yani doktor cok normal dedi artik daha az kilo alicakmis bide bu ay 2 hafta ishal olmustu yavrum acaba cok yedi diye vucudu attimi bi sekilde ne bilim yedigini cikariyodu alttan
Anne sutu mama farketmez ne kadar almasi gerekiyosa okadar aliyo benimki mama oyle kof bile kilo yapmadi yani hatta normale gore az bile yavrum hala 6 kilo olmamis kiyafetle 5900 cikti saglik ocaginda
Benim doktorda ekstra rahat :))Bana da az gelmiyor dr a az gelince dr dan şüpheleniyorum :) DEğiştirme isteği uyandı resmen adam gibi takip edemiyor demekki diyorum.
Sağlık ocağına drdan 10 gün önce gitmiştim. O zaman 20 günde 300 gr almıştı. çok az gelmişti bana o. Ama asm de ki hemşireler sabit bir kg alma durumu zaten olmaz. Alacağını ilk 2 ayda almış. Belki 4. ayda hiç almayacak ama genel olarak ayına göre kg çok iyi takılacak bişi yok dediler. Bende öyle düşünüyom da doktardan emin olamam bu saatten sonra :) Pimpirikli anne mod on
Sağol canım.
Bence de çok iyi. SAğolun içimi daha da rahatlattınız. Az gelen dr da var bir anormallik demek. En iyisi dr değiştirmek.
kalsın canım ayırma sütun kaymağını . Yoğurdun daha kalın kaymaklı tutar.Canım dün gece aklıma geldı kabusum oldu yogurt çunku. Sutu kaynatınca kaymaklanırya üstü onu napıcaz. Ustundemı kalıcak ayırıcakmıyız
durumumuz tam olarak aynı, tam yani bu kadar olur. benim oglan 2370 ile çıktı. ohhhh içimi rahatlattın arkadaşım yaaakitapta mama alanlara 4.ay bitince diyor ek gidaya o konuda ilk 6ay anne sütü diye cok sert degil sanki gittiğinde söylediklerini paylaşırsan sevinirim
ben de eşime çok kızıyorum çok bencil sanki artık :-(
biz hastaneden 2400 ile çıktık ilk ay 1300 ikinci ay 1200 üçüncü ay 1000 ama dördüncü ay 450gr aldı doktor normal endişe etmene gerek yok artık cok almaz dedi
benim doktor da aynı ManyakBenim doktorda ekstra rahat :))
Ne sorsam normal diyo kendime dert yaratmayacakmışım :)))
Onun dışında biz dün kontroldeydik yoğurt için güvendiğin süt bulursan al ondan mayala yoksa günlük pastorize ile mayala dedi
BiZ ek gıda alıştırma turlarına başlıyoruz bu ay öğün değil az az yoğurt ve elma armut suyu vericez
Bizim oyun halımızda bugün yarın gelir, bakalım bizimki ne tepki verecek çok merak ediyorum. Şiddete meyilli bi oğlum var da, kesin Parçalar oyuncakları
Ne güzel işte. Benim ki de boşa stres yaratıyor. Zeliha hanıma mı gidiyordun.Benim doktorda ekstra rahat :))
Ne sorsam normal diyo kendime dert yaratmayacakmışım :)))
Onun dışında biz dün kontroldeydik yoğurt için güvendiğin süt bulursan al ondan mayala yoksa günlük pastorize ile mayala dedi
BiZ ek gıda alıştırma turlarına başlıyoruz bu ay öğün değil az az yoğurt ve elma armut suyu vericez
Bende o aynı manyak doktordan istiyom. Depresyona soktu benibenim doktor da aynı Manyak))
İsmin
?? Kim o? Ben yeni üye oldumm
benim doktor da aynı Manyak))
Evet canım zeliha hnm senin doktorun karşı odasında ben dün gittim kontrole dört ay ongünlükken inş hepimizin sorunsuz geçer canım yiyen çocuklarımız olurbizim ki yeni yeni oyuncaklara bakmaya onları tutmaya başladı. Ama bilinçli tutmuyor sanırım eline değiyor avucuna giriyor oda sıktı mı ahanda tuttu oluyor
Ne güzel işte. Benim ki de boşa stres yaratıyor. Zeliha hanıma mı gidiyordun.
Bizden 35 gün büyüksünüz tattırma işlemine 5. ayın içindeyken başladınız yani. Doğru mu hesapladım :) İnş Allah sorunsuz ek gıdaya geçersiniz.
Sen sadece anne sütü mü veriyordun.
Bende o aynı manyak doktordan istiyom. Depresyona soktu beni
Hani bir ablamız var dı x li bir nicki vardı. Bir de zey ne yapıyor. Haber var mı onlardan ?İsmin
Oğlunun ismi
Doğum tarihiniz aynı
Bahsettiğim arkadaşla ilginç bir tesadüf
Senin dr eski binada değil mi ?
Hatta o kadar rahat ki her yemeğe oturduğunda bir parmak ağZına tatdır dedi ama salçası olur farketmezmi dedim yedirmicez parmağının ucuyla tatdır bağırsakları alışsın dedi
Evet canım zeliha hnm senin doktorun karşı odasında ben dün gittim kontrole dört ay ongünlükken inş hepimizin sorunsuz geçer canım yiyen çocuklarımız olur
Ben doğduğundan beri mama takviyeli gidiyorum hemde emziriyorum yarı yarıya diyebiliriz
Ben artik cok yoruldum.. On yas yaslandirdi beni bu cocuk.. Neyi nerde yanlis yapiyorum.. Anneligi mi beceremiyorum.. Yok olmuyor.. Cok mutsuzum.. Hic boyle hayal etmemistim...
Aa rosebekin ismi de mi sule.. :)İsmin
Oğlunun ismi
Doğum tarihiniz aynı
Bahsettiğim arkadaşla ilginç bir tesadüf
kac aylik bebeginiz nasil veriyorsunuz elma armutuBende bu yolu deniyorum bugun armut vericemde sen elmaylami karistirdin sadece armutmu bizdede elmada sıkıntı olmadi
bilmiyorum ama benim kizimda bu ay kilo almamisEymen'imin resmini paylaşayım sizlerle.Allahim esirgesin
Eki Görüntüle 1450634
Kızlar birde merak ettiğim. Sütün yarıyor yaramıyor muhabbeti. Sizce doğru mu ? yaramayan süt var mıdır ? MEsela süt yaramadığı için kilo alımı düşüyor olabilir mi ? ama ilk 2 ay yarayan süt sonra nasıl yaramaz ?
ya reflu belirtileri nasil oluyorSibelimm aradaa dikkatt ediom bende kafeinli bisiler yememeye dikkat ediom hanii yiyorum da az bisii bnm askimdaa bi bucuk ayda 600 gr aldii ama bizimki refluden dolayi dedi dr
dort aylik teyzesi ama bu ay hasta oldu ondanmi diye dusunuyorumkaç aylıktı seninki. 4.ayda normal diyo arkadaşlar. alımın düşmesine ama bizim daha 3. ayda düştü. bi dahaki ay hiç almayacak diye korkuyorum ben de
bizimkide işaret parmağını boğazına kadar sokup kusturuyo kendini. 2 dk yalnız bırakamıyorum sırf buyüzden kusup boğulacak diye
Kafeinli yiyince de mi alım azalıyomuş ya. ben hamilelikde de şimdi de hergün bi bardak içerim kahve. vazgeçemiyorum kahveden. gerçi şimdi kafeinsiz kahve aldım. artık bi süre onu içcem. ne zormuş bu çocuk büyütme olayı
ellerine saglikO kadar yoğurt bahsi geçmişken dün mayaladigim yoğurt bugün yemeye hazir
ise daha gitmiyorum diye kiyamiyorum senin gibi ama bir ay sinra naparim bilmiyorum isimde uzak eveBenim küçük canavar dq öyle sabah 5 de kalkmış gülüyor agular gugular. Ah bu erkekler totolari pek kiymetli. Uykuları bölünsün istemiolar. Ben kocami uyandıriyorum kalk çocuğq bak diye ama sonra kiyamiyorum günah işe gidiyor.
Xilerix abla iyi atlasla uğraşıyo zorluyo sıpa birazHani bir ablamız var dı x li bir nicki vardı. Bir de zey ne yapıyor. Haber var mı onlardan ?
Canim cok tesekkur ederim.. Tum gece ayakta oldugundan buyume saatlerinde uyanik oldugundan ve de herkesin uyur bir saatte bizim uyanik oldugumuzdan geceleri cok asabi oluyorum malesef..Canım mutsuz olmayı unut evet gerçekten bazı bebekler zor oluyor sabret biraz daha iyi şeyler düşün ve kendini motive etmeye çalış. gerçi bunları söylemek dile kolay ama sabretmek ten basşka çaremiz yok maalesef. benim 2. çocuğum çoğu gün ağlıyorum umutsuzluğa kapılıyorum burda yapayanlızım yardım edecek kimse yok sinirlendiğimde umutsuzlandığımda başarısız olduğumu düşündüğümde bende çokk ağlıorum sonra kendimi telkit etmeye çalııyırum bu 4 aydır benim için böyle ama bebğn biraz büyüdüğünde onla oyunlar oynadığında sana anne dediğinde yaşadıklarının hepsini unutuyrsun gerçekten ben herşeyi sil baştan yaşıyorum ama biliyorum ki herşey inşallah güzel olacak
Hoş bulduk canım, ben normalde altına iki kat üstünede içe çıtçıtlı badi üstüne kazak sweet ne olursa işte gydryrm yere koycağım zaman üstünd yelek giydryrm sadece eğer ev sıcaksa onuda gydrmyrm çok şükür hasta olmadı battaniyeyi 3 e katlıyrm biraz büyük benim battaniyem üstünede çarşaf serytm ohh mis yuvarlanıyorBazen halıya kadar sürünüyor ama yanında olunca alyrm hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?